...en stor byggeplads â¹ïž Bare en virkelig skuffende og trist oplevelse... Vi sÃ¥ flere tÞmrer og dyrepassere bag hegnet end vi sÃ¥ dyr â¹ïž jeg er klar over det var en varm dag, men flere bure stod to... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Tak for det skÞnneste besÞg hos jer I dag. Hvor er det skÞnt at se, at dyrene har plads. Vi oplevede ogsÃ¥ nogle helt fantastiske dyrepassere, som virkelig var engagerede og sÞde til at fortÊlle. En... ãã£ãšèŠã
Efter at have besÞgt Aalborg zoo stod vi tilbage med en Þv-fÞlelse og en fÞlelse af, at det ikke var de 600 kr vÊrd, som vi betalte i indgangen. Vi sÃ¥ knap nok nogle dyr, da de gemte sig... ãã£ãšèŠã
DÃ¥rlig service.... Jeg har aldrig modtaget den e-mail om kompensation, de henviser til(da den nok er endt i spam), og havde derfor ingen chance for at reagere inden fristen. Alligevel nÊgter de nu a... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Vi havde kÞbt årskort
Vi havde kÞbt årskort. Men på grund af corona lukket stedet ned. Vi fik fortalt at man vil ligge til i den anden ende. Men det er aldrig sket. Vi kommer nok ikke til at kÞb års kort igen. Har lige fået svar fra Aalborg Zoo som ikke vil gÞre mere ude af sagen. Arbejder på en stÞre arbejdsplads og vil ikke anbefale Aalborg zoo

Slikbutikken
Jeg var inde i en slik butik hvor jeg blev kuldet ud af den af en sur medarbejder. Det eneste jeg gjorde var at kigge på deres slik og fik mega meget skÊld ud.

Aalborg Zoo ããã®åç
Frivillige (gratis) ansÊttelser på ikke-overenskomstmÊssige forhold
Boykot Aalborg Zoo efter de helt åbenlyst grådigt sÞger frivillige til at udfÞre arbejde som ikke er frivilliges områder. Det er skandalÞst at Aalborg Zoo fratager min profession en lÞnnet stilling, fordi de mener at min baggrund som marketing ikke er noget Þkonomisk vÊrd for parken og hellere vil overlade mine kompetencer til frivillige der ingen uddannelsesmÊssig baggrund har for at lave kvalificeret brugerundersÞgelser. Det er skandalÞst, og jeg og min familie vil ikke stÞtte Aalborg Zoo i fremtiden med den indstiling til gratis arbejdsopgaver.

Synd for dyrene!
Selve parken var hyggelig og man så nÊsten alle dyrene. Grunden til man så dyrene var fordi de havde så lidt plads at gå på. Flere af dyrene virkede deprimeret. Jeg fÞlte det var forkert at gå der og kigge på dem, og have stÞttet stedet med penge.

Aalborg Zoo ããã®åç
vi er glade for at komme i aalborg zoo
vi er glade for at komme i aalborg zoo, som vi hvert år har årskort til :-)
i år endnu bedre med mange forbedringer <3

Aalborg Zoo ããã®åç
For dårligt og sidste gang
For dårligt og sidste gang. Stod i kÞ til mad i 20 min og så havde de ikke halvdelen på menuen kl 13.30!! Der var kun pomfritter og is. Desuden er det ikke til at finde ud af hvor man skal stå i kÞ til mad, is eller hvor de udleverer maden. GÞr jer selv en kÊmpe tjeneste og tag mad med selv. Desuden der man igen en zooligsk havde med for lidt plads til dyrene. Når en elefant står og gynger til hÞjre og venstre er det ikke fordi den danser! Og gider ikke hÞre på jeres kvm hallÞj, dyrene synes der er for lidt plads, de gir de udtryk for.
Og sidst ikke mindst, i skal ikke bede gÊster om ikke at fodre måger, for det tror jeg alle har hjerne nok til at regne ud man ikke gÞr, det er JER der er for sent på oprydning og generelt rengÞring, det er derfor der er måger over det hele. Ryd op, det er ulÊkkert!

Var for fÞrste gang i Aalborg Zoo
Var for fÞrste gang i Aalborg Zoo
I dag, og blev både ked af det,
Og forarget på dyrenes vegne,
Aalborg Zoo virker nedslidt med
For lidt plads til dyrene,
SÊrlig ind ved de Syd Amerikanske dyr var slem, luk det!
Eneste positive var dyrene på Savannen,
Uh Uh det er slet ikke godt nok.
Gitte Jensen Agger

Aalborg Zoo ããã®åç
Havde en god dag med gode oplevelser
Havde en god dag med gode oplevelser med min gode ven og der var mange gode spÊndende dyr at observere og lÊre af.
Kunne savne skiltninger af hvor man var og måske lidt flere skilte af hvor toiletterne var. Men med et kort i hånden kom man ret langt.
Maden jeg fik i dag var jeg ikke total fan af. (asiastisk Riben sandwich(tÊnker det var det den hed)) Den var meget tÞr, Men oplevelsen mht dyrene og det hele var spÊndende.

Aalborg Zoo ããã®åç
tabte mit barn ned til lÞverne nu harâŠ
tabte mit barn ned til lÞverne nu har jeg bÞrnebÞrn
Jeg er sÃ¥ imponeret over personalet iâŠ
Jeg er så imponeret over personalet i Aalborg Zoo. Vi har haft Sà mange gode oplevelser takket vÊret personalet, der altid går meget langt for parkens gÊster. I dag fik mine piger en ekstraordinÊr god dag, og vi er taknemmelig for den store venlighed vi bare altid bliver mÞdt med. Tusind tak!

