レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

GROOTSTE OPLICHTERS. Besteld een goede smartwatch en krijg je chinese rommel opgestuurd. Terugsturen kan alleen naar China en kost €25 + verzenddoos €4. Terwijl horlige €48 kostte. Aldus veel moe... もっず芋る

1.3

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

Anouk gefeliciteerd

Anouk gefeliciteerd, weer een klant minder. JACK gekocht maar paste niet . Dus terug gesteurd. Geld terug mooi niet , we zijn nu al een half jaar bezig zonder resultaat. Men blijft beweren dat het niet is ontvangen in het Chinese magazijn. DHL heeft het echter op hun verzoek bezorgd in hoofddorp, maar ze blijven ontkennen. Wij hebben de hoop opgegeven . KOOP NIET BIJ DEZE OPLICHTERS ze zijn onbetrouwbaar. Hopelijk raken ze op deze manier al de klanten kwijt, ze verdienen helaas niet beter.

2024幎7月15日
5぀星のうち4の評䟡

Goed opgelost

Na een verkeerde levering is het alsnog goed opgelost en heb het juiste artikel heel snel na mijn mailverkeer ontvangen. Ik had eerst mijn twijfels maar het is toch goed gekomen!

2024幎6月3日
5぀星のうち1の評䟡

Pas op met deze oplichter!

Pas op met deze oplichter!
Verkoopt producten welke niet worden geleverd, of van enorm slechte kwaliteit uit China. Retour sturen is vrijwel onmogelijk door hoge retourkosten.

Heeft websites als:

KVK's:
EKKELBOOM ENTERPRISES B.V.
Raw Fashion Enschede
Titans Fuel B.V.
Bedrijven zouden zijn gevestigd op de Oosterhof 15 en Capitool 10 beide in Enschede.

2024幎5月29日
5぀星のうち1の評䟡

Ik heb nog nooit zo`n webwinkel meegemaakt.

Ik heb nog nooit zo`n webwinkel meegemaakt. Het begint met dat er staat, voor 11 uur besteld gelijk verzonden. Dan na dik drie weken nog niks ontvangen. Dan stuur je ze een appje en dan krijg je te horen dat je contact op moet nemen met DHL. Daar kom je niet tussen, dan neem je weer contact op met Anouk. Dat heb ik nu al 8 keer gedaan en nog niks wijzer geworden. Ze zeggen gewoon dat ik er zelf achter aan moet gaan waar het pakje is gebleven. Ik had het nog zelfs laten verzekeren. Ze nemen geen verantwoording. Dus dik een maand verder en nog geen pakje en ik ben mijn geld kwijt, € 32,90 . Dus mensen denk goed na voor je daar wat besteld. Ik had eerder de reviews moeten lezen, voordat ik ging bestellen. O. Tegelaar

2024幎4月20日

OPLICHTERS!

OPLICHTERS!! Bestel hier nooit, je krijgt kleding van zeer slechte chinese kwaliteit. Retourneren een ramp, hoge retourkosten en dan ook nog naar meerdere depots in China. Dat wordt een duur "grapje". Uiteindelijk bieden ze je 25% terug te storten van je aankoopbedrag, waar ik nu ook al weken op wacht en waarschijnlijk ook nooit zal ontvangen. Kortom je kunt fluiten naar je centen! Aanpakken deze malafide handel!!

2024幎5月27日
5぀星のうち1の評䟡

Zeer slechte kwaliteit en service

Zeer slechte kwaliteit en service, product lijkt zo van Ali Express af te komen, retourneren onmogelijk, geven aan dat dit 25 euro kost ivm C02 uitstoot (wat natuurlijk klinkklare onzin is) en omdat het naar het depot in Azie verzonden moet,
KORTOM: NOOIT MEE IN ZEE GAAN!!! oplichters.

2024幎5月24日

Doe dit niet thuis! Waarschuwing BroekVerbrandingPreventief

Besteld Marc joggingbroeken. Ontvangst pas na vier weken,verpakt in plastic zak. De broeken bleken veel te lang en de kwaliteit was inferieur van onbekende herkomst maar zeer brand gevoelig. Retourneren bleek kostbaar en behalve tijdrovend ook milieu onvriendelijk. Geld terugstorten werd ontmoedigd. Twee broeken zijn nog in mijn bezit en een broek heb ik opgeofferd door verbranding waarvan door mij een videofilmpje is gemaakt en op YouTube gezet,vooralsnog uitsluitend voor vrienden. Mijn doel is om de handel van dergelijke slechte producten te voorkomen.

2024幎5月1日

Ben er weer in getrapt

Ben er weer in getrapt, produkt zeer slecht, en je geld niet terug krijgen.
Een schande.
op e site staat makkelijk te retouneren, nou nee hoor je kan een andere jurk bestellen en 14,95 euro verzendkosten betalen.
Anita Jonkers

2024幎5月18日

Oplichting

Jammer dat ik onderstaande reacties niet heb gelezen. Het klopt idd wat er geschreven is. Drie truien besteld. Duurde 1 maand voordat ik mijn pakje kreeg en verwachtingsvol opende. Er zat een heel ander truitje in dan ik besteld had. Direct retour afzender gedaan. Daarna gemaild. Toen moest ik gegevens aanleveren. Wat was het bestelnummer, naar wie had ik het opgestuurd. Hoezo! Ik heb mijn bestelling toch bij Winkeltje van Anouk gedaan? Tot nu toe geen artikelen ontvangen en geen geld retour! Mijn conclusie: een stelletje oplichters! Doe hier geen zaken mee!

2024幎5月13日

GROTE OPLICHTERS

GROTE OPLICHTERS
Wacht al 6 weken op een levering en ze kunnen of willen geen track en tracecode geven waar ik wel voor betaald heb.
Mails beantwoorden ze via chatbot en je krijgt geen antwoord op je vragen. Ze weigeren retourinstructies te sturen.

2024幎5月10日

Winkeltje van Anouk bah

Had een Essentials pak gehaald bij winkeltje van Anouk 150 euro betaald ontzettend lang gewacht kreeg ik het binnen was het echt van hele slechte kwaliteit en de letters vielen er zowat af heb hun vaak gemaild kan geen adres vinden geen reacties ben onzettend boos dat ze voor zo een flut pak 150 euro vragen zag er echt niet uit een dunne rare stof en t stonk de kleur was ook heel lelijk

2024幎3月10日

Alles ging mis

Alles ging mis; eerste weken niets ontvangen, daarna de verkeerde producten van een hele slechte kwaliteit, rechtstreeks uit China. Retourneren niet mogelijk. Verschrikkelijk dit. Het ergste vind ik dat er nog dagelijks mensen hierin trappen. Ik zou graag actie ondernemen maar lastig hier tegenop te treden

2024幎4月8日
5぀星のうち5の評䟡

Een broek besteld

Een broek besteld, na 14 dagen de broek gekregen hij lijkt er niet op ander model en materiaal. Terugsturen is geen optie dat kost 25,00euro bijna net zo duur als de broek. Moet naar China gestuurd worden. Bestel niks op deze website. Het is rommel wat je krijgt.

2024幎4月22日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