Dragon's Lair var med och ordnade en lyckad brÀdspels-AW för hela vÃ¥rt företag (40+ personer)! UtmÀrkta val av brÀdspel som passade bÃ¥de den inbitne och nybörjaren. Bra, effektiv och hjÀlpsam fokus ti... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jag var inne med min sambo och efterfrÃ¥gade spel dÀr en endast behöver vara tvÃ¥ samt gÀrna spelandes emot ett gemensamt mÃ¥l. Vi blev dumförklarade och personalen pratade över huvudet pÃ¥ min sambo och... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Den absolut bÀsta "kortspels" affÀren i Sverige. De har Àven massa annat smÃ¥tt och gott i affÀren men tror majoriteten som kommer dit Àr dÀr för just deras kortspel sÃ¥som Yu-Gi-Oh! Magic: The Gatherin... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Dragon's Lair is the home of gamers in Stockholm. Two stores in central Stockholm with different touch. The store at Kungsholmstorg is a go to if you play any trading card game (Magic, Pokémon, Yu-Gi-Oh! and more). Here you find everything you need for your collection or enhance the gaming. It is also have our big gaming area. The store at SveavÀgen is our boardgame store and are full with boardgames, role playing games and stuff related to your hobby.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Smidigt att bestÀlla
Smidigt att bestÀlla. Riktigt trevlig och hjÀlpsam personal i butiken 5/5
onlineköp frÃ¥n Dragons LairâŠ
Jag handlade online frÃ¥n Dragons Lair och Àr supernöjd! Supersnabb hantering av min bestÀllning, leverans tidigare Àn vÀntat och allt var vÀlpackat och bra! Rekommenderas varmt!ð
100kr för en obsidian flames pack
100kr för en obsidian flames pack
250kr för en terestal festival pack
behöver inte sÀga mer
Dragon's Lair, brÀdspelseldsjÀlarna!
Dragon's Lair var med och ordnade en lyckad brÀdspels-AW för hela vårt företag (40+ personer)! UtmÀrkta val av brÀdspel som passade både den inbitne och nybörjaren. Bra, effektiv och hjÀlpsam fokus till samtliga spelgrupper under hela eventet gjorde oss deltagare engagerade. Rekommenderas varmt som en annorlunda och trevlig företagsaktivitet!
Mina killar trivs fantastiskt bra pÃ¥âŠ
Mina killar trivs fantastiskt bra på Pokémon skolan och deras camps. Det Àr fin stÀmning, Patrik som håller i det Àr så omtyckt och de lÀngtar alltid tillbaka.
Pokemon-camp!
Pokemon-campet var sÃ¥ bra arrangerat! Mycket variation, och frÃ¥n vad vad jag sÃ¥g sÃ¥ var det bra och lugn stÀmning. Patrik verkade tycka att det Àr genuint roligt att leda ungarna. ð
Min son sa på vÀgen dit den sista dagen: Jag har fått ett minne för livet!
Pokémonkalas succé!!
Vi firade 7-Ã¥ringen pÃ¥ Dragonâs Lair Kungsholmstorg med en grupp jÀmnÃ¥riga kompisar. Patrik och teamet gjorde det till en oförglömlig stund, full av lek och fokus pÃ¥ att ha kul. Genom hela programmet av lekar och sÃ¥ng var alla delaktiga och engagerade. Det spelade ingen roll om man kÀnde till fakta om Pokémon i förvÀg. Alla hade superkul!
Kundupplevelsen i fokus
De har alltid kundens upplevelse i fokus, varesig det gÀller att hjÀlpa mig nÀr jag krånglar med bestÀllningar eller har produktfrågor utanför deras ordinarie sortiment. DÀrtill har de schyssta priser och ett stort utbud. Rekommenderas varmt!

Dragon's Lair ããã®åç
HjÀlpsam personal och dem ger bra tipsâŠ
HjÀlpsam personal och dem ger bra tips nÀr man har frågor :)

Alltid fått bra hjÀlp
Alltid fått bra hjÀlp, inte minst nÀr det gÀller förbokning av vÀldigt populÀra spel.

Underbar miljö och personal
Bra utbud pÃ¥ spel och kunnig personal. Ãrliga svar och inte bara försök till merförsÀljning. Besökt bÃ¥da butikerna flitigt under flera Ã¥r.

Dragon's Lair ããã®åç
Otroligt personlig och bra kundkontakt
Otroligt personlig och bra kundkontakt. Det enda negativa Àr vÀl att man ofta kommer dÀrifrån med mer Àn man planerat. ;)

Dragon's Lair ããã®åç
Riktigt bra butik med stort engagemangâŠ
Riktigt bra butik med stort engagemang bra utbud och serviceinriktad personal som gillar det dom gör.

Mycket hjÀlpsamma och tillmötesgående
Mycket hjÀlpsamma och tillmötesgående, nÀr jag klantade till det vid en postorderbestÀllning.

Dragon's Lair ããã®åç
Enormt utbud och bra personal
Enormt utbud, kunnig och hjÀlpsam personal

Bra stÀlle
Bra stÀlle! VÀnlig och kunnig personal. VÀlkomnande atmosfÀr.

UtmÀrkt service
Jag handlade en större mÀngd spel till vårt företag och fick ypperlig service.
Ska tillÀggas att jag också handlat dÀr privat och man får alltid ett trevligt bemötande och bra service oavsett man bara vill kolla lite eller man köper saker.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