Aalborg Zoo レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の2.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

...en stor byggeplads ☹ Bare en virkelig skuffende og trist oplevelse... Vi sÃ¥ flere tÞmrer og dyrepassere bag hegnet end vi sÃ¥ dyr ☹ jeg er klar over det var en varm dag, men flere bure stod to... もっず芋る

Tak for det skÞnneste besÞg hos jer I dag. Hvor er det skÞnt at se, at dyrene har plads. Vi oplevede ogsÃ¥ nogle helt fantastiske dyrepassere, som virkelig var engagerede og sÞde til at fortÊlle. En... もっず芋る

Efter at have besÞgt Aalborg zoo stod vi tilbage med en Þv-fÞlelse og en fÞlelse af, at det ikke var de 600 kr vÊrd, som vi betalte i indgangen. Vi sÃ¥ knap nok nogle dyr, da de gemte sig... もっず芋る

DÃ¥rlig service.... Jeg har aldrig modtaget den e-mail om kompensation, de henviser til(da den nok er endt i spam), og havde derfor ingen chance for at reagere inden fristen. Alligevel nÊgter de nu a... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 24ä»¶

レビュヌを曞く

Vi havde kÞbt årskort

Vi havde kÞbt årskort. Men på grund af corona lukket stedet ned. Vi fik fortalt at man vil ligge til i den anden ende. Men det er aldrig sket. Vi kommer nok ikke til at kÞb års kort igen. Har lige fået svar fra Aalborg Zoo som ikke vil gÞre mere ude af sagen. Arbejder på en stÞre arbejdsplads og vil ikke anbefale Aalborg zoo

2022幎10月2日

Aalborg Zoo からの回答

Hej Per. Jeg kan forstå du har talt med flere af min kollegaer her i zoo og fået samme besked. For meget lÊnge siden sendte vi besked ud til alle årskortholder om at man skulle kontakte os inden en bestemt dato hvis man Þnskede de ekstra måneder. Vi har kommunikeret det massivt på alle de platforme vi har, da vi havde behov for at kunne lukke den. Vi kan derfor desvÊrre ikke hjÊlpe. SÞren

Slikbutikken

Jeg var inde i en slik butik hvor jeg blev kuldet ud af den af en sur medarbejder. Det eneste jeg gjorde var at kigge på deres slik og fik mega meget skÊld ud.

2022幎9月26日

Aalborg Zoo からの回答

Hej Jacob. Kan forestille mig det er til Naturvidenskabsfestival du har vÊret her, hvor vi har 2000 unge mennesker inde hver dag. Vi har desvÊrre problemer med at der forsvinder meget af vores slik den uge, så vi er nÞdt til at vÊre lidt mere skrappe end vi normalt er. SÞren

Frivillige (gratis) ansÊttelser på ikke-overenskomstmÊssige forhold

Boykot Aalborg Zoo efter de helt åbenlyst grådigt sÞger frivillige til at udfÞre arbejde som ikke er frivilliges områder. Det er skandalÞst at Aalborg Zoo fratager min profession en lÞnnet stilling, fordi de mener at min baggrund som marketing ikke er noget Þkonomisk vÊrd for parken og hellere vil overlade mine kompetencer til frivillige der ingen uddannelsesmÊssig baggrund har for at lave kvalificeret brugerundersÞgelser. Det er skandalÞst, og jeg og min familie vil ikke stÞtte Aalborg Zoo i fremtiden med den indstiling til gratis arbejdsopgaver.

2022幎9月19日

Aalborg Zoo からの回答

Hej Christian. De frivillige i Aalborg Zoo kommer selvfÞlgelig kun til at udfÞre opgaver som ikke er absolut nÞdvendige for oplevelsen. De frivilliges opgave i forbindelse med brugerundersÞgelser er indsamling af data og selvfÞlgelig ikke selve udformning af brugerundersÞgelserne. Den del stÃ¥r Epinion i Århus. SÞren

Synd for dyrene!

Selve parken var hyggelig og man så nÊsten alle dyrene. Grunden til man så dyrene var fordi de havde så lidt plads at gå på. Flere af dyrene virkede deprimeret. Jeg fÞlte det var forkert at gå der og kigge på dem, og have stÞttet stedet med penge.

2022幎8月14日

Aalborg Zoo からの回答

Hej Christine. Mange tak for din anmeldelse, selvom den jo ikke var alt for god, men dejligt du synes her var hyggeligt. Som lille byzoo hÞrer vi af og til at vores dyr har for lidt plads. Jeg er enig så langt, at nogle dyr kan få så lidt plads at det kan vÊre svÊrt at tilfredsstille deres behov. Når det er sagt synes jeg man skal passe på ikke at sidestille plads og trivsel. "Jo mere plads et dyr har jo bedre trives det". Der er masser af eksempler fra naturen på, at dyr holder sig inden for små områder hvis deres behov er opfyldt der. At bevÊge sig ud i verden er forbundet med fare og der er dyr meget beregnende. Efter at have arbejde med dyr i mange år, synes jeg mere og mere jeg oplever at vi mennesker overfÞrer vores behov og vores måde at opleve verden på, til dyrene. Når du skriver at dyrene ser deprimerede ud er det jo netop en menneskelig tilstand der fÞres over på et dyr. Aalborg Zoos formål er bevarelse at truede dyrearter og deres levesteder og det gÞr vi på en rÊkke områder og det er bl.a det entreen går til. Jeg respekterer selvfÞlgelig den opfattelse du har af dyrene herinde, men synes lige jeg ville give en anden vinkel på det også. SÞren

vi er glade for at komme i aalborg zoo

vi er glade for at komme i aalborg zoo, som vi hvert år har årskort til :-)
i år endnu bedre med mange forbedringer <3

2022幎8月7日

Aalborg Zoo からの回答

Hej Anne Louise. Mange tak for den gode anmeldelse og fantastisk at I oplever der sker nogle gode ting her. SÞren

For dårligt og sidste gang

For dårligt og sidste gang. Stod i kÞ til mad i 20 min og så havde de ikke halvdelen på menuen kl 13.30!! Der var kun pomfritter og is. Desuden er det ikke til at finde ud af hvor man skal stå i kÞ til mad, is eller hvor de udleverer maden. GÞr jer selv en kÊmpe tjeneste og tag mad med selv. Desuden der man igen en zooligsk havde med for lidt plads til dyrene. Når en elefant står og gynger til hÞjre og venstre er det ikke fordi den danser! Og gider ikke hÞre på jeres kvm hallÞj, dyrene synes der er for lidt plads, de gir de udtryk for.

Og sidst ikke mindst, i skal ikke bede gÊster om ikke at fodre måger, for det tror jeg alle har hjerne nok til at regne ud man ikke gÞr, det er JER der er for sent på oprydning og generelt rengÞring, det er derfor der er måger over det hele. Ryd op, det er ulÊkkert!

2022幎7月28日

Aalborg Zoo からの回答

Mange tak fordi du tog dig tid til at anmelde os. Jeg er selvfÞlgelig ked af besÞget ikke levede op til dine forventninger. At det kun har vÊret muligt at få is og pommesfriter heroppe har jeg meget svÊrt ved at tro er rigtigt, men accepterer selvfÞlgelig at det er den oplevelse du har haft. Den stereotype adfÊrd du beskriver ved elefanterne, ser desvÊrre nogle gange. Der kan gå lange perioder hvor der ingenting er og så kan det pludseligt dukke op igen. Jeg er enig med dig i at det er et tegn på at der er noget galt, men man kan ikke sige at det udelukkende skyldes for lidt plads. Jeg har set dyr i meget store anlÊg have stereotyp adfÊrd. Plads er bestemt en faktor i forhold til dyrs trivsel, men bestemt ikke den eneste. SÞren

Var for fÞrste gang i Aalborg Zoo

Var for fÞrste gang i Aalborg Zoo
I dag, og blev både ked af det,
Og forarget på dyrenes vegne,
Aalborg Zoo virker nedslidt med
For lidt plads til dyrene,
SÊrlig ind ved de Syd Amerikanske dyr var slem, luk det!
Eneste positive var dyrene på Savannen,
Uh Uh det er slet ikke godt nok.
Gitte Jensen Agger

