Na telefonisch contact, voor riool inspectie kwam de inspecteur de volgende dag. Na constatering van problemen via kantoor een vervolg afspraak gemaakt ook op korte termijn daarna straat open ge... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
In het verleden ook al eens gebruikt gemaakt van AAcS Pascal en was hier zeer tevreden over daarom nu weer gebeld. Telefonisch waren jullie niet bereikbaar door een storing dus een mailtje gestuurd... ãã£ãšèŠã
ACS Pascal heeft bij ons een ontstopping verholpen en we zijn erg tevreden over de service. Ze waren snel ter plaatse, werkten professioneel en hebben het probleem vakkundig opgelost. Alles werd netje... ãã£ãšèŠã
super snel en kundig geholpen zoals altijd staan deze mannen paraat met kennis en kunde al vele reparaties gedaan, zeer vriendelijk. Hopelijk voorlopig ff niet nodig maar zowel jullie zitten onder de... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
ACS Pascal helpt u uit de shit! Ontstoppen, reinigen, inspecteren, repareren en vloeibare stoffen opzuigen. 24 uurs service
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Heel tevreden
Fijn bedrijf dat snel komt en goed en vlot werk levert! Nette medewerkers zowel telefonisch en aan huis!
Er werd goed meegedacht en zeer prettigâŠ
Er werd goed meegedacht en zeer prettig samengewerkt. Ook in eerdere ervaringen altijd topservice en uiteraard werk van hoge kwaliteit.
prima werk geleverd en keurig op geruimd
prima werk geleverd,snelle reactie enâŠ
prima werk geleverd,snelle reactie en eerlijke prijs
Er werd goed nagedacht en zeerâŠTop top top
Er werd goed nagedacht en zeer plezierig samengewerkt. Ook voorheen altijd top-service en uiteraard top-werk
Snel en efficient.
Een verstopte gootsteen
Een verstopte gootsteen, een belletje en een dag later was het probleem verholpen. Klasse !!
Top bedrijf echt een aanrader
Wij werden goed en snel geholpen. Er kwam een nette jongen langs die precies wist wat hij moest doen. Goede service voor een eerlijke prijs.
top sevice
We kennen het bedrijf van een eerder euvel aan het riool en daarom nu weer gebeld voor een niet acuut probleem. Ze waren er echter binnen anderhalf uur en het probleem vakkundig opgelost
Na contact over onze verstopping in deâŠ
Na contact over onze verstopping in de keuken is Jordy nog dezelfde dag langs gekomen om de verstopping te verhelpen. Na 2 weken bleek de verstopping nog niet opgelost. Na contact is Jordy weer snel langs gekomen om de deze te verhelpen. Dit is kostenloos verholpen. Geweldige service.
Rioolinspectie
Jullie hadden al eens het riool buiten en binnen gerepareerd en twee inspectie T-stukken geplaatst. Dus appeltje, eitje deze keer. Niks verstopping. Wel een verkeerd aangelegd afvoersysteem onder het huis. Jullie zouden dat ook kunnen verhelpen vlgns uw medewerker. Zelf tweemaal contact opgenomen. Het is erg druk. Ok. U hoort van ons. Wekenlang niets vernomen. Riool geheel vernieuwd tegen hoge kosten door andere lood gieter. 14 dagen later bellen jullie op. Daâs jammer. Krijg ik alsnog de rekening. Prima ik wist wat de kosten waren voor een inspectie. Wel voor mij gemiste kans. Ik had graag iets eerder wat van jullie vernomen,
De medewerkers van ACS Pascal hebbenâŠ
De medewerkers van ACS Pascal hebben weinig woorden nodig. Ze gaan meteen aan de slag en ze hebben de klus snel geklaard. De rekening komt later en valt voor de verandering eens enorm mee.
Aanbevelenswaardig !!!!
Snel geholpen
Super snelle service
Super snelle service. Deskundig en denken mee. Verstopping snel opgelost en breuk in riool gemaakt op zo'n manier dat het , mocht het nog eens gebeuren, je er goed bij kunt.
Snelle service
Snelle service, gemakkelijk afspraak te maken. Netjes en tot mijn tevredenheid gewerkt.
Kwamen direct en hebben het probleemâŠ
Kwamen direct en hebben het probleem uitstekend opgelost.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