Mooie lamp en goede snelle service. Met de eerste lamp was iets mis en dat werd gelijk opgepakt, snel een nieuwe lamp ontvangen en de oude kon ik in die verpakking gelijk terugsturen. Prettige communi... もっと見る
企業が回答しました
The product looks very nice, but unfortunately the quality is extremely poor. I bought a Wood TV unit from Cavetown, and it arrived with multiple visible marks and a missing part. I contacted C... もっと見る
Habe ein Sofa bestellt anstatt von einem deutschen Zwischenhändler die das Sofa auch nur von dort kaufen und dann weiterschicken. Das war die richtige Entscheidung. Die Webseite von Woood hat einen Ec... もっと見る
企業が回答しました
We zochten al jaren naar 2 dezelfde kasten maar verschillende maten. Mevrouw heeft met ons mee gedacht en uiteindelijk vonden we een prachtige oplossing. Super bedankt. Zaterdag middag besteld en... もっと見る
企業が回答しました
Bij WOOOD draait alles om karakter. Onze meubels zijn stoer, stijlvol en nét even anders – perfect om jouw interieur een frisse, eigentijdse uitstraling te geven. Wat je van ons kunt verwachten? Authentiek Nederlands vakmanschap, duurzame materialen en eigenzinnige designs. Veel van onze items worden gewoon gemaakt in onze eigen fabriek in Zwaagdijk, Noord-Holland. We werken met een FSC-gecertificeerde leverancier, met grenen en eikenhout uit verantwoord beheerde bossen. En dat doen we bewust: van productie tot verpakking, alles met oog voor mens én milieu. WOOOD is onderdeel van De Eekhoorn Dutch Furniture, met ruim 40 jaar ervaring in het maken van meubels waar je blij van wordt. Wat begon als een klein familiebedrijf is nu een bekende naam in Europa. Samen met het merk vtwonen brengen we Nederlandse topdesigns en wooninspiratie bij je thuis. Grote kans dat je al eens een WOOOD-meubel bent tegengekomen. Onze WOOOD producten zijn te vinden bij verschillende verkooppunten in Europa. Ons eigen WOOOD Experience Center is gevestigd in Hoorn. Hier ontdek je de prachtige collecties van de meubels in verschillende stijlstudio's. De WOOOD collectie bestaat uit drie unieke lijnen. WOOOD Essentials beidt tijdloze, functionele meubels die de basis vormen voor een stijlvol thuis. WOOOD Premium bestaat uit duurzame designstukken met een exclusieve uitstraling, gemaakt om jarenlang mooi te blijven. WOOOD Outdoor brengt diezelfde eigentijdse stijl naar buiten, met comfortabele meubels voor een stijlvolle buitenruimte. De WOOOD Outdoor collectie brengt dezelfde eigentijdse stijl van binnen naar buiten. Van comfortabele loungesets tot robuuste eettafels: de collectie combineert kwaliteit en design voor een stijlvolle buitenruimte waarin je het hele seizoen wilt vertoeven.
Jan Tinbergenweg 1, 1689 ZV, Zwaag, オランダ
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 95%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Kast besteld, goede prijs/kwaliteit. Deurtjes zijn af te stellen maar zitten direct goed.
Echter werkte het kliksysteem niet helemaal goed, gemaild en direct antwoord terug gekregen. Hebben het nieuwe onderdeel opgestuurd en alles werkt naar behoren. Tevreden over het product en ook over de service. Zou bij dit bedrijf zeker opnieuw bestellen.

WOOOD からの回答
Door de slechte reviews twijfelde ik erg om rechtstreeks via Woood te bestellen. Maar omdat de levertijd bij andere websites erg onduidelijk was, toch voor woood gekozen.
Verwachte levertijd was 6 weken, eigenlijk vanaf de besteldag stond de verwachte leverdatum weergegeven, en zij hebben ook geleverd op die dag. Ik kon namelijk zelf de status via een link bijhouden. Ik werd nog even zenuwachtig toen 4 dagen voor de geplande leverdatum mijn bestelling ineens niet vindbaar was. Maar na mailcontact met een medewerker van woood (die een dag later al reageerde👍🏻) gerustgesteld dat de zending onderweg is en heeft mij de track en trace doorgestuurd.
Wij vinden de spullen van woood erg mooi, hebben over de jaren heen al meerdere meubels besteld en het is van mooi, hoogwaardig kwaliteit. Maar altijd via derden partij. Volgende keer zou ik weer rechtstreeks via wood bestellen :)

WOOOD からの回答
Wij hadden pas geleden een eetbank gekocht. Echter kregen we de bank in een stof die we niet besteld hadden . Althans dat dachten wij. Op de bon stond het ook.Wij waren overtuigd dat we een andere stof hadden besteld .Na contact opgenomen te hebben , was de medewerking vanuit de Eekhoorn super . Retour is daarna in werking gezet, de bank in de juiste stof besteld en wij krijgen ook nog eens de korting terug, die we hadden op de eerste bestelling.
Kortom een hele fijne ervaring.

WOOOD からの回答
Snelle levering, item was goed verpakt met voornamelijk duurzame materialen en zonder overdaad aan plastic. Blij met kwaliteit van het product. Proactieve opvolging van Woood customer service met betrekking tot mijn aankoop was top.

WOOOD からの回答
Nu voor de 3de keer gebeld en ook meerdere keren aangegeven dat deze tafel al lang moest geleverd worden. Krijg ik vandaag te horen dat het product in de verkeerde doos zit? Nu is mijn bestelling zonder verdere informatie geannuleerd. Ik kan iedereen aanraden hier niets te bestellen.

WOOOD からの回答
Er was een greepje stuk na 2 a 3 jaar en vroeg of ik die kon bestellen bij WOOOD. En gelukkig kon dat en hebben ze kosteloos verstuurd.
Ben er erg blij mee en vriendelijk geholpen.

WOOOD からの回答
Ik kreeg direct een medewerker in de chat om mij te helpen met een probleem met de levering van mijn bestelling en het was binnen 10 minuten opgelost. Fijn!

WOOOD からの回答
Wij zijn erg blij met onze nieuwe meubels! Ze werden snel geleverd en zijn van goede kwaliteit. Wij krijgen er een hoop positieve reacties op!

WOOOD からの回答
Het begon bij het bestellen. Eén duidelijke website en je weet precies hoe lang de levering duurt. Met de levering en afspraken ging soepel. Ik heb daarna zelf de kast in elkaar gezet. En daar ging iets fout aan mijn kant. (Mijn schroeven kwamen aan de andere kant van de deur uit. )
Gesproken met de klantenservice en er werd een nieuwe deur bezorgd. Ik ben zielsgelukkig dat het is opgelost. Wauw wat ontzettend netjes.

WOOOD からの回答
Extremely happy with the product quality and speed of delivery. No dramas!

WOOOD からの回答
Heel fijn en goed geholpen. Bij het bepalen van de opstelling werd er goed meegedacht met wat wel en niet in de ruimte past. Eerlijke feedback op eigen ideeen en meedenkend in alternatieven. De levering was snel en behulpzaam.

WOOOD からの回答
Hele vriendelijke customer support die goed meedachten over het oplossen van een levveringsprobleem bij de eerste levering door een miscommunicatie vanuit mij als klant.
Werd meteen goed opgepakt en de dag erna alsnog nog een keer goed geleverd!

WOOOD からの回答
Snelle levering en het product is van top kwaliteit!

WOOOD からの回答
Ik ben goed geholpen bij verdiepende productvragen. Levering was ook snel en volgens afspraak.

WOOOD からの回答
I ordered the Nissa couch table through H&M home and its super cheap quality and stinks really bad like paint. On top of that it had two big scratches. 100% would not recommend. On top of that it took them over 3 weeks to send me a return label. Never ever again.

WOOOD からの回答
Leuke nachtkastjes precies in de kleur die we zochten. Dus blij mee. Helaas een kleine beschadiging maar perfect en snel opgelost door Woood!

WOOOD からの回答
Top producten voor een prima prijs. Het bestellen via de website ging gemakkelijk. Nadat ik de producten in het Experience Center had bekeken wist ik zeker dat ik ze moest hebben. Informatie rondom bezorging en levering was volledig en goed gecommuniceerd.

WOOOD からの回答
Goede service en goed bereikbaar, naast dat het producten zijn met goede kwaliteit. Inmiddels hebben we naast bed ook kast en woonaccessoires van WOOOD en zijn er heel blij mee. Door onze eigen fout misten we kleine montage-onderdelen van het bed en bij navraag en doorgeven van nummer heb ik deze opgestuurd gekregen, nu is het weer compleet, geweldig!

WOOOD からの回答
Onze bestelling was niet compleet en de ontbrekende onderdelen konden niet worden nageleverd. Dit is gelukkig heel netjes en snel opgelost!

WOOOD からの回答
Waardeloze firma! Half jaar gewacht of tafel, na vele mails en telefoontjes toch geleverd gekregen. Bij montage blijkt kleur verkeerd te zijn en de kwaliteit van het materiaal is waardeloos!
Bestel hier absoluut nooit meer iets! Kansloos

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。