Na telefonisch contact, voor riool inspectie kwam de inspecteur de volgende dag. Na constatering van problemen via kantoor een vervolg afspraak gemaakt ook op korte termijn daarna straat open ge... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
In het verleden ook al eens gebruikt gemaakt van AAcS Pascal en was hier zeer tevreden over daarom nu weer gebeld. Telefonisch waren jullie niet bereikbaar door een storing dus een mailtje gestuurd... ãã£ãšèŠã
ACS Pascal heeft bij ons een ontstopping verholpen en we zijn erg tevreden over de service. Ze waren snel ter plaatse, werkten professioneel en hebben het probleem vakkundig opgelost. Alles werd netje... ãã£ãšèŠã
super snel en kundig geholpen zoals altijd staan deze mannen paraat met kennis en kunde al vele reparaties gedaan, zeer vriendelijk. Hopelijk voorlopig ff niet nodig maar zowel jullie zitten onder de... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
ACS Pascal helpt u uit de shit! Ontstoppen, reinigen, inspecteren, repareren en vloeibare stoffen opzuigen. 24 uurs service
é£çµ¡å
éåžž48æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Snel ter plaatsen en vrolijk personeelâŠ
Snel ter plaatsen en vrolijk personeel top
probleem goed en snel verholpen
Snelle reactie, probleem goed en snel verholpen, aardige mensen, en redelijke prijs
Snelle en goede service
Snelle en goede service
Ik heb vanochtend 26/1 gebeld vanwege een verstopping in de keukengootsteen. Deze jongeman heeft even gekeken en verdween toen onder het vloerluik. Na een poosje was de klus geklaard, met de vermelding dat de leiding danig verstopt zat. De vorige keer was er een ander bedrijf geweest en deze meneer had vanuit de keuken de verstopping verholpen echter dat was niet goed gedaan gezien de hoeveelheid verhard vet dat in de afvoerbuis was blijven zitten. Voor die klus moesten we 700 euro betalen! Nu zijn we vele malen voordeliger uit en zijn we zeer tevreden!
Snelle service
Heel fijn dat jullie snel langs konden komen en ook het probleem was snel verholpen. Bedankt!
Zeer snelle en accurate service
Binnen een uur na mijn melding dat ons riool verstopt was en toilet en badkamer blank stonden, kwam de medewerker aan de deur en ging zeer accuraat aan de slag en had binnen de kortste keren het riool doorgespoten. Ook werd aangegeven waardoor de verstopping was ontstaan. De volgende dag kwam er toch nog een golf omhoog in de toiletpot, waarop er meteen een camera inspectie werd gedaan voor de zekerheid, waarmee we werden gerustgesteld dat het nu verholpen was.
Snelle en goede reactie op onze meldingâŠ
Snelle en goede reactie op onze melding van een verstopping, snel en adequaat opgelost
Netjes op tijd, en betaalbaar.
Pascal kwam netjes op tijd, en heeft redelijk snel de verstopping verholpen.
En ook nog tegen een redelijk betaalbare prijs.
Keurig en snel de verstopping verholpen
Snelle service en vriendelijk personeel.
Snelle aanpak !
Het doorpakken als het tegenzit. Prima praktische aanpak en met succes.
Verstopping! ACS Pascal Bellen!
ACS Pascal gebeld i.v.m. verstopping in waterafvoer. Keurig een offerte vooraf ontvangen, de werkzaamheden werden professioneel uitgevoerd door een vakman, na 40 minuten was de verstopping verholpen. Voor eventuele nazorg kon ik hun altijd nog bellen. Dat is service! Dit bedrijf is een echte aanrader! Verstopping! ACS Pascal bellen!!
De snelle en goede service.
Door een snelle check met camera wetenâŠ
Door een snelle check met camera weten we nu dat er een probleem (wortels) in onze riolering zit.
Helaas kon het niet meteen opgelost worden.
Snelle afspraak ondanks deâŠ
Snelle afspraak ondanks de kerstperiode. Deskundige loodgieter die uitstekend werk heeft verricht.
Snel en vakkundig
Gebeld en er was binnen 30 minuten een monteur ter plaatse. snel en goed opgelost.
De snelheid en zorg waarmee de klusâŠ
De snelheid en zorg waarmee de klus uitgevoerd. Prima
Super snel gereageerd op de melding enâŠ
Super snel gereageerd op de melding en de verstopping opgelost.
Snel, goed en redelijk geprijst!
Wij hadden een verstopping. Die is binnen de kortste keren adequaat en tegen een redelijke prijs opgelost.
Prima
Professionele medewerker