レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Fint arbejde, som sÊdvanligt. Har brugt SteamFox flere gange og de kommer altid som aftalt. God info fra kontoret hvis der er Êndringer el. lign. til aftalen. Vil helt sikker bruge dem fremover!👍🏌ᅵ... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi tog kontakt til Steamfox, da vi havde fÃ¥et en voldsom mÊngde madolie pÃ¥ vores bilsÊde. De kom og rengjorde bilen indvendigt og streamede sÊdet to gange. Da olien desvÊrre stadig var i sÊdet tilbÞd... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har lige haft Steamfox ude og og rengÞre min bil indvendig og udvendig. Jeg havde kÞbt deres komplette luksusrengÞring. Den ser ud som da jeg kÞbte den fabriksny, skinnede ren. De hÃ¥ndter... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg fik lavet en komplet indvendig polering, rens af sÊder og fjernelse af insekter pÃ¥ ydersiden af bilen – og jeg kunne ikke vÊre mere tilfreds! Bilen ser ud som ny bÃ¥de indvendigt og udvendigt.... もっず芋る

䌁業情報

1. カヌ ディテヌリング業
  2. 掗車
  3. 枅掃サヌビス

圓該䌁業による蚘述

SteamFox tilbyder udekÞrende bilrengÞring i KÞbenhavn og omegn. Vi tilbyder indvendig rengÞring samt bilvask på privatadresser eller arbejdspladser. Desuden laver vi rengÞring af fÞrerhus på lastbiler og rengÞring af varevogne. Mange af vores kunder vÊlger at tegne bilrengÞring på abonnement og herved får en regelmÊssig rengÞring. Vi er ambitiÞse, pligtopfyldende og kendte for at levere kvalitetsresultater. SteamFox er et mindre selskab hvilket bidrager til en nÊrvÊrende kundeservice og fleksibilitet Vi tilbyder en variation af produkter til rengÞring af biler og desuden også tilkÞbsprodukter som sÊderens og dybdegående rens af kabine.

4.8

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

146件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞1カ月以䞊経っおから回答

Som sÊdvanligt, fint arbejde😎

God info fra kontoret hvis der er Êndringer el. lign. til aftalen. Vil helt sikker bruge dem fremover!👍🏌😎

2026幎4月7日

Steamfox からの回答

Thomas! :) Ohh, wow – tusind tak, fordi du bliver ved med at vÊlge os! Det betyder virkelig alverden, nÃ¥r en trofast kunde som dig tager sig tid til at sende en hilsen. 🙏✚

Tusind tak for de 5 stjerner. Det varmer. Det er vildt fedt at hÞre, at vi rammer plet "som sÊdvanligt". Vi gÞr alt, hvad vi kan for at holde bÃ¥de dampen og kommunikationen kÞrende, sÃ¥ du altid fÞler dig tryg ved aftalen – ogsÃ¥ hvis trafikken eller planerne driller lidt. ⏱💎📞

Mange tak for din loyalitet og de seje emojis, det giver os ekstra energi til de nÊste mange biler! 😎👍🏌

SteamFox kan anbefales

SteamFox kom til tiden, var hurtige til at besvare min henvendelse og bilen blev som ny 👌

2026幎3月28日

KÊre Rikke
Tusind tak for den venlige anmeldelse - det er så utrolig vÊrdsat. Vi glÊder os til at besÞge dig igen en dag.

Virkeligt pÊnt arbejde

Virkeligt pÊnt arbejde. SÃ¥ flot som ny 🀗

2026幎3月11日

KÊre Pernille 🌞

Der findes nÊsten ikke noget bedre end fÞlelsen af at sÊtte sig ind i en bil, der dufter og skinner som en fabriksny model, vel? 🀩 Tak for din sÞde feedback – vi elsker at hÞre, nÃ¥r vores arbejde gÞr en forskel for kÞreoplevelsen. 🎈✚

Vi ses på vejen (i den flotteste bil)! 🏁👋

Alt det bedste,

Godt arbejde

Godt arbejde -lever op til forventningerne

2026幎3月11日

Steamfox からの回答

Tusind tak for de venlige ord, Jess. Det er virkelig vÊrdsat.
Vi glÊder os til at besÞge dig igen en dag :)

Perfekt service

Perfekt service! Ekstrem grundig og afleveret min bil som var den ny.

2026幎2月16日

KÊre Christine
Hjertens tak for din venlige anmeldelse. Den sÊtter vi stor pris på :)

Vi glÊder os til evt. at besÞge dig igen en dag.

Hav en dejlig dag.

Kh SteamFox

Fresh and odour free car!

We bought a car from a person that used to work with dogs. Besides it being dirty with dog hair and mud everywhere, it also had a dog smell that I was worried would not go away.
They came to our place on time (even a bit earlier) and finished on time.. The final result was super satisfying, the car was fresh, all the seats were steamed and the smell was gone!
Very good experience!!

2026幎1月18日

Steamfox からの回答

Thank you so much for the kind review, Christina! Thank you :)
We really appreciate the feedback, and I will gladly share it with the team who visited you, so they can take part in the joy :))

Thanks!

All the best,
SteamFox

Super effektiv rengÞring af min bil 👌🏌

Super effektiv rengÞring af min bil 👌🏌 jeg kunne ikke have gjort det bedre selv. Vil helt bestemt anbefale dem 🥳

2026幎1月12日

KÊre Louise

Tusind tak for din UTROLIG DEJLIGE ANMELDELSE! 🥳 Den er virkelig vÊrdsat.

Vi glÊder os til måske at besÞge dig igen, når bilen trÊnger til det.

God januar.

Kh SteamFox

Vi tog kontakt til Steamfox, da vi havde fået en voldsom mÊngde madolie på vores bilsÊde. De kom og rengjorde bilen indvendigt og streamede sÊdet to gange. Da olien desvÊrre stadig var i sÊdet tilbÞd de at komme igen og prÞve en ny metode uden ekstra beregning. Virkelig god service og god kundeservice på e-mail.

2025幎12月8日

KÊre Martine
Af hjertet tak for din gode anmeldelse. ❀🙏🏌
PÃ¥skÞnt at du tager dig tid til at skrive i disse travle jule dage. Der ligger os tÊt pÃ¥ hjerte at hjÊlpe hvor vi kan. Tak for at bemÊrke der 💪❀

Hav en dejlig jul 🎅 🀶 🎄

Super effektivt

Super effektivt. Og meget sÞde medarbejdere

2025幎12月13日

KÊre Maria

Tusind tak for din venlige anmeldelse. Vi er et lille men dedikeret team, sÃ¥ dette betyder rigtig meget. ☺♥

Hav en dejlig jul 🎄

Steamfox

Min bil er mere ren end den var fra ny

Min bil er mere ren end den var fra ny! BÃ¥de udvendig og indvendig.

2025幎12月16日

KÊre Frank

Tusind mange tak for din venlige anmeldelse. Den giver jeg viderer til medarbejderen der var ude hos dig. Er sikker på de bliver glade :)

Hav en dejlig dag og glÊdelig jul.

Vi ses måske i det nye år :)

Steamfox

Perfekt service og kavli i top

Helt igennem ordentlig service og leveret ordenligt afleveret og alt !

2025幎12月16日

KÊre Oliver

Hav en dejlig dag og glÊdelig jul.

Vi ses måske i det nye år :)

Godt arbejde

Godt arbejde. Fik rengjort 2 biler. Håndbremsen på den ene var lidt fedtet af olie efter rengÞringen noget jeg selv kunne fjerne med en vådserviet. Men ellers rigtig godt arbejde.

2025幎12月13日

Steamfox からの回答

Tak Jimmi, for de pÊne ord.

Vi husker "olien" nÊste gang :)

Hav en dejlig jul.

Steamfox

Tager ansvar for sine fejl

Jeg giver 4 stjerner!

Det var ellers ikke min oplevelse i fÞrste.. eller anden ombÊring. Efter Steamfox blev opkÞbt. Jeg har tidligere brugt den forhåndvÊrende ejer; Markus - med stor tilfredsstillede.

Efter opkÞbet blev jeg lovet en tilsvarende rengÞring, til samme pris, da jeg var gammel kunde.

Den rengÞring jeg fik var mangelfuld ift. beskrivelsen på hjemmesiden. Jeg klagede over dette - men kunne ikke få en kompensation...

Til gengÊld tilbÞd de mig en helt ny rengÞring. Både indvendig og udvendig (mere end man kunne forvente) - og jeg må sige at de i den grad rettede op i anden ombÊring.

Alle kan lave fejl, have en dårlig dag etc. Men langt fra alle tager ansvar som Steamfox gjorde :-)
Derfor absolut et stort 4 tal herfra!

2025幎11月28日
自発的なレビュヌ

God service, let at booke og udfÞrt til perfektion. Meget tilfreds med resultatet.

2025幎11月11日

Steamfox からの回答

Iiiih, tusind tak Anna. Dine ord tages utrolig godt imod. Vi er et lille men dedikeret team, så en anmeldelse som denne går lige i hjertet. Tak.

Hav en dejlig vinter.

Kh SteamFox

Opgaven udfÞrt perfekt- det fÞles som

Opgaven udfÞrt perfekt- det fÞles som en ny bil
Jeg er yderst tilfreds og anbefaler gerne dette firma
Vh Sussi Duus

2025幎11月11日

Steamfox からの回答

Tusind tak for din venlige anmeldelse, Sussi. Det betyder meget. Og jeg ved at medarbejderen, som var ude hos dig, bliver glad for at lÊse med :)

Vi glÊder os til at besÞge dig igen.

Hav en dejlig aften.

Fantastisk rengÞring

MÞdte til tiden og lavede en fantastisk rengÞring. Bilen er som ny 😊

2025幎11月10日

KÊre Sebastian
Hjertens tak for den fine anmeldelse.
Vi glÊder os til at besÞge dig igen :)

Hav en dejlig dag.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。