ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Supersnelle levering!! Getint autoruit folie 35% van het merk Carpoint was voor mij iets te helder. Product teruggestuurd naar Winparts en 2 dagen later stond het geld terug op de rekening. Uiteindeli... ãã£ãšèŠã
Bij Winparts is vandaag besteld zeer snel geleverd .Ook altijd het correcte in de bus en geen missers. We hebben al regelmatig iets besteld en altijd snel geleverd, en we zullen er nog wel bestellen .... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- èªåè»éšååº
- ã«ãŒ ã¢ã¯ã»ãµãªãŒåžæ¥è
- ãã¬ãŒãå°éåº
- ã«ãŒ ã¢ã¯ã»ãµãªãŒåº
- ã«ãŒ ããããªãŒè²©å£²åº
- ãã¥ãŒã³ã¢ãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Winparts is dé online auto onderdelen specialist van Europa. Met ons ruime assortiment doen wij er alles aan om zoveel mogelijk mensen met hun voertuig in beweging te houden. Dagelijks houden wij ons bezig met het uitbreiden van ons assortiment zodat we nog meer kunnen bieden aan de klant. Doordat we vrijwel alle werkzaamheden in house uitvoeren, kunnen wij een snelle levering garanderen. Daarnaast hebben wij een deskundige helpdesk die u graag helpt met al uw vragen. Bij Winparts geloven we dat kwaliteit en toegankelijkheid hand in hand kunnen gaan. Daarom zetten wij ons in voor betrouwbare auto onderdelen voor een betaalbare prijs. Naast originele auto-onderdelen bieden wij ook zogeheten aftermarket-onderdelen, equiparts en producten van ons eigen huismerk, Winparts GO!. Ontdek zelf het gemak van hoogwaardige auto onderdelen voor een betaalbare prijs bij Winparts!
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Remschijven
Eerste keer dat ik bestelde bij winparts ! En meteen een treffer en goed gevoel, remblokken besteld en remschijven en alles was perfect van levering tot installatie ! Aanrader Sowiezo, aan de garage ging mij dit 680⬠kosten ex btw ! Ik bestelde dezelfde blokken en schijven via winparts en betaalde 149⬠a.u.b. ! Ze doen ook een controle check van wat je besteld op chassisnummer! Voor ze verzendenâïžcheck ik blijf klant !
Zeer tevreden over mijn aankoop,alleenâŠ
Zeer tevreden over mijn aankoop,alleen het mag iets sneller toekomen ðð»
Snelle en correcte levering
Snelle en correcte levering
Als ik nog wat nodig heb zal ik zeker bij winparts eerst gaan kijken
Je ne connaissais pas ce site mais jeâŠ
Je ne connaissais pas ce site mais je recommande vraiment livraison trÚs rapide piÚce commandée parfaitement identique
Bravo!!!!
Zeer snel levering
Zeer snel levering. Niet erste keer, Zeer tevreden.
Remarquable
Commande effectuée depuis la France et réceptionnée en un jour et demi ; parfaite protection du colis ; lampe impeccable. Je suis extrêmement satisfait et je recommande particuliÚrement Winparts pour son sérieux et sa réactivité.
Ze verstuurden vroeger producten snelâŠ
Ze verstuurden vroeger producten snel naar België, maar nu is alles erg vertraagd. Ik heb onlangs een autoaccu bij ze besteld die nog steeds niet is aangekomen, en mijn auto staat stil. Ik ga niet meer bij ze bestellen en ik verwijder mijn account van hun website.

Winparts.be ããã®åç
Bij Winparts is vandaag besteld...
Snelle service!
Eenvoudig opzoeken. Kan niet missen . En snelle service
Op tijd geleverd
Heel snelle levering voor een productâŠ
Heel snelle levering voor een product dat perfect matchte met mijn nood...
Artikels beter inpakken en beschermen.
Twee artikels besteld, werden allebei appart geleverd. Eerste artikel was slecht ingepakt en serieus beschadigd. Heb ik terug geretourd. Op zich het retouren was omslachtig maar wel goed dat men het artikel zelf komt ophalen. Tweede artikel een week later pas ontvangen. Ook slecht ingepakt, verpakking was weer beschadigd maar gelukkig het artikel niet zo zeer. Na het retouren van het artikel heeft het een twee tal weken geduurd eer ik mijn geld terug heb gekregen. Op zich niets mis mee. Van het product heb ik geen klagen. Maar als de firma meer aandacht besteed aan het inpakken zal je deze problemen kunnen voorkomen en de klant meer vertrouwen geven.

Niet correct!
Gisteren accu besteld. Zou vandaag geleverd worden en kreeg hieromtrent ook een mail. Nu krijg ik vandaag (namiddag) bericht van transporteur dat de zending nog maar juist is 'aangemeld', bezorgdatum onbekend!!! Resultaat...dagen zonder auto en dat is een enorm probleem voor mij!!! Niet correct!

Bestelling
Bestelling, levering van gekochte goederen snel geleverd.
Correcte afhandeling,mooi op tijd,!!!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