Vedkommende bag denne anmeldelse hedder ikke Simone â der benyttes altsÃ¥ et falsk navn.
Anmeldelsen bygger desuden på en rÊkke usande påstande. Her er de faktiske forhold:
Du startede dit forlÞb den 14. juli 2025 og skrev frustreret til mig kort tid efter, fordi du var utilfreds med opskrifterne.
Jeg mindede dig om den prÊmis, du havde accepteret inden opstart â nemlig at man selv kan udskifte ingredienser efter behov â men tilbÞd alligevel at hjÊlpe med udskiftninger, selvom dette ikke er en del af den kÞbte pakke.
Som jeg nÊvnte: Ãnsker man en mere skrÊddersyet kostplan, er prisen en anden â men det viste du ikke interesse for.
I stedet sendte du en 4 minutter lang lydbesked, hvor du påstår, at stort set al mad fra danske supermarkeder (inkl. mejeriprodukter, rugbrÞd, pålÊg m.m.) er hormonforstyrrende og usund "gift-mad" (dine ord).
Jeg forsÞgte herefter at forklare dig den videnskabelige baggrund bag forlÞbets opbygning, herunder relevante kildehenvisninger.
Jeg nÊvnte også:
"Videnskaben viser ingen klare sammenhÊnge mellem hormonforstyrrelser hos kvinder og normalt forarbejdede fÞdevarer, men enkelte studier indikerer, at ULTRA-forarbejdede fÞdevarer kan have en negativ effekt."
Du blev samtidig informeret om, at kostplanen er baseret pÃ¥ opdateret ernÊringsvidenskab, og at du har adgang til over 400 fleksible, familievenlige opskrifter â med alt fra knÊkbrÞd til burgere og masser af grÞnt. Maksimalt 5 % af opskrifterne indeholder proteinpulver, hvilket i Þvrigt ikke er usundt.
Din respons var en ny 6 minutter lang lydbesked, hvor du kaldte min tilgang for âuÊgte, manipuleret videnskabâ og hÊvdede, at vestlig ernÊringsvidenskab generelt er forkert (dette mÃ¥ sÃ¥ inkl. Min statsanerkendte uddannelse som Prof. Bach. ErnÊring & Sundhed).
Du beskyldte mig for blot at ville tjene penge og for ikke at ville hjÊlpe mennesker â alene fordi jeg ikke var enig i dine udtalelser om pseudovidenskab og alternative metoder.
(Jeg tillader mig at undre: Hvis din metode er så fantastisk, hvorfor valgte du så at starte et forlÞb hos mig?)
Din tone blev hurtigt meget ubehagelig, kommanderende og respektlÞs. Du afviste alle forsÞg pÃ¥ faglig dialog, krÊvede sÊrbehandling trods den indgÃ¥ede aftale og blev frustreret â pÃ¥ trods af at du pÃ¥ forhÃ¥nd havde accepteret forlÞbets indhold og struktur.
Som professionel har jeg krav på at fÞle mig tryg og respekteret i samarbejdet. Det kunne jeg ikke her.
Jeg fÞlte mig presset, overfuset og decideret utryg i vores kontakt â og derfor valgte jeg at afslutte forlÞbet 3 dage efter opstart.
Jeg meddelte dig tydeligt og i god tone, at vi var for langt fra hinanden, Þnskede dig held og lykke med din tilgang og refunderede hele belÞbet på 499 kr. uden diskussion og uden kompensation for min tid.
Du blev oplyst om refunderingen pÃ¥ SMS, og at pengene ville lande pÃ¥ din konto inden for 5â7 hverdage.
Hvad har du egentlig at klage over?
Jeg forbeholder mig altid retten til at afslutte et forlÞb, hvis jeg vurderer, at vi ikke er et godt match â og i dette tilfÊlde blev det gjort klart og korrekt.
Jeg hjÊlper dagligt mange kvinder med fantastiske resultater, som min Trustpilot-side også vidner om. Men jeg accepterer ikke, at nogen taler nedladende, afviser faglighed, fremfÞrer konspirationsteorier og udÞver usaglig kritik.
Opdatering: Vedkommende har nu redigeret anmeldelsen 6 efter mit svar â mÃ¥ske et forsÞg pÃ¥ yderligere manipulation?
Samtidig er tonen blevet endnu mere ÊrekrÊnkende og personlig. Det er sÞrgeligt at man kan synke så lavt og lyve i forsÞget på at skade andres omdÞmme. FÞj!
Og nej der er ikke tale om overtrÊdelse af GDPR når du selv vÊlger at udtale dig om dit forlÞb, på et offentligt forum og der ikke deles persondata i mine besvarelser.
Anmeldelsen er videresendt til juridisk vurdering. Alt er dokumenteret. Jeg accepterer ikke forsÞg pÃ¥ offentlig ÊrekrÊnkelse og personangreb baseret pÃ¥ fordrejede fremstillinger â uanset om vi har faglige uenigheder.
â Mathias