レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

As a new studio we bought 9 studio oak reformers. They are absolutely amazing. All the comments we get are ‘it’s an amazing studio, but wauw the reformery are so pretty and comfortable!’ ‘The... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Vorige week op het open-air event van Wood Reformer zowel het studio model als het foldable model getest - wat een mooie toestellen 😍 Het foldable model is superhandig om op te bergen, maar zelf... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Tolle QualitÀt und exzellenter Service! Die Lieferung verlief reibungslos, die Kommunikation war freundlich, und die Maschine sieht fantastisch aus. Wunderschönes Holz, tolles Zubehör, und alles wirk... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. フィットネス甚品店
  2. フィットネス甚品卞業者
  3. ピラティス スタゞオ

圓該䌁業による蚘述

Wood Reformer is een Belgisch merk van Reformer Pilates toestellen en accessoires. Al onze Pilates Reformers zijn vervaardigd van massief hout (eik en walnoot). Perfect voor die extra warme touch in jouw interieur. Duurzaamheid en kwaliteit vormen de kern van ons werk. Alle toestellen zijn vouwbaar ontworpen, zodat je ze makkelijk kan opplooien en opbergen. Je hoeft geen groot huis of aparte fitnessruimte meer te hebben om aan Reformer Pilates te doen. Wij zijn pas tevreden als jij een mooi toestel in huis hebt waar je elke dag trots op bent en een consistente flow op hebt.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 49ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Vriendelijk contact en korte levertijd

Vriendelijk contact en korte levertijd. In no time was hij geïnstalleerd bij mij thuis op het eerste verdiep. Echt een aanrader!

2026幎2月2日

Wood Reformer からの回答

Hartelijk dank voor deze 5/5 review. We weten dat een levering op een verdieping soms een drempel kan zijn, dus we zijn blij dat ons team dit zo vlot en zorgeloos voor je heeft kunnen oplossen. Geniet van je nieuwe reformer en de tijd die je hiermee bespaart! ✹

Fonctionne trÚs bien

TrÚs contente de mon appareil! Installation gratuite à domicile avec une explication aprÚs 5 jours. Il s'intÚgre trÚs bien dans mon intérieur.

2026幎2月1日

Wood Reformer からの回答

Merci beaucoup pour votre avis ! C'est un plaisir de lire que vous êtes satisfaite de votre achat. Nous attachons une grande importance à ce que nos clients puissent commencer leur pratique sereinement, c'est pourquoi l'installation à domicile avec les explications techniques fait partie de nos priorités. Nous sommes ravis que le délai de 5 jours vous ait convenu et que l'appareil s'intÚgre parfaitement dans votre intérieur ! Bons entraînements et profitez bien de votre reformer ! ✹

5぀星のうち5の評䟡

Compact, compleet en super gebruiksvriendelijk!

Ik ben heel blij met deze reformer. Super makkelijk om op te vouwen en het mooie houten design past perfect in mijn interieur. Super handig dat er een jump board, footstrap en pilates box meegeleverd wordt in dezelfde kleur als de reformer.

2026幎1月29日

Wood Reformer からの回答

Merci! We hebben er bewust voor gekozen om de Pilates Box, het Jump Board en de Footstrap standaard mee te leveren in dezelfde kleur, zodat het één mooi, esthetisch geheel vormt in je interieur. Dat het opvouwen ook nog eens vlot gaat, zullen onze designers graag horen!

Heel veel plezier met je trainingen en bedankt voor deze mooie review! ✹

Wauw

Super mooie reformer toestellen van top kwaliteit en prachtig design. Ook advies op maat en hulp bij installatie!

2026幎1月29日

Wood Reformer からの回答

Dankjewel voor de mooie review & leuk om te horen dat je zo tevreden bent. We gaan voor niets minder dan topkwaliteit mét de nodige service en advies op maat. Merci voor het vertrouwen en geniet van je reformer pilates flows! ✹

5぀星のうち5の評䟡

Na jaren naar studio's te gaan

Na jaren naar studio's te gaan uiteindelijk de keuze gemaakt om een pilates reformer aan te kopen. Het toestel heeft een prachtig houten design en werd de volgende dag thuis geïnstalleerd met een goede uitleg erbij!

2025幎9月18日

Wood Reformer からの回答

Dankjewel voor de mooie review! Super dat je na al die jaren in de studio de stap naar een eigen reformer hebt gezet. We zijn blij dat het houten design in de smaak valt en dat de installatie en uitleg vlot zijn verlopen. Veel plezier met je trainingen! ✹

5぀星のうち5の評䟡

Heel blij met mijn nieuwe Wood

Heel blij met mijn nieuwe Wood Reformer. De kwaliteit is top en het eiken hout past perfect in mijn interieur! Een aanrader voor iedereen die thuis pilates wilt doen!

2026幎1月21日

Wood Reformer からの回答

Super om te horen dat de kwaliteit in de smaak valt en dat het eikenhout zo goed past in je interieur. Ideaal om die studio-vibe gewoon naar je eigen woonkamer te halen. Merci voor de aanbeveling en geniet van je trainingen thuis! ✹

5぀星のうち5の評䟡

Kwaliteit hoger dan verwacht en goede service

Na veel research en het vergelijken van verschillende merken kwam Wood Reformer er prijs-kwaliteit het best uit. Ik heb hem nu enkele weken bijna dagelijks thuis gebruikt, en ben er erg tevreden over: de kwaliteit is hoger dan verwacht, zeer stevig frame en veren die even goed zijn als studio reformers. Het inklapbare ontwerp is super praktisch en makkelijk op te bergen. Ik koos voor de Walnut, die perfect in mijn interieur past. Ook de service was uitstekend; de reformer werd vlot geïnstalleerd op de tweede verdieping zonder lift.

2026幎1月16日

Wood Reformer からの回答

Wat een topbericht! Het doet ons echt plezier dat je na al je opzoekwerk voor ons hebt gekozen.

Het is fijn om te horen dat de kwaliteit en de veren de studio-ervaring bij jou thuis evenaren. Dat onze installateurs de reformer vlot tot op de tweede verdieping hebben gekregen (zonder lift dan nog wel), is exact de service waar we voor staan.

Merci voor het vertrouwen en geniet van je dagelijkse sessies op The Walnut reformer! :-)

Fijne reformer voor thuisgebruik

Fijne reformer voor thuisgebruik. Het hout is van mooie kwaliteit en het inklapsysteem werkt handig. Het is natuurlijk een investering, maar vergeleken met andere merken krijg je hier wel echt een mooi designstuk voor terug in plaats van een metalen frame. De training voelt bijna hetzelfde als in de studio.

2026幎1月15日

Wood Reformer からの回答

Dankjewel voor de 5/5 review! Fijn om te horen dat het opvouwsysteem en de kwaliteit van het hout in de smaak vallen. Het is inderdaad een investering, maar we zijn blij dat je het ziet als een mooi designstuk in huis in plaats van louter een fitnesstoestel. Dat de training dan ook nog eens aanvoelt zoals in de studio, is exact waar we naar streven. Merci voor het vertrouwen en geniet van je workouts! :-)

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。