Vi, en familie pÃ¥ 10 personer i alderen fra 9 til 78 Ã¥r, er vendt hjem fra Kenya, en tur, som bÞd pÃ¥ sÃ¥vel Safari som badeferie. Fra fÞrste gang vi talte med Bo fra Afrikas Horisonter, fÞlte vi e... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vi er en familie pÃ¥ 11 personer i alderen fra 11 Ã¥r til 70 Ã¥r, som netop er kommet retur fra en fuldstÊndig fantastisk ferie i Namibia. Turen blev planlagt af Klaus fra Afrikas Horisonter i samarbe... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Det har vÊret en hel fantastisk ferie i Kenya, hvor vi sÃ¥ alt hvad hjertet kunne begÊre af dyr lige fra smÃ¥ manguster til kÊmpe elefanter. Vores chauffÞr var fÊnomenal til at spotte dyrene og lÊse dem... ãã£ãšèŠã
Netop hjemvendt efter 2 uger i Sydafrika, hvor alt bare spillede fra start til slut. Klaus havde sammensat en fantastisk rejse helt i trÃ¥d med det vi Þnskede og lÊgger vÊgt pÃ¥. Fantastiske hoteller,... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Et rejsebureau, der deler en kÊrlighed til Afrika og bidrager til dets lokale samfund. Vi har ét enkelt mål: at skrÊddersy den perfekte rejse til jer! Vores udvalg byder på alle slags rejser, hvor vi tilpasser os kundens Þnsker. Vi tilbyder klassiske og aktive safarirejser i Kenya, kulturelle oplevelser i vinlandet i Sydafrika samt ophold på danske lodger i dyrerige nationalparker. I er velkomne til at kontakte os med dine spÞrgsmål, da vi altid stiller os til rådighed og er villige til at hjÊlpe med jeres overvejelser.
é£çµ¡å
2100, KÞbenhavn Ã, ãã³ããŒã¯
- afrikashorisonter@gmail.com
- www.afrikashorisonter.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Helt fantastisk tur som var arengeretâŠ
Helt fantastisk tur som var arengeret af Afrikas Horisonter. I forbindelse med mine forÊldres sÞlvbryllup, Þnskede vi i min familie at tage til Afrika. Vi fik hjÊlp af Kim til at planlÊgge vores tur. Det var en meget tryg og behagelig proces og det afspejlede sig også da vi landede i Kenya. Kim havde fundet to vidunderlige Guider Patrick og Ezra. De fik hele Safari oplevelsen, til at blive noget helt specielt. Efter nogle dages Safari i Nakuru og Masai Mara, kÞrte Patrick og Ezra os til Karen Blixens Hus, hvor vi fik en dejlig frokost og blev derefter kÞrt til lufthavnen.
Både på logden i Nakuru og teltene i Masai Mara som vi boede i, var virkelig nogle vidunderlige steder. Alle var så imÞdekommende og hjÊlpsomme.
Anden del af vores ferie var på Zanzibar, hvor vi boede på Ocean Paradise Beach Resort. Vidunderligt sted med sÞdt personale, smukke og rolige omgivelser og meget lÊkkert mad.
Alt i alt har det vÊret en fantastisk ferie som vi ikke glemmer. Jeg vil anbefale alle at bestille jeres rejse igennem Afrikas Horisonter

