WhiteParts.dk レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

WhiteParts KorsÞr yder en helt igennem fantastisk service og kvalitet. Efter en god og saglig rÃ¥dgivning fik vi de Þnskede hvidevarer leveret som aftalt og fik dem opsat og installeret. Der var et... もっず芋る

Fantastisk service fra enden til anden. Havde en 3 Ã¥r gammel vaskemaskine som gik dÞd. Hurtig udrykning og super professionel service. 4 dage efter kom den nye del hjem og konen var glad igen. Pris... もっず芋る

䌁業が回答したした

KÞbte et filter, men fandt ud af den ikke passede og bad whiteparts om at annullere ordren efter nogle timer. Der gik ikke lang tid fÞr det blev bekrÊftet. Ofte oplever jeg at supporten tager for... もっず芋る

NÃ¥r ens trofaste Asko vaskemaskine bliver trÊt i sine stÞddÊmpere, er det fint, at man nemt og hurtigt fÃ¥ fat i nogle nye hos WhiteParts. Med en god del fingerfÊrdighed, kan man endda selv skifte dem,... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 金物店

圓該䌁業による蚘述

WhiteParts.dk er et landsdÊkkende reservedels firma som sÊlger billige kvalitets reservedele, og tilbehÞr til husholdningsapparater og hvidevarer. Vi forhandler reservedele til kendte mÊrkevarer og leverer direkte til kunden inden for 1- 5 hverdage, afhÊngigt om det er lager eller fjernlager. Vi vil vÊre danmarks fÞrende inden for onlinesalg af reservedele og tilbehÞr, og vi udvider derfor lÞbende sortimentet i vores shop. Vores dygtige serviceteknikere har mange års erfaring og tilbyder professionel rådgivning når det gÊlder produktvalg og montering. Hvidevarer krÊver vedligeholdelse, så hos WhiteParts.dk findes der altid nyttige informationer og gode råd om vedligeholdelse så unÞdige reparationer kan undgås. Vision At vÊre Danmarks fÞrende inden for onlinesalg af reservedele og tilbehÞr til husholdningsapparater og hvidevarer, og tilbyde kunden et hÞjt serviceniveau samt et bredt udvalg af reservedele og tilbehÞr til kendte mÊrkevarer. Mission Tilfredse kunder, og et hÞjt serviceniveau der overgår kundens forventninger. Forretningside At vÊre danskernes foretrukne indkÞbs sted for reservedele og tilbehÞr til husholdningsapparater og hvidevarer både til private og erhverv.

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 23ä»¶

レビュヌを曞く

Super fin betjening

Super fin betjening, samt sÞd og venlig kundeservice.
Hurtig levering. Kan anbefales.
1000 tak.

2022幎3月18日

Hej Anette,

Tak fordi du tog dig tid til at anmelde os her på Trustpilot - det betyder meget for et lille firma som os.

Hvor er vi glade for at hÞre, at du havde en god oplevelse med vores kundeservice.
Vi håber meget, at vi ser dig på shoppen en anden god gang, hvis du skulle få brug for reservedele eller tilbehÞr til dine hvidevarer.

Du Þnskes en dejlig dag.

God og hurtig betjening

2022幎3月18日

Hej Jens,

Tak fordi du lige havde lyst til at skrive en anmeldelse.
Vi er glade for at hÞre, at du oplevede en hurtig betjening.

Hvis du skulle få brug for tilbehÞr eller reservedele, til dine hvidevarer kan du altid sende os en mail.

Du må have en rigtig fin dag.

WhiteParts.dk teamet

Nem bestilling og hurtig levering,

Hej Joan,

Tak fordi du havde lyst til at skrive en anmeldelse her på Trustpilot.
Det glÊder os at hÞre at du fandt det nemt at bestille på hjemmesiden og fik en hurtig levering af det bestilte.

Vi håber du har lyst til at besÞge vores hjemmeside en anden god gang, hvis du skulle få brug for reservedele, eller tilbehÞr til dine hvidevarer.

