Det är tredje gången jag köper paneler och CREATE produkt från dem och jag är jättenöjd med det. Jag satte upp i sovrummet denna gången, bara en sida mot grannen, och rummet blev tystare och panelerna... もっと見る
企業が回答しました
Been a customer for some years now! These wood panels and accessories are truly unmatched in quality - all while not being outrageously pricy. We did a few rooms worth of projects through the years, a... もっと見る
企業が回答しました
Everything from 1st contact to ordering and delivery of goods! The quality is of very high standard and works perfectly, looks great, we love the result in our hall. Always quick response in dialogue... もっと見る
企業が回答しました
Fantastisk kundservice🙏 Fick snabb hjälp med att lägga en beställning som tillfälligt saknades i webshopen och kom fram direkt på telefon när jag hade ett mindre problem vid installationen och fick... もっと見る
当該企業による記述

ネガティブなレビューの 92%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Dessa produkter från WoodUpp håller mycket hög kvalitet och har ett fantastiks utseende. Enkelt att installera. Snabba leveranser och väldigt finns kundservice.
Har köp deras produkter både till företaget och till mitt hus.

WoodUpp - Sverige からの回答
Mycket bra service, snabba svar samt mycket hjälpsamma, kommer definitivt komma tillbaks 🤗

WoodUpp - Sverige からの回答
Trots att leveransen saknade en hel del av det jag beställt och som försvunnit under transporten så skickade WoodUpp relativt omgående det som saknades.

WoodUpp - Sverige からの回答
Det började med att godset jag beställt var transport skadat
Sedan när skadan anmäldes så gick det flera dagar innan jag fick ett svar
När jag sedan fick reklamations materialet så var det lite transport skadat i ena hörnet….men det gjorde inte så mycket eftersom jag bara skulle använda en liten del av panelen
Sedan om man tittar på detaljer så var filtmattan bakom panelerna inte fullt 60cm och sista listen på filtmattan var 3mm förbi filtmattan ,det gjorde att om man tryckte nästa panel mot den som var fäst …så blev avståndet mellan Listerna mindre än övrigt avstånd på panelen

WoodUpp - Sverige からの回答
Ännu inte satt upp på väggen, men stort beröm för kundförståelse och service i samband med leveransstrul ( som orsakats av mig!). Löstes snabbt och elegant!

WoodUpp - Sverige からの回答
Bäst helt enkelt gällande kvalitet, håller vad man lovar i reklamen!

WoodUpp - Sverige からの回答
Uppföljning på våra planer, hjälp med ritningar ideer, leverans och efteråt har varit en av de bästa upplevelserna jag har haft med leverantörer som privatperson på mycket länge. Fantastiskt företag, ärlighet och professionalism.

WoodUpp - Sverige からの回答
Panelerna var väldigt fina med tjock och bra filt på baksidan. Lätta att limma upp. Ger hemmet en fint intryck.
Vid urtag för tex brytare och uttag är tipset att häfta med kraftig häftpistol i de korta bilarna.
Hyllor och knoppar som är flyttbara var lätta sätta dit och är snygga.

WoodUpp - Sverige からの回答
Enkelt att beställa - snabba leveranser utan krångel det blev väldigt fint!!

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。