10 skÞnne dage i Tanzania
Min kÊreste og jeg havde 10 skÞnne og oplevelsesrige dage i Tanzania takket vÊre Kim og Afrikas Horisonter.
Vi havde selv booket flybilletter tur/retur, men Kim fik tilpasset en rejse med safari og afslapning på Zanzibar efter vores behov. Vi blev hentet af vores safariguide i lufthavnen om morgenen, hvorefter vi kÞrte til Lake Burunge Tented Lodge. Efter lidt afslapning gik vi på vandresafari ved Lake Burunge, som var en fin blÞd start.
På dag 2 var vi afsted på heldagssafari i Tarangire National Park, som var vores yndlingssted med masser af vilde og fascinerende dyr. Den efterfÞlgende dag gik turen til Lake Manyara National Park, hvor vi var på safari en hel dag, inden vi kÞrte til Tloma Lodge.
Dag 4 var vi pÃ¥ safari i Ngorongoro-Krateret, som var en meget unik naturoplevelse bÃ¥de grundet selve âcalderaâ-fÊnomenet men ogsÃ¥ det kÊmpemÊssige dyreliv i krateret, hvor vi sÃ¥ hele âThe Big Fiveâ pÃ¥ en og samme dag.
Vores safariguide, som var en klasse fyr, god til engelsk og kunne besvare alle spÞrgsmål angående dyr, kultur, befolkning, beplantning etc., satte os af i Arusha lufthavn, hvorefter vi flÞj til Zanzibar.
Her nÞd vi de sidste 5 dage på Karafuu Beach Resort & Spa, som var et rigtig fint sted med god mad, dejligt pool-område og god strand.
Alt i alt en superfed tur, og vi kan varmt anbefale at tage afsted med Afrikas Horisonter. Det er dejligt, der er styr på sagerne!

Afrikas Horisonter ããã®åç
En uforglemmelig tur. Kan klart anbefale!
En stort tak til Kim der har sÞrget for at denne tur blev helt fantastisk. Vi var fÞrst på safari i Nakuru og derefter i Masai Mara og begge ture var helt enestående. Vores to chauffÞrer Patric og Ezra kunne vi fÞle os helt trygge ved under hele turen, fordi de havde så stor kendskab til områderne og respekt for dyrene. De tog ingen chancer i forhold til ruterne vi tog, taget i betragtning at landet lige er fÊrdig med deres regntid og jorden derfor stadig er mÊrket af det. Afrikas Horisonter/Kim har hele tiden vÊret en stor hjÊlp og vi har kunne spÞrge ham til råds flere gange. At udvide turen med en ekstra dag på Zanzibar var intet problem for dem at arrangere. Lodgesne, teltene og hotellerne var nÞje udvalgt af Afrikas Horisonter og der var intet at sÊtte en finger på. Vores chauffÞrer sÞrgede for vores check in (vi skulle kun vise vores pas), så alt kÞrte "smooth" og vi kunne slappe af og nyde ferie fra fÞrste skridt vi tog ud af flyveren. Vi vil helt klart bruge Afrikas Horisonter igen og kan helt klart anbefale dem. Vi glÊder os til nÊste tur!

Helt igennem fantastisk!
En kÊmpe tak til Kim for at planlÊgge og arrangere vores bryllupsrejse til Kenya. Det var helt igennem fantastisk og Kims store kendskab til landet kunne virkelig mÊrkes.
Vi havde den bedste chauffÞr under hele rejsen (Abu skal have den stÞrste tak for at guide os igennem nationalparkerne, fortÊlle om dyrene og om Kenya generelt) og sov på de mest autentiske camps.
Kim var altid kun et telefonopkald vÊk og vi fÞlte os i trygge hÊnder fra start til slut.
En kÊmpe anbefaling herfra!

Afrikas Horisonter ããã®åç
Afrikas horisonter kan varmt anbefales
Afrikas horisonter kan varmt anbefales. Vi var en famile på 11 der var afsted,og alle var meget glade for turen. Det var rigtig gode logde, samt to gode chauffÞrer,der sÞrgede godt for os alle. Vi fik alle en rigtig god oplevelse. Vi fÞlte os i gode hÊnder, og det gjorde vi også når vi kontaktede Kim, i forbindelse med at arrangere turen.

