Dejligt med service besøg af Ejnar som havde en lånestol med magen til vores ejen samt et fodmassage apparat. Vi ser frem til at få vores stol tilbage fra værkstedet.
企業が回答しました
Har rettet min henvendelse via mail... Fik aldrig svaret Ringer til dem ...." nå.... ring igen om 3-4 dage .. vi kender ikke vores lager" Uprofessionelt
企業が回答しました
Virkelig god service og virkelig god kvalitet vi glæder os til at få Apollo aI pro modellen. Alex sælger har været vel orienteret om produktet han fremviste, samt tålmodig med at give os tiden ti... もっと見る
Yderst kompetent og venligt personale. Ejnar er en meget dygtig og behagelig sælger. Er imødekommende for en " god handel". Stolen en ny Apollo IA Max massagestol, blev leveret og anbragt på dens pl... もっと見る
企業が回答しました
Leverandør af Nordens mest eksklusive massagestole. Vi gør vores bedste for at behage vores fantastiske kunder! Vi er kendt for vores eksklusive massagestole, men vi har også senge, løftestole, træningsmaskiner m.m. Eneste massagestols-virksomhed i Danmark med fysiske butikker i diverse storcentre! Vores kerneværdier er: 1. Nærværende service 2. Kvalitet i særklasse 3. Innovativ teknologi 4. Eksklusivt design
Ørestads Boulevard 73, 2300, København S, デンマーク
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 50%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
I am absolutely amazed by the Mars Pro chair I bought from WOC. Super quality and lovely people to deal with, both Ejnar and delivery boys!
I can only recommend the company for excellent products and service 👍👍
Fantastisk oplevelse hos World of Comfort! Den bedste kundeservice og et produkt i høj kvalitet. Alt levede op til mine forventninger – både komfort og funktionalitet.
Fantastisk massagestol – pengene værd!
Massagestolen har overgået mine forventninger. Den er behagelig, effektiv og nem at bruge. Hurtig levering og god kundeservice. Kan klart anbefales!
Virkelig lækre massagestole, og meget behageligt og professionelt personale
Virkelig god service,personalet har altid et mil på læben.
Hvil du skrive “ Søde og smilende sælgere på Dyreskue i Roskilde”
Temlig god service der er altid plads til en god snak
Havde nogle spørgsmål så ringede til kundeservice, og en utrolig god behandling.
Rigtig god service i forbindelse med køb af massage briller

WOC a World of Comfort からの回答
Købte et shakeboard på Dølle marked, og må indrømme jeg var lidt skeptisk i starten, men jeg er simpelthen blevet så glad for det, og bruger det næsten hver dag!

WOC a World of Comfort からの回答
Jeg købte en massagepistol og må sige, at det virkelig var pengene værd. Selve betjeningen var utrolig professionel, og serviceniveauet var helt i top. Personalet fangede min opmærksomhed med deres venlighed, imødekommenhed og faglige dygtighed. Jeg følte mig godt vejledt hele vejen igennem, og det gjorde købsoplevelsen tryg og behagelig.
Alt i alt en virkelig positiv oplevelse – både produkt og kundeservice kan varmt anbefales!

WOC a World of Comfort からの回答
“ Har købt en massagepude specifikt til nakken, og jeg er bare SÅ glad for den.. Kæmpe anbefaling herfra”

WOC a World of Comfort からの回答
Jeg har øjenmassage Aurora pro og den er så behagelig. Jeg er ramt af stress, og den giver mig en dejlig ro og følelse.

WOC a World of Comfort からの回答
Havde den bedste oplevelse ved world of comfort med tereza som svarede fantastisk og ærligt på mine spørgsmål.
Kæmpe anbefaling!

WOC a World of Comfort からの回答
Mødte dem på Hjallerup marked mega god service Tereza gav os🥰😊
Super gode massage stole de har👌
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。