レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

De har desvÊrre fjernet muligheden for at kÞbe et gavekort til gavekortet/gogift udenxat erstatning med anden gavekort leverandÞr. ØV!!!!

Jeg har bestilt 9 pakker hos Wistore og kun fÃ¥et de 8 pakker i forbindelse med black friday, selvom Wistore skrev, at alle pakker var pÃ¥ vej. Jeg kan ikke engang rykke efter pakken fra GLS, som Wistor... もっず芋る

PÃ¥ske-svindel
 Jeg faldt desvÊrre ogsÃ¥ i deres “pÃ¥ske tilbud”. Heldigvis var det da kun point som jeg mistede, men jeg er da fÊrdig med at hjÊlpe med spÞrgeskemaer fremover
 Mon de virksomheder, s... もっず芋る

Plejer at vÊre et godt sted at handle, men den sidste levering gik der 14 dage fÞr det blev afsendt. Jeg forsÞgte at kontakte selskabet i mellemtiden bÃ¥de via mail, telefonisk og Facebook. Intet svar... もっず芋る

䌁業情報

1. むンテリア デザむナヌ

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

WiStore.dk er en anderledes webshop. Her bruger du nemlig point som betaling. Point’ene optjener du som medlem af internetpanelet Wilke Wisdom og via spÞrgeskemaundersÞgelser. WiStore.dk er Ã¥ben for alle og tilbyder et hav af unikke fordele som levering indenfor 1-3 dage, gode tilbud, fÞlge os pÃ¥ Facebook og Twitter samt tilmelde dig vores nyhedsbrev. Du fÃ¥r dog langt flere fordele som medlem af Wilke Wisdom internetpanelet, sÃ¥som fri fragt og muligheden for at optjene rabat pÃ¥ alle varer.

1.3

すべおのレビュヌ

(1,739)

過去12か月のレビュヌ数: 4ä»¶

レビュヌを曞く

Har aldrig fået pakke bestilt i fbm. black friday!

Jeg har bestilt 9 pakker hos Wistore og kun fået de 8 pakker i forbindelse med black friday, selvom Wistore skrev, at alle pakker var på vej. Jeg kan ikke engang rykke efter pakken fra GLS, som Wistore bruger, for jeg har kun fået 8 pakkenumre. Jeg har skrevet af flere omgange til Wistores kundeservice, hvor de bryster sig af senest at svare 1 dag efter, at man har kontaktet dem, men jeg har ikke hÞrt ét eneste ord fra dem! Kort sagt: Elendig service! Kan absolut IKKE anbefales herfra!!!

2021幎12月28日
自発的なレビュヌ

Points purchase works well, but...

Points purchase works well, but having the only private delivery option being to a collection point is quite frustrating. Used my points to purchase a few different things, and having only the option to deliver to a collection point chose that.
Unfortunately the package was so large, long and heavy - it was a nightmare walking home with it and my bike. A delivery option to a private address, even at the cost of a few points, would make this a 5 star experience.

2021幎12月15日

En god julegave til vores sÞn

Jeg brugte forleden mine opsparede point på en julegave. Jeg bad vores sÞn om at vÊlge, hvad han helst ville have på Wilkes hjemmeside. Han faldt hurtigt over en god ting i udvalget, og så lå den fÞrste af hans julegaver på vores bord dagen efter. En lidt anderledes men meget sympatisk måde at begynde julegaveindkÞbene på.

2021幎11月4日

God tilbud på vin.

Jeg havde et gavekort pÃ¥ 400 og havde rigtig svÊrt ved at finde noget jeg kunne bruge, der er meget som minder mest om “nettos” tilbudshylder.
Der for endte jeg med at kÞbe vin som i Þvrigt var til en rigtig god pris derfor de 3 stjerner.
Jeg troede jeg kunne vÊlge gavekort til andre butikker men fandt ud af at det ikke var muligt.

2021幎11月3日

DÃ¥rlig betalingsside

I mere end en uge forsÞgte jeg flere gange at bestille en vare, men kunne ikke komme igennem til Wistores betalingsside. Det lykkedes så endelig 5.- eller 6. gang. Jeg havde ikke gidet forsÞge de mange gange, hvis ikke det var fordi jeg havde nogle point, jeg Þnskede at bruge.

2021幎11月3日

Leverer ikke og svarer ikke

Reagerer ikke på mails eller deres egen chatfunktion!
Har ikke tidligere haft problemer med wistore - men min seneste bestilling er aldrig dukket op - 2-3 gange har jeg mailet dem og har også efterladt besked i chatfuntionen på hjemmesiden - jeg har også prÞvet T skrive til wilke - heller ikke de svarer - dårligere kundeservice skal man da vist lede lÊnge efter. Hold jer langt vÊk - det er slut med Wilke og Wistore

2021幎10月30日
自発的なレビュヌ