Meget lÊkkert bambus sengetÞj. Fine lynlÃ¥se der er skjult af stof, og blÞdere en tÞrrer hurtigere end det jeg har kÞbt tidl. hos et andet firma. Bambus helÃ¥rs dynen er ogsÃ¥ super lÊkker. Hurtig leveri... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Denne gang kÞbte jeg kun vaskemiddel, men nÃ¥ jeg skal have sengetÞj igen kÞber jeg 100% her. Det er det lÊkreste sengetÞj i perfekt kvalitet med en super lynlÃ¥s i bunden af dyne betrÊkket. Eneste... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Det var hele vejen igennem en god oplevelse. Dejligt at man kunne fÞlge ordren og hjemmeleveringen var fantastisk. Jeg er glad for mine produkter, de er dejlig blÞde. Dog finder jeg det noget irriter... ãã£ãšèŠã
Hurtig betjening. Pakkerne sendes meget hurtigt. Det er virkelig det bedste sengetÞj vi nogensinde har haft. Dejligt med matchende lagen og 220 lÊngde. Bestilte hurtigt et sÊt til og skal absolut ha... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Wonder Living er en dansk ivÊrksÊttervirksomhed som producerer bÊredygtigt bambus sengetÞj, dyner, puder og meget mere i 100% bambus. Vores idé er skabt på baggrund af vores passion for ekstraordinÊr komfort på en ny og anderledes måde. Vi sover i gennemsnit 1/3 del af vores liv, og vi ved, hvor vigtig en god og sund sÞvn er, da vores sÞvn er en nÞdvendighed for at opnå en hverdag fyldt med energi og overskud. Vi har Danmark's stÞrste udvalg af bambussengetÞj og vi first-movers på de fleste af vores produkter. Alle vores bambustekstiler produceres miljÞforsvarligt via lyocell-metode, som foregår i et lukket kredslÞb hvor op til 99,7% af resterne genbruges til nÊste produktion. Vi anvender kun 100% Þkologisk Moso bambus. Alle produkter fra Wonder Living er ligeledes OEKO-TEX certificeret, hvilket betyder, at det fÊrdige produkt er testet fri for sundhedsskadelige stoffer.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Fleksibilitet og kvalitet
Nem hjemme hjemme side - dejligt at kunne vÊlge forskellige stÞrrelser pÃ¥ betrÊk i 1 bestilling. Og kvaliteten er topð€©

Wonder Living ããã®åç
Produktet lever fuldt op til detâŠ
Produktet lever fuldt op til det forventede og så var der meget hurtig levering. Det er ikke sidste gang jeg handler med Wonder Living;)

Leveret hurtigt
Leveret hurtigt, gave-indpakket. alt som Þnsket= perfekt til privatadresse. Tak!

Wonder Living ããã®åç
Perfekt og god kvalitet.Jag anbefaler â€ïžâºïž

God kvalitetsprodukter
Produkterne er af god kvalitet og der kommer ofte små forbedringer. Flotte farver og god service

Wonder Living ããã®åç
Bambus sengetÞj er behageligt at sove iâŠ
Bambus sengetÞj er behageligt at sove i det har en kÞlende effekt og kroppen kan ånde. Dejligt blÞdt og findes i flere skÞnne farver er forsynet med lynlås som lukning, kan anbefales.
Vh. Birthe

Jeg har kÞbt Bambus vaskemiddel
Jeg har kÞbt Bambus vaskemiddel - det fornemmer jeg er rigtigt godt. Pt kun brugt til vask af silke - perfekt

Bestilte nogle store vaskeposer
Bestilte nogle store vaskeposer. De er i brug og er helt fantastiske. de er lavet i et rigtig godt materiale og lynlåsen slutter tÊt

Wonder Living ããã®åç
Har endnu ikke modtaget varen trodsâŠ
Har endnu ikke modtaget varen trods pengene er trukket for lÊngst

KÞbte et produkt
KÞbte et produkt, som den fÞlgende uge blev sat ned i pris. Skrev en mail og fik refunderet differencen med det samme! Meget tilfreds

Kimonoen kom virkelig hurtigt
Kimonoen kom virkelig hurtigt. Men taupe farven svarede ikke til den mÞrkebrune i helfigur billedet pÃ¥. Der var dog smÃ¥ billeder jeg kunne have set, den rigtige farve. Vil aldrig komme til at bruge den. ÃV

Wonder Living ããã®åç
Jeg fik et sÊt bambussengetÞj i gave ogâŠ
Jeg fik et sÊt bambussengetÞj i gave og har vÊret nÞdt til at kÞbe et mere. Det er kÞligt, blÞdt og fÞles så lÊkkert. Jeg bestilte det i weekenden og fik det tirsdag. Jeg har bare et problem, hvad gÞr jeg nu med mit gamle sengetÞj?

Wonder Living ããã®åç
Alt fungere super og kvalitets varerâŠ
Alt fungere super og kvalitets varer jeg har fået, ikke sidste gang jeg handler der!

Wonder Living ããã®åç
Bedste sengetÞj og lang jeg nogensindeâŠ
Bedste sengetÞj og lang jeg nogensinde har sovet med!

SkÞnne produkter
Dejlige produkter i bambus - og fornem kundeservice

Wonder Living ããã®åç
Pakken kom dagen efter og sengetÞjetâŠ
Pakken kom dagen efter og sengetÞjet er, som altid, i fantastisk kvalitet. ð«

Wonder Living ããã®åç
Super service, jeg bestilte varer fredag morgen, lÞrdag kunne det hentes i pakkeshoppen

LÊkkert sengetÞj
LÊkkert sengetÞj
Hurtig respons
Det er god service

Hurtig levering og superskÞnneâŠ
Hurtig levering og superskÞnne produkter - jeg harkÞbtsengetÞj.

Wonder Living ããã®åç
god oplevelseDet var nemt at handle og det gikâŠ
Det var nemt at handle og det gik dejlig nemt også med leveringen

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã