レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

5 stjerner til Woodzone! Vi har haft en virkelig god oplevelse med Woodzone i forbindelse med udarbejdelsen af vores køkken samt dørkarme og døre i vores nye hus. Fra start til slut har sam... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg kan varmt anbefale Woodzone efter at have fået leveret et snedkerkøkken på specialmål. Mål som flere af de traditionelle køkkenleverandører ikke kunne levere grundet ændringer i deres stan... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Vi købte et 3 meter langt WZ.07. Stor ros til Benjamin og hans ansatte som virkelig brænder for deres produkter. Benjamin rådgav os også omkring oliering af nogle egetræslister som gav et super flot r... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Ved renovering af vores køkken ønskede vi os nye bordplader i træ, gerne eg. Efter lidt søgen blev vi introduceret til Woodzone. Vi har derigennem modtaget de smukkeste egetræsbordplader med spil og n... もっと見る

企業情報

1. 木製家具職人
  2. 調理台専門店
  3. 作り付け家具提供業者
  4. 家具製造業者
  5. 家具店

当該企業による記述

Wood Zone er et møbelsnedkeri beliggende i Nordjylland. Vi har et fast sortiment af bl.a. spiseborde, plankeborde, stole, sengerammer, sofaborde og meget mere. Derudover laver vi diverse specialløsninger, såsom entrémøbler, snedkerkøkkener, lamelvægge, barmøbler og meget mere. Hos Wood Zone er kvalitet og solidt håndværk i højsædet. Derfor producerer vi selv alle vores produkter, på eget værksted. Derudover udvælger vi omhyggeligt det træ vi bruger, og sørger for, det kommer fra bæredygtigt skovbrug. Om det er et nyt spisebord til spisestuen i det private hjem eller en speciallavet garderobeløsning til kontoret, så står Wood Zone klar. Vi laver løsninger både til private og erhverv.

連絡先

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Topklasse service og lækre kvalitetsprodukter!

Hos Woodzone får du topklasse service og kvalitetsprodukter udover det sædvanlige! Vores spisebord fra Woodzone har efterhånden et par år på bagen, men det er stadig ligeså smukt, som det var fra start. Jeg vil til hver en tid anbefale Woodzone.

2024年2月11日

Wood Zone ApS からの回答

Tusind tak for din fine anmeldelse, Anna!
Hvor er vi glade for at høre, at du selv efter flere år stadig er glad for dit Wood Zone spisebord :)

spisebord ved woodzone

Vi har købt en spisebord ved woodzone. Super godt kvalitet, med flotte detaljer. God og kompetent rådgivning og hurtig levering og montering.

Vi kan med det varmeste anbefale woodzone

2023年11月10日

Wood Zone ApS からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Camilla!
Det glæder os meget at høre, at I har været tilfredse med både produkt og service🙌.

5つ星のうち5の評価

Har bestilt et skærebræt fra Woodzone

Har bestilt et skærebræt fra Woodzone. Det er den lækreste kvalitet og man kan ikke se ridser selvom det er blevet brugt meget! Vi bruger det både som skærebræt men har også brugt det som serveringsbræt fordi det er så smukt 🤩.

2023年11月6日

Wood Zone ApS からの回答

Mange tak for din flotte anmeldelse, Tina!
Dejligt at høre, at skærebrættet er i brug og I er glade for det🤩

Wood Zone = kvalitetsmøbler🤩🥰

Det har været en super god oplevelse at købe møbler hos Wood Zone🤩🥰
Personalet er meget venlige, imødekomne, og helt nede på jorden.
Vi fik mulighed for selv at udvælge og godkende plankerne, der er blevet brugt til at lave vores flotte plankebord. Vores ønske om at få lavet en matchende svævehylde blev også indfriet. Købte også to barstole, som har en rigtig god siddekomfort. Det hele oser af høj kvalitet, og vi er SÅ glade for møblerne.
Vi handler gerne der igen, og giver vores bedste og varmeste anbefaling til Wood Zone⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

2023年11月10日
5つ星のうち5の評価

Smukt håndarbejde og god service!

Vi har fået to smukke sofaborde i det lækreste håndværk, lavet i mål som passer perfekt i vores hjem.

Kvaliteten er i top klasse! De sødeste medarbejdere og rigtig god service.

Jeg kan varmt anbefale Woodzone og skal helt sikkert handle der igen! 5 stjerner herfra :-)

2023年8月5日

Kvalitet!

Har købt spise bord og sofa bord ved Wood Zone, helt fantastisk kvalitet! Sofa bordet blev lavet på speciel mål så det passede til vores sofa og endte helt fantastisk! Kan varmt anbefale og købe her hvis i søger kvalitet og specielister inden for området!

2023年8月18日

Hej
Tusind tak for den 5-stjernede anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service samt vejledning.

5つ星のうち5の評価

Rigtig god service og top kvalitet!

Rigtig god service og nemme at komme i kontakt med.
Super lækkert håndarbejde og veludført plankebord.
Fed detalje at tillægspladen er fra den samme skive, det giver en utrolig flot helhed.
Kan klart anbefales hvis man søger et plankebord, hvor kvaliteten er i top.

2023年3月11日

Hej Maria
Mange tak for den fine anmeldelse!
Hvor dejligt at høre, at du er glad for dit plankebord, og værdsætter detaljen med, at tillægspladerne er lavet at samme planke. Det er jo de små detaljer der gør forskellen :-)

Meget venlige og professionelle

Meget venlige og professionelle. Produktet er helt i top.
Fin service

2023年1月31日

Hej Jan

Tusind tak for den 5-stjernede anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med os.

5つ星のうち5の評価

5 stjerner - 100 % tilfredshed :-)

Formidabel kvalitet - både specialbestilling af produkt og bestilling af et produkt, jeg så en vareprøve af. Begge er SÅ smukt udført og fuldstændig efter aftalen. De sødeste og mest pålidelige medarbejdere, supergod service, levering en dag før aftalt. Jeg kan slet ikke rose dette sted nok. Kan VARMT anbefales at handle her :-) Jeg kommer helt sikkert tilbage - skal bare lige finde noget, jeg mangler :-)

2022年12月13日

Hej Karina
Tusind tak for de flotte ord!
Vi er SÅ glade for at høre, at du er tilfreds med din ordre fra os og håber møblerne vil pynte i dit hjem mange år frem.

En rigtig god dag til dig!

Julie, Wood Zone ApS

Trustpilot エクスペリエンス