God service og bilen blev rengjort indendÞrs og et meget flot resultat bagefter. Williâs bilpleje kan varm anbefales en meget grundig og dygtig ung mand.
Williâs Bilpleje alle pengene vÊrd. Ny bil indvendig. ð Vender helt sikkert tilbage. Vil glÊde mig til den dag, hvor bilen ogsÃ¥ kan fÃ¥ en tur udvendig. ð€ William er en utrolig rar, frisk og be... ãã£ãšèŠã
Meget sÞd og imÞdekommende og yderst kompetent ung mand. Bilen er blevet som ny og jeg er 100 % tilfreds og kan kun give de bedste anbefalinger.
Nu har jeg brugt Willi's bilpleje 2 gange, jeg er mere en 100 % tilfreds med det arbejde der udfÞres, ydermere sÃ¥ gennemgÃ¥r han lige hvad han har gjort, hvilket er rigtig god service. Jeg bestiller h... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos Willi's Bilpleje tilbydes der at rengÞre din bil â Bragt ud til dig, Det er altid min ambition at give dig en uforglemmelig oplevelse, men ikke mindst et godt resultat.
ãã³ããŒã¯
- willisbilpleje.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Flot godt resultat
Han kom til tiden og da han var fÊrdig så bilen helt ny ud. Kan klart anbefale firmaet
SkÞn ren bil
Til tiden - effektiv - venlige og en absolut helt ren og frisk vil.
Meget sÞd og imÞdekommende og yderstâŠ
Meget sÞd og imÞdekommende og yderst kompetent ung mand.
God service og bilen blev rengjortâŠ
Fantastisk service og resultatet erâŠ
Fantastisk service og resultatet er bare 100% i orden.
Bilen var fin og ren indvendig
Bilen var fin og ren indvendig.
Jeg vil bruge Williâs Bilpleje igen
Min bil blev rengjort helt perfekt ogâŠ
Min bil blev rengjort helt perfekt og er meget tilfreds med resultatet
0 Stjerner
Modtaget reklame i postkasse, trods nej tak skilt.
Sådan nogle mennesker skal man ikke stÞtte.
Har allerede måttet give en stjerne for meget.
Opdatering: Kan konstatere at du fralÊgger dig ansvaret.
Det synes jeg ikke er god kunde-service/pleje.
Min nabo har også modtaget en flyer.
SÃ¥ det er ikke âbareâ en fejl, men systematisk mangel pÃ¥ respekt.

Nu har jeg brugt Willi's bilpleje 2âŠ
Nu har jeg brugt Willi's bilpleje 2 gange, jeg er mere en 100 % tilfreds med det arbejde der udfÞres, ydermere så gennemgår han lige hvad han har gjort, hvilket er rigtig god service.
Jeg bestiller han gerne igen til sommer.

Hurtigt og effektivt
Hurtigt og effektivt. Ren bil er en fornÞjelse. Behagelig og imÞdekommende.

Fint og grundigt arbejde
Fint og grundigt arbejde - SUPER resultat !
MEGET konkurrencedygtig pris.
Overholdt alle aftaler - kom til tiden (ringede endda en time fÞr og tilbÞd at komme tidligere) - og afsluttede indenfor den aftalte tidsramme
Kan KLART anbefales

Fik sådan en fin bil retur
Fik sådan en fin bil retur
Kan kun anbefale
Så nu ved jeg hvem man skal kontakte nÊste gang
Fuld tilfredshed

Willi's Bilpleje ããã®åç
Kan kun give de bedste anbefalinger herâŠ
Kan kun give de bedste anbefalinger her fra. Min bil er som ny indvendig.
Virkelig top service.

Willi's Bilpleje ããã®åç
Williâs Bilpleje alle pengene vÊrd.
Williâs Bilpleje alle pengene vÊrd.
Ny bil indvendig. ð
Vender helt sikkert tilbage.
Vil glÊde mig til den dag, hvor bilen ogsÃ¥ kan fÃ¥ en tur udvendig. ð€
William er en utrolig rar, frisk og behagelig person. Ingelise Leth