Adventure Heart & Health レビュー 124

TrustScore 5段階評価の4

4.1

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Det har varit en jättebra resa med väldigt bra program. Guiderna har varit glada och hjälpsamma. Det var värt varenda krona. Vi har hunnit mycket under dessa tre månader och det swisha förbi. Helt kl... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち4の評価

God kommunikation med NGO 'Art in Tanzania' - i hvert fald inden afrejse. Ved ankomst hørte jeg ikke mere, og Adventure Heart kan ikke stille meget op i et u-land som Tanzania. Når det så er sagt, ska... もっと見る

5つ星のうち5の評価

AdventureHeart er et godt bureau, som laver de fedeste rejser. Jeg havde en tur til Borneo, Bali, Gili og Lombok - jeg følte mig sikker under hele turen med de informationer AdventureHeart gav mig... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Lang historie kort: 1. Uorganiseret (turen til Venezuela og Equador) 2. Holder ikke hvad de lover, og man får ikke, hvad man betaler for. 3. Dårlig kundeservice 4. Dårlig kommunikation... もっと見る

企業が回答しました

4. 旅行業者
  5. ウェルネス プログラム
  6. ヨガ リトリート センター

当該企業による記述

Adventure Heart & Health er en dansk virksomhed som har arrangeret rejser rundt om i hele verden siden 1984. Vi har tilrettelagt rejser for erhvervslivet, for unge og voksne mennesker med forskellige formål og tema - på korte og længerevarende ophold. Rejseprogrammet er tilrettelagt med omhu og dedikation og vi har altid sat en ære i at finde den helt rigtige rejse og programtype til den enkelte, således at alle tager ud for få netop de oplevelser og det tema, de havde ønsket sig og drømt om. Vi synes, at det er både spændende, givtigt, inspirerende og lærerigt at rejse ud i verden for at udforske, lære og have det sjovt i fællesskab med andre, hvad enten der er egne landsmænd, andre nationaliteter eller lokal befolkningen. Vores seneste rejsetyper er WellBeing det kan være med yoga, wellness, spa og sport. Rejserne har vores Eventyr DNA i kombination med sundhed på krop, sind og sjæl.

4.1

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Tag afsted!

Jeg rejste med AdventureHeart i sommers til det sydlige Afrika. Jeg havde en helt fantastisk tur. Alt gik som planlagt, og selvom jeg ikke fik brug for hjælp under turen, fik jeg stadig e-mails hjemmefra, om alting nu gik godt. Kan helt klart anbefales. Søde og professionelle!

2019年3月13日

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse, kunne altid komme i kontakt med firmaet og de var meget hjælpsomme og forberedte mig på rejsen.

2018年12月21日

Et fantastisk rejseselskab

Jeg rejste med AdventureHeart i månederne august - september i 2018 til destinationerne Bali, Indonesien og Palawan, Filippinerne. Jeg kan ikke sige andet en positive ord omkring AdventureHesrts håndtering af informationer, før, under og efter mig rejse. De har nogle super søde og støttende ansatte, og de kan helt sikkert regne med at jeg booker ved dem igen!

2018年11月19日
5つ星のうち2の評価

Skuffende rejseoplevelse

Jeg havde booket rejsen til Sri Lanka, Indien og Nepal et halvt år før afrejse, og det startede sådan set udmærket hvad angår service, dog lidt sløvt til tider. Men der dukker stille og roligt nogle udfordringer op, som f.eks. tvivl om visum og deraf er der en smule mangel på service - selvom der egentlig bliver lovet en hjælp på det punkt fra Adventure Hearts side af. Vi kommer dog afsted og starter dårligt ud med forsinket fly, hvilket i og for sig ikke er bureauets skyld, men situationen bliver enormt stressende, da de heller ikke kan yde megen hjælp her - som de ellers havde lovet ifølge af, hvad der står på deres hjemmeside. Udover det, oplever jeg generel mindre tilfredsstillende service ved forskellige områder. Kommunikationen er sådan set udmærket, den kunne dog være noget bedre, men det er acceptabelt - i starten. Under turen opstår der udfordringer og problematikker, der absolut ikke må opstå. Der er en masse fejlinformationer og ting, der ikke er korrekte ift. hvad bureauet lover. Kommunikationen bliver ringere og det, man troede skulle være et godt bureau med et lovende sikkerhedsnet, bliver nu en omgang af enormt ringe service, uenigheder mm. Da jeg kommer hjem fra min rejse, som langt fra, har været det, de som bureau, har lovet, kontakter jeg dem en sidste gang, i håb om, at de vil gøre deres kunder tilfredse. Men her oplever jeg det stik-modsatte. De benægter alle deres mangler, fejl og dårlige service og sender ansvaret videre til deres udenlandske partnere og jeg selv. Jeg konfronterer dem på en ordentlig måde, om, hvordan jeg har oplevet min rejse og prøver så vidt muligt at komme frem til en løsning. Men alt, hvad jeg kom med, blev skudt ned og fuldkommen benægtet, hvilket er underligt, når de fra bureauet, ikke har været med på rejsen, og derfor ikke kan vide, hvad jeg har oplevet - eller rettere: ikke oplevet. Jeg har fået oplevelsen af, at så snart dette bureau får penge fra deres kunder, så er de fuldstændig ligeglade med, hvad der sker efterfølgende, hvilket jeg synes er enormt ærgerligt. Derfor kan jeg simpelthen ikke anbefale dette bureau til nogen som helst. Min rejseoplevelse blev tilnærmelsesvis ødelagt, fordi bureauet her simpelthen manglede forståelse, forstand på service, kommunikation og mangel på evne til at tilfredsstille mig som kunde. Der ærger mig enormt, for hvad der skulle have været et eventyr, blev en tam rejseoplevelse - dog med gode øjeblikke, kun fordi, man selv gjorde noget for det. Misforstå mig ikke; jeg er klar over, at man har ansvar for sig selv og for at gøre oplevelsen så god som mulig. Men det er bureauets ansvar at yde tilstrækkelig service, korrekt information og ordentlig hjælp, hvis/når der opstår udfordringer eller problemer, man som rejsende, ikke er i stand til at løse på opstående tidspunkt. Min rejse var derfor OK, men jeg er hjemvendt med en enorm skuffende følelse og en kedelig rejseoplevelse. Alt det gode, der så skete, var absolut ikke pga. bureauet, desværre.

2018年6月12日

Kære Natascha,

Vi har allerede været alt dette igennem med dig efter hjemkomst, men vi tager det gerne endnu en gang herinde.

De punkter du har udtrykt utilfredshed over oplever mange rejsende, og man kan eksempelvis ikke oplyse om, hvorledes et flyselskab vil foretage ombookninger på de næste flyforbindelser i ens arrangement, når forsinkelsen opstår. Vi talte ikke med dig, da forsinkelsen skete eftersom det var en af de øvrige deltagere fra din gruppe, som ringede til vores emergency telefon den søndag eftermiddag og vi fik en lang samtale om, hvordan I skulle forholde jer og denne person har været glad for den samtale og har berettet at jeres ombookning tog 20 min. og det hele forløb fint. Men man naturligvis altid bliver lidt nervøs i situationen, når den opstår, da det hele er forvirrende og uventet.

Vi er kede af, at du synes, at vi ikke har ydet dig tilstrækkelig service, som vi mindes det har vi haft megen kontakt med dig før, under og efter rejsen.
Mht til visum har vi en guideline, som I alle fik, der blot skulle følges. Til både Indien og Sri Lanka kan visum søges online og her er en meget klar guideline.
Visum til Nepal anbefalede vi dig om meget specifikt at søge hjemmefra, da I skulle være der så længe. Også her er der en meget klar guideline!
Vi har flere mailkorrespondancer frem og tilbage om netop dette, hvor alle spørgsmål er nøje besvaret.

Du har ret i, at der skete en fejl omkring nogle måltider og dette blev rettet op med det samme vi fik informationen.

Der har være konstant kommunikation mellem dig og vores medarbejder, både på telefon, mail og Facebook.

I fik desuden betalt adgangsbilletter skønt disse ikke var inkluderet.

Det er naturlig ærgerligt, at du er skuffet, men ingen af dine utilfredsheder berettiger til hverken refusion eller kompensation derfor får du ikke penge tilbage.
Heller ikke ud fra en kundeservice betragtning, som du refererer til i.

Vi sender ikke ansvar videre, da vores samarbejdspartnere er vores gode mangeårige partner og vi taler alt i gennem med dem for evt. fejl for at løse disse hurtigst muligt.Vi har talt meget med alle vores partnere i løbet af jeres lange rejse - og også en del om dig.

Sikkerhedsnettet er under og omkring vores rejsende altid, men er ikke noget man som rejsende altid kan se, da det foregår mellem vores partnere og os.
Vi ved altid, hvor I er og hvad I foretager Jer, da det er os, der har tilrettelagt programmet, men da vi ønsker at støtte lokalsamfundet samt give rejsen autenticitet er det lokale mennesker, der håndterer programmet og der er derfor heller ikke danske guider med. At vi ikke er på stedet betyder imidlertid ikke at vi ikke ved, hvad der sker.
Du er velkommen til dine meninger. Vi er meget opmærksomme på vores rejsende og vi gør alt, hvad vi kan for at alle skal have præcis den oplevelse, som vi har arrangeret. Du fik tilmed et helt særlig arrangement med 4 ugers frivilligt arbejde hos lokale og ekstra oplevelser i Nepal særligt for jer.

Vi kan i øvrigt informere om, at de øvrige rejsende i gruppen ikke er enige i dine betragtninger.

Vi håber, at også din adventurerejse vil gavne dig i din fremtid.

5つ星のうち4の評価

Søde medarbejdere med få fejlinformationer

Medarbejderne hos Adventure Heart er rigtig flinke og gode til at klæde en på til den rejse, man skal ud på. De gav mig dog en række forkerte oplysninger omkring min rejse i forhold til eksempelvis, hvor mange frivillige der var på programmet. Jeg tror simpelthen ikke, de helt er klar over, hvad det program, jeg var på, drejer sig om. På trods af dette havde jeg en fantastisk tur til Java.

2018年5月25日

Hej Jens,

Tak for din feedback.

Vi er meget glade for, at du har haft en udbytterig rejse og var glad for dyreprojektet.

Det er vores tidligere deltagere fra projektet på Java, som afholder afrejsemøder, således at de kan fortælle personligt og i detaljer, så det skulle gerne være de korrekte oplysninger vi har. Men du havde vist ikke mulighed for at deltage på mødet for jeres tur.

Det er projektet der fastlægger alt fra priser, antal deltagere, arbejdsgang, opgaver og tidsplaner.

5つ星のうち5の評価

Mexico, Belize, Guatemala, El Salvador, Nicaragua & Costa Rica.

Hej alle.

Jeg rejste med adventureheart i år 2018, og min rejse var for at sige det kort, helt igennem fantastisk.
Jeg var på turen der hedder Mexico, Belize, Guatemala, El Salvador, Nicaragua & Costa Rica. På denne tur får du oplevet og set de mange forskellige kulturer og mødt nogle helt igennem fantastiske mennesker og steder på din vej igennem Mellemamerika.
Du får set en masse smukke byer, mødt en masse søde og venlige mennesker i de byer du besøger og får set noget vi her i Danmark ikke ser til hverdag. Du bliver beriget med så mange smukke ting.

Jeg har været utrolig glad for at jeg valgte netop Adventure Heart, man bliver rigtig godt informeret om de foreskellige ting og du ved altid at du bare kan ringe hvis der er det mindste man er i tvivl om, både inden afrejse men også afsted.

Ganske kort - En fremragende tur jeg havde med Adventure Heart.

2018年5月20日
5つ星のうち5の評価

Fantastisk, trygt og hjælpsomme.

Et super fantastisk program var blevet sat sammen!
De var utrolige hjælpsomme optil rejsen med bl.a. visum, frivilligt arbejde, flybilletter, pakkeliste. Undervejs var de også gode til, at svare på de mail man skrev til dem.

Jeg kan kun anbefale AdventureHeart til andre! Go for it.

2018年5月18日

Drømme rejsen!

Wow! Sikke en tur jeg har vært på, kan ikke beskrives, hvor god den har været! Og det kan jeg tanke Adventureheart for, de hjalp mig med at på stablet en 5 måneders tur sammen i mellem og syd Amerika, både rundrejse også frivilligt arbjede. Det var den mest fantastiske tur, jeg har oplevet så meget forskelligt eks. storslået natur, kultur, frivilligt arbjede også med på vejen venner for livet!!! Adventureheart var ærlig med det de solgte og efter mine behov og de stod klar med hjælp med det samme vist der var brug for det på rejsen.

2018年2月22日

Sydlige Afrika - overland safari & dyreprojekt

Jeg har været på en fantastisk rejse til Afrika, som startede i Cape Town, hvorefter vi rejste gennem 4 lande på 19 dage. Derefter fløj jeg tilbage til Namibia hvor jeg skulle arbejde på et dyre projekt i 4 uger. Det var en smule skræmmende i starten, da det var min første flyvetur alene og min første gang i Afrika, men hele turen foregik uden problemer. Adventure Heart havde selvfølgelig sørget for fragten til og fra lufthavnene, så der var ikke meget man skulle bekymre sig om.
Jeg har fået de mest fantastiske oplevelser på turen og mødt en masse dejlige mennesker. Jeg er blevet helt forelsket i Afrika og har helt sikkert tænkt mig at tage tilbage!

2018年2月21日

3 fantastiske uger i Thailand

En oplevelsesrigt 3 ugers backpacking rejse til Thailand jeg havde i september måned. Adventur Heart har været rigtig behjælpelige og tålmodige med besvarelse på alle mine spørgsmål. De har været rigtige grundige med informationer, så jeg var sikret mig en sikker tur igennem hele rejsen. Du kan aldrig planlægge hver et punkt så præcis og perfekt, så udfordringer vil der altid være. Dog har Adventur Heart altid stået til rådighed med hjælp under turen, hvis der var behov for hjælp. Jeg kan klart varmt anbefale jer til andre der vil ud at rejse, opleve verden og på eventyr.

2017年10月30日
5つ星のうち2の評価

Under vores rejse kontaktede vi …

Under vores rejse kontaktede vi Adventure Heart og gav udtryk for bekymring over vores 'værtsfar', som vi dels mistænkte for at snyde os for penge med vilje, dels efterhånden opfattede som utroværdig, upålidelig og ubehagelig. Der var ingen hjælp at hente, da de i stedet kontaktede værten og derfra konfronterede os med hvorfor vi løj om ham. Efter en lang kamp hvor VI (rejsegruppen) var i kontakt med konsulat og ambassade omkring de ugyldige arbejdstilladelser værten havde skaffet os, kom vi hjem en måned for tidligt uden yderligere kompensation og med beskeden om at vi var forkælede hvis vi havde forventet en anden oplevelse. Nu er vores værtsfamilie blevet fængslet for bedrageri og menneskehandel i forbindelse med den NGO Adventure Heart kørte samarbejde med. (2016)

2017年10月1日

Kære Ida,

Vi er temmelig uforstående over, at se denne udlægning, hvor mange ting og forhold er blandet sammen i flæng. Vi var i kontakt med jer i flere uger omkring alle jeres tilbagemeldinger, og hjælp jer med at få bekræftet på skrift både fra konsulat og ambassade at jeres visum var gyldigt. Jeres værtsfar var politisk engageret og vi vurderede, at dette arbejde tog for meget af hans fokus fra vores program, og samarbejdet ophørte tilbage i foråret 2016. Vi kan naturligvis ikke have utilfredshed med en partner og vi lyttede til jeres feedback, og forsøge at afhjælpe enhver situation ved at lytte til alle parter, men vi kan ikke tage stilling til om, der er nogen, der måtte lyve. I valgte selv at tage hjem uanfægtet, at de nødvendige dokumenter var i orden. I fik tilmed refunderet penge for denne periode. Hvad der foregår på den politiske scene eller på en NGO 1 ½ år efter endt samarbejde har vi derimod ingen indsigt i.

5つ星のうち5の評価

Fantastisk tur til Tanzania, Zanzibar og Kenya!

Jeg havde en fantastisk tur til Tanzania, Zanzibar og Kenya med Adventureheart!
Turen levede op til alle mine forventninger, om at opleve landene og kulturen på tæt hold, god hjælp med det praktiske inden og på turen, samt god og pålidelig samarbejdspartner, som også havde godt styr på alt, og som var rigtig villig til at give os den bedste tur.
Jeg var især vild med det frivillige arbejde vi lavede på et børnehjem, og vores tur på kilimanjaro, som dog var ret dyr, i forhold til det vi havde forventet at betale.
Ellers havde vi også gode udflugter, som bød på masser relevant at se og opleve, og vi kom tæt på lokalbefolkningen, som var rigtig åbne over for os.
Helt klart stor anbefaling herfra!

2017年9月12日

Mit livs eventyr!!!

Adventureheart var med til at gøre min rejse, mine oplevelser og mit eventyr til det bedste nogensinde!! Jeg havde en fantastisk rejse fra start til slut, og jeg vil klart anbefale det til andre. Jeg følte mig tryg på hele rejsen, og hvis der var noget, kunne vi nemt komme i kontakt med vores kontaktperson fra Adventureheart. Det var fedt at opleve ting, som man måske ikke selv havde valgt, hvis man rejste på egenhånd. Ved at rejse med Adventureheart var det også muligt at vi nogle gange boede hos lokale familier, hvilket var meget interessant. Alt i alt var det den fedeste, vildeste og mest oplevelsesrige rejse og jeg var glad for at dele det hele med min gruppe!!

2017年9月8日

Best trip of my life!

I had the most amazing trip, at first I wasn't sure whether or not, I should spend that amount of money on a trip. But I can tell you, that money can't buy true happiness. This trip was the best thing I've ever done, and though it can be pricey, the month I was away In Botswana I've never been happier and contempt with my life. When you're sitting at the bonfire at night, exchanging stories with people from all over the world, or sleeping atop of a container - where the kitchen happened to be. Looking at the milky way and thousands of stars. Even though it was 1-2 degrees Celsius in June-July at the night, I've never slept better than I did a top of a container. We had to feed all the animals - Lions, leopards, wild dogs and Gary. It was such an amazing experience you could feel a rush in your body, when looking straight into the lion's eyes, knowing you're so close to such a powerful animal.
This was only a small part of the experience.
I can't possibly tell in words how amazing this trip was. So "just do it" you won't regret it, only that you didn't get to experience this wonderful place in Africa!
Cheers - Marcus from Denmark

2017年9月5日
5つ星のうち3の評価

Nepal er et smukt land !

Jeg tog til Nepal i to måneder sammen med 4 andre rigtig søde mennekser. Det var super grænseoverskridende, da vi ikke havde mødt hinanden før, men også vildt spændende. Vi fungerede godt sammen og turen blev kun bedre af den grund !
Adventure Hearts partner, Gap Nepal, er super søde, meget hjælpsomme og forstående. -
Vi besøgte en National park i Chitwan, hvor de havde elefanter, hvis eneste formål var at transportere tourister rundt på ryggen, imens der sad en mand og slog den med en kæp, og stangede den i siden med en spids metalkrog monteret på hans sko. Derudover var nogle elefanter også lænket fast til en pæl med en meget kort kæde. Der var hurtigt en bred konsensus om, at dette var uacceptabelt, og at vi ikke skulle ride på nogen elefants ryg. Da vi vendte tilbage til Kathmandu, fortalte vi om vores oplevelse til Gap Nepal, og der gik ikke lang tid før, de havde fjernet elefantturen fra deres program. De lyttede til vores kritik og handlede på det - Super fedt !

Trekking i bjergene var en af de bedste oplevelser på turen. Specielt Everest Base Camp - kan kun anbefales.

Information vedrørende rejsen kom lidt sent. Der var et tidspunkt, hvor jeg var usikker på om turen blev til noget, fordi jeg ikke havde fået billetten tilsendt. Ligeledes med programmet. Afrejsemødet på skype, kunne også have været arrangeret noget tid forvejen, i stedet for to dage før.

Men alt i alt har det været en rigtig god oplevelse og Nepal er et fantastisk smukt land.

2017年9月1日

Hej Sofie,

Dejligt at I også havde en fantastisk AdventureRejse.
Elefantridning foregår desværre stadig mange steder i verden, også Nepal, og det vil desværre nok tage tid inden det bliver udryddet helt, men godt at I også har taget stilling til dyrevelfærd.
Den bedste måde at kommunikere med, som besøgende er med sine penge.

Flybilletterne blev bestilt med det samme vi havde modtaget dine dokumenter til rejsen.
Du betalte din flybillet d. 8 og flybilletten blev sendt til dig indenfor 5 timer.

Mødet blev afholdt 11 dage inden afrejse, hvilket er lidt senere end sædvanligvis, da det var den eneste dag I alle kunne.

5つ星のうち4の評価

Der skal lyde en stor tak!

Adventure Heart hjalp mig med at designe og planlægge min sidste tur til det sydlige Afrika i mit ene sabbatår. Det blev en kombination af en overlandssafari med andre unge fra hele verden i bus samt en god uges tid på egen hånd i skønne Cape town. Jeg havde en fantastisk tur!!

Jeg fik hjælp til det jeg bad om - booking af overlandssafari, mindre ture (fx. en guidet tur i Cape town og nærområde), transport til og fra lufthavne, hoteller mm. Der var også tid til, at jeg selv kunne booke det jeg selv ville finde ud af. Jeg havde kontakt med bureauet hele vejen igennem, og blev flere gange kontaktet, for at forsikre, at der var styr på det hele. Det er klart, at der skulle mange mails til, for at få sammensat sådan en stor tur, men det lykkedes i den grad.

Efter hjemkomsten var de ligeledes meget interesserede i at høre om min tur, og om alt levede op til mine forventninger.

Jeg har kun haft en god oplevelse med Adventure Heart og vil gerne anbefale deres hjælp til enhver, som ikke vil begive sig ud i at planlægge en rejse på egen hånd.

Der skal lyde en stor tak! :D

Ps. Det er klart, at omkostningerne på sådanne ture løber lidt mere op, end hvis alt bookes direkte - men tro mig - det er ikke altid besværet værd! (Jeg har også prøvet at planlægge større ture på egen hånd!). Når der skal tages hensyn til visum, transporter og lignende, er det bare lettere, når andre har fikset det på forhånd ;-)

2017年8月30日

Trustpilot エクスペリエンス