Winkeltjevananouk レビュー

TrustScore 5段階評価の1.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Anouk gefeliciteerd, weer een klant minder. JACK gekocht maar paste niet . Dus terug gesteurd. Geld terug mooi niet , we zijn nu al een half jaar bezig zonder resultaat. Men blijft beweren dat het nie... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Zeer slechte kwaliteit en service, product lijkt zo van Ali Express af te komen, retourneren onmogelijk, geven aan dat dit 25 euro kost ivm C02 uitstoot (wat natuurlijk klinkklare onzin is) en omdat... もっと見る

5つ星のうち1の評価

OPLICHTERS!! Bestel hier nooit, je krijgt kleding van zeer slechte chinese kwaliteit. Retourneren een ramp, hoge retourkosten en dan ook nog naar meerdere depots in China. Dat wordt een duur "grapje".... もっと見る

5つ星のうち1の評価

GROOTSTE OPLICHTERS. Besteld een goede smartwatch en krijg je chinese rommel opgestuurd. Terugsturen kan alleen naar China en kost €25 + verzenddoos €4. Terwijl horlige €48 kostte. Aldus veel moe... もっと見る

ひどい

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 0件

レビューを書く

Laat je niet misleiden

Laat je niet misleiden en koop niet

Een ster is al teveel. Gewoon stom dat ik niet de beoordelingen had gelezen.
Ik wacht al 3 maanden op mijn geld ivm. Retourzending. Iedere keer een
smoesje met bla bla bla.
Jas gekocht voor 80 euro. Retour 30
euro betaald. Alle nodige bewijzen
gestuurd maar geen geld terug tot heden. 110 euro weggegooid en ze
durven te beweren in de mails dat de tevredenheid van de klant prioriteit
heeft.
Een keer en nooit meer
Isabella

2024年1月5日
5つ星のうち1の評価

Een ster geven is teveel van het goede

Een ster geven is teveel van het goede. Op 7-02-2024 een horloge besteld, hoe stom kun je zijn, maar geen revews gelezen. Ze moeten wel een gigantisch groot bedrijf hebben want het team is nog steeds druk bezig om het bestelde veel aandacht te geven. Het wil natuurlijk niet lukken en ze wil graag een klant die veel vertrouwen in haar heeft, Pauline. Het is een oplichter en ik heb achterhaald waar ze zou zitten. Ik denk dat ik binnenkort maar eens bij haar langs ga. Misschien ook handig om Kassa en Radar in te schakelen met een groep mensen om haar maar eens in het daglicht te zetten. Oplichterij is het

2024年3月4日

GEWOON OPLICHTERIJ

GEWOON OPLICHTERIJ
6 weken geleden iets bestel. Levertijd ongv 15 dagen. Na 6 weken geen product maar wel een ruim aantal excuus mailtjes. Gezegd dat ik mijn geld terug wil maar dat kan niet want de levering is onderweg. BESTEL HIER NIKS WANT JE WORDT "GETILD".

2024年3月3日

Bestel hier nooit

Bestel hier nooit
Artikelen komen uit het buitenland, dit duurt lang!
Retour sturen moest op eigen kosten naar het buitenland, erg duur
En uiteindelijk krijg je nooit je geld weer.
Dit nog nooit eerder mee gemaakt

2024年3月1日

ARNAQUE !!!!!!

La couleur de l'article commandé (un manteau) n'est pas la bonne (noir au lieu de vert)
Le manteau est de pière qualité, en plus
Après 3 mois et 50 échanges de mails, toujours aucun remboursement!
Renvoyer l'articile (en Chine) me coûterait plus de 40€!
Cette boîte est totalement frauduleuse!

2024年1月2日

Oplichting

Zogezegd merkkledij gekocht. Bij levering bleek het heel duidelijk om namaak te gaan. Artikels leken in niets op de foto's op de website. Retouren is echter naar China. Kosten op rekening van de klant (+/- 40 euro). Oplichterij dus. Het verbaast me dat dit nog kan.

2023年11月29日

duurt veel te lang

De bestelling zou tussen 10 en 15 dagen duren. Helaas wacht ik nu al 25 dagen en er lijkt geen schot in te zitten. In contact met hun geweest en niets anders dan excuses. Hopelijk komt deze bestelling nog Maar nooit bestel ik daar weer iets

2024年2月28日

Nep artikelen van Chinees bedrijf

Ik heb een horloge besteld bij winkeltje van Anouck.nik dacht een Nederlands bedrijf. Later blijkt het een bedrijf uit China te zijn! Het horloge is na lang wachten binnen. Alleen...dit horloge is niet het horloge wat ik heb besteld. Dit is een merkloos kopie horloge. Waardeloos ding. Gewoon in de maling genomen door dit bedrijf. Nooit hier iets kopen!!! Bedriegers

2024年2月28日

KOOP NIET BIJ DEZE WINKEL

KOOP NIET BIJ DEZE WINKEL! HET ZIJN OPLICHTERS! Bestelling geplaatst 11/2023, iets ontvangen na 8 weken. Was niet wat ik bestelde. Veel mails daarover gestuurd. Ze willen dat enkel oplossen door 10% van mijn geld terug te betalen en mij de levering te laten houden (Ik bestelde een trui en een goedkope dunne hoodie werd opgestuurd). Ik wil de levering totaal niet hebben en wil gewoon mijn geld terug. De behandeling is schandalig. Ik kan niet begrijpen hoe ze nog voort kunnen doen met hun Chinese brol!

2024年2月19日

NIET DOEN!!!

Bestel hier aub NOOOOOIT iets mensen!! Hou je geld want hier is het letterlijk weggesmeten geld!! Dat deze mensen überhaupt nog zaken mogen doen dat kan ik echt niet begrijpen!

2024年2月18日

Alles ging mis

Alles ging mis. Leveren namaakproducten, plaatjes geven het echte product niet weer! Slechte e-mail communicatie, reactie duurt lang, wel telefoonnummer maar daar neemt niemand op, je moet alles zelf retourneren naar China en zelf betalen. Mijn fout is, ik heb de talrijke slechte recensies van te voren niet gelezen. Dit soort bedrijven moeten ze offline halen. Dus nooit wat kopen hier!

2024年2月16日

Alles ging mis

Alles ging mis. Leveren namaakproducten., slechte e-mail communicatie, reactie duurt lang, geen telefoonnummer, je moet alles zelf retourneren naar China en zelf betalen. Ben al sinds 16 januari bezig en tot heden nog steeds niet afgerond.
Mijn fout is , ik heb de slechte recensie van te voren niet gelezen. Dit soort bedrijven moeten ze offline halen. Dus nooit wat kopen hier.

2024年2月10日

één ster is nog te veel

één ster is nog te veel. trui na lang wachten volgens ups mail bezorgd. niet dus. geen reactie op klachten en geen trui. ( maar ik begrijp al dat deze nep is want het is rommel uit China) dus het is een nepwinkeltje
ik begrijp die ene goede review niet die hierbij staat. die zal ook wel nep zijn denk ik. je krijgt niemand te pakken. geen telefoonnummer op de website. geen link naar FB of Instagram.

2024年2月6日

Dit is pure oplichterij

Dit is pure oplichterij, jas besteld en we kregen een volledig andere brol van China, geen kwaliteit en veel te klein. veel heen en weer gemaild,met eerst 10 en 25 % terug betaling + goederen terug sturen op eigen kosten volgens plaats is de winkel in Nederland, maar terug sturen moet naar CHINA. Zie je het prijskaartje al. Mijn man heeft voor de eerste keer een bestelling online gedaan zal ook de laatste zijn. Hoe komt het dat deze mensen nog steeds via Facebook hun bron producten kunnen aanprijzen.

2024年2月1日
5つ星のうち5の評価

Klantenservice

Ik heb onlangs een bestelling gedaan en wilde deze annuleren. Ik kreeg heel snel antwoord en alles is naar tevredenheid af gehandeld. Ik had een prima, vriendelijk contact en mijn geld heb ik volledig terug gekregen. Blij mee!

2024年2月1日

レビューの対象になっている企業の方へ