レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har netop modtaget mit hi-fi mÞbel og mÃ¥ sige jeg er mere end tilfreds bÃ¥de med selve mÞblet men i dén grad ogsÃ¥ med det forudgÃ¥ende forlÞb. Per har pÃ¥ fornem vis lÞbende holdt mig opdateret ang.... もっず芋る

Har lÊnge ledt efter et passende hifi mÞbel til stuen, der kunne opfylde alle krav til stÞrrelse (specielt dybde), udseende og funktionalitet. Og hos hifimÞbler.dk fandt jeg endeligt have jeg sÞgte. O... もっず芋る

TV-mÞblet kom til aftalte tid. Tilpasningerne pÃ¥ mÞblet var som aftalt og kvaliteten var hÞj som forventet og montering pÃ¥ vÊggen var ligetil og virker meget robust. HifimÞbler kan klart anbefales,... もっず芋る

䌁業情報

1. 家具店
  2. 朚補家具職人
  3. 家具職人

圓該䌁業による蚘述

Plauborg er danskproducerede mÞbler, fremstillet specifikt efter dine Þnsker til stÞrrelse, farver og funktion - Det er dit design til dine behov. Vi laver snedkermÞbler alle, kan få råd til, men hvor kvaliteten stadig er hÞj. Produktionen foregår på bestilling, og alle mÞbler fremstilles i Danmark på sÊrligt udvalgte snedkervÊrksteder. Det er vigtigt for os at have en personlig kontakt til snedkeriet på samme måde, som vi også har personlig kontakt til vores kunder.

4.9

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

111件のレビュヌ

Super kundeservice

Jeg bestilte i februar en ny skÊnk fra Plauborg.dk. Grundet påsken blev det hele lidt forsinket med det var forventet. Lige fra starten havde vi en god dialog med Per og der var ingen problemer med levering og indbÊring. MÞblet står flot i valnÞd med sorte stoflåger og det kan varmt anbefales at bruge Plauborg herfra.
/Ole

2024幎4月12日

Stor tilfredshed

Har kÞbt mit mÞbel, da hjemmesiden hed HiFimÞbler.dk og har vÊret rigtig tilfreds med hele forlÞbet. Lige fra sammensÊtning af mÞbler online, til opfÞlgende samtale for afklaring af bestillingen, til afslutningsvis levering af mÞblet. Alt er gået nemt og kvaliteten er meget tilfredsstillende til prisen.

2023幎8月7日
自発的なレビュヌ

Jeg har netop modtaget mit hi-fi mÞbel

Jeg har netop modtaget mit hi-fi mÞbel og må sige jeg er mere end tilfreds både med selve mÞblet men i dén grad også med det forudgående forlÞb. Per har på fornem vis lÞbende holdt mig opdateret ang. processens fremskriden- lige fra den indledende snak omkring design hvor Per bÞd ind med gode ideer/forslag osv og på den måde var en stor hjÊlp til at nå den helt rigtige lÞsning til det fÊrdige resultat.
Jeg kan klart anbefale HifimÞbler.

2023幎10月19日

Rigtig god oplevelse!

Rigtig god oplevelse!
Jeg er 100% tilfreds med både mÞbel og service.
Fin kvalitet, finish og service.
God montage vejledning.
Der var lidt små knas med leveringen, men Per fulgte op på det og nÊste dag blev mÞblet leveret som lovet.
Jeg kan kun varmt anbefale HifimÞbler til alle som sÞger en skrÊddersyet lÞsning til deres TV/Hifi.

2023幎6月13日

Plauborg からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse Peter. Jeg er glad for jeg kunne hjÊlpe dig.

Rigtig god sommer til dig :-)

Super opfÞlgning

OpfÞlgning på bestilling af ordren, opfÞlgning på levering af ordren og slutteligt også opfÞlgning på det fÊrdige resultat. Toptjekket og super service!

2023幎6月19日

Plauborg からの回答

Tusind tak for din anmeldelse Kenneth!

Du Þnskes en rigtig god sommer :-)

Utrolig serviceorienteret firma

Utrolig serviceorienteret firma. Vi har flere gange vÊret i telefonisk kontakt i processen fra bestilling til levering. Et firma der går op i at levere en vare, der lever op til kundens forventninger.

2023幎4月21日

Hej Kirsten,

Mange tak for din flotte anmeldelse og de fremsendte billeder ⭐

Sig endelig til, hvis vi kan hjÊlpe med noget i fremtiden 😃

Tak for handlen!

Per, HifimÞbler.dk

Super service og hÞj kvalitet

Nem bestilling , lÞbende information fra Per om hvor langt mÞblet er i processen, levering som aftalt - helt ubesvÊret.
Og at mÞblet er skideflot med en hÞj finish-grad, gÞr jo ikke det hele vÊrre.
De varmeste anbefalinger her fra.

2023幎4月14日

Hej Claus,

Mange tak for din flotte anmeldelse 🀩

Dejligt at du er glad for det, og har haft en god oplevelse.

Sig endelig til, hvis vi kan hjÊlpe med noget i fremtiden 😊

Tak for handlen!

Happy ending

Vores forlÞb med HifimÞbler.dk har ikke vÊret det bedste.

Det starter under selve kÞbet, hvor butikken kun tager Visa, så vi lÞber ind i en belÞbsgrÊnse og kan ikke betale. Jeg ender med at betale med bankoverfÞrsel, men det er normalt ikke noget jeg gÞr, da jeg betaler forud og mine muligheder for at få pengene tilbage er stort set nul, skulle der opstå problemer.
Vi betaler den 30/1.

Efter nÊsten to måneder får vi lovning på at mÞblet bliver leveret 23/3, så jeg får arrangeret med min arbejdsplads, at jeg sidder hjemme den dag. DesvÊrre kommer mÞblet ikke som lovet. Det kommer så dagen efter i stedet.
Ikke fedt, men heller ikke verdens undergang.

Da vi modtager mÞblet bemÊrker jeg, at det er meget sparsomt emballeret med kun et lag pap, et tyndt lag skumfolie og hjÞrnebeskyttere. Der er kun et tyndt stykke flamingo på det ene endestykke, fordi de har valgt at transportere det oprejst - og det på trods af at mÞblet er knap 260 cm bredt.

Det viser sig så også, at det desvÊrre har fået en synlig transportskade, som sidder lige foran midt på mÞblet. Desuden er der småskrÊmmer på alle bagpaneler og alle hylder. Derudover er der tydelige nuanceforskelle hen over pladerne, dog primÊrt på den ene af siderne. Der er også et dybelhul, der er boret for dybt, så dyblen dermed ikke holder noget.

Småskrammer kan jeg leve med, da de ikke er synlige, men det virker uprofessionelt med skrammer på samtlige dele. Per kommer og kigger på det hele og forsÞger at udbedre transportskaden, men resultatet er utilfredsstillende. I stedet for et skarpt hak i forpladen er der nu et blÞdt hak, samt nuanceforskel på pladen og man kan se en blank plet, hvor han har pudset.

Per får at vide, at det ikke er tilfredsstillende og vil komme senere og forsÞge at udbedre det endnu en gang. Vi får en dato, der hedder den 15/4, men heller ikke denne gang kan han holde, det han lover og melder afbud.

Per fra hifimÞbler.dk virker umiddelbart seriÞs og professionel, men der mangler handling bag ordene. Vi skriver nu den 21/4 og min tålmodighed er opbrugt. Vi har ikke fået en ny dato og det er nu en måned siden, vi fik mÞblet og det er endnu ikke repareret tilfredsstillende.

Opdatering:
Per har vÊret forbi den 28/4 og repareret vores mÞbel til UG. Selvom der var lidt bump undervejs, så må jeg sige, at alt i alt har vi fået en seriÞs og professionel behandling.

2023幎4月21日

Hej Jesper,

Tak for din anmeldelse ⭐

Jeg er rigtig glad for at vi fik sagen lÞst, så i kan vÊre glade for jeres mÞbel. Nogle gange opstår der bump på vejen. Men det vigtigste er jo at det bliver lÞst, og at slutresultatet er godt.

Vi har desuden igangsat forbedringer i forhold til emballering og levering, så vi kan gÞre det endnu bedre i fremtiden.

Sig endelig til, hvis vi kan hjÊlpe med noget pÃ¥ et senere tidspunkt 😃

Per, HifimÞbler.dk

Den bedste kÞbsoplevelse online nogensinde, tak, og fantastisk produkt

Uden sammenligning den bedste online kÞbsoplevelse jeg nogensinde har haft. For det fÞrste, sikke et produkt, niche men enestående på markedet som jeg ser det, ingen andre kan matche pris og kvalitet. Når vi så snakker om oplevelsen af at bestille hos Per hos HifimÞbler, så er det en service jeg aldrig har prÞvet til sammenligning, han behandlede mig direkte, ringede og diskutered emin valg med mig på den allerbedste og kvalificerede måde. Tak til Per og HifimÞbler fra en meget tilfreds kunde som har fået et fantastisk produkt leveret. Undskyld Per at jeg ikke har fået det skrevet fÞr nu.

2022幎5月27日
自発的なレビュヌ

Fremragende oplevelse. Per fra hifimÞbler har ydet en utrolig service både fÞr og under kÞb. Selve produktet er virkelig godt lavet, og med en meget flot finish (finér af eg). Helt fantastisk til prisen. Anbefalet!

2022幎7月4日
自発的なレビュヌ

Fantastisk service og et godt stykke

Fantastisk service og et godt stykke mÞbel😉 der har ikke vÊret en finger at sÊtte pÃ¥ noget her.
Flot & Godt solidt mÞbel med en finish, som er i Top hele vejen igennem.
HifimÞber og Per har givet mig troen tilbage pÃ¥ der er nogle som sÊtter et godt stykke arbejde hÞjt og har en Êre i deres produkt og arbejde.👍👍👍👍👍

2022幎6月25日
自発的なレビュヌ

Rigtig fint forlÞb og flot produkt

Jeg må indrÞmme at jeg allerede har anbefalet HifimÞbler rundt omkring.

Det er nemt at bestille og sÞrme om de ikke ringede for at gennemgå ordren. Ikke for at sÊlge mere men blot for at sikre at alt var som det skulle. Rent faktisk blev produktet lidt billigere fordi jeg havde valgt noget jeg ikke havde brug for.

Det er GOD service.

At mÞblet er utrolig flot er jo helt perfekt.

2022幎5月17日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。