Min voksne datter fik hjÊlp da hun bor i en anden kommune men de hjalp fra dag et. Al behandling ogsÃ¥ i henhold til tand problemerne blev fixet. Senest da vi skulle bruge journalen fik vi den ud... ãã£ãšèŠã
Min datter fik en akut tid grundet smerter i en visdomstand. Teamet stod klar, da vi kom og 1-2-3 var den tand ude. Min datter mÊrkede det slet ikke. Stor tak til Louise & Pia. Et skÞn klinik med en... ãã£ãšèŠã
Hvis jeg kunne give 6 stjerner sÃ¥ ville jeg gjort det. Jeg har haft flere dÃ¥rlige opplevelser med danske tandlÊger, men nu har jeg endelig funnet et sted hvor jeg fÞler meg trygg og godt tatt hÃ¥nd om.... ãã£ãšèŠã
HallÞjsa ð Jeg er meget tilfreds og glad for Aalborg Tandpleje Klinikken. Personalet er altid venlig og imÞdekommende og man fÃ¥r bare den bedste behandling. Hver gang inden tandrensning bliver man... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Tandklinikken med dig i centrum. Alt foregår i dit tempo og med god tid. Vi udfÞrer alle former for tandbehandlinger lige fra alm. tandeftersyn til kompliceret kirurgi. Studerende får gratis rÞntgenbilleder ved tandeftersyn ved fremvisning af gyldigt studiekort. Patienter på overfÞrselsindkomst får gratis overslag og hjÊlp til ansÞgning om bevilling fra kommunen.
ÃsterÃ¥gade 4b, 2.tv, 9000, Aalborg, ãã³ããŒã¯
- info@aalborg-tandpleje.dk
- www.aalborg-tandpleje.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
En dejlig oplevelse
En dejlig oplevelse. Hurtigt og billigt og med god forklaring undervejs.
Anbefaling herfra..
Jeg er ikke vild med at vÊre til tandlÊge, heller ikke selvom jeg har vÊret der en del efterhånden. Men Louise formår at gÞre det hele lidt nemmere og lidt mere behageligt, og tager sig tid til man fÞler sig tryg i det der sker.
Stor anbefaling herfra :-)
Great session
Very friendly staff and pain free sessionðð
Har tandlÊgeskrÊk ,
Har tandlÊgeskrÊk ,
Men ikke nÃ¥r jeg kommer her ved dem , altid sÞd rar og smilen ðð
Formidabelt!
Fair pris og gode medarbejdere! Kan varmt anbefales!
TandlÊge besÞg
Hej
Jeg har vÊret hos tandlÊgen idag jeg fik en super betjening og da jeg går dårligt fik jeg en hjÊlpende hånd så jeg kan kun rose klinikken
Klinikken for os der ikke er glad for tandbehandling
Det helt rigtige sted for os der ikke er så begejstret for det med tandlÊge-besÞg. Altid god tid til behandling, altid et smil og forstående personale og gode muligheder for at gÞre behandlingen så smertefri som muligt. Selv om jeg er flyttet fra Aalborg kÞrer jeg gerne de 70 km for at få den bedste og mest mulig behagelige tandpleje.
Altid en fornÞjelse at blive behandletâŠ
Altid en fornÞjelse at blive behandlet på klinikken.
Fin klinik
Fin klinik, tandplejerene er sÞde og rare og giver fx gratis rynkenbilleder til studerende
Fanastisk klinik med god rÃ¥dgivning ogâŠ
Fanastisk klinik med god rådgivning og vejledning og ikke mindst helt igennem reel! :)
Rigtig dygtigt og kompetent personale
Rigtig dygtigt og kompetent personale, hvor der er stort fokus på den enkelte patients behov. Der tages bl.a stort hensyn til os med tandlÊgeskrÊk og det er virkelig betryggende.
Derudover er det skÞnt at se et personale, hvor der altid er godt humÞr og et smil på lÊben, hvilket også er med til at gÞre besÞget meget mere behageligt.
Kan varmt annbefale pigerne fra Aalborg Tandpleje :-)
Rigtig go tandplejer og tandlÊge
Rigtig go tandplejer og tandlÊge
Man blir taget godt imod og fÞler sig rigtig godt tilpas
SÞren Junker Kragelund
Altid god behandling og rimelige priser.
Aalborg Tandpleje - mit valg
Aalborg Tandpleje - mit valg
Jeg er meget tilfreds med Aalborg Tandpleje. Man får en kompetent og meget venlig behandling. Det er yderst sjÊldent, at der er ventetid, og i givet fald får man en forklaring hvorfor. Man kan altid få en tid, der passer en, og der er kun hjÊlpsomhed, hvis man ringer for at Êndre ens tid. De fysiske omgivelser er også meget tiltalende.
God til tandlÊge-skrÊk
Efter mange år med ekstrem tandlÊge-skrÊk, er jeg endelig begyndt at få den under kontrol, takket vÊre personalet hos Aalborg Tandpleje. Har tidligere forsÞgt med receptpligtig beroligende medicin, psykoterapi osv. Deres venlige, afslappede, forstående og yderst professionelle tilgang, er alt vÊrd! Selv bedÞvelse klarer de, uden jeg mÊrker til det. De er dygtige til deres arbejde, og jeg vil anbefale dem uden tÞven.
Perfekt og ganske informativ
Perfekt og ganske informativt vedrÞrende priser og behandling.
sÞdt og professionelt personale
Meget sÞdt personale og de lader til at vÊre professionelle - var blot til tjek.
FÞrste besÞg og jeg blev taget godtâŠ
FÞrste besÞg og jeg blev taget godt imod. Professionel og imÞdekommende behandling
Dejligt imÞdekommende personale somâŠ
Dejligt imÞdekommende personale som virkelig yder en service! Jeg fÞlte mig i så hånde hÊnder, og der blev konstant sÞrget for at man var tryg i stolen. Jeg har hermed fundet min nye tandlÊge. Og studievenlige priser er bestemt også et stort plus!
Tak!