lieve mensen!! heb een album gekocht voor maar â¬18??? insane goede prijs voor albums in europa!! ook heel lief op social media en beantwoorden altijd vragen! hopelijk word het assortiment nog grooter!... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ik heb inmiddels al drie keer besteld bij Wooksy en mijn ervaring is elke keer erg positief. De bestellingen worden snel verzonden en komen netjes en stevig verpakt aan, waardoor alles in perfecte s... ãã£ãšèŠã
Eerste keer dat ik bij Wooksy een album heb besteld en het is tot nu toe de beste website waarvan ik iets heb besteld. Alles is best goedkoop vergeleken met andere websites, de levering is erg snel, g... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ik vind dit echt een topwebsite!! Ook vooral omdat er bij heel veel websites de verzendkosten duurder zijn dan het album zelf, en op deze website is dat niet. Ook zijn de albums zelf goedkoper vergele... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Jouw Nederlandse K-pop webshop voor al jouw K-pop albums. Met eerlijke prijzen, altijd korting, snelle levering en gratis verzending binnen Nederland.
é£çµ¡å
Goudsbloemvallei 61, 5237 MH, 's-Hertogenbosch, ãªã©ã³ã
- contact@wooksy.nl
- wooksy.nl
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Perfect!
Het is een geweldige website met allerlei kpop albums, soms zijn dingen uitverkocht, maar er is bijna elke maand een restock!
De eigenaar houdt ons op TikTok op de hoogte.
Snelle levering binnen Nederland, geen heftige prijzen en leuke verpakking!
Kort om: âââââ
Het kwam binnen 1 dag binnen
Het kwam binnen 1 dag binnen, 0 verzendkosten!! En goedkope albums, ik ga zeker vaker bestellen
PERFECT.
Letterlijk de prijzen zijn zo goed en eerlijk, niet elke keer verzendkosten die duurder dan de albums zelf! Daar ben ik heel blij er mee! Ik haal vanaf nu mn albums alleen van daar als het beschikbaar is!

Top!
Top!
Mooie website en makkelijk te gebruiken. Goeie communicatie en snelle levering.

Wooksy is een top site!
Ik ben heel erg blij met wooksy. De verkoopster is heel vriendelijk en antwoord snel op vragen met duidelijke informatie. De bezorging ging snel, ik kreeg mijn album al in 2 dagen. Het pakketje was heel goed verpakt en dus ook veilig onderweg. Ook het betalen is heel makkelijk en het hele proces ook! Ik raad wooksy zeker aan omdat je weet dat je album(s) in goede handen zijn! En de prijzen zijn geweldig.

Top webwinkel!
Top webwinkel! Goede communicatie voor als er iets vertraagd is en/of niet meer geleverd wordt. Ook zodra iets net binnen is van pre order zelfde dag /dag erna gelijk verstuurt. Pakketjes worden goed beschermd en voldoende updates op sociale media. Zeker voor herhaling vatbaar iets te bestellen!

Super!
Top! De inhoud wordt zo goed mogelijk beschermd, en daarnaast ook snel verzonden!

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