De har desvÊrre fjernet muligheden for at kÞbe et gavekort til gavekortet/gogift udenxat erstatning med anden gavekort leverandÞr. ÃV!!!!
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg har bestilt 9 pakker hos Wistore og kun fÃ¥et de 8 pakker i forbindelse med black friday, selvom Wistore skrev, at alle pakker var pÃ¥ vej. Jeg kan ikke engang rykke efter pakken fra GLS, som Wistor... ãã£ãšèŠã
PÃ¥ske-svindel⊠Jeg faldt desvÊrre ogsÃ¥ i deres âpÃ¥ske tilbudâ. Heldigvis var det da kun point som jeg mistede, men jeg er da fÊrdig med at hjÊlpe med spÞrgeskemaer fremover⊠Mon de virksomheder, s... ãã£ãšèŠã
Plejer at vÊre et godt sted at handle, men den sidste levering gik der 14 dage fÞr det blev afsendt. Jeg forsÞgte at kontakte selskabet i mellemtiden bÃ¥de via mail, telefonisk og Facebook. Intet svar... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
WiStore.dk er en anderledes webshop. Her bruger du nemlig point som betaling. Pointâene optjener du som medlem af internetpanelet Wilke Wisdom og via spÞrgeskemaundersÞgelser. WiStore.dk er Ã¥ben for alle og tilbyder et hav af unikke fordele som levering indenfor 1-3 dage, gode tilbud, fÞlge os pÃ¥ Facebook og Twitter samt tilmelde dig vores nyhedsbrev. Du fÃ¥r dog langt flere fordele som medlem af Wilke Wisdom internetpanelet, sÃ¥som fri fragt og muligheden for at optjene rabat pÃ¥ alle varer.
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
meget hurtig levering
fik det der var bestilt
Altid hurtig levering og gode produkterâŠ
Altid hurtig levering og gode produkter der er sikkert og godt pakket ind til transport
Ingen problemer med bestilling
Ingen problemer med bestilling. Det var nemt og overskueligt.
Og tingene kom hurtigt.
SÃ¥ bestemt ok.
God service og pakken kom hurtig fremâŠ
God service og pakken kom hurtig frem til mig
Har modtaget et produkt der ikke virkerâŠ
Har modtaget et produkt der ikke virker og kundeservice er ikke til at få fat I!!!
2œ uges ventetid på levering.
2œ uges ventetid på levering.
Bestilte en vare den 20. juli, men fÞrst den 6. august blev den sendt afsted med levering dagen efter.
Rykkede to gange per mail uden at min henvendelse blev besvaret.
Tre stjerner gives, da tidligere bestillinger er gået problemfrit og oftest med hurtig levering på 2 dage.
Og varen fejlede heller ikke noget da den endelig kom frem.
Jeg ved ikke hvad der gik galt for dem denne gang, men imponerende var det ikke.
God kundeserviceLidt forsinket
God kundeservice, lidt manglende information undervejs, der var oplyst 3-4 dage men der tog 4 uger med leveringen, ellers var alt ok.
Leveringstid 4 uger
Leveringstid 4 uger, trods der står 1-3 dage på siden.
De svarer ikke på mails, da jeg gerne vil have en returlabel, som der står, man
kan få, hvis varer Þnskes ombyttet.
DÃ¥rlig service.
ált for sent levering
ált for sent levering
levering var sat til 1-3 dage, men da der var gået 10 dage, min levering kom fÞrst efter jeg havde kontaktet Wistore, men så gik der også kun et dÞgn, då var bestillingen landet hos mig
virker uprofessionelle
virker uprofessionelle. Ingen info på hjemmeside/tlf.om ferie, så den annoncerede leveringstid på 1-3 dage holdt ikke. den vare, jeg bestilte, så jeg på nettet til under det halve
Ikke fantastisk oplevelse
Ingen problemer med bestillingen men meeeeeget lang leveringstid
Godt udvalg og nemt at finde ud af.
Godt udvalg og nemt at finde ud af.
Eneste ting at sÊtte en finger på er manglende information om, at shoppen holder sommerferie og ens varer derfor fÞrst kommer 14 dage senere end der stod på siden.
Plejer ellers at leverer indenfor kort tid.
Dyre ligegyldige overflÞdighedsvarerâŠ
Dyre ligegyldige overflÞdighedsvarer varer der fås billigere andre steder, og lange leveringstider.
NÃ¥r man skriver til dem
Når man skriver til dem, får man ikke noget svar og der gik knapt 3 uger fÞr jeg fik min pakke.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã