レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Forfærdelig oplevelse at flytte med ADAM. De præsterede at ødelægge en vaskemaskine, elkedel, to kommoder samt ridse gulve i det nye hjem, samt stjålet pant to store sorte sække. ADAM fraskriver sig... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Den største anbefaling til ADAM for en rigtig god oplevelse med vores flytning og opbevaring i perioden vi renoverede hus. De kom og pakkede vores ting og kørte det direkte på deres lager. Efter e... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Min boligforening bruger Adam flyttefirma i forbindelse med genhusning. Og hold da fast en god service man får. Vi lånte flyttekasser som blev leveret på adressen. På flyttedagen kom der 3 flyt... もっと見る

企業が回答しました

ネガティブなレビューに回答していません

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

PAS PÅ

PAS PÅ. Vi har tidligere brugt Adam - senest 2017 - og været godt tilfredse. Adam er nu overtaget af et andet firma (First Mover Group), men det var vi ikke opmærksom på og brugte dem igen her i februar. Men alt var meget anderledes: 3 mand deltog. Der var ca 5 km mellem de 2 adresser, men det tog hele dagen. En af dem var hentet ind fra Fyn - havde kørt derfra tidligt om morgenen og kendte ikke dem han skulle arbejde sammen med. Meget unge og 2 af dem virkede meget urutinerede og usikre. Vendte kommoder på hovedet så alt indhold væltede ude. Bankede ind i nymalede vægge og slog skrammer og hak i både dem og tingene. En tung havekrukke ville de slet ikke tage med selv om det var aftalt og videokonfereret på forhånd. Talte om, at nogle møbler skulle pakkes ind, men da det kom til stykket skete det ikke. En reol blev slået helt i stykker og en Montana glasplade flækket. Efterfølgende har det indtil nu ikke været muligt, at få glaspladen dækket selv om Adam jo skulle være forsikret. Strategien fra Adams side er foreløbigt ikke at besvar vores henvendelse.
Alt i alt må vi fraråde, at benytte Adam/First Mover Group til flytning.

2023年2月22日

Professionelle flyttefolk

Adams dygtige, omhyggelige og effektive medarbejdere flyttede al vores bohave. De har før flyttet for os, og det var samme gode oplevelse, så dem kan vi anbefale.

2023年3月23日

Hej Jens,
Mange tak for den flotte anmeldelse.

Vi sætter stor pris på tilbagevendende kunder i butikken.
Og vi er glade for at kunne kvittere med endnu en god flytning.

Tillykke med det nye hus.

Super flytning

Super flytning, af 3 gode medarbejdere, meget god håndtering af flyttegods..

2023年3月8日

Hej Jan,
Tak for din anmeldelse og de flotte ord.

Vi giver rosen videre til flytteholdet som udførte jeres flytning.

5つ星のうち5の評価

Vi havde en fantastisk flytning med…

Vi havde en fantastisk flytning med Adam. Venlige og kompetente flyttefolk som havde styr på hvad de lavede :-) endvidere rigtig god kommunikation hele vejen igennem. Kæmpe anbefaling herfra.

2023年2月13日

Hej Nanna,
Mange tak for den fine anmeldelse.

Din ros gives videre til det pågældende flyttehold.
Vi håber i er faldet godt på plads i de nye rammer.

Perfekt flytning

Venligt og kompetent personale - kontor og flyttefolk -der gør deres absolut bedste for kunden.

2023年1月8日

Hej Hanne,
Vi er meget glade for, at du har været tilfreds med både pakningen og flytningen.
Stort tillykke med det nye hus og vi håber du faldet godt på plads.

Super flytning

God betjening, hurtige og flinke folk, super effektivt. Skal vi flytte igen vil vi bruge ADAM. Kan varmt anbefales

2023年2月7日

Hej Jens,
Mange tak for din fine anmeldelse, den er højt værdsat.
Vi håber i ringer igen engang i fremtiden.

Alt gik som smurt

Alt gik som smurt
Der er ikke for at jeg flytter meget, men har altid brugt Adam og vil også gøre det i fremtiden

2023年1月12日

Hej Dorte,
Tak for anmeldelsen.

Det glæder os meget, at du har os i tankerne når i skal flytte!
Vi håber i er faldet godt på plads i de nye rammer.

Jeg er dybt rystet

Min sofa blev skadet under flytning, det er hvad der kan ske. Flyttemanden kom selv og sagde at det var sket, og at jeg ville få en ny sofa eller kontant kompensation.
Udflytning var 15.10, indflytning var 3/11, tilpasset efter flyttefirmaets skema. Forløbet efterfølgende har været fuldstændig grotesk. Jeg er blevet talt grimt til, grint af, har måttet anskaffe advokatrådgivning, der er gået UGER mellem svar fra firmaet. De har nu tilbudt mig 2000kr i erstatning for en sofa til mere end 10.000kr Angiveligt fordi jeg ikke kan fremvise en kvittering, for den sofa jeg har købt for mere end 2 år siden. Den er nu værdiløs. Jeg blev lovet pengene senest i går, og jeg har stadig ikke set en krone. Super firma, hvis alt går som smurt, sker der skader eller lignende, må man være forberedt på at man selv bære bevisbyrden, uagtet at skaden er anerkendt af skadesforvolder. Herudover at det er en kamp der kræver både nerver og overskud overhovedet at komme i kontakt og dialog med firmaet. Derudover kan jeg sige at ALLE mine ting, der har været i opbevaring lignede noget der havde stået på en mark, fuldstændig smurt ind i jord, støv og diverse. Det er simpelthen ikke en risiko jeg kan anbefale man tager. Jeg er dybt rystet over den tilgang man har til sine kunder, både i holdning og kommunikation.
Herudover var flyttefolkene såmænd rare nok, men det er ikke trygt med en flyttemand der står på ladet af sin vogn og brækker sig ud over siden, fordi han ikke har været hjemme efter at have været i byen, og højt beder sine kollegaer om at køre bilen tilbage, da han 2 gange var faldet i søvn bag rettet, på vej til destinationen.

2022年11月2日

Hej Diana,

Det ærgrer os naturligvis, at du ikke har været tilfreds med din flytning.
Vi bestræber os selvfølgelig altid på at have glade kunder i butikken.

Vi har udført din flytning i forbindelse med at din boligforening har valgt at du skulle genhuset vedr. renovering af din bolig.
Udflytningen skete d. 17. oktober efter ønske fra din boligforening.
Returflytningen finder sted d. 2. november, igen efter din boligforenings ønske.

Vi beklager naturligvis, hvis du har fået opfattelsen af der har været en nedladende kommunikation fra vores side, da vi altid er omhyggelige med at forstå at det er en stressende situation for vores kunder at skulle genhuses.
Vi beskæftiger os i et serviceerhverv og derfor er god kundeservice et nøgleord for os.

Det pågældende beløb du er blevet tilbud i kompensation er baseret på en række forskellige faktorer.
Og det er desværre sådan, at afskrivningerne på en sofa er meget høje.

Dit bohave er blevet pakket direkte ind i opbevaringslifte, indsat på vores lager og efterfølgende leveret på tilbage adressen uden at vi har haft åbnet dine opbevaringslifte. Dine opbevaringslifte har været opbevaret indendørs på vores lager i Århus som er klimastyret og video overvåget.
Vi kan se af vores log at flyttefolkene straks har rapporteret at de desværre er kommet til at beskadige din sofa, men de andre forhold du beskriver, har vi ikke noteret og det fremgår heller ikke af din skadesanmeldelse.

Afslutningsvis vil vi sige, at vi beklager skaden vi har påført din sofa som vi har udbetalt dig en erstatning for.

Du er naturligvis altid velkommen til at kontante os, hvis du har spørgsmål eller tilføjelser til ovenstående.

Fantastisk service

Jeg skulle flytte, og i første omgang havde jeg egentlig en aftale med et andet, mindre flyttefirma, som tre dage forinden ringer og fortæller mig, at en af deres biler skal på værksted og de af den årsag ikke kan flytte. Det endte så med, at jeg kontaktede Adam, som tilbød mig en fin pris på flytning og nedpakning. Flytningen gik som smurt, personalet var både venligt og høfligt stemt, og flytningen blev færdiggjort indenfor den planlagte tidsramme.
Tusind tak til hele teamet bag ADAM!

2022年11月13日

Hej Furkan,
Mange tak for anmeldelsen.

Din anmeldelse værdsættes og rosen videregives til det pågældende flyttehold.

Held og lykke fremover!
Bh. Magnus

5つ星のうち5の評価

God service, effektiv håndtering.

God service, effektiv håndtering og transport. Ansvarsfuld nedpakning. Alt i alt en god oplevelse. Kan godt anbefale Adam transport.

2022年11月24日

Hej Allan,

Det glæder os meget, at du er tilfreds med din oplevelse hos os.
Vi takker for en flot anmeldelse og håber du er faldet godt på plads i det nye hus.

Mvh Magnus

Super dygtige og professionelle

Super dygtige og professionelle. Endnu engang stor tilfredshed med deres arbejde.

2022年11月24日

Hej Rie,
Mange tak for din anmeldelse.

Rosen videregives til det pågældende flyttehold. 😊

Med Venlig Hilsen
Magnus, kundeservice

Bedste flytteoplevelse med ADAM

De kom og pakkede vores ting og kørte det direkte på deres lager. Efter et par måneder var vi færdige med vores renovering. Vi gav ADAM et kald og 2 dage senere stod vores hus møbleret. Ingen skader, alle aftaler overholdt. Rigtig god og stressfri oplevelse fra Mikkel og co., der behandlede vores ting dejlig forsigtigt.

2022年10月6日

Hej Camilla,
Tak for din flotte anmeldelse - vi sætter stor pris på dig og familien valgte os til at lade jer komme godt på plads. De rosende ord er viderebragt til vores Mikkel og resten af holdet, der stod for jeres flytning.

Med Venlig Hilsen
Magnus, kundeservice

Tryg flytning.

Det er ikke første gang jeg benyttede Adam til flytning, derfor vidste jeg, de var dygtige, hurtige og aktive. Der blev passet godt på mine ting. Kan kun anbefale firmaet. 🌺🌺

2022年9月7日

Hej Ina,
Mange tak for anmeldelsen.

Rosen videregives til det pågældende flyttehold. :-)
Vi håber du er faldet godt på plads i de nye rammer!

Hurtig og professional flytning

Hurtig og professional flytning.Flinke og fleksible flytter folk gjorde vores flytning til en god oplevelse.

2022年9月5日

ADAM からの回答

Hej Darzelle. Det er vi utrolig glade for at høre, og håber i er kommet godt på plads i jeres nye hjem :)

Magnus

5つ星のうち5の評価

Adams flyttefirma er nogle af…

Adams flyttefirma er nogle af hverdagens helte de flyttede gratis for Café paraplyen stop madspild Taastrup . Det sparede os frivillige for mange timers arbejde. Tusind tak for Jeres hjælp.

2022年7月5日

ADAM からの回答

Hej Bibi, det var en stor fornøjelse for os i ADAM at være med til jeres flytning.

I gør et flot stykke arbejde for jeres lokalområde, og det er vi glade for at kunne støtte op med vores flytteservice.

Mikkel

5つ星のうち5の評価

Jeg har aldrig været mere imponeret

Jeg har aldrig været mere imponeret! Super søde, super hurtige og ikke en skramme på mine ting. Absolut anbefalingsværdige

2022年5月30日

Hej Selma,
Vi er rigtig glade for at du har haft en imponerende flytning med os, og alt gik præcis som planlagt :)
Mikkel

5つ星のうち1の評価

Adam erstatter IKKE skader. En særdeles dyr flytning.

Adam Flyttefirma flyttede for mig 18.10.21. Adam havde udliciterede opgaven til et firma i Sønderjylland, hvor 3 unge mennesker stod for opgaven. Flyttefirmaet skulle også nedtage mine lamper og pakke et kunstværk ind. Beklageligvis er 2 af mine lamper til henholdsvis kr. 7800 og kr. 12.740 både bulet og ridset, ligesom et kunstværk er totalt hærget. Desuden er der ridser i et nylakeret gulv.
Flyttefirmaet afviser min reklamation med den påstand, at alt skulle være pakket ud, inden flyttefolkene forlod lejligheden, og at jeg skulle have overværet alt, hvad flyttefolkene foretog sig. Adam vurderer ud fra et billede, at mit gulv ikke ser nylakeret ud. Sidstnævnte kan dokumenteres af det gulvfirma, som har slebet og lakeret alle gulve i lejligheden. Flyttefirmaet har end ikke ulejliget sig med at besigtige hverken lamper, kunstværk eller gulv. Hvis jeg kunne give en lavere anmeldelse end en stjerne gjorde jeg det.
Jeg ved ikke, hvad der går galt for firmaet, jeg har tidligere brugt Adam og været glad for det.
Jeg vil på det kraftigste fraråde brug af Adam Flyttefirma efter denne oplevelse.
Jeg har kontaktet en advokat og klager naturligvis over afvisningen af min reklamation.

Update: Jeg kan for god ordens skyld oplyse, at det ikke blev nødvendigt med en advokat. En klage var tilstrækkelig. Jeg får 2 nye lamper leveret. Dette sker - grundet leveringsproblemer - 6 måneder efter min flytning.
Vi skal som lejere i en boligforening ikke finde os i, at vores ting beskadiges og en reklamation afvises.

2021年11月17日

Tyveri

Sidste år skulle jeg genhuses via mit boligselskab, ADAM stod for flytningen. I år skulle jeg så tilbage til min nyrenoverede lejlighed, og i mellemtiden var ADAM skiftet ud med et andet flyttefirma, p.g.a. problemer med ADAM's håndtering af opgaverne. Under udpakningen af mine knap 90 flyttekasser syntes jeg der manglede nogle genstande, men inden jeg anmeldte det ville jeg være helt sikker på, at det ikke var mig der havde overset noget, og derfor gik der mere end 14 dage før anmeldelsen af de manglende ting. Og derfor afvises min anmeldelse. Hvor pokker har de gjort af mine, og andre beboeres, manglende ting????????????

Her næsten et år efter flytningen kommer jeg stadig i tanker om ting, jeg ikke har fået retur efter flytningen. ADAM tilbød en kulance på 500 kr., som jeg takkede nej til, da det på ingen måde kan dække indholdet af flere flyttekasser.

Mig bekendt er der ingen ting der bare forsvinder, mine flyttekasser må jo være et eller andet sted.

2021年10月5日
5つ星のうち1の評価

Uhørt dårlig behandling hele vejen…

Uhørt dårlig behandling hele vejen igennem. Vi er blevet flyttet to gange med Adam, gennem en genhusningssag i vores boligforening. Begge gange var de for det første voldsomt uprofessionelle med håndteringen af vores ting, og mange ting fik skader som ridser, hakker mm. Vi bad dem om ikke at flytte mine planter, da de var for store til at blive puttet i kasser, dette blev dog ikke kommunikeret videre til hele flokken, og de blev flyttet med det resultat at flere af mine mangeårige planter knækkede og blev fuldstændig ødelagt. De fraskriver sig ansvaret, da de eftersigende ikke erstatter planter (selvom jeg bad dem om ikke at flytte dem!) nogle af vores møbler fik kæmpe skader og sagen, som også blev gjort fuldstændig uoverskuelig lang og besværlig at komme igennem, endte så uforløsende med at de selv vurderede en istandsættelsespris, som de så ville betale halvdelen af. Det er jo ikke fordi de kun ødelagde halvdelen af de pågældende genstande, så det giver jo ingen mening. Og den istandsættelsespris de satte, hørte på ingen måder sammen. Så det kunne vi alt i alt ikke bruge til noget som helst. Ydermere var der nogle af vores større genstande, bl.a. et stort aktivitetsstativ til vores datter (som var for stor til at komme i en kasse), som blev fuldstændig ødelagt. Det nægter de at erstatte, da de skyder skylden på, at det ikke var pakket i en kasse?? Det er helt ude af hampen, og jeg er chokeret over den dårlige behandling vi har fået fra dette firma.

2021年8月11日
5つ星のうち1の評価

Skuffende, ødelæggende og uprofessionel sagshåndtering

Skuffende, og møbel-ødelæggende erfaring.
Har desværre stiftet bekendtskab med dette firma, via mit boligselskab, som hyrede ADAM til at flytte beboeres indbo ud/ind ift. renovering af lejlighed.
ADAM ødelægger møbler for ca. 4000 kr., heriblandt klædeskab, skænk, kommode.
Deres EGEN chauffør tager billeder af de ødelagte møbler og fortæller mig, at han vil indsende disse som dokumentation og at jeg vil modtage en kopi. Det kommer ikke til at ske. Derimod skal jeg efterfølgende selv dokumentere de ødelagte møbler, som for længst er smidt til storskrald. Jeg mener, hvorfor slæbe ødelagte møbler op på anden sal, når deres personale selv vurderer, at der er tydelig billede-dokumentation for en erstatningssag...? jeg bliver tilbudt en erstatning på ca. 900 kr. Det vil jeg ikke acceptere, da der tydeligvis er tale om en inkompetent "fejl" af mine møblers opbevaring. Man vælger simpelthen fra ADAM's side at lægge et klædeskab ned på siden, trods rigelig mulighed for at opbevare det stående. Det resulterer i en "skæv-vridning" af hele skabet, hvilket gør det ubrugbart. Og det er bare ét eksempel.
Sagsbehandlingtids er endnu et issue...
Jeg vil råde fremtidige, eventuelle kunder til at se andet steds, før de beslutter sig for dette firma. Desværre kan du ende med en regning på flere tusinde kroner, for de møbler firmaet selv ødelægger under flytning/opbevaring og aflevering.
Smadr dine møbler, led dig på afveje ang. dokumentation, tilbyd minimumserstatning og håb på det går godt, -Det burde være firmaets slogan!

2021年5月31日

Trustpilot エクスペリエンス