Vi har haft fornÞjelsen af at fÃ¥ frokost leveret fra Wopla, og det har vÊret en fantastisk oplevelse hele vejen igennem. Maden er varieret, frisk og velsmagende â man kan tydeligt mÊrke, at der er... ãã£ãšèŠã
Man skal vÊlge frokost konsulenten hvis man vil have fantastisk god lÞsning hvor de finder det kÞkken som passer til jeres firma! Stefano kom i hvert fald os til undsÊtning og lyttet til vores Þn... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
5-stjernet behandling og oplevelse! Rune har altid Þjenene pÃ¥ bolden, selv nÃ¥r der er et kÞkken der ikke lige lever op til krav som f.eks "ingen bÞnner, eller fÃ¥/men ikke helt uden KikÊrter, og i... ãã£ãšèŠã
Thumbs up!
Kvalitet, fleksibel og fair er nÞgleordene når man handler med frokostkonsulenten - helt i gennem en god oplevelse fra levering til konsumering.

Wopla ããã®åç
God og stabil frokost ordning
Vi er et stÞrre kontor fÊllesskab, hvor vi deler kantine.
Der er det frokostkonsulenten som står for vores frokost, og må indrÞmme at de har styr på det.
Det er god og frisk mad, og ikke de samme retter hver uge, som man ser så ofte andre steder.
Jeg har intet skidt at sige om Frokostkonsulenten, og kan trygt anbefale dem videre.

Tak for god mad
Tak for god mad. Endnu en gang formår I at gÞre en frokost på arbejdet til noget jeg ser frem til, frem for at det er noget der skal overståes.
KLASSE MÃ
LTIDER!!

Wopla ããã®åç
vi er meget imponeret over den kontinuerlige hÞje kvalitet.
Tog fat i Stefano fra Frokostkonsulenten da vi ikke var tilfredse med vores aftale med Frokost.dk. Stefano ville gerne have et mÞde, da han ville hÞre ind til vores Þnsker. På davÊrende tidspunkt syntes jeg lidt dette var et overkill, men må indrÞmme at det bagefter har vidst sig at vÊre en rigtig god investering af vores tid.
Vi har nu kÞrt i over 6 mdr. og vi er meget imponeret over den kontinuerlige hÞje kvalitet.

Wopla ããã®åç
MÃ¥ sige at det er sjÊldent jeg harâŠ
Må sige at det er sjÊldent jeg har stÞdt på sådan en varieret frokostordning med så god smag i deres retter.
Deres blandede salater er altid et hit. Og brÞdet. BrÞdet mand, er simpelthen så godt

Har arbejdet med FrokostkonsulentenâŠ
Har arbejdet med Frokostkonsulenten over flere omgange og Rune er altid super effektiv, fleksibel og sÊtter kunden i centrum! Han har et godt overblik over markedet og ved prÊcis hvad der er muligt indenfor dit budget. Maden, leveringerne og faktureringen er altid i top, og feedback bliver fulgt op til punkt og prikke.

Wopla ããã®åç
Fantastisk service og frisk og lÊkker mad
Vi har benyttet Frokostkonsulenten flere gange og vi har vÊret yderst tilfredse hver gang.
Vi har haft op mod 200 VIP gÊster til vores arrangementer og feedbacken omkring maden fra Frokostkonsulenten har vÊret fantastisk.
Foruden den lÊkre mad som kan skrÊddersyes til dine behov og Þnsker, så kommer Frokostkonsulenten altid med tophÞjt serviceniveau. Derudover har Rune og Stefano vÊret med til at sprede godt humÞr blandt vores gÊster, hvilket lige gÞr oplevelsen ekstra god.
Varmeste anbefalinger herfra hvad end du skal have ny frokostordning eller skal afholde et stort arrangement for kunder og samarbejdspartnere.

Kvalitet og hÞjt serviceniveau
Det kÞkken som vi har fået tildelt lever op til forventningerne.
Vi har et bredt og varieret udvalg frokost hver dag.
Varmt, koldt, kÞd og vegetarretter hvilket gÞr, at vi kan samle alle om bordet i frokostpausen.
Udover tilfredsstillende madkvalitet så er servicen rigtig god. KÞkkenet står klar med maden SHARP på samme tidspunkt hver dag, de er altid smilende, hÞflige og fleksible. Fleksible da hvis man efterspÞrger noget ekstra af det ene eller det andet, så bliver man mÞdt med smil og en oprigtig interesse i at lÞse din "henvendelse".
Samtidig spÞrger de hÞjt og signalerer til os, at vi altid kan komme med Þnsker til menuerme. Det synes jeg personligt er et kÊmpe plus, da det er forskellen mellem en regulÊr kedelig frokostordning og en god frokostordning.
Kan varmt anbefale at tage kontakt til Frokostkonsulenten.
De Þnsker oprigtigt at matche dig med det bedste kÞkken som lever op til jeres Þnsker.

God service & hurtige svar
God service, hurtige svar og meget medgÞrelig.
Har man specifikke Þnsker til retter, er kÞkkener meget medgÞrelige.

Wopla ããã®åç
Fantastisk mad til gode priser - Her er der styr på tingene!
Fantastisk mad til gode priser. Her er der styr på tingene!
Endnu engang tak til jer for super hurtig betjening og skÞn mad til vores generalforsamling.
Folk er stadig ellevilde og vi glÊder os til at få mad fra jer igen. :)
Mette
InterMail Danmark

Fabelagtig service,meget kompetente
Fabelagtig service,meget kompetente, såååå tidsbesparende at bruge....;o)

De stÞrste anbefalingerâŠ
Fremragende service fra et firma der i den grad formår at holde kunden i fokus, og som skaber en frokostordning lige efter det enkelte firmas behov og Þnsker.
Vi har efterhånden prÞvet flere forskellige frokostordninger, men har aldrig vÊret i nÊrheden af at vÊre så tilfredse som vi er nu.
De stÞrste anbefalinger til Frokostkonsulenten herfra!

Wopla ããã®åç
Fantastisk, professionelt og LÃKKERT!
I sidste uge fik vi leveret mad fra Frokostkonsulenten i forbindelse med et kundeevent. Jeg har aldrig hÞrt så mange rose maden så meget fÞr! Fantastisk mad, vidunderlig service og ALTID hÞjt humÞr hos drengene. Flere af mine kollegaer spurgte til levering til private arrangementer såsom 30-års fÞdselsdage, konfirmationer etc.
Meget, meget tilfreds herfra og glÊder mig til at få mad derfra igen!

Wopla ããã®åç
Service med tydelighed og trovÊrdighed
Vi har brugt Frokostkonsulten ca. 2 år og har lige afsluttet aftalen pga. vores egen grund.
Frokostkonsulten har arbejdet trovÊrdigt til sidste. De har gjort alt som er aftalt.
Jeg vil gerne specielt rose deres bogholderiet. Det arbejder meget klart og tydeligt.

Wopla ããã®åç
De får dobbelt 5 af mig :)
Vi er igennem Frokostkonsulenten ved at prÞve 2 forskellige kÞkkener, som leverandÞr til vores frokostordning og jeg må sige, at jeg er mere end tilfreds. Kunne jeg give 10 stjerne havde jeg gjort det.
Det er lÊkkert og indbydende og der er en rigtig god opfÞlgning.
Jeg kan kun give Frokostkonsulenten mine varmeste anbefalinger.

Altid super service!
Altid super service! Frokostkonsulenten har ydet en fantastisk service fra day one og vi har vÊret meget tilfredse med det kÞkken vi blev anbefalet. Frokostkonsulenten er et rigtig godt koncept, og vi kan trygt kan lÊne os tilbage, da vi ved, at vores frokostordning er overladt til et par meget erfarne hÊnder på frokostmarkedet. En meget meget varm anbefaling herfra: )
Super godt!
Vi har benyttet Frokostkonsulenten i en årrÊkke og aldrig har vi fået så få klager fra vores kontorlejere fÞr. Faktisk er vi nu begyndt at få henvendelser fra dem, når de flytter fra os ("Hvad er det for en frokostleverandÞr I har? Vi savner de gode frokoster, så vi vil gerne have det det nye sted også")
SÃ¥ thumbs up, Rune. Vi er virkelig flade for samarbejdet. ðð

God service
God service, godt informationsniveau, gode priser og gode samarbejdspartnere.

Wopla ããã®åç
Frokostkonsulenten - en fleksibel og trovÊrdig frokost partner
Frokostkonsulenten har udvist stor fleksibilitet og forståelse for mine kundebehov og har vÊret en trovÊrdig partner i valget af den rette leverandÞr. Jeg kan varmt anbefale Rune og Frokostkonsulenten. Runes viden om markedet er enorm og hans passion omkring produktet er beundringsvÊrdig. Ved et par lejligheder har jeg haft akut behov for at få dÊkket sÊrlige catering behov; her har Frokostkonsulenten vÊret lynhurtig til at forstå mine behov og levere over evne.

Fem stjerner til Frokostkonsulenten
Vi får leveret frokostordning fra Frokostkonsulenten og det lever til fulde op til vores forventninger. Maden er super lÊkker, meget varierende og salaterne er fyldige og virkelig flot anrettet, De varmeste anbefalinger fra os. Er der noget som vi Þnsker anderledes så står Rune altid klar til at hjÊlpe os.