Afrikas Horisonter ããã®åç
StorslÃ¥et ferie i Kenya og pÃ¥ Seychellerne â Wow Wow Wow
Klaus har sÞrget for at vi som familie har fået en helt igennem uforglemmelig rejse i Afrika.
FÞrst i Kenya med privat safari til 3 fantastiske og forskellige steder og dernÊst på Seychellernes 3 stÞrste og ikke mindst flotte Þer. Vi har oplevet det bedste ved safari og det bedste ved en aktiv sol og bade ferie.
Takket vÊre kyndig rÃ¥dgivning og planlÊgning fra Klausâ side fik vi skrÊddersyet et program lige efter vores Þnsker, og der var sÞrget for alt undervejs, sÃ¥ vi blot kunne nyde ferien fuldt ud. I hele forlÞbet op til vores afrejse havde vi den bedste dialog med Klaus og vi fik svar pÃ¥ alt hvad der var behov for til sÃ¥dan en rejse.
Vi kan i den grad anbefale Afrikas Horisonter til andre.

Fantastisk og uforglemmelig ferie
Afrikas Horisonter hjalp med at planlÊgge en uforglemmelig ferie i Cape Town og garden Route i Sydafrika. Turen var krydret med de mest fantastiske overnatnings steder. Servicen var alle steder fantastisk.
De havde tÊnkt på, og arrangeret alt, så vi bare skulle slappe af og nyde ferien.

Afrikas Horisonter var fantastiske
Afrikas Horisonter var fantastiske til at arrangere en uforglemmelig tur til Sydafrika. Kim gav sig god tid til at planlÊgge turen med os og komme med spÊndende forslag til turen. Vi var i Cape Town og Garden Route.
Bestemt ikke sidste gang vi rejser med Afrikas Horisonter til Afrika. Alt var trygt og sikkert.

Afrikas Horisonter ããã®åç
Tryg og kyndig vejledning vedr
Tryg og kyndig vejledning vedr. vores Safaritur til Sydafrika af Kim. FÞlte os i trygge hÊnder i hele forlÞbet og havde en fantastisk ferie.

2 x 5âïžâïžâïžâïžâïž
2 x 5âïžâïžâïžâïžâïž
5 til Kim - Afrikas Horisonter for en fantastisk service hele vejen igennem en veltilrettelagt 12-dages klassisk safari i Kenya - vores fÞrste tur til Afrika. Flotte lodges/telte i spÊndende nationalparker, overalt blev vi budt velkommen af det sÞdeste personale.
Og 5 til vores guide og chauffÞr Michael Waiganjo, som hver dag delte sin viden om Kenyas dyreliv (og meget andet), og som hver dag gav os de bedste oplevelser.
Vores allerbedste anbefalingerâïžâïžâïžâïžâïž

FANTASTISK Bryllupsrejse - KLAR ANBEFALING
Det er en helt fantastisk service som der bliver lagt for dagen. Jeg vil til hver en tid anbefale alle at rejse med Afrikas Horisonter. Selv med en masse udfordringer fra min side af, blev tingene lÞst og der blev undersÞgt en masse ekstra ting som Kim ikke havde behÞvede, da problemet lå på mit bord.
Så alt i alt kan jeg kun VARMT anbefale Kim og hans team, da alt bliver skrÊddersyet efter behov og servicen, turen, og alt var i TOP KLASSE.
SÃ¥ mange tak for det. Det bliver ikke sidste gang.

