Super bra!
Snabb leverans från Umeå till Skåne.
De fyllde Àven ett önskemål som jag inte trodde att det skulle gå.
Stort tack!
10/10
WorldofBoardGames Àr en samlingsplats för brÀdspel/sÀllskapsspel och kortspel. HÀr kan du bland annat köpa brÀdspel/sÀllskapsspel och kortspel i vår webbutik som har stort utbud samt bra priser. Du kan Àven lÀsa recensioner, diskutera i våra fo...
BjörnvÀgen 11, 906 40, UmeÃ¥, ã¹ãŠã§ãŒãã³
Super bra!
Snabb leverans från Umeå till Skåne.
De fyllde Àven ett önskemål som jag inte trodde att det skulle gå.
Stort tack!
10/10
Fantastiskt bemötande och kunnig personal som brinner för brÀdspel. Enda stÀllet jag köper spel ifrån.
Bra bemötande från kundtjÀnst. Enkel och smidig bestÀllning
Bra och smidig shopping och checkout, om Àn lite primitiv. Man krÀvdes på att skapa ett anvÀndarnamn som ej kunde vara baserat på ens mail, och designen på sajten kÀnns utdaterad sedan några decennier.
Trots det - bra sortiment, lÀtt shopping, bra checkout, bra leveransalternativ. :-)
Bara bra saker att sÀga om World of boardgames. Ãr du i UmeÃ¥ Àr de vÀldigt trevliga och hjÀlpsamma. Det Àr de för den delen ocksÃ¥ om du mailar med frÃ¥gor. (Bland annat mÀtte de nÃ¥gra lÃ¥dor till mig som behövde skickas till utlandet)
Snabb leverans, varan fanns i lager som det stod på hemsidan. Enkelt att följa paketets resa via lÀnk. Billigt och bra. Blir nog fler köp hÀrifrån i framtiden!
Mycket bra service. Bra leveranstider. Stort utbud och bra priser
Stort utbud, bra priser och utomordentligt kundservice gör denna butik till en av Sveriges bÀsta.
Tips Àr att du kan kombinera bestÀllningar från deras systerbutiker för pussel och figurspel.
Jag Àr bra på att söka efter billigaste priserna på internet och jÀmför alltid med internationella alternativ om de finns. Worldofboardgames.com var både det billigaste och snabbaste alternativet för varorna jag bestÀllde (brÀdspelet Hive med expansioner), Àven jÀmfört med att bestÀlla från utlandet (som annars nÀstan alltid Àr billigare).
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã