Vi har haft fornÞjelsen af at fÃ¥ frokost leveret fra Wopla, og det har vÊret en fantastisk oplevelse hele vejen igennem. Maden er varieret, frisk og velsmagende â man kan tydeligt mÊrke, at der er... ãã£ãšèŠã
Man skal vÊlge frokost konsulenten hvis man vil have fantastisk god lÞsning hvor de finder det kÞkken som passer til jeres firma! Stefano kom i hvert fald os til undsÊtning og lyttet til vores Þn... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
5-stjernet behandling og oplevelse! Rune har altid Þjenene pÃ¥ bolden, selv nÃ¥r der er et kÞkken der ikke lige lever op til krav som f.eks "ingen bÞnner, eller fÃ¥/men ikke helt uden KikÊrter, og i... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Har arbejdet med Frokostkonsulenten over flere omgange og Rune er altid super effektiv, fleksibel og sÊtter kunden i centrum! Han har et godt overblik over markedet og ved prÊcis hvad der er muligt i... ãã£ãšèŠã
Fantastisk service hosâŠ
Fantastisk service hos Frokostkonsulenten. De levere fanatstisk mad, og er altid klar på at hjÊlpe hvis man har spÞrgsmål til sin levering eller mad.
Vi er meget tilfredse!

Wopla ããã®åç
Frokostkonsulenten er det valg for digâŠ
Frokostkonsulenten er det valg for dig der Þnsker personlig og nÊrvÊrende service, og ikke behÞver apps og andet adminstration. Det er nemt, hurtigt og lÊkker mad af hÞj kvalitet.

Hos Heimstaden Danmark valgte viâŠ
Hos Heimstaden Danmark valgte vi FrokostKonsulenten, fordi de lovede os god og velsmagende mad - og det har vi fået! At vi har fået hÞjt serviceniveau og et fremragende samarbejde med i kÞbet, er fantastisk! Vi kan kun anbefale FrokostKonsulenten.

Wopla ããã®åç
De er rigtig gode til at matche os opâŠ
De er rigtig gode til at matche os op med kÞkkener, der passer til vores medarbejdere. Det er super nemt, at skifte kÞkken, hvis man Þnsker at prÞve et andet kÞkken i en periode. Kan varmt anbefale dem.
Vi er rigtige glade for aftalen med âŠ
Vi er rigtige glade for aftalen med Frokostkonsulenten - det virker med den direkte kontakt til kÞkkenet/kokken i stedet for at skulle tale med 3. mand, som så skal tale med kÞkkenet som så skal ringe tilbage til mig. Al for lang og tung kommandovej. Frokosten er fantastisk - kvalitet og rigtig god smag. Kan helt klart anbefales.

Kan kun anbefale Frokostkonsulenten
Kan kun anbefale Frokostkonsulenten, altid god service og gode firmaer der diskes op med. Skulle der opstå klager, bliver de behandlet omgående.

DurlevÂŽs GourMÊt har nu i 2 Ã¥r haft et âŠ
DurlevŽs GourMÊt har nu i 2 år haft et fantastisk samarbejde med Rune fra Frokostkonsulenten, Rune formår at finde de kunder der er tilegnet den form for gastronomi DurlevŽs GourMÊt kan begejstre Frokostkonsulentes kunder med, så tÞv ikke med at brug Frokostkonsulenten
Bh Thomas Durlev

LÊkker Frokost til god pris
Frokostkonsulenten kontaktede mig og tÊnkte at jeg ville prÞve hvad de kunne anbefale. Frokostkonsulenten anbefalede Creative Catering som levere en lÊkker og varieret frokost. Creative Catering har en god tilgang til frokost og kunder.

Wopla ããã®åç
En helt igennem professionel oplevelse âŠ
En helt igennem professionel oplevelse at vÊre kunde hos Frokostkonsulenten. Rune er en meget behagelig og dedikeret konsulent, der er rigtig god til at finde lige prÊcis det kÞkken der passer til os. Vi har skiftet et par gange, men ikke fordi vi var utilfredse, blot for forandringen skyld. Alle kÞkkener har vÊret utrolig samarbejdsvillige til at lave små som store Êndringer og har leveret varm, varieret og lÊkker mad. Rune er super hurtig til at svare på mails og vender tilbage for at tjekke om alt er som det skal vÊre.
Vi kan varmt anbefale Frokostkonsulenten ;-)

Som samarbejdspartner til âŠ
Som samarbejdspartner til Frokostkonsulenten i kÞbenhavn og omegn har vi kun rosende ord.
hurtig response, altid åbne for hjÊlp og problemlÞsning, fremadsigtende og yderst fokuseret på en forretning der kommer ALLE til gode!
kan varmt anbefales.

Wopla ããã®åç
Frokostkonsultenten levere til tiden og âŠ
Frokostkonsultenten levere til tiden og sikre glade maver!
Vi har vÊret igennem flere forskellige frokostordninger gennem årene og må indrÞmme, at vi ikke kan sÊtte en finger på frokosten vi får fra Frokostkonsulenten.
De har formået, at matche os op med det perfekte kÞkken, som falder i alles smag, sikre vi bliver mÊtte og har god energi til en travl hverdag!
Frokostkonsulenten får hermed min varmeste anbefaling!

Wopla ããã®åç
Jeg har ikke noget at sÊtte en finger âŠ
Jeg har ikke noget at sÊtte en finger på!
Mit samarbejde med FrokostKonsulenten er rigtig godt. Jeg har selv opsÞgt FrokostKonsulenten, som har sÞrget for gode frokostleverandÞrer til Unilabs. Jeg har en tÊt og konstruktiv dialog med kÞkkenet, som står for den daglige frokost.

Uovertruffen
FrokostKonsulenten gÞr det ikke bare nemmere at have en frokostordning. De sÞrger for alt.
Specielle Þnsker til levering, specielle hensyn til diÊter og allergier er de mestre i at leve op til.
Og når man så er på vej i panik, fordi egen 'grill-mester' melder fra, så står FrokostKonsulenten klar og arrangerer alt, hvad der skal bruges til et grill-party i lÞbet af 1œ dÞgn.
Det var ikke bare perfekt kÞd, forkogte fritter, brÞd, salat og specielt fremstillet bearnaise vi fik leveret. De arrangerede også forskellige slags snacks.
Ud over super service sÞrger de for, at det altid er de bedste kÞkkener, vi får maden fra.
Derfor - UOVERTRUFFEN

Sublimt
Vi har haft den dejlige fornÞjelse af Frokostkonsulenten siden januar. Der er fuldstÊndig styr på, hvad vi som virksomhed, har af behov og ramte plet med det rette kÞkken i fÞrste omgang.
Kvaliteten af maden, servicen og håndteringen af det hele er tip top! Det er helt klart en fordel at have en direkte kontakt med sit valgte kÞkken, som i Þvrig er super sÞde og laver dejlig mad.
Kan helt klart anbefales :)