Worldofcomfort レビュー

2. 作り付け家具提供業者
  3. 健康・美容製品店
  4. 医療機器提供業者

当該企業による記述

🌿 World of Comfort – Återhämtning för kropp, sinne och miljöer där människor lever och arbetar World of Comfort erbjuder evidensbaserade lösningar för mental och fysisk återhämtning – i allt från arbetsplatser och offentliga miljöer till privata hem. Med vår unika WOC-metod skapar vi återhämtningsupplevelser som hjälper människor att minska stress, öka närvaro och återfå balans i vardagen. Oavsett om det gäller en företagshälsosatsning, en skolmiljö eller ett privat hem, utgår vi alltid från människans behov i centrum. Vi arbetar i hela Norden med både företag, organisationer, institutioner och privatpersoner – och anpassar våra lösningar efter varje miljö, situation och målgrupp. Vad du kan förvänta dig av oss: Professionell rådgivning och skräddarsydda lösningar Återhämtning för både grupper och individer Mätbara effekter inom stressreducering, fokus och välbefinnande Flexibel service, personligt bemötande och snabb support 📍 Butik i Sverige World of Comfort Ymers Gata 25 A, 215 35 Malmö Org.nr: 559112‑4887

優良

過去12か月のレビュー数: 1

レビューを書く

レビューの確認を行います

5つ星のうち5の評価

Nöjd med både service och kvalitet

Jag köpte nyligen massagestolen Da Vinci från World of Comfort och är väldigt nöjd med mitt köp.

Processen kändes trygg från början till slut. Jag fick bra vägledning i valet av modell utan att det kändes stressande, och kommunikationen var tydlig och professionell.

Da Vinci-stolen håller hög kvalitet och känns stabil och välbyggd. Massagen är effektiv och hjälper verkligen mot spänningar efter långa arbetsdagar. Funktionerna är enkla att använda och motsvarar det som beskrevs innan köpet.

Sammanfattningsvis en seriös leverantör och en produkt som lever upp till förväntningarna. Rekommenderas.

2026年1月22日
5つ星のうち5の評価

vill bara säga att jag är supernöjd

vill bara säga att jag är supernöjd! Stolen överträffade verkligen mina förväntningar – den är både bekväm och ger en riktigt skön massage. Efter en lång dag är det guld värt att kunna sätta sig och slappna av, och jag märker redan hur mycket bättre kroppen känns. Tack för en fantastisk produkt och snabb service, jag kan verkligen rekommendera er vidare!

2025年8月7日

Service beyond my expectations

Service beyond my expectations! We got to try three different massage chairs right outside of our home in a van, we were never pressured to purchase anything, except the sales rep Fatih patiently explained to us the pros and cons of each chair. In the end we opted for one of the chair and we are very happy with it :)

2025年6月26日
5つ星のうち5の評価

Fantastisk!!!! (Atmos Plus Beige)

Det var en säljare som heter Dino hemma hos mig igår och skulle presentera några stolar, men det räckte att han visade en enda och jag blev helt kär.
Massagestolen är på riktigt helt MAGISK med flera program och mycket finesser, och jag blev faktiskt chockad över hur snygg och stilig den var. Ännu finare i verkligheten.

Servicen och bemötandet som företaget besitter, men i detta fall Dino är över förväntan.
Så trevlig och genuin person!!!
Han är ingen jobbig, påträngande eller säljgalen person… han ser till kunden, och inte pengarna. Han rekommenderade mig att ta en billigare stol trots att han förmodligen lätt hade kunnat sälja på mig en dubbelt så dyr. Man får vad man betalar för, och självklart hade jag uppskattat program och finesser som finns i en dyrare variant, men samtidigt så hade jag inte haft ekonomin för det.
Så bara massa pluspoäng för hur han jobbar personligt mot kunden, och inte använder säljtekniker, vilket jag inte märkte av en enda gång. Återigen tack!!!

2025年2月5日

Apollo X AI Pro

I bought the Apollo X AI Pro. It is like pure magic, with exceptional quality, features and variations of programs to choose from. The best investment in myself. I Absolutely love everything about it. Also great service from the people at WOC (Dino).

2024年12月31日

Trustpilot エクスペリエンス