Fantastisk oplevelse!
Min kÊreste og jeg var på vores fÞrste safari-tur i Kenya, efterfulgt af badeferie på Zanzibar. Fra fÞrste opringning fra Kim, til at rejsen var slut oplevede vi service i topklasse. Man kunne virkelig mÊrke at Afrikas horisonter vidste hvad de lavede. Vi havde brug for at der var styr på alt inden vi rejste hjemmefra, så vi bare kunne holde ferie når vi ankom. Det kunne vi i den grad! Vi skulle bare fÞlge med og nyde turen. Vi boede på de mest fantastiske lodges i Kenya, med virkelig god mad og service. Vores guide/chauffÞr James var en erfaren herre og det lykkedes ham at vise os "The Big Five" på blot fire (!!) dage! Derefter gik turen med fly til Zanzibar, hvor vi ankom til paradis på "Next Paradise resort". Her var ikke en finger at sÊtte på noget. Fantastisk mad, fantiske omgivelser og god, sÞd service.
Jeg vil til hver en tid anbefale Afrikas Horisonter, da Klaus opfyldte alle de Þnsker og krav (Klaus var meget tålmodig) jeg havde til turen.
Fremover vil jeg aldrig vÊlge et bureau som dÊkker hele verden, men kun vÊlge specialister på området.
Tak til jer, Afrikas Horisonter!

Vi var vilde med Kenya
Vi har vÊret på 10 dages fantastisk rejse til Kenya. Vi rejste med hele familien, heraf to bÞrn på 5 og 8 år. Vi har oplevet meget personlig kontakt og information fÞr rejsen og alt fungerede flot på turen. Fra afhentning, indkvartering og ture. Vi var vist sÊrlig glade for Tsavo park og lodge. Fantastisk at sidde der og kigge på masser af dyr. Og vi have en eminent sÞd og vidende guide og chauffÞr i parkerne. Alt i alt en meget stor oplevelse for os alle.

12 skÞnne dage i Kenya
12 skÞnne dage i Kenya. Masai Mara Nationalpark hvor vi havde 2 kompetente guider på vores Safari ture. Jeg fÞlte mig tryg på hele turen. Tak til Afrikas Horisonter for at arrangere denne dejlige tur.

En oplevelse for livet
Det har vÊret en helt igennem fantastisk rejse med oplevelser langt ud over, hvad jeg havde forestillet mig og drÞmt om.
Jeg har kun godt at sige om min ferie, lige fra den service, Afrikas Horisonter har givet, med hjÊlpe beskrivelser til udfyldning af diverse rejsedokumenter og tilbud om, at man altid kan ringe til dem ved tvivl om, hvordan man skal udfylde osv.
De to Lodges, Ashnil Mara Camp og Eagle View, var en helt ny oplevelse for mig som aldrig fÞr har vÊret på safari.
Det var meget spÊndende at bo i telte omgivet af dyr, men samtidig fÞlte jeg mig helt tryg.
Personalet begge steder yder en hÞj service i teltene, hvor de sprayer hver aften mod myg og andre insekter (der er endda myggebalsam på badevÊrelset), ordner sengen både morgen og aften, åbner og lukker ydersiden af teltet, hvis man Þnsker det, ligger varmedunke i sengen og holder det pÊnt og rent.
I restauranten, baren og receptionen er servicen ligeledes upåklagelig.
Der er på Ashnil dejlig buffet med noget for enhver smag og på Eagle View bliver den dejlige mad prÊsenteret og serveret.
Alt udfÞres af venligt personale, som tilmed har en god humor.
Vi havde to fantastiske guider, Abu på Ashnil og Steve, en Êgte Masai på Eagle View.
Begge gav os oplevelser vi kun havde turde drÞmme om eller slet ikke havde forestillet os at få.
For eksempel de to geparder som lige havde nedlagt en bÞffel, Abu kÞrte os hen til, kun ti minutter efter vi havde passeret gaten ind til Masai Mara.
Eller lÞve parret vi overvÊrede på nÊrt hold parre sig et par gange. Steve havde en fantastisk evne til at lytte sig frem til dyrene.
Efter fem dage fulde af oplevelser, så vi frem til fem badeferie dage på hotellet Swahili Beach Resort, et meget smukt og velholdt resort både ude og inde. Bygningerne er smukke med mange spÊndende detaljer og mÞbler, diverse lamper og pynt passer smukt ind i omgivelserne. Alt er holdt i behagelige natur farver.
Parken er meget flot med mange blomster og store flotte palmer og Baobab trÊer, samt en fantastisk pool i 7 etager der altid er ren og indbydende.
Stranden ligger lige nedenfor resortet. Her kan man gå en meget lang tur ved lavvande i det dejlige fine sand eller nyde det varme Indiske Ocean.
Her er personalet også meget venlige og hjÊlpsomme, og alt er pÊnt og rent. Der bliver serveret dejlig mad i restauranterne - vi benyttede os mest af buffet restauranten hvor der var et stort og varierende udvalg både morgen og aften.
Afrikas Horisonter har givet mig en oplevelse for livet. Tak...

