Wonder Living レビュヌ

1,290
TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Meget lÊkkert bambus sengetÞj. Fine lynlÃ¥se der er skjult af stof, og blÞdere en tÞrrer hurtigere end det jeg har kÞbt tidl. hos et andet firma. Bambus helÃ¥rs dynen er ogsÃ¥ super lÊkker. Hurtig leveri... もっず芋る

Denne gang kÞbte jeg kun vaskemiddel, men nÃ¥ jeg skal have sengetÞj igen kÞber jeg 100% her. Det er det lÊkreste sengetÞj i perfekt kvalitet med en super lynlÃ¥s i bunden af dyne betrÊkket. Eneste... もっず芋る

䌁業が回答したした

Det var hele vejen igennem en god oplevelse. Dejligt at man kunne fÞlge ordren og hjemmeleveringen var fantastisk. Jeg er glad for mine produkter, de er dejlig blÞde. Dog finder jeg det noget irriter... もっず芋る

Hurtig betjening. Pakkerne sendes meget hurtigt. Det er virkelig det bedste sengetÞj vi nogensinde har haft. Dejligt med matchende lagen og 220 lÊngde. Bestilte hurtigt et sÊt til og skal absolut ha... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 寝具店
  2. 寝宀家具店

圓該䌁業による蚘述

Wonder Living er en dansk ivÊrksÊttervirksomhed som producerer bÊredygtigt bambus sengetÞj, dyner, puder og meget mere i 100% bambus. Vores idé er skabt på baggrund af vores passion for ekstraordinÊr komfort på en ny og anderledes måde. Vi sover i gennemsnit 1/3 del af vores liv, og vi ved, hvor vigtig en god og sund sÞvn er, da vores sÞvn er en nÞdvendighed for at opnå en hverdag fyldt med energi og overskud. Vi har Danmark's stÞrste udvalg af bambussengetÞj og vi first-movers på de fleste af vores produkter. Alle vores bambustekstiler produceres miljÞforsvarligt via lyocell-metode, som foregår i et lukket kredslÞb hvor op til 99,7% af resterne genbruges til nÊste produktion. Vi anvender kun 100% Þkologisk Moso bambus. Alle produkter fra Wonder Living er ligeledes OEKO-TEX certificeret, hvilket betyder, at det fÊrdige produkt er testet fri for sundhedsskadelige stoffer.

優良

すべおのレビュヌ

(1,290)

過去12か月のレビュヌ数: 102ä»¶

レビュヌを曞く

Fantastisk service og gode varer

Jeg er glad for mine produkter, de er dejlig blÞde. Dog finder jeg det noget irriterende at sengetÞjet pÃ¥ 140x200 er for stort til helÃ¥rsdynen (140×200), men det var det mindste jeg kunne fÃ¥.

2026幎6月2日
自発的なレビュヌ

Det bedste sengetÞj jeg nogensinde har

Det bedste sengetÞj jeg nogensinde har ejet i endestÃ¥ende kvalitet og tror ikke jeg vil kÞbe fra andre i den forsiglige fremtid 🥰🥰🥰🥰🥰

2026幎5月13日

Hej Rasmus,

Tak for de flotte ord ❀

Det gÞr os virkelig glade at hÞre, at du synes, det er det bedste sengetÞj, du nogensinde har ejet - det er den bedste anerkendelse vi kan fÃ¥ og det betyder meget for os 🥰

Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os!

Cecilie - Wonder Living

Skuffende kvalitet og holdbarhed til prisen

Jeg har skrevet tidligere om dette sengetÞj. Ud over de mangler, jeg fandt, har jeg stadig brugt det, fordi det trods alt kostede mange penge.

Til sidst endte jeg dog med at lÊgge sÊttet vÊk, fordi det begyndte at lugte og fÞltes fedtet. Jeg bruger det kun cirka én uge ad gangen, hvorefter det bliver vasket. Alligevel måtte jeg vaske det på 60 grader for at få det til at fÞles rent igen.

Nu er stoffet også begyndt at mÞrne ved syningerne, selvom sengetÞjet kun er godt 3år gammelt. Det er efter min mening langt fra den holdbarhed, man bÞr kunne forvente af et produkt i denne prisklasse.

Det kan simpelthen ikke holde til den pris, det er solgt til. Jeg er meget skuffet over kvaliteten og havde forventet langt mere af et så dyrt produkt.

2026幎6月2日

Hej Charlotte,

Det er jeg oprigtigt ked af at hÞre. Det lyder som om, at sengetÞjet ikke har levet op til dine forventninger, hverken i forhold til komfort eller holdbarhed.

Vi Þnsker naturligvis, at vores produkter skal kunne holde sig pÊne og behagelige i mange år ved korrekt brug og pleje, og derfor er det Êrgerligt at hÞre om din oplevelse.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din feedback. Den tager vi med os i det videre arbejde med vores produkter og kundernes oplevelse.

Cecilie - Wonder Living

Gode produkter af hÞj kvalitet

Jeg har handlet sengesÊt, dyne og puder her mange gange og synes det er nogle lÊkre produkter i god kvalitet, der lever op til forventningen.

2026幎5月19日

Hej Andreas,

Tusind tak for de 5 stjerner 💫

Det betyder virkelig meget for os, at du er vendt tilbage flere gange. Det er den bedste anerkendelse, vi kan få ❀

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os 🀗

Bambus sommerdyne og hovedpude

Jeg bestilte en bambus sommerdyne og hovedpude. Der var tilbud = dejligt. Det hele kom efter to dage = dejligt. Jeg sover som en drÞm nu = dejligt :)

2026幎5月21日

Hej,

Tusind tak for din anmeldelse 🀗

Det lyder som en virkelig dejlig kombination med bÃ¥de tilbud, hurtig levering og god sÞvn ✹ Hvor er jeg glad for at hÞre, at du sover som en drÞm nu! :)

Cecilie - Wonder Living

SåmÊnd at det hele gik helt af sig selv

SåmÊnd at det gik helt af sig selv

Det var en gave til mit barnebarn, som blev helt utrolig glad for sengetÞjet

2026幎5月16日

Hej Gitte,

Tusind tak for din anmeldelse 🀗

Sikke en dejlig gave at give videre, og hvor er jeg glad for at hÞre, at dit barnebarn blev sÃ¥ glad for sengetÞjet ✹

Cecilie - Wonder Living

Hurtig levering af virkelig lÊkkert

Hurtig levering af virkelig lÊkkert bambus sengetÞj.
Sover ikke med andet nu.

2026幎5月13日

Hej Katja,

Tusind tak for din anmeldelse 🫶

Det gÞr os virkelig glade at hÞre, at du er blevet sÃ¥ glad for bambussengetÞjet, at du ikke sover med andet lÊngere ✹

Vaskeposer - 100% tilfreds

Bestilte to store vaskeposer. De kom hurtigt og var super god kvalitet. Bruger dem ofte til stÞrre ting som sweaters og bukser med masser af nitter og lign.

2025幎10月31日

Hej Jay,

Tak for din anmeldelse ✹

Dejligt, at du er glad for kvaliteten pÃ¥ vaskeposerne, og at de fungerer godt til de stÞrre og mere sarte ting 🀗

God kunderservice

God kunderservice. Hurtig levering og god kvalitet.

2026幎5月11日

Hej Komal,

Tusind tak for din anmeldelse 🀗

SkÞnt at hÞre, at du bÃ¥de er glad for vores kundeservice, den hurtige levering og kvaliteten ✹

Cecilie - Wonder Living

En god forretning og de er lynhurtige

En god forretning og de er lynhurtige til at leverer varen og de har et kÊmpe udvalg til billige priser. Kan varmt anbefales

2026幎5月1日

Hej Susan,

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse 🀗

Hvor er det dejligt at hÞre, at du er glad for bÃ¥de udvalget og den hurtige levering. Og tusind tak for anbefalingen ✹

Cecilie - Wonder Living

Det er det lÊkreste blÞde sengetÞj jeg

Det er det lÊkreste blÞde sengetÞj jeg nogensinde har ejet.
Jeg håber i snart får farven Honey igen, så bestiller jeg et sÊt mere.

2026幎5月5日

Hej Marianne,

Tusind tak for de 5 stjerner 💫

SkÞnt at hÞre, at du er sÃ¥ glad for sengetÞjet og at det er det blÞdeste sengetÞj du nogensinde har ejet! Vi hÃ¥ber ogsÃ¥, at Honey er tilbage igen snart, sÃ¥ du kan fÃ¥ fingrene i endnu et sÊt - vi arbejder pÃ¥ det 😍

Hurtig levering,

Hurtig levering, og enormt lÊkre varer, kvaliteten er i top 👍🀗🀗

2026幎4月20日

Hej Kit,

Tusind tak for din anmeldelse 🀗

Hvor er det dejligt at hÞre, at du bÃ¥de er glad for den hurtige levering og kvaliteten af produkterne ✹

Super lÊkre produkter

Super lÊkre produkter. Jeg er stor fan af bambus sengetÞj og det er så behageligt at ligge i.

2026幎4月28日

Hej Marianne,

Tusind tak for at dele din oplevelse med os 🀗

SkÞnt at hÞre, at du er stor fan af bambussengetÞjet, og at du synes det er sÃ¥ behageligt at sove i ✹

Hurtig betjening

Bestilte hurtigt et sÊt til og skal absolut have endnu et komplet sÊt med lagen og sengetÞj. Anbefaler det til alle jeg kan🀩

2026幎4月24日

Hej Henriette,

1000 tak for din flotte anmeldelse og for din anbefaling ❀

Hvor er det bare dejligt at hÞre, at I er sÃ¥ glade for sengetÞjet, og at det allerede er blevet til flere sÊt. Det betyder virkelig meget for os! 🀗