2022幎6月30日

Aalborg Zoo からの回答

Hej Gitte. Mange tak fordi du tog dig tid til at anmelde os selvom det jo ikke var mange stjerne det blev. Vi laver rigtigt mange gÊsteundersÞgelser heroppe og det du beskriver, er ikke det billede de undersÞgelser giver. Udviklingen har i mange år gået på fÊrre dyr på samme areal. I dag har vi ca. 120 forskellige arter, mens vi for 10 år siden havde tÊt på 150 arter. Det er helt klart en udvikling der fortsÊtter. Vi har ikke elefanter med i vores fremtidsplaner, så dem skal der findes et andet sted til og det samme gÊlder vores chimpanser. Jeg er helt med på at et dyr kan have så lidt plads at man ikke kan tilgodese dets adfÊrd, men jeg tror man skal passe på med at sÊtte lighedstegn mellem plads og trivsel. Plads og frihed er helt grundlÊggende for vi menneskers trivsel, men mange dyr i naturen opholder sig jo inden for ret små områder/territorier da deres behov er opfyldt her. Jeg respekterer selvfÞlgelig at det er den oplevelse du har haft. God sommer. SÞren

Havde en god dag med gode oplevelser

Havde en god dag med gode oplevelser med min gode ven og der var mange gode spÊndende dyr at observere og lÊre af.
Kunne savne skiltninger af hvor man var og måske lidt flere skilte af hvor toiletterne var. Men med et kort i hånden kom man ret langt.
Maden jeg fik i dag var jeg ikke total fan af. (asiastisk Riben sandwich(tÊnker det var det den hed)) Den var meget tÞr, Men oplevelsen mht dyrene og det hele var spÊndende.

2022幎6月11日

Aalborg Zoo からの回答

Hej Morten. Mange tak for den finde anmeldelse - på trods af ribbenssandwich :-)

Jeg er så imponeret over personalet i

Jeg er sÃ¥ imponeret over personalet i Aalborg Zoo. Vi har haft SÅ mange gode oplevelser takket vÊret personalet, der altid gÃ¥r meget langt for parkens gÊster. I dag fik mine piger en ekstraordinÊr god dag, og vi er taknemmelig for den store venlighed vi bare altid bliver mÞdt med. Tusind tak!

2022幎4月9日

Aalborg Zoo からの回答

Hej Julie. Tusind tak for den pÊne anmeldelse. Jeg skal sÞrge for roserne kommer videre til mine kollegaer. SÞren

Ikke pengene vÊrd

Vi har i dag d. 31/3 besÞgt parken. Vi er normalt flittige gÊster, men i dag må jeg nok sige var en skuffelse. Gravemaskiner og håndvÊrkere over det hele, flere steder spÊrret, flere af dyreanlÊggende var tomme og langt de fleste dyr var indenfor.

Havde vi vidst dette var vi ikke kommet i dag. SelvfÞlgelig skal der fornyelse til, men sÃ¥ kan man informere om dette pÃ¥ hjemmesiden, sÃ¥ man selv kan vÊlge om man vil pÃ¥ besÞg. Desuden synes jeg faktisk ikke man sÃ¥ kan tillade sig at tage fuld pris pÃ¥ indgangen, nÃ¥r det er sÃ¥dan. Øv Þv..

2022幎3月31日

Aalborg Zoo からの回答

Hej Sabina. Vi er selvfÞlgelig rigtigt kede af I ikke har vÊret tilfredse med jeres besÞg. Når vi bygger om og fornyer, forsÞger vi at gÞre det så det generer jer gÊster mindst muligt, men vi er klar over at det ikke kan gÞres helt uden gener. Langt de fleste dyr kan selv bestemme om de vil vÊre inde eller ude, men kan altid ses et af stederne. Jeg vil endnu engang beklage at besÞget ikke levede op til jeres forventninger.