Ikke pengene vÊrd
Vi har i dag d. 31/3 besÞgt parken. Vi er normalt flittige gÊster, men i dag må jeg nok sige var en skuffelse. Gravemaskiner og håndvÊrkere over det hele, flere steder spÊrret, flere af dyreanlÊggende var tomme og langt de fleste dyr var indenfor.
Havde vi vidst dette var vi ikke kommet i dag. SelvfÞlgelig skal der fornyelse til, men sÃ¥ kan man informere om dette pÃ¥ hjemmesiden, sÃ¥ man selv kan vÊlge om man vil pÃ¥ besÞg. Desuden synes jeg faktisk ikke man sÃ¥ kan tillade sig at tage fuld pris pÃ¥ indgangen, nÃ¥r det er sÃ¥dan. Ãv Þv..

Aalborg Zoo ããã®åç
Har i dag vÊret i zoo med et af voresâŠ
Har i dag vÊret i zoo med et af vores bÞrnebÞrn min kone sidder i kÞrestol og vi var begrÊnset rigtig mange steder for det er der ikke taget hensyn til der er spÊret over alt vi kom af omveje til isbjÞrnene og så rundt om den store legeplads over til sÞlÞverne men igen udenom for at komme over til stien bag ved men stier og fliser er smidt i og er ujÊvn og meget svÊrt fremkommelig vi var også oppe at spise i caféen vi var 3 hold der ventede på maden i over 20 min og da vi fik den var det kold en bÞfsandwisch og fritter er sku ikke godt når det er kold og en ventetid på over 20 min når der ikke er ret mange kunder er for lÊnge heldigvis var vÊret godt så vi blev da ikke våde for der kunne vi heller ikke komme ind med kÞrestol

Bedre og bedre
Bedre og bedreâŠ
En bedstefar på 70 med bÞrn og bÞrnebÞrn, så skal det jo blive en god oplevelse, selv i vintertiden hvor dyrene ikke er så meget ude. Men det er tydeligt der arbejdes seriÞst med de forhold dyrene lever under. Sikke oplevelser der er mellem bÞrnene og isbjÞrnene. Og de kommentarer bÞrnene kommer med. Gode spisepladser ved legepladserne trÊkker også op.
Og medarbejdernes kompetencer, både mht dyrene og bÞrnene, er med til at hÞjne oplevelsen hver gang.
Timerne flyver af sted i dette gode selskab.

Aalborg Zoo ããã®åç
Legepladsen er ringe for mindreÃ¥rigeâŠ
Legepladsen er ringe for mindreårige bÞrn. IsÊr kan de selv ikke komme op på rutchebanen.

Truende adfÊrd overfor besÞgende

De er fascister
De er fascister. Udelukker frie mennesker. Kun zombier med coronapas har adgang. Undrer mig ikke hvis stedet bliver lukket.

Boycut det kriminelle anlÊg
Boycut det kriminelle anlÊg. De bortviser folk for livstid hvis man ikke viser coronapas, og de ved godt at det er imod grundloven at krÊve dokumentation hvis man er fritaget!! At skide på grundloven, er det samme som at skide på befolkningen!!.. fy for H......!!
Bare fordi de er et privat anlÊg, betyder det ikke man må blÊse på menneskerettighedskonventionen!!,
De skal fÞlge grundloven, som loven er bygget op efter. Danmark er blevet så bund korrupte at det nÊsten er ulÊkkert!
Private virksomheder har fÃ¥et en underlig idé om at de kan gÞre prÊcis hvad der passer dem.. det er bare et fuldstÊndigt misforstÃ¥et koncept, i skal fÞlge grundloven som ALLE andre!ð ved godt i elsker at skide pÃ¥ jeres kunders ret (ellers havde i jo overholdt folks rettigheder, ikke??).. det skal nok fÃ¥ konsekvenser, jeg opfordre alle der lÊser det her, om at melde dem for diskrimination.
Jeg har allerede fÃ¥et erstatning 3 steder fraðð sÃ¥ giv den endelig gas!!
ville i virkelig grave jeres egen grav?, sÃ¥ giv den endelig gas med at boycutte folk der holder pÃ¥ deres rettigheder, det fÃ¥r i nemlig mange kunder i biksen af ðð..ð€¢ð€Š og jeg skal nok sÞrger for at sprede budskabet, via Facebook & youtube, det er helt sikkert!.. det er diskrimination pÃ¥ hÞjt plan!!

Terrible place..
Terrible place... ignores laws and listens to propaganda from goverment. Has zero intrest in the actual laws in place.. Kids Are being denied entrance... dont support the place at all... horrible
KÊre Aalborg Zoo
KÊre Aalborg Zoo
Vi har idag torsdag d 14 okt besÞgt jer!ð
Vi blev mÞdt af masser af hÃ¥ndvÊrkere , smÃ¥ biler og masser af folk der havde travlt med julepynt. Al det er der selvfÞlgelig forstÃ¥else for. Men dele af parken var afspÊrret og masser af dyrene ikke i anlÊgget. Kiosker og kaffesteder lukket. Det lykkedes os at fÃ¥ lidt â tristâ sandwich i Skovbakken. Vi havde en helt klar fornemmelse at vi ikke var Þnsket. MÃ¥ske skulle i lukke et par dage sÃ¥ dyr og hÃ¥ndvÊrkere kunne fÃ¥ roð
trist oplevelse. Ãv.
EfterfÞlgende har vi modtaget fin mail fra Zoo og det er dejligt, at i tager tid til at vende
oplevelsen vi havde ð
Mvh Charlotte og Henrik SaxnÊs