Mooie lamp en goede snelle service. Met de eerste lamp was iets mis en dat werd gelijk opgepakt, snel een nieuwe lamp ontvangen en de oude kon ik in die verpakking gelijk terugsturen. Prettige communi... もっと見る
企業が回答しました
Habe ein Sofa bestellt anstatt von einem deutschen Zwischenhändler die das Sofa auch nur von dort kaufen und dann weiterschicken. Das war die richtige Entscheidung. Die Webseite von Woood hat einen Ec... もっと見る
企業が回答しました
We zochten al jaren naar 2 dezelfde kasten maar verschillende maten. Mevrouw heeft met ons mee gedacht en uiteindelijk vonden we een prachtige oplossing. Super bedankt. Zaterdag middag besteld en... もっと見る
企業が回答しました
Kwaliteit van de meubels is om te huilen, slecht hout en slecht montage materiaal. Hebben een salontafel en hebben nu al 3 keer gehad dat wanneer we thuis komen dat de poten er onderuit gevallen zij... もっと見る
企業が回答しました
Bij WOOOD draait alles om karakter. Onze meubels zijn stoer, stijlvol en nét even anders – perfect om jouw interieur een frisse, eigentijdse uitstraling te geven. Wat je van ons kunt verwachten? Authentiek Nederlands vakmanschap, duurzame materialen en eigenzinnige designs. Veel van onze items worden gewoon gemaakt in onze eigen fabriek in Zwaagdijk, Noord-Holland. We werken met een FSC-gecertificeerde leverancier, met grenen en eikenhout uit verantwoord beheerde bossen. En dat doen we bewust: van productie tot verpakking, alles met oog voor mens én milieu. WOOOD is onderdeel van De Eekhoorn Dutch Furniture, met ruim 40 jaar ervaring in het maken van meubels waar je blij van wordt. Wat begon als een klein familiebedrijf is nu een bekende naam in Europa. Samen met het merk vtwonen brengen we Nederlandse topdesigns en wooninspiratie bij je thuis. Grote kans dat je al eens een WOOOD-meubel bent tegengekomen. Onze WOOOD producten zijn te vinden bij verschillende verkooppunten in Europa. Ons eigen WOOOD Experience Center is gevestigd in Hoorn. Hier ontdek je de prachtige collecties van de meubels in verschillende stijlstudio's. De WOOOD collectie bestaat uit drie unieke lijnen. WOOOD Essentials beidt tijdloze, functionele meubels die de basis vormen voor een stijlvol thuis. WOOOD Premium bestaat uit duurzame designstukken met een exclusieve uitstraling, gemaakt om jarenlang mooi te blijven. WOOOD Outdoor brengt diezelfde eigentijdse stijl naar buiten, met comfortabele meubels voor een stijlvolle buitenruimte. De WOOOD Outdoor collectie brengt dezelfde eigentijdse stijl van binnen naar buiten. Van comfortabele loungesets tot robuuste eettafels: de collectie combineert kwaliteit en design voor een stijlvolle buitenruimte waarin je het hele seizoen wilt vertoeven.
Jan Tinbergenweg 1, 1689 ZV, Zwaag, オランダ
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 95%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Bij het in elkaar zetten van de kast, hebben wij per ongeluk de deuren beschadigd. Wij hebben van Woood kosteloos 2 nieuwe deuren gekregen. Goede service en prachtige meubels.

WOOOD からの回答
Heel fijn bedrijf. Goede service en snelle, prettige communicatie, een aanrader voor iedereen!
Kwaliteit producten heel goed.

WOOOD からの回答
Waarom zo'n goede ervaring? Omdat ik 1 van de 2 plantenstadaarden in mijn bestelling miste, gelijk heb gemaild.. ze hebben mij niet in twijfel getrokken en meteen actie ondernomen en de tweede is alsnog meteen opgestuurd! Meteen respons, meteen actie, ik houd ervan!

WOOOD からの回答
Tweetal kasten via een externe partij gekocht. Door eigen toedoen was een klein onderdeel (druksnapper) gesneuveld. Klantenservice van Woood heeft snel geholpen en kast is weer compleet. Kasten zelf zijn overigens mooi en stevig!

