Jyllandsparkzoo レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

God oplevelse, fin park med massere af dyr og gode legepladser. Men et minus er at nogle af medarbejderne virker ret sure, specielt de 2 unge piger, der stod ved ponyerne i dag.

Parken er fin, med fine oplevelser med dyr i bÞrnehÞjde, og et godt og stort legeomrÃ¥de/Tivoli for bÞrn. Men : de unge medarbejdere der betjener de forskellige aktiviteter, trÊnger i hÞj grad til et k... もっず芋る

Dette mÃ¥ vÊre den tristeste dyreparken vi har vÊrt I. Dyrene hadde sÃ¥ liten plass til Ã¥ bevege seg,og burene var smÃ¥ mÞkkete.SÃ¥ mye betong overalt. Slitt..Dyrene virket sÃ¥ apatisk og triste.Vi var... もっず芋る

Et fantastisk sted, der har alt hvad hjertet kan begÊre, af mange oaser, hvor den madbragte mad kan spises, fine dyr der kan bringe smilet frem fra bÃ¥de store og smÃ¥ .Samt et utal af forlystelser . De... もっず芋る

䌁業情報

1. 動物園
  2. ペットショップ

圓該䌁業による蚘述

Jyllands Park Zoo har alt for hele familien, kom og se vores dyr og oplev de mange forlystelser rundt om i parken.

たあたあ

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 7ä»¶

レビュヌを曞く

Vi har vÊret i parken 4 gange nu og har

Vi har vÊret i parken 4 gange nu og har årskort, men Êrligt talt fortryder vi det efterhånden. Hver gang vi har vÊret der, har nÊsten alle toiletter lugtet og virket meget slidte. Legepladserne trÊnger også virkelig til en kÊrlig hånd, og Tivoli området virker gammelt, slidt og ikke sÊrlig indbydende lÊngere! Det mest skuffende er dog stemningen fra personalet.
De ansatte virker uinteresserede, hilser sjÊldent og smiler nÊsten aldrig, hvilket gÞr oplevelsen ret trist isÊr et sted der burde vÊre fyldt med glÊde og god energi for bÞrnene.

Det er Êrgerligt, for parken har potentiale, men lige nu lever oplevelsen desvÊrre slet ikke op til forventningerne.

2026幎6月3日
自発的なレビュヌ

Fin park, dårlig betjening.

Parken er fin, med fine oplevelser med dyr i bÞrnehÞjde, og et godt og stort legeområde/Tivoli for bÞrn. Men : de unge medarbejdere der betjener de forskellige aktiviteter, trÊnger i hÞj grad til et kursus i kundevenlighed (og måske et lille spark bagi så de kommer op i gear). Jeg har aldrig oplevet på uengagerede og mutte ungarbejdere samlet på et sted .

2026幎6月6日

TuristfÊlde

Pris og kvalitet hÊnger slet ikke sammen. Halvdelen af parken er gammel og nedslidt. LÞver og aber har alt for lidt plads i for dårlige omgivelser. Pengemaskine beskriver stedet bedst. Vi kommer ikke igen.

2025幎8月16日

En zoo i forfald

D. 29/5 var vi i Jyllands Park Zoo, hvor vi bestilte mad i cafeteriet uden at få oplyst, at der var ventetid. At vi skulle vente 1œ time på mad, var der ingen af os, der havde regnet med, for så var vi kÞrt hjem, da vores 2-årige datter skulle sove lur.

Vi slog den lange ventetid ihjel på legepladsen lige foran cafeteriet, og den er som sådan rigtig god og fin - lige med undtagelse af legehuset, der er en halsbrÊkkende oplevelse for en 2-årig. Der manglede mange brÊdder på terrassen foran dÞren, og lige indenfor mangler der endnu en brÊdde, så fÞrst snublede hun indenfor, og da hun grÊdende fik sig rejst, snublende hun igen - og slog sin mund og hage. Uheld kan ske, men det var ikke sket, hvis legehuset var i orden.

Dette klager vi over og får svar fra Ove, som beklager vores oplevelse og lover at sende os nye billetter med posten. Da vi ikke har modtaget dem en måned senere (6. juli), kontakter vi ham igen, men har ikke hÞrt fra ham her 2 måneder efter seneste svar.

EfterfÞlgende har vi kÞbt årskort til Givskud Zoo, da det både er pengene og kÞreturen vÊrd i forhold til Jyllands Park Zoo.

自発的なレビュヌ

En fin lille zoo, rigtigt dårlig mad

En fin lille zoo, som godt nok er lidt gammel og slidt, men som også har masser af charme.

Maden er dog direkte elendig. Vi ventede over en time på virkelig dyrt mad, som smagte af ingenting og tÞrt lÊder. Det var desvÊrre meget skuffende. Hvis vi kommer igen, tager vi vores eget mad med.

2025幎7月20日
自発的なレビュヌ

Slidt zoo - spild af tid og penge

En slidt zoo
Flere steder var der ingen dyr hvor vi kom frem
Ville ha lidt at spise -her var udvalget så ringe og det vi fik var ringe tilberedt dog fejlede prisen intet
Tivoli som der også var lidt af var ligeledes slidt og gammelt
Må sige her har vi vÊret for sidste gang desvÊrre
Det er ikke pengene vÊrd

2025幎7月3日
自発的なレビュヌ

I har en rigtig hyggelig park

I har en rigtig hyggelig park. Men de medarbejdere som passer, jeres Tivoli, skal passe deres job og ikke mobilen. De medarbejdere i har i den store kiosk, skal have en oplÊring i at leverer service, og ikke stå 3 og snakker i 30 min, men der er 1 personer som prÞver på at lave is, vi stod i kÞ i små 45 min.

Tag jeres egen mad med

Tag jeres egen mad med .
45 min tog det for at få serveret 2 x fritter ,og vi havde bestilt en pÞlse med, som var kold
Vores venner ventede 1 time på deres mad og så mange mennesker var der heller ikke.
En trist sted efterhånden hvor der intet nyt sket , andet end legepladser, meget begynder at se forÊldet ud desvÊrre og jeg forstår slet ikke at der ikke bliver bygget bedre forhold til mange af dyrene

自発的なレビュヌ

From the moment we walked through the

From the moment we walked through the gates, we felt a sense of adventure in the air. The variety of animals was astounding, and the enclosures were beautifully designed, prioritizing both the animals' well-being and visitor engagement.

One of the most delightful experiences was watching the sea lions during their feeding time. The staff put on an incredible show, explaining the behaviors of the sea lions while they showcased their skills. It was both entertaining and educational, capturing the attention of both children and adults alike.

The zoo has numerous amenities that make a visit comfortable and enjoyable. We loved the shaded seating areas and the various dining options available. After exploring, we enjoyed a delicious meal at the zoo’s café, which offered a great selection of healthy and tasty food.

Before leaving, we made sure to stop by the gift shop, where we found some unique souvenirs to remember our day. We’re already planning our next visit!

2024幎11月27日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。