WhiteParts.dk teamet

Der er intet at klage over

Der er intet at klage over. Hurtig levering uden problemer og varen er OK.

Hej Britta,

Hvor er vi glade for at hÞre, at du fandt alt i orden, da du handlede hos os.

Husk du er meget velkommen til at kontakte os hvis du har spÞrgsmål eller brug for hjÊlp.

Perfekt.

Nemt, hurtigt og billigt.

Hej Timo,

Tak for din anmeldelse her på Trustpilot.
Det glÊder os meget at hÞre, at du havde en god oplevelse ved at handle hos os.

Husk du er meget velkommen til at kontakte os hvis du skulle have brug for hjÊlp eller have nogle spÞrgsmål.

Hej Chr,

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse.
Vi er glade for at hÞre, at du oplevede en hurtig levering!

Du Þnskes en god dag.

WhiteParts.dk Teamet

Nemt at bestille og betale

Nemt at bestille, betale ( en ok pris ) og levering var hurtig. Mange tak

2022幎3月8日

Hej Ivan,

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse.
Det glÊder os at hÞre, at du fandt det nemt at bestille og gennemfÞre din ordre.

Du må have en rigtig dejlig dag.

WhiteParts.dk Teamet

Nemt at finde den rigtige vare på

Nemt at finde den rigtige vare på hjemmesiden. Hurtig levering.

Hej,

Tak for din anmeldelse her på Trustpilot.
Vi er glade for at hÞre at du fandt vores hjemmeside nem at handle ved og tilmed oplevede en hurtig levering.

Vi håber at se dig en anden god gang, hvis du skulle få brug for reservedele eller tilbehÞr til dine hvidevarer.

Hurtigt og nemt👍

Hej Birger,

Tusinde tak for din anmeldelse her på Trustpilot.
Vi er glade for at hÞre, at du har haft en god oplevelse ved at handle hos os på WhiteParts.dk

Vi håber meget, at vi ser dig på shoppen en anden god gang, hvis du skulle få brug for reservedele.

WhiteParts.dk teamet

Nem at bestille og fik min order som

Nem at bestille og fik min order som aftalt. Alt somlovet og kan derfor gerne anbefale WhiteParts.

Hej Jon,

Tusinde tak fordi du havde lyst til at anmelde os her på Trustpilot.
Det glÊder os meget, at du har haft en god oplevelse ved at handle hos os og kan anbefale os.

Husk du altid er velkommen til at kontakte os hvis du har brug for hjÊlp eller har nogle spÞrgsmål.

Meget hurtig levering.

Meget hurtig levering.
Der var en utÊthed i varen, hvilket jeg gjorde opmÊrksom på, og allerede dagen efter var der en erstatningsvare fremsendt.
SUPER service og kundepleje.

2022幎2月26日

Hej Steen,

Vi er meget glade for at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse her på Trustpilot - det sÊtter vi stor pris på.

Det er naturligvis meget beklageligt at du modtog en beskadiget vare, det glÊder os dog at hÞre, at vores kundeservice reagerede hurtigt og du fik tilsendt en erstatning.

Husk du er meget velkommen til at kontakte os hvis du skulle have brug for hjÊlp eller blot har nogle spÞrgsmål.

Du må have en rigtig dejlig dag.

Hej har lige kÞbt 2 forskellige

Hej har lige kÞbt 2 forskellige produkter hos WhiteParts til en god pris bestilte varene den ene dag og havde dem nÊste dag. Så jeg kan rolig anbefale at handle her. Mvh John

2022幎2月25日

Hej John,

Tusinde tak for din anmeldelse her på Trustpilot.
Det glÊder os at hÞre at du oplevede en hurtig levering og tilmed fik dine bestilte varer til en god pris.
Vi siger tilmed mange tak for din anbefaling og håber vi ser dig på shoppen en anden god gang.

Hurtig effektiv levering af

Hurtig effektiv levering af kvalitetsvarer

2022幎1月21日

Hej Tea,

Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse her på Trustpilot.
Hvor er vi glade for at hÞre, at du oplevende en hurtig levering af dine bestilte varer og tilmed er tilfreds med varerne.

Husk du er meget velkommen til at kontakte os hvis du har brug for hjÊlp eller blot har nogle spÞrgsmål.

WhiteParts.dk teamet

Hurtig levering og bedste pris

Hurtig levering, og nemt at finde produktet på jeres side, samt til den bedste pris.

2022幎1月16日

Hej Henrik,

WhiteParts.dk teamet.

God pris og elsker konceptet med at

God pris og elsker konceptet med at genbruge emballage fra andre lokale virksomheder .

2022幎1月14日

Hej Birthe,

Du skal have mange tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse her på Trustpilot.

Det glÊder os at hÞre at du synes vi kunne tilbyde en god pris og kan lide vores genbrugs koncept - dét er vi også selv meget begejstrede for.

WhiteParts.dk teamet.

God hjÊlp i supporten da jeg skrev om

God hjÊlp i supporten da jeg skrev om assistance for at få den rette trådkurv til vores Ikea opvasker. Hurtig tilbagemelding/afsendelse og hurtig fragt. Varen var hel og i perfekt stand. 5 stjerner herfra

2022幎1月14日

Hej Jakob,

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse her på Trustpilot.

Det glÊder os meget at vores kundeservice fandt frem til den rigtige kurv til din opvaskemaskine og den tilmed kom hurtig frem til dig.

Vi håber at se dig på webshoppen en anden god gang, hvis du skulle få brug for reservedele eller tilbehÞr til dine hvidevarer.

Eminent kundeservice

EmhÊtten var stået af. Skrev med Gregers fra kundeservice. Han hjalp mig. Ikke bare hjalp han mig, men han hjalp med at finde den billigste og bedste lÞsning.

Mere end 5 stjerner herfra.

2022幎1月12日

Hej Sander,

Tusinde tak for din fine anmeldelse her på Trustpilot!

Hvor er vi glade for at hÞre, at vores kundeservice kunne hjÊlpe dig med at finde hvad du skulle bruge - og selvfÞlgelig den lÞsning der gav bedst mening for dig.

Du må have en dejlig dag!

WhiteParts.dk teamet.

Leveret med fuld tilfredshed.

Leveret med fuld tilfredshed.
Det er den hurtigste levering jeg har oplevet.
Varen er leveret på under 24 timer efter bestilling

2021幎12月19日

Hej Tomasz,

Mange tak fordi du have lyst og tog dig tid til at skrive en anmeldelse her på Trustpilot.
Det glÊder os at hÞre, at du er tilfreds med at handle ved os og at din vare var fremme ved dig hurtigt.

Vi håber at se dig på webshoppen igen en anden god gang, hvis du skulle få brug for reservedele eller tilbehÞr til dine hvidevarer.

Du Þnskes en rigtig god dag og en glÊdelig jul!

WhiteParts.dk teamet.

Fik den bestilte del til en fair pris

Fik den bestilte del til en fair pris. Hurtig ekspedition, bestilte varen om torsdagen den 16 dec om aftenen, og havde pakken allerede om lÞrdagen d. 18 om formiddagen. Super service. Kunne dog vÊre ekstra lÊkkert, hvis der fulgte en monteringsvejledning med reservedelene, evt at man kunne finde dem på jeres hjemmeside.

2021幎12月19日

Hej Jette,

Tusinde tak for din anmeldelse.

Det glÊder os at hÞre at modtog din vare hurtigt og til en fair pris!
Det vil blive bragt videre med monteringsvejledningerne og ellers er du altid velkommen til at kontakte til os hvis du har brug for hjÊlp eller blot har nogle spÞrgsmål.

Du Þnskes en god dag og en glÊdelig jul!

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition, alt i orden

2021幎12月10日

Hej I.L

Hvor er vi glade for at hÞre, at du fandt alt i orden, da du handlede hos os.