WhiteParts KorsÞr yder en helt igennem fantastisk service og kvalitet. Efter en god og saglig rÃ¥dgivning fik vi de Þnskede hvidevarer leveret som aftalt og fik dem opsat og installeret. Der var et... ãã£ãšèŠã
Fantastisk service fra enden til anden. Havde en 3 Ã¥r gammel vaskemaskine som gik dÞd. Hurtig udrykning og super professionel service. 4 dage efter kom den nye del hjem og konen var glad igen. Pris... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
KÞbte et filter, men fandt ud af den ikke passede og bad whiteparts om at annullere ordren efter nogle timer. Der gik ikke lang tid fÞr det blev bekrÊftet. Ofte oplever jeg at supporten tager for... ãã£ãšèŠã
NÃ¥r ens trofaste Asko vaskemaskine bliver trÊt i sine stÞddÊmpere, er det fint, at man nemt og hurtigt fÃ¥ fat i nogle nye hos WhiteParts. Med en god del fingerfÊrdighed, kan man endda selv skifte dem,... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
WhiteParts.dk er et landsdÊkkende reservedels firma som sÊlger billige kvalitets reservedele, og tilbehÞr til husholdningsapparater og hvidevarer. Vi forhandler reservedele til kendte mÊrkevarer og leverer direkte til kunden inden for 1- 5 hverdage, afhÊngigt om det er lager eller fjernlager. Vi vil vÊre danmarks fÞrende inden for onlinesalg af reservedele og tilbehÞr, og vi udvider derfor lÞbende sortimentet i vores shop. Vores dygtige serviceteknikere har mange års erfaring og tilbyder professionel rådgivning når det gÊlder produktvalg og montering. Hvidevarer krÊver vedligeholdelse, så hos WhiteParts.dk findes der altid nyttige informationer og gode råd om vedligeholdelse så unÞdige reparationer kan undgås. Vision At vÊre Danmarks fÞrende inden for onlinesalg af reservedele og tilbehÞr til husholdningsapparater og hvidevarer, og tilbyde kunden et hÞjt serviceniveau samt et bredt udvalg af reservedele og tilbehÞr til kendte mÊrkevarer. Mission Tilfredse kunder, og et hÞjt serviceniveau der overgår kundens forventninger. Forretningside At vÊre danskernes foretrukne indkÞbs sted for reservedele og tilbehÞr til husholdningsapparater og hvidevarer både til private og erhverv.
Teilmanns Allé 1, 4220, KorsÞr, ãã³ããŒã¯
- support@whiteparts.dk
- whiteparts.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
Jeg fik god hjÊlp fÞr kÞbet og varen erâŠ
Jeg fik god hjÊlp fÞr kÞbet og varen er leveret lynhurtig

God information
Hjemmesiden nem at betjene. DesvÊrre kom varen en dag efter det lovede. Normalt intet problem, men her måtte logistikken Êndres. Derfor kun 4 stjerner.

WhiteParts.dk ããã®åç
Fik varenummer oplyst på telefon
Fik varenummer oplyst på telefon. Bestilt på net. Og leveret som bestilt til tiden. Og den rigtige reservedel

Nemt, hurtigt og skÞnt.
Nemt at finde varen på jeres hjemmeside.
Hurtig levering. Og varen er perfekt.

Hurtig og effektiv
Hurtig og effektiv
Hjemmeside overskuelig
Kunne Þnske en slags brugsanvisning.

WhiteParts.dk ããã®åç
Jeg synes ikke de er helt Êrlige iâŠ
Jeg synes ikke de er helt Êrlige i deres produktbeskrivelse. Bestilte en ny pakning til min blender, men fik i stedet en ny pakning til den flaske der hÞrer til blenderen. Dette ville vÊre rart, hvis de havde skrevet i varerbeskrivelsen.
Opdatering 1: I har nu skrevet "Pakningen sidder rundt i kanten ved kniven." men det passer jo simpelthen ikke. Den ring I sÊlger passer på pakningen til låget til flasken. Se min kommentar nedenfor.
Opdatering: Der er kommet svar ift. at WhiteParts er uenige. Det er helt fair, at de synes deres beskrivelse gjorde det klart, at der er snak om pakningen på låget til en plastikflaske, som er tilbehÞr til blenderen så man kan tage den med i tasken. Jeg var selvfÞlgelig på udkig efter pakning til selve blenderen, altså der hvor kniven sidder.
Man kunne jo Þnske de ville beskrive deres produkt lidt ligesom cjdele.dk "Pakning ved kniv, smoothie twister".

Fantastisk levering.
Fantastisk levering.
Bestilte en varer ved middagstid, der blev leveret med GLS dagen efter

WhiteParts.dk ããã®åç
Meget fin servics og hurtig levering sÃ¥âŠ
Meget fin servics og hurtig levering så alt OK
Mvh. Leif

Imorgen onsdag den 21/9-2022 er det 3âŠ
Imorgen onsdag den 21/9-2022 er det 3 uge hvor jeg ikke har kunne bruge min ovn fordi den for det fÞrste er 30 min at nå 150grader.
Og når den kommer derop viser det sig så at den varmer 40 grader mere end den skal.
Whiteparts kom ud da der blev ringet efter dem og sagde at der skulle en ny termostat i. Det er idag 3 uger siden og har stadig ikke hÞrt en skid fra det.
Det er en skÊndsel og kan kun anbefale alle i KorsÞr om at holde sig fra deres skod butik.
Inderglasset i vores Siemens ovnâŠ
Inderglasset i vores Siemens ovn bristede. Det var svÊrt at skaffe reservedelen da modellen var udgået. Vi brugte ikke vores ovn af risiko for overophedning.
Men Thomas JÞrgensen fra Whiteparts var super sÞd og hjÊlpsom og skaffede os en brugt del. Reservedelen er brugt ved navn, men var så godt som spritnyt.
Til endda en fornuftig pris.
Jeg vil helt klart anbefale Whiteparts da de er super sÞde, kompetente og yder en god service.
5 stjerner herfra.

Super service fra Gregers og ThomasâŠ
Super service fra Gregers og Thomas ððððð

WhiteParts.dk ããã®åç
Jeg har oplevet en fantastisk serviceâŠ
Jeg har oplevet en fantastisk service og stor interesse og hjÊlpsomhed med at lÞse et problem, som jeg havde med at skaffe noget ekstraudstyr til et Miele kÞleskab. Og det lykkedes.

WhiteParts.dk ããã®åç
Rimelig pris levering kunne vÊre hurtigere
Bestilte et nyt håndtag til mit kÞleskab til en rimelig pris, det tog dog et par dage for leveringen, meget glad for håndtaget.
Valget faldt på Whiteparts fordi der var mål på håndtaget så jeg kunne checke om det var det rigtige, super service.

WhiteParts.dk ããã®åç
Enorm god og imÞdekommende hjÊlp ogâŠ
Enorm god og imÞdekommende hjÊlp og support forbindelse med et produkt som ikke passede til ovnen. (Fik forkert teleskoudtrÊk) virkelig hurtigt svar og god service og hjÊlp til at finde den rette produkt og fik returlabel til at sende det andet tilbage.