Afrikas Horisonter ããã®åç
Vi har vÊret på familieferie i Kenya
Vi har vÊret på familieferie i Kenya , safari og badeferie. Det har vÊret en fantastisk tur hvor vi har fÞlt os tryg og godt behandlet hele vejen. Vores rejsemål Tsavo National Park og Swahili Beach Resort levede i hÞj grad optil vores forventninger, så tak for en fantastisk tur.

Det var vores 1.rejse til Afrika
Det var vores 1.rejse til Afrika , Kenya- Masa Mara og Kim fra Afrikas Horisonter sammensatte ferien ud fra de Þnsker vi havde. Vi har fÞlt os trygge og oplevelserne og overnatnings stederne levede op til enhver forventning. SÊrligt vores 2 chauffÞrer viste deres verden , ud over hvad vi havde forventet.
Vi vil også fremhÊve Eagle View Camp, for deres store gÊstfrihed og at de fik os til at fÞle os hjemme. Der var hÞjt service niveau og maden var super lÊkker. Udflugterne fra campen, var så givende og lÊrerige.
At flyve med Safari fly ud til kysten, var sikker og piloterne var kompetente. Alt var planlagt til mindste detalje, så vi bare skulle nyde og holde ferie.
Tak Kim for at vise os Afrika.

Fantastiske SydafrikaâŠ
Små to uge i fantastiske Sydafrika er slut. Rejsen bÞd på utroligt mange gode oplevelser uanset om det var i de smukke bjerge nordÞst for Johannesburg eller på safari i KrÌger Park. Vi kÞrte selv rundt mellem de fire nÞje udvalgte steder som Afrikas Horisonter havde foreslået. Flyrejse, billeje, overnatning - alt perfekt. En udfÞrlig rejsebeskrivelse og mange gode råd fÞr afrejse gjorde det meget nemt. Kan varmt anbefales.

Dejlig tur til Tanzania
Vi havde en dejlig tur til Tanzania, hvor oplevelserne ovenud stod mÃ¥l med forhÃ¥bningerne. I tillÊg til naturoplevelserne var vi meget tilfredse med overnatningsstederne og safariguiden. I planlÊgningsfasen fik vi hurtige svar og god rÃ¥dgivning af âAfrikas Horisonterâ. De par gange, hvor jeg havde spÞrgsmÃ¥l til âAfrikas Horisonterâ i lÞbet af turen, blev de hurtigt hÃ¥ndteret per e-mail. Alt i alt en god og tryg oplevelse.

Afrikas Horisonter ããã®åç
Endnu en skÞn tur til Kenya
Vi har rejst flere gange med Afrikas Horisonter til Kenya - det har fungeret til punkt og prikke.
Vi er meget glade for den personlige betjening både fÞr, under og efter rejsen, der bliver fulgt op på alt.
Vi nÞd Kenya, det er et skÞnt land med den smukke natur og dyreliv,
befolkningen er så sÞde og smilende.
Vores âdriver/guideâ var sÃ¥ dygtig og vidende, god til at fortÊlle om alt det vi sÃ¥, samtidig havde han den bedste humor, hvilket betyder meget nÃ¥r man sidder mange timer sammen i en bil.
Tak for endnu en fantastisk tur, det et ikke sidste gang vi har brugt Afrikas Horisonter.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã