Wonder Living レビュヌ

1,290
TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Meget lÊkkert bambus sengetÞj. Fine lynlÃ¥se der er skjult af stof, og blÞdere en tÞrrer hurtigere end det jeg har kÞbt tidl. hos et andet firma. Bambus helÃ¥rs dynen er ogsÃ¥ super lÊkker. Hurtig leveri... もっず芋る

Denne gang kÞbte jeg kun vaskemiddel, men nÃ¥ jeg skal have sengetÞj igen kÞber jeg 100% her. Det er det lÊkreste sengetÞj i perfekt kvalitet med en super lynlÃ¥s i bunden af dyne betrÊkket. Eneste... もっず芋る

䌁業が回答したした

Det var hele vejen igennem en god oplevelse. Dejligt at man kunne fÞlge ordren og hjemmeleveringen var fantastisk. Jeg er glad for mine produkter, de er dejlig blÞde. Dog finder jeg det noget irriter... もっず芋る

Hurtig betjening. Pakkerne sendes meget hurtigt. Det er virkelig det bedste sengetÞj vi nogensinde har haft. Dejligt med matchende lagen og 220 lÊngde. Bestilte hurtigt et sÊt til og skal absolut ha... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 寝具店
  2. 寝宀家具店

圓該䌁業による蚘述

Wonder Living er en dansk ivÊrksÊttervirksomhed som producerer bÊredygtigt bambus sengetÞj, dyner, puder og meget mere i 100% bambus. Vores idé er skabt på baggrund af vores passion for ekstraordinÊr komfort på en ny og anderledes måde. Vi sover i gennemsnit 1/3 del af vores liv, og vi ved, hvor vigtig en god og sund sÞvn er, da vores sÞvn er en nÞdvendighed for at opnå en hverdag fyldt med energi og overskud. Vi har Danmark's stÞrste udvalg af bambussengetÞj og vi first-movers på de fleste af vores produkter. Alle vores bambustekstiler produceres miljÞforsvarligt via lyocell-metode, som foregår i et lukket kredslÞb hvor op til 99,7% af resterne genbruges til nÊste produktion. Vi anvender kun 100% Þkologisk Moso bambus. Alle produkter fra Wonder Living er ligeledes OEKO-TEX certificeret, hvilket betyder, at det fÊrdige produkt er testet fri for sundhedsskadelige stoffer.

優良

すべおのレビュヌ

(1,290)

過去12か月のレビュヌ数: 104ä»¶

レビュヌを曞く

Hurtig betjening, lidt for hurtig

Hurtig betjening, i dette tilfÊlde lidt for hurtig, da jeg godt ville have haft noget mere med. Nu måtte jeg betale porto for vaskeposer, selvom jeg havde kÞbt 2 sengesÊt

2026幎2月18日

Hej Anni,

Tak for din anmeldelse 😊

Vi har faktisk ikke tidligere fået en negativ tilbagemelding på en for hurtig forsendelse, men jeg forstår godt, at det kan vÊre Êrgerligt, hvis man efterfÞlgende kommer i tanke om noget mere, man gerne ville have haft med i samme ordre.

Til gengÊld hÃ¥ber jeg, at du er blevet glad for dine nye sengesÊt 🀗

Meget hurtig levering.

Meget hurtig levering.

2026幎2月15日

Hej Mette,

Tak for din anmeldelse ✹
Dejligt at hÞre, at leveringen var meget hurtig. Jeg hÃ¥ber samtidig, at du ogsÃ¥ er blevet glad for produkterne 🀗

Jeg har kÞbt det Þkologiske

Jeg har kÞbt det Þkologiske bambussengetÞj. Kvaliteten er lÊkker omend Taupe er mere grå i farven end brun ift. hjemmesiden. Det der desvÊrre er rigtig Êrgerligt er at min dyne glider ned i betrÊkket. De svarer på min mail at jeg skal have deres bambusdyne med snore i hjÞrnerne så den ikke glider ned. Så jeg kan desvÊrre ikke anbefale sengetÞjet til en helt almindelig dyne uden stropper, hvis du ikke vil vågne med 30 cm dynebetrÊk Þverst oppe.

2026幎2月17日

Hej Karin,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse 😊

Jeg er ked af at hÞre, at farven Taupe ikke helt levede op til dine forventninger. På vores hjemmeside forsÞger vi altid at vise sengetÞjet i forskelligt lys, og farverne er ikke redigerede, netop for at give det mest realistiske billede muligt.

I forhold til dynen, sÃ¥ er det ikke nÞdvendigt at have snore i selve dynen – det er blot en ekstra fordel, som vi har pÃ¥ vores egne bambusdyner. Du kan sagtens binde snorene fra sengetÞjet fast i hjÞrnerne pÃ¥ din dyne, hvilket fungerer fint for langt de fleste.

Rigtig god oplevelse

BlÞdeste og mest behagelige sengetÞj nogensinde❀ alt var som det skulle og levering inden for et par dage trods snestorm. Bestemt ikke sidste gang jeg bestiller derfra☺

2026幎2月13日

Hej Sara,

Tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner 🥰✚
Det er skÞnt at hÞre, at du oplever sengetÞjet som det blÞdeste og mest behagelige nogensinde! OgsÃ¥ dejligt, at leveringen gik hurtigt, selv trods snestorm ❄☃

Tak for at give dig tid til at dele din oplevelse med os og andre! Vi glÊder os til at byde dig velkommen igen ❀

Virkeligt lÊkkert bambus lagn

Virkeligt lÊkkert bambus lagn! God kvalitet og hurtig levering

2026幎2月12日

Hej Sarah,

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner ✹
Dejligt at hÞre, at du er glad for dit bambuslagen, og at bÃ¥de kvalitet og levering levede op til forventningerne 🀗

Hurtig levering.

Hurtig levering.
SkÞnne varer.
God og nem handel

2026幎1月29日

Hej Karen,

Tusind tak for din anmeldelse 🀗
Dejligt at hÞre, at du oplevede bÃ¥de hurtig levering, nem handel og vigtigst af alt nogle skÞnne varer 🎋

Cecilie - Wonder Living

Den bedste service og virkelig lÊkker

Den bedste service og virkelig lÊkker sengetÞj i hÞj kvalitet. Varm anbefaling herfra.

2026幎1月30日

Hej Betina,

Tak for endnu en dejlig anmeldelse – det sÊtter vi rigtig stor pris pÃ¥ ✚❀

Super behagelig oplevelse hos Wonder Living

Bestilte et sÊt i slut december, som fÞrst var på lager til januar, hvilket resulteret i at hele ordren blev sendt der. Ved forskellige forespÞrgsler på status, er jeg altid blevet mÞdt af venlig kundeservice. Indholdet er super fint og lever op til de forventninger jeg har.

2026幎1月25日

Hej Steffen,

Tusind tak for de 5 stjerner og for at dele din oplevelse med os og andre✹

Dejligt at hÞre, at du har haft en behagelig oplevelse hos os – ogsÃ¥ selvom ordren fÞrst kunne afsendes i januar. OgsÃ¥ dejligt at hÞre, at du har oplevet venlig kundeservice undervejs, og at produkterne lever op til dine forventninger 🀗

Super lÊkkert sengetÞj

Super lÊkkert sengetÞj. Savnede opdatering af leveringsdato mm. Lidt uklar kommunikation efter ordreafgivelse.

2026幎1月24日

Hej Rikke,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse ✹
Jeg gÊtter på, at du har haft bestilt et produkt på forudbestilling, og her vil jeg gerne vÊre Êrlig og sige, at vi godt ved, at der var lidt knas i kommunikationen denne gang. Det skyldtes simpelthen, at vi fik usÊdvanligt mange bestillinger på kort tid.

Det er selvfÞlgelig ikke optimalt, og din feedback er helt berettiget. Vi tager den med videre og er allerede i gang med at arbejde ud fra et nyt setup for forudbestillinger, så forventninger og opdateringer bliver langt tydeligere fremover.

Dejligt at hÞre, at du trods alt er glad for sengetÞjet og tak fordi du gjorde os opmÊrksomme pÃ¥ det, vi kan gÞre bedre 🀍

Fin og hurtig levering

Fin og hurtig levering

2026幎1月22日

Hej Hanne,

Tak for din anmeldelse 💫
Dejligt at hÞre, at leveringen var bÃ¥de fin og hurtig. Jeg hÃ¥ber, at produkterne ogsÃ¥ lever op til dine forventninger, sÃ¥ vi mÃ¥ske kan gÞre os fortjente til den sidste stjerne nÊste gang 🀗

Fantastisk kundeservice

Havde en virkelig god oplevelse da jeg kÞbte bambusdyner ved wonder Living. Den ene dyne jeg modtog var ikke den jeg havde bestilt. Jeg havde ikke fået tjekket op på om det var de rigtige ting jeg havde modtaget fÞrend jeg sad og skulle pakke dem ind i gavepapir d. 23. December.. men de var super behjÊlpelige med at tage dynen retur og sendte den rigtige afsted. Hele processen gik så nemt og smertefrit som jeg aldrig har oplevet andre steder. KÊmpe ros for at gÞre sådan en situation nem for kunden. En stor hjÊlp i en travl hverdag.

2026幎1月16日

Wonder Living からの回答

Tak for din virkelig fine anmeldelse ✹
Det er så dejligt at hÞre, at du havde en god oplevelse hos os! IsÊr i en situation, der opstod lige op til jul, hvor det hele gerne skal gå lidt ekstra hurtigt. Jeg er glad for, at vi kunne hjÊlpe med at få den rigtige dyne sendt afsted og gÞre processen så nem og smertefri som muligt for dig.

Tak for den store ros – det betyder meget for os at kunne vÊre en hjÊlp i en travl hverdag 🀗

Fik/bestilt forkert str

Fik/bestilt forkert str. bestilte nyt sÊt kom efter 2 dage. Retur med fejlen og så kommer belÞbet ind på kontoen igen Dejligste sengetÞj at sove i. FÞlger årstiden, kÞligt i sommervarmen og lunt om vinteren

2026幎1月2日

Hej Linda,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse ✹
Dejligt at hÞre, at ombytningen gik hurtigt og nemt, og at du er glad for sengetÞjet. Og hvor skÞnt, at du oplever, hvordan det tilpasser sig Ã¥rstiderne! Netop de temperaturregulerende egenskaber er noget af det, mange holder allermest af ved bambus 🀗

Ingen grund til brok

Jeg har af 2 gange kÞbt det samme produkt - et kuvertlagen, og har vÊret helt tilfreds med bÃ¥de produktet, prisen og leveringstiden. Min erfaring er, at man som kunde fÞrst rigtig ved, hvor godet et firma er, nÃ¥r man har behov for at returnere, reklamere eller pÃ¥ anden vis har brug for hjÊlp. Jeg kender endnu ikke omfanget af Wonder Livings kompetencer og service, og mÃ¥ske kommer jeg aldrig til det; og det kan jo faktisk ogsÃ¥ noget

2025幎12月31日

Hej Lea,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse og dine tanker med os ✹
Det er dejligt at hÞre, at du har vÊret tilfreds med både produktet, prisen og leveringstiden - også over flere kÞb.

Du har helt ret i, at man ofte fÞrst for alvor lÊrer en virksomhed at kende, hvis der opstÃ¥r behov for hjÊlp. Vi hÃ¥ber selvfÞlgelig, at det aldrig bliver nÞdvendigt, men hvis det gÞr, stÃ¥r vi klar 🀗

God kundeservice

Produkter af hÞj kvalitet og en utrolig god kundeservice. Stor anbefaling herfra.

2025幎12月22日

Hej Mette,

Tak for din anmeldelse og de flotte ord 💫
Det er dejligt at hÞre, at du er tilfreds med bÃ¥de kvaliteten af produkterne og vores kundeservice. Din anbefaling betyder rigtig meget for os! 🀗

Virkelig lÊkkert sengetÞj

Virkelig lÊkkert sengetÞj. Noget af sengetÞjet var ikke på lager og ville komme den 14. december, men det var desvÊrre forsinket. Da de endelig fik varene blev det sendt med espreslevering og med en ekstra gave som undskyldning.

2025幎12月16日

Hej Ester,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse ✹
Jeg er glad for at hÞre, at du synes det er noget virkelig lÊkkert sengetÞj 😍
Samtidig vil jeg sige tak for din tålmodighed i forbindelse med forsinkelsen. Dejligt at hÞre, at ekspresleveringen og den lille ekstra gave blev taget godt imod.

Cecilie - Wonder Living

Jeg har for nylig handlet

Jeg har for nylig handlet , og jeg kunne ikke vÊre mere tilfreds. Udvalget af produkter er virkelig velvalgt og originalt – helt perfekt for dem, der leder efter det der ekstra strejf af stil til hjemmet.

2025幎12月2日

Wonder Living からの回答

Tak for din fine anmeldelse ✹
Det er virkelig dejligt at hÞre, at du er tilfreds med dit kÞb, og at du oplever vores udvalg som både velvalgt og originalt. Netop det lille ekstra strejf af stil er noget, vi gÞr os umage med.

Det betyder rigtig meget for os, at du har lyst til at dele din oplevelse med os og andre! 🀗

Varm anbefaling

Jeg har kÞbt hos Wonder Living op til flere gange nu. Super lÊkre produkter (bambus sengetÞj, pude & håndklÊder) og hurtig levering hvis det ikke er forudbestilte varer. Kan varmt anbefales.

2025幎11月20日

Hej Mathilde,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os!✹
Det er virkelig dejligt at hÞre, at du har handlet hos os flere gange, og at du er glad for bÃ¥de sengetÞj, pude og hÃ¥ndklÊder. OgsÃ¥ tak for din forstÃ¥else ift. levering pÃ¥ forudbestilte varer 🀗

Cecilie - Wonder Living

Meget hurtig levering og gode produkter

2025幎12月17日

Hej Ulla,

Tak for din anmeldelse 🀗
SkÞnt at hÞre, at du er tilfreds med både den hurtige levering og produkterne.

Cecilie - Wonder Living

LÊkkert og blÞdt sengelinned i god

LÊkkert og blÞdt sengelinned i god kvalitet og den fineste farve. Så absolut pengene vÊrd

2025幎12月12日

Hej Pia,

Tak for de 5 stjerner og for at dele din oplevelse med os ✹
Det er dejligt at hÞre, at du er glad for både kvaliteten, blÞdheden og farven - og at du synes, det er pengene vÊrd. Det betyder meget for os!