WOOOD からの回答
Goede service geleverd! Nachtkastje was met kleine beschadiging geleverd maar is na contact goed en vlot opgelost!

WOOOD からの回答
Het advies die wij hebben gekregen was uitstekend. Wij zij goed geholpen. De medewerkster die ons hielp, heeft ook met ons meegedacht. Het is een mooie showroom met mooie producten uit Nederlands bodem, zeker een aanrader.

WOOOD からの回答
Een prachtige ronde eettafel besteld. Bij de eerste levering zat er een barst is het tafelblad en de bijbehorende schroeven zaten er niet bij.
De eerste reactie van de klantenservice was netjes en snel.
De tafel werd keurig omgeruild voor een andere. Het was niet mogelijk om alleen het tafelblad te wisselen.
Bij de tweede levering ontbrak er een onderdeel van de tafel en weer zaten er geen schroeven bij.
Toen werd gevraagd naar het artikelnummer van het ontbrekende deel. Dat had ik niet maar de tafel bestond uit 4 delen, ik heb foto’s gestuurd van de 3 delen die er wel waren, dan is het duidelijk, lijkt me.
Daarop kreeg ik geen reactie terug. Na 4 werkdagen was mijn geduld op en het vertrouwen in dit bedrijf helaas weg.
Ik heb de tafel geretourneerd. Jammer want hij was prachtig. Als hij compleet was geweest, had ik hem zeker gehouden.

WOOOD からの回答
We hadden een fijn adviesgesprek met Sarah. Ze gaf haar eigen persoonlijke draai eraan wat we als erg prettig hebben ervaren. Ze was vriendelijk, enthousiast en eerlijk, maar liet ons ook in onze waarde. Ze luisterde goed naar onze wensen. We hebben veel tips gekregen waardoor we anders naar onze ruimte gingen kijken en wat de mogelijkheden waren.

WOOOD からの回答
Hele fijne service. Op het kussen van de nieuwe tuinbank zat een klein vlekje. We werden vriendelijk en snel per mail geholpen en ontvingen een nieuwe.
Zeer klantvriendelijk!

WOOOD からの回答
14 jaar geleden hebben wij - bij KARWEI - het bed David gekocht dat is geproduceerd door WOOOD. We hebben het bed na een aantal jaren gebruik gedemonteerd. Toen we het onlangs weer in elkaar wilden zetten bleek dat een aantal onderdelen was zoekgeraakt. Niet alleen kon WOOOD deze onderdelen - 14 jaar later !!!- nog uit voorraad leveren, de klantenservice heeft de spullen kosteloos opgestuurd. De klantenservice medewerker was vriendelijk en de service supersnel. Absoluut top!!

Update:
Nadat ik hier een slechte review had geplaatst kreeg ik wel heel netjes een reactie via de mail met verschillende oplossingen. Woood heeft uiteindelijk het missende pakket nogmaals opgestuurd en een lakstift en een korting aangeboden van 10%. Hier zijn wij verder tevreden over. Alleen het tvmeubel wat wij kochten is zijn prijs van 699 euro niet waard. De verf is niet mooi aangebracht (her en der zijn er stukjes niet meegeverfd), er zitten verschillende barsten in het hout en het meubel is zelf vrij fragiel en van goedkoop hout. Voor maximaal 350/400 euro is het een leuk meubel. Maar niet voor 699 euro.
Een tvmeubel van ongeveer 700 euro besteld bij Woood. 10 juli zou deze geleverd worden. Mijn man had extra vrij genomen. De gehele ochtend gewacht, maar we kregen maar geen tijdsindicatie wanneer het bezorgd werd. Dus rond 12 uur checkte ik de track&trace en er stond bezorgd om 07:36 uur! Maar we hadden niks ontvangen. Dus mijn man op de eufy deurbel kijken en zien we inderdaad dat de chauffeur 1 pakket om 07:36 uur voor de deur zet. ZONDER AAN TE BELLEN! Mijn man kijken voor de deur en jawel hoor daar staat een pakket, doodleuk voor de deur. Eigenlijk zouden we een ontvangst bewijs moeten tekenen, maar dit is dus niet gebeurd. Verder missen we 1 van de 2 pakketten. Dus meteen contact opgenomen met zowel de bezorgdienst als Woood. Deze beweren beide dat het pakket is afgeleverd. Dit is echter niet terug te halen via onze deurbel camera. En het stond er ook niet toen wij bijna 5 uur later er achter kwamen dat het pakket er stond. Super frustrerend dit! Want nu kunnen we ons tvmeubel niet in elkaar zetten en hebben we een nietes/welles spelletje via de mail.
Daarnaast hebben we het pakket geopend die we wel ontvangen hadden. En voor bijna 700 euro zitten er wel erg veel beschadigingen op. Kleurverschil, krassen en dat. Dus hier ook over gemaild. Maar krijg je doodleuk een bericht dat dit mag zoveel beschadigingen per vierkante meter meubel.

WOOOD からの回答
Wij hebben al een paar jaar de Woood Swing schuifdeurkast. Een van de rails was kapot gegaan en na contact met de klantenservice is er een nieuw rails gestuurd. Daarmee schuiven de deuren weer heel soepel. Heel blij met deze geweldige service!

WOOOD からの回答
Mooie prijs- kwaliteitverhouding. Instructies duidelijk en eenvoudig te lezen.

WOOOD からの回答
Mooie, kwalitatief goeie producten, zeer goede service.
Fijne en goede communicatie omtrent bezorgen en retourneren.
Geldt ook voor de bezorgservice DutchNed.

WOOOD からの回答
Woood heeft ervoor gezorgd dat de hele bestelling nog op tijd binnen was voor ons tuinfeest! En als extraatje kreeg ik korting ivm een nalevering die voor wat stress aan mijn kant zorgde ivm het op tijd binnen hebben van mijn bestelling!
De nieuwe tuinset staat prachtig en is een eyecatcher in onze tuin.

WOOOD からの回答
Ik vraag om de schuimdichtheid en het type schuim van de Tunar stoel (25 maart).
Reactie 1: Kan ik niet inzien omdat wij de stoel bij een andere leverancier inkopen.
Reactie 2 (na mijn verzoek dit na te vragen): Uitleg over de houtsoort en de stof. Niet wat ik vroeg.
Reactie 3 (na mijn derde mail met dezelfde vraag): Ik vraag het op bij een andere afdeling, ik laat het je weten! (7 april)
Reactie 4 (na mijn follow-up op 18 juni): Een autoresponder met de belofte binnen 2 werkdagen te reageren (aanvraag #1359510).
Vandaag is het 25 juni. Vijf werkdagen later. Drie maanden na mijn eerste vraag. Nog steeds geen antwoord.
Twee concurrerende merken deelden dezelfde informatie zonder moeite.
Edit: inmiddels is het 4 augustus en heb ik nog steeds geen antwoord.

WOOOD からの回答
Ongekend goede klantenservice! Na een verhuizing waren wij een paar onderdelen kwijt van een vitrinekast. Woood reageerde binnen 24 uur, maar hebben alles ook enorm snel opgepakt. De missende onderdelen zijn binnen een paar dagen kosteloos bezorgd. Zelden zoiets meegemaakt, dank Sander!

WOOOD からの回答
De 2 dressoirs zien er prachtig uit. Het is eigenlijk niet moeilijk om ze in elkaar te zetten. Goed opletten welke scharnieren in welke deurtjes moeten. Maar de handleiding is duidelijk. Het hout is een natuurproduct, maar op twee deurtjes waren twee noesten wel erg duidelijk in beeld dus die wilde ik wegwerken. Een klein beetje houtplamuur en Wood heeft mij een klein flesje met de juist kleur lak gestuurd. Dat noem ik nog een service.

WOOOD からの回答
Kast besteld, goede prijs/kwaliteit. Deurtjes zijn af te stellen maar zitten direct goed.
Echter werkte het kliksysteem niet helemaal goed, gemaild en direct antwoord terug gekregen. Hebben het nieuwe onderdeel opgestuurd en alles werkt naar behoren. Tevreden over het product en ook over de service. Zou bij dit bedrijf zeker opnieuw bestellen.

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。