Det er rart at kÞbe tÞj, hvor man ikke bare fÞlger en trend, men finder noget, man faktisk får brugt igen, selvom det ikke altid rammer helt plet.
Agard OdenseÂ
Kundeservice hjalp hurtigt med stÞrrelsen, hvilket var nyttigt. Rådene passede, men det tog lidt tid at få svar.
Pasformen overraskede mig. Det sidder afslappet, men stadig pÊnt, også hvis det kunne have siddet lidt bedre.
Ãnsket om en vinter jakke, der efter 15 dage, stadig ikke er kommet. 19/11 frÞs sporingen i Kina. Intet er sket siden. I skrivende stund 26/11. Som flere andre skriver, pengene er ogsÃ¥ trukket he... ãã£ãšèŠã
Farverne er afdaempede og passer tilâŠ
Farverne er afdaempede og passer til alt i min garderobe det gor det virkelig nemt at style
Jeg har allerede anbefalet dem til mineâŠ
Jeg har allerede anbefalet dem til mine venner, fordi oplevelsen simpelthen var så god.
Kina bras
Total dÃ¥rlig oplevelse. Jeg bestilte en vinterjakke som tog evigheder om at komme. Da den kom frem var mÊrkerne klippet af og den passede desvÊrre ikke. Jeg vil gerne returnere, og skrev flere mails inden jeg fik svar med, at det koster 350 kr at sende den retur til Kina. ð
Det hele fÞles meget gennemtÊnkt
Det hele fÞles meget gennemtÊnkt. Fra design til små detaljer som syninger og stofvalg.
Jeg kan godt lide den rolige palet
Jeg kan godt lide den rolige palet. Det passer til både arbejde og fritid, selvom den kunne vÊre en smule mere varieret.
Endelig toj der ikke mister form efterâŠ
Endelig toj der ikke mister form efter fa ganges brug. Jeg er virkelig tilfreds
Det fÞles godt at stÞtte et brand
Det fÞles godt at stÞtte et brand, der tÊnker på kvalitet og holdbarhed, også selvom oplevelsen ikke var helt uden mangler.
liveringen var hurtig og alt var pakketâŠ