Har i dag vÊret i zoo med et af vores

Har i dag vÊret i zoo med et af vores bÞrnebÞrn min kone sidder i kÞrestol og vi var begrÊnset rigtig mange steder for det er der ikke taget hensyn til der er spÊret over alt vi kom af omveje til isbjÞrnene og så rundt om den store legeplads over til sÞlÞverne men igen udenom for at komme over til stien bag ved men stier og fliser er smidt i og er ujÊvn og meget svÊrt fremkommelig vi var også oppe at spise i caféen vi var 3 hold der ventede på maden i over 20 min og da vi fik den var det kold en bÞfsandwisch og fritter er sku ikke godt når det er kold og en ventetid på over 20 min når der ikke er ret mange kunder er for lÊnge heldigvis var vÊret godt så vi blev da ikke våde for der kunne vi heller ikke komme ind med kÞrestol

2022幎3月23日

Aalborg Zoo からの回答

Hej Per. Mange tak fordi du tog dig tid til at anmelde os. Vi er i Þjeblikket ved at skifte vores el-netvÊrk i hele Zoo og selvom vi forsÞger at gÞre det så det genere jer gÊster mindst muligt er det svÊrt at lave det helt uden gener. Jeg kan faktisk fint forstå at det har givet jer udforinger med kÞrestolen, så det beklager vi selvfÞlgelig. Vedr. maden tager det jo lidt tid at lave den - 20 min er måske lige i det lÊngste, men det tager 10-15 min at lave en bÞfsandwich. Jeg viser lige din anmeldelse til den ansvarlige deroppe og så ser vi om vi kan rette noget til.

Bedre og bedre

Bedre og bedre

En bedstefar på 70 med bÞrn og bÞrnebÞrn, så skal det jo blive en god oplevelse, selv i vintertiden hvor dyrene ikke er så meget ude. Men det er tydeligt der arbejdes seriÞst med de forhold dyrene lever under. Sikke oplevelser der er mellem bÞrnene og isbjÞrnene. Og de kommentarer bÞrnene kommer med. Gode spisepladser ved legepladserne trÊkker også op.
Og medarbejdernes kompetencer, både mht dyrene og bÞrnene, er med til at hÞjne oplevelsen hver gang.
Timerne flyver af sted i dette gode selskab.

2022幎3月1日

Aalborg Zoo からの回答

Tusind tak for den pÊne anmeldelse. Vi er rigtigt glade for den oplevelse du har haft og dejligt at I oplever at tingene udvikler sig.

Legepladsen er ringe for mindreårige

Legepladsen er ringe for mindreårige bÞrn. IsÊr kan de selv ikke komme op på rutchebanen.

2022幎2月16日

Aalborg Zoo からの回答

Mange tak fordi du tog dig tid til at anmelde os. Vi har flere legepladser i zoo. Den du nok har vÊret på er for lidt stÞrre bÞrn, mens den der er ved Casa Familia er for de lidt mindre. Lige nu har vi også et legeområde for de allermindste i forbindelse med vores udstilling Kryb og Kravl.

Truende adfÊrd overfor besÞgende

2021幎12月5日

Hej Britta.

Jeg kan nÊsten regne ud du henviser til en episode vi havde i denne uge. Personen det drejede sig om:

• NÊgtede at fremvise gyldigt Coronapas eller dokumentation for, at personen ikke skulle fremvise Coronapas
• Valgte at gå ind i haven til trods for, at personen fik at vide, at det ikke er muligt at entrere uden Coronapas eller dokumentation for fritagelse.
• Udviste truende og meget upassende adfÊrd overfor vores personale.

Derfor besluttede vi , at personen ikke lÊngere er Þnsket som gÊst i Aalborg Zoo. Personen fik tilbud om at få refunderet pengene for den resterende del på sit årskort, og ligeså til de af personens bÞrn, som har årskort.

Jeg vil sige det samme til dig, som personen fik at vide adskillige gange den anden dag, nemlig at vi fra Kulturministeriet er blevet pÃ¥budt at hÃ¥ndtere reglerne for krav om Coronapas – jf. bekendtgÞrelse om krav om Coronapas nr. 2042 af 11/11/2021. Det retter vi os selvfÞlgelig efter.

De er fascister

De er fascister. Udelukker frie mennesker. Kun zombier med coronapas har adgang. Undrer mig ikke hvis stedet bliver lukket.

2021幎12月5日

Aalborg Zoo からの回答

Hej Illona. Vi har fået en del dårlige anmeldelser siden vi i sidste uge afviste en gÊst som ikke ville vise coronapas eller bevis for at personen var fritaget for at vise coronapas. Jeg kan forestille mig det er i den forbindelse du anmelder os og derfor får du også det svar de andre har fået.

Boycut det kriminelle anlÊg

Boycut det kriminelle anlÊg. De bortviser folk for livstid hvis man ikke viser coronapas, og de ved godt at det er imod grundloven at krÊve dokumentation hvis man er fritaget!! At skide på grundloven, er det samme som at skide på befolkningen!!.. fy for H......!!

Bare fordi de er et privat anlÊg, betyder det ikke man må blÊse på menneskerettighedskonventionen!!,
De skal fÞlge grundloven, som loven er bygget op efter. Danmark er blevet så bund korrupte at det nÊsten er ulÊkkert!
Private virksomheder har fÃ¥et en underlig idé om at de kan gÞre prÊcis hvad der passer dem.. det er bare et fuldstÊndigt misforstÃ¥et koncept, i skal fÞlge grundloven som ALLE andre!😠 ved godt i elsker at skide pÃ¥ jeres kunders ret (ellers havde i jo overholdt folks rettigheder, ikke??).. det skal nok fÃ¥ konsekvenser, jeg opfordre alle der lÊser det her, om at melde dem for diskrimination.

Jeg har allerede fået erstatning 3 steder fra👍👍 så giv den endelig gas!!

ville i virkelig grave jeres egen grav?, sÃ¥ giv den endelig gas med at boycutte folk der holder pÃ¥ deres rettigheder, det fÃ¥r i nemlig mange kunder i biksen af 😎👍..🀢🀊 og jeg skal nok sÞrger for at sprede budskabet, via Facebook & youtube, det er helt sikkert!.. det er diskrimination pÃ¥ hÞjt plan!!

2021幎12月1日

Hej Andre.

Terrible place..

Terrible place... ignores laws and listens to propaganda from goverment. Has zero intrest in the actual laws in place.. Kids Are being denied entrance... dont support the place at all... horrible

2021幎11月30日

KÊre Aalborg Zoo

KÊre Aalborg Zoo
Vi har idag torsdag d 14 okt besÞgt jer!😒
Vi blev mÞdt af masser af hÃ¥ndvÊrkere , smÃ¥ biler og masser af folk der havde travlt med julepynt. Al det er der selvfÞlgelig forstÃ¥else for. Men dele af parken var afspÊrret og masser af dyrene ikke i anlÊgget. Kiosker og kaffesteder lukket. Det lykkedes os at fÃ¥ lidt “ trist” sandwich i Skovbakken. Vi havde en helt klar fornemmelse at vi ikke var Þnsket. MÃ¥ske skulle i lukke et par dage sÃ¥ dyr og hÃ¥ndvÊrkere kunne fÃ¥ ro😅 trist oplevelse. Øv.

EfterfÞlgende har vi modtaget fin mail fra Zoo og det er dejligt, at i tager tid til at vende
oplevelsen vi havde 👍
Mvh Charlotte og Henrik SaxnÊs

2021幎10月16日

Aalborg Zoo からの回答

Hej Charlotte. Tak fordi du tog dig tid til at anmelde os, selvom jeg selvfÞlgelig er rigtigt ked af den oplevelse I har haft. Jul i Zoo er blevet rigtigt stort for os, og vi snakker meget om hvordan vi kan gÞre klar til det uden at genere de gÊster der kommer i perioden. At I har en fornemmelse af ikke at vÊre Þnsket, er selvfÞlgelig rigtigt skidt, da det jo er det helt modsatte af hvad vi Þnsker. Har du mulighed for at sende en mail til mig på ss@aalborgzoo.dk, så vil jeg gerne lige spÞrge ind til et par ting hvis det er ok. SÞren

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。