Cirka 90% af de 90x90x300 var som de skulle vÊre, altså snorlige og uden knubs Ellers en smertefri handel med god hurtig levering
DesvÊrre kan jeg kun give 3 stjerne denne gang, da jeg havde skrevet at de ikke mÃ¥tte leverer fÞr den 29.08 da jeg ikke var hjemme fÞr men kunne se pÃ¥ mit kamera de leverede dagen efter. Ikke nok med... ãã£ãšèŠã
Meget tilfreds. Skulle bruge alt lÞrdag. Bestilte mandag aften og valgte 1-5 dage levering. Tirsdag morgen sÃ¥ jeg den landede (klart nok) og tÊnkte at jeg skulle have valgt hurtigere levering men mÃ¥tt... ãã£ãšèŠã
Jeg fik en fantastisk service hos Wood Online. Havde fÃ¥et leveret nogle forkerte materialer, som hurtigt blev hentet igen uden ekstra udgift til afhentning. Fik refunderet alle penge for disse materia... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Wood online er et online byggemarked til den kvalitets- og prisbevidste forbruger. Uanset om du skal sÊtte en hylde op i din lejlighed eller renovere dit hus, så kan du finde byggematerialer og vÊrktÞj i hÞj kvalitet på vores webshop wood-online.dk. Intet er for stort - intet er for småt. Vi sÊtter en Êre i at levere de rigtige varer i rette tid. Vores faguddannede kundeservice sidder klar til at hjÊlpe med kyndig vejledning, hvis du har spÞrgsmål. Hos os kan du trygt bestille det, du skal bruge til dit nÊste bygge- eller renoveringsprojekt.
Kattegatvej 8, 2150, Nordhavn, ãã³ããŒã¯
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 50ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
Kort ventetid ved telefonopkald
Kort ventetid ved telefonopkald, fin kommunikation og tjek på en aftale om rabat refusion.
Det kan ikke blive til mere selv om detâŠ
Det kan ikke blive til mere selv om det er super godt service flinke mennesker og alt kÞrte som det skulle
Det jeg skulle ha "nye tagplader" de kunne lever hvilket var fedt nok. Men at fÃ¥ tagplader fra 2023 hade jeg ikke forestillet mig. Selv om der er fuld garanti pÃ¥. SÃ¥ kan jeg godt forstÃ¥ de var pÃ¥ lager for alle pladerne fra wood online har Klak ud trÊk sÃ¥ halvdelen af mit tag er nu hvid og skal vente pÃ¥ den forsvinder af sig selv. Ãv Þv hade jeg vist de var sÃ¥ gamle hade jeg ventede pÃ¥ nogle nye tagplader fra i Ã¥r.
Let og ubesvÊret hele vejen igennem
Let og ubesvÊret hele vejen igennem, og lynhurtig levering
leveret til tiden
leveret til tiden. Anbragt hvor jeg Þnskede det uden at de havde behov for en stÞrre guidning.
Kun + herfra
Kun + herfra
SÞd chauffÞr der satte tingene hvor vi aftalte
Kort lev tid & gode priser
Handler gerne der en anden gang âïž
Nem bestilling
Nem bestilling. God kommunikation og levering til tiden og i god stand.
Hurtig levering og prisstÊrk
Gode priser - meget hurtig levering, og perfekt placering medfÞlgende opkald fra chauffÞr
Hurtig levering
Hurtig levering og god status omkring hvor varen befinder sig fÞr levering. Jeg vil klart handle her igenð
altid tilfreds
altid tilfreds , alt går perfekt efter aftaler, kan kun anbefales.
mvh Henrik
Super selskab
Gode priser, gode produkter og lynhurtig betjening og meget venlige medarbejdere
Varer til tiden og meget omhyggeligtâŠ
Varer til tiden og meget omhyggeligt aflÊsset af chauffÞr.
Det er anden gang jeg handler og fÃ¥râŠ
Det er anden gang jeg handler og får leveret vare kundeservice helt i top også
Meget tilfreds
Meget tilfreds. Skulle bruge alt lÞrdag. Bestilte mandag aften og valgte 1-5 dage levering. Tirsdag morgen så jeg den landede (klart nok) og tÊnkte at jeg skulle have valgt hurtigere levering men måtte have tillid... Bum fredag morgen var alle varer der. God kvalitet - fin oplevelse med chauffÞr opringning ifm aflÊsning. Super.
SÃ godt et sted at handle!
Har handlet der flere gangeâŠog det er der en grund tilð
Leverede forkerte byggematerialer
Jeg fik leveret nogle forkerte byggematerialer, hvilket fÞrst blev konstateret lÞrdag formiddag, hvor vi skulle igang med arbejder og så var det for sent at gÞre noget. Ellers var alt omkring levering godt. Leveret på kort tid. Flot emballeret.