Min voksne datter fik hjÊlp da hun bor i en anden kommune men de hjalp fra dag et. Al behandling ogsÃ¥ i henhold til tand problemerne blev fixet. Senest da vi skulle bruge journalen fik vi den ud... ãã£ãšèŠã
Min datter fik en akut tid grundet smerter i en visdomstand. Teamet stod klar, da vi kom og 1-2-3 var den tand ude. Min datter mÊrkede det slet ikke. Stor tak til Louise & Pia. Et skÞn klinik med en... ãã£ãšèŠã
Hvis jeg kunne give 6 stjerner sÃ¥ ville jeg gjort det. Jeg har haft flere dÃ¥rlige opplevelser med danske tandlÊger, men nu har jeg endelig funnet et sted hvor jeg fÞler meg trygg og godt tatt hÃ¥nd om.... ãã£ãšèŠã
HallÞjsa ð Jeg er meget tilfreds og glad for Aalborg Tandpleje Klinikken. Personalet er altid venlig og imÞdekommende og man fÃ¥r bare den bedste behandling. Hver gang inden tandrensning bliver man... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Tandklinikken med dig i centrum. Alt foregår i dit tempo og med god tid. Vi udfÞrer alle former for tandbehandlinger lige fra alm. tandeftersyn til kompliceret kirurgi. Studerende får gratis rÞntgenbilleder ved tandeftersyn ved fremvisning af gyldigt studiekort. Patienter på overfÞrselsindkomst får gratis overslag og hjÊlp til ansÞgning om bevilling fra kommunen.
ÃsterÃ¥gade 4b, 2.tv, 9000, Aalborg, ãã³ããŒã¯
- info@aalborg-tandpleje.dk
- www.aalborg-tandpleje.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Er kommet pÃ¥ klinikken i rigtig mangeâŠ
Er kommet på klinikken i rigtig mange år og er altid blevet rigtig godt behandlet og etsÊrdeles behageligt personale
Som det plejer ð en rigtig hyggeligâŠ
Som det plejer ð en rigtig hyggelig snak og fantastisk go behandling TAK ð
Mit fÞrste mÞde med Aalborg TandplejeâŠ
Mit fÞrste mÞde med Aalborg Tandpleje var en rigtig god oplevelse. Jeg skulle have et overslag på en stÞrre tandbehandling, og har fået en meget konkurrencedygtigt pris på behandlingen. Personalet virker meget kompetent, og jeg fÞlte mig virkelig velkommen.
Jeg ser frem til at få udfÞrt behandlingen til september.
Jeg havde en rigtig god oplevelse
Jeg havde en rigtig god oplevelse. SÞde mennesker :-)
Aalborg Tandpleje er en rigtig godâŠ
Aalborg Tandpleje er en rigtig god tandlÊgeklinik hvor man bliver taget godt imod af et venligt og professionelt personale, kan varmt anbefales.
Hilsen Niels
Trods frygten, en behagelig oplevelse
SÞde og venlige mennesker, der tager godt om sine patienter. Giver sig god tid, og flotte omgivelser.
Har altid vÊret fuldt ud tilfreds nÃ¥râŠ
Har altid vÊret fuldt ud tilfreds når jeg går der fra, Nogle glade og smilende piger :)
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse. Man fÞler sig i trygge hÊnder. Meget sÞd og omsorgsfuld tandlÊge.
God service.
God og reel tandlÊge
Jeg har tidligere vÊret kunde hos Aalborg Tandpleje og kan godt anbefale klinikken til andre.
Nogle rigtig behagelige mennesker :-)
Nogle rigtig behagelige mennesker, som kun vil en godt. De snakker pÊnt samt stille og roligt til en :-) Kan kun varmt anbefales.
Altid sÞd og Êrlig tandpleje.
Byens bedste tandlÊge
Meget professionelt, imÞdekommende og altid smilende personaleð Dejligt sted at komme- pÃ¥ trods af, at det er hos tandlÊgenð
Byens BEDSTE tandlÊge
Byens BEDSTE tandlÊge, de er sÞde og imÞdekommende, altid klar med en frisk bemÊrkning. Og man gÃ¥r altid derfra med et stort flot smil. Tak for jer ð
En super behagelig oplevelse!
En super behagelig oplevelse!
Normalt er tandlÊgen ikke mit favoritsted at komme, men hvor bliver man taget godt imod på Aalborg Tandpleje Klinik. Kompetente tandplejere og en fantastisk tandlÊge, der lytter og ved hvordan en ellers lidt tandlÊgeskrÊk patient skal håndteres, så det bliver en behagelig oplevelse. Man glÊder sig nÊsten til at komme igen. Kan varmt anbefale dem til andre!
Super godt sted at vÊre patient
Super godt sted at vÊre patient. Kom hurtigt til og blev fagligt superviseret for at få det bedste resultat.. Varmt og venligt personale hele vejen rundt..
Super behandling
Professionel og samtidig venlig behandling samt rigtig fin rådgivning.
Den Bedste behandling ever!
Den Bedste behandling ever!!
De er meget sÞde og forstÃ¥ende og derudover er de sjove ðð
Hidtil bedste tandlÊge
Efter en trÊls oplevelse hos min tidligere tandlÊge skiftede jeg til Aalborg Tandpleje. De er Sà sÞde og gode til at tage hensyn. Behandlingen er hurtig og effektiv - alt hvad jeg har brug for, for at kunne dulme min tandlÊgeskrÊk ðð»