Hurtig og effektiv levering. ChauffÞren ringede som aftalt og selv om jeg ikke nåede frem til aflÊsning, havde han gjort sig umage og placeret varerne meget fint, uden gene for bil og andet.
Prisen er lav, men kÞber du online, fÃ¥r du ogsÃ¥ tilsvarende dÃ¥rlig kvalitet. Hent selv, sÃ¥ du selv kan vÊlge. Hjemmesiden er yderst mangelfuld. Stort set ingen information om produkterne, produce... ãã£ãšèŠã
Alt i orden og hurtig levering. SÊrligt stor ros til den meget servicemindede transportÞr, som tog sig tid til at bruge kranen til at placere varerne langt inde i vores have â i stedet for blot at sti... ãã£ãšèŠã
Rigtig god pris sammenlignet med andre websites. Forsendelse tog lidt lÊngere end ventet, men alt var fint og der var ingen problemer. Vil handle her igen og anbefale Lavpris trÊ til andre.
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Lavpris TrÊ blev etableret i 1990 og har dermed mere end 34 års erfaring bag sig. Vi er en dynamisk lavpris tÞmmerhandel med afdelinger i NÊstved, Slagelse, KÞge og HillerÞd. Vores forretning er kendt for at tilbyde trÊ og bygningsmaterialer af hÞj kvalitet til faste lave priser. I vores salgsteam hos Lavpris TrÊ finder du brancheuddannede salgsassistenter, der prioriterer god service og professionel vejledning.
Industribuen 2, 4700, NÊstved, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 13ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Fornuftig leveringstid.
Fornuftig leveringstid.
Varer var godt pakket ind, og modstod nemt voldsom regnbyge.
ChauffÞren ringede for at bekrÊfte afsÊtningssted.
Anbefaler gerne.
Super hurtig ekspedition..selv om derâŠ
Super hurtig ekspedition..selv om der stod skaffevare..
Hurtig og effektiv levering
DÃ¥rlig kvalitet og service
Prisen er lav, men kÞber du online, får du også tilsvarende dårlig kvalitet.
Hent selv, så du selv kan vÊlge.
Hjemmesiden er yderst mangelfuld. Stort set ingen information om produkterne, producenterne eller monteringsvejledninger.
SpÞrger du i butikken, får du et nedladende svar. Efter endelig at have fundet producenten og tjekket deres vejledning, viser det sig det nedladende svar ovenikÞbet er direkte forkerte.
Hvis du ikke ved nÞjagtig hvad du laver, og selv henter varerne, så hold dig vÊk
Kan anbefales.
Det var nemt at finde det jeg skulle bruge på hjemmesiden.
Lynhurtig levering.
Kan anbefales.
Super service.
Havde blandt andre varer bestilt 2 stk
Havde blandt andre varer bestilt 2 stk. 400 cm lange trapez plader via firmaets hjemmeside. Ved levering mangler trapez pladerne. Ved opringning til firmaet oplyses det at pladerne er i rest ordre. efter 1 uge ringer vi og rykker for en leveringstermin, her oplyses det at de ikke lÊngere for varer fra den leverandÞr. Firmaet bruger ikke tid på at ringe og informerer kunden om dette, vi går blot og venter på en leverance. Vi har nu fået pengene retur og handlet et andet sted.
Hurtig levering og fin kvalitet trÊ
Bestilte på nettet. Fik varerne leveret efter kun tre dage og de blev placeret hvor jeg bad om på min adresse.
TrÊets kvalitet er meget fint.
Kom hurtigere end I plejer og venligâŠ
Kom hurtigere end I plejer og venlig chaffÞr i telefonen. Jeg fik hvad jeg skulle have.
god og venlig betjening
venlig betjening - og rigtig god service. Alt kÞrer som det skal
Jeg kan anbefale LavpristrÊ
Jeg bestilte noget trÊ til at bygge et espalier. TrÊet ankom super hurtigt og kvaliteten er god så jeg er tilfreds
Rigtig god service i HillerÞd ogâŠ
Rigtig god service i HillerÞd og venlig personale.
Bestilt pÃ¥ hjemmesiden og fik hurtigtâŠ
Bestilt på hjemmesiden og fik hurtigt svar og at der ville vÊre lidt lÊngere leveringstid, det super fedt at blive holdt opdateret og ved afhentning god behandling
Rigtig fint priser/sortiment og hurtigâŠ
Rigtig fint priser/sortiment og hurtig levering.
stort udvalg hurtig levering