winefinder.com レビュー 1,898

TrustScore 5段階評価の4

4.0

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち2の評価

Winefinder har ett hygligt sortiment men det har blivit betydligt mindre under senare år, troligen pga att ekonomer kommit in i bilden, då brukar kvaliteten vanligen chansera. Leveranserna är urusla,... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Bra beställningsfunktion - dock blev jag ngt överraskad av att inte få någon förhandsavisering inför leverans... Var därför oförberedd och inte hemma när budet ringde och sa att han stod utanför huse... もっと見る

5つ星のうち5の評価

snabba oftast tom punktliga. Alltid mkt bra viner. Har dock på senare år växlat upp. Ni har nu ett väsentligt dyrare sortiment. Saknar viner i mellanklassen dvs. viner mellan 135 -155. Tidigare fa... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Bra och spännande utbud. Tema lådor, t ex 6 pinot noir från olika länder och delar av världen. Eller t ex 6 olika årgångar av ett vin från samma producent. Detta ger roliga och trevliga provningar... もっと見る

企業情報

1. ワイン専門店
  2. アルコール販売店

当該企業による記述

Winefinder ApS är en oberoende e-handel som säljer vin på nätet med fokus på kvalitetsviner. Winefinder ApS blev den 15 oktober 2007 det första företag som hos Skatteverket fick registrering som distansförsäljare av vin till svenska privatpersoner och är idag Nordens ledande e-handel för kvalitetsviner.

4.0

通常1週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち4の評価

Det var viner som passade mig

Det var viner som passade mig. Däremot så vill jag hitta lite trevliga vita viner till en rimlig kostnad.

Hej Monica,
Tack för ditt omdöme.
Vi kan absolut ge dig lite förslag på bra vita viner.
Kan du maila oss vilken prisklass du tänkt dig till: info@winefinder.com så återkommer vi till dig med förslag.

5つ星のうち5の評価

Trevligt sammansatt låda med Bordeaux…

Trevligt sammansatt låda med Bordeaux viner och smidig leverans till hemmet.

Hej Jerker,
Vad roligt att du gav oss 5-stjärnor, tack! Positiva omdömen ger oss energi att bli ännu bättre.

5つ星のうち4の評価

Lite strul med leverans men vänlig och lösningsorienterad kunsdtjänst.

En låda vin var krossad och en låda saknades tyvärr vid leverans och det blev lite virrigt i kundtjänsten men allt löste sig tillslut men det kan inte bli full pott på denna leverans.

2024年5月8日

Hej Jonas,
Tack för ditt omdöme.
Skönt att höra att det löste sig men tråkigt att det var strul med din leverans.

Fantastiskt bra

2024年5月17日

Hej Jonas,

5つ星のうち5の評価

Oftast bra värde för priset

Oftast bra värde för priset. Och annorlunda sortiment än monopolet. Samt hemleverans till mycket rimligt pris. Vad mer behöver sägas?

2024年5月17日

Hej Lars,

5つ星のうち5の評価

Winefinder bäst av de bästa

Jag handlar frekvent hos Winefinder. Utbud och kvalitet på varor är utmärkt.

Hej Mikael,

Bra utbud

Bra utbud, rimliga priser, snabb responstid

Hej Anders,

Kvalitetsviner

Prisvärda kvalitetsviner och alltid lite spännande leverantörer!

Hej Peter,

5つ星のうち1の評価

Två gånger i rad har jag fått…

Två gånger i rad har jag fått beställning framskjuten flera gånger om. Har beslutat om att inte köpa mer från er.
Sorry for you !

2024年5月15日

Hej Sverre,

Ja vi har haft kontakt om detta redan.
Väldigt tråkigt, och vi är hemskt ledsna för besväret med din leverans.

Snabb leverans, trevlig personal

2024年5月6日

Hej Christer,

Hej Marc,

Vin för alla

Bra råd i alla prisklasser

Hej Glenn,
Det verkar som om du är nöjd med oss ​​vilket gör oss glada. Vi undrar hur vi kan förbättra oss så vi kan få 5 stjärnor från dig? Mycket tacksam om du skriver till oss på info@winefinder.com

5つ星のうち2の評価

Inget fel på vinet men leveransen blev…

Inget fel på vinet men leveransen blev väldigt strulig

2024年4月18日

Hej Christina,
Vad tråkigt att höra att du haft strul med din leverans.
Kan du maila oss ordernummer så vi kan kika på vad som hänt? Maila det gärna till: info@winefinder.com

Smidigt

Bra kvalitetsvin, smidig leverans

Hej Jonny,

Bra jobbat!

Kvalitativt, enkelt och snabbt!

2024年4月11日

Hej Olov,

Flaskorna hela

Flaskorna hela, paketet så gott som nytt

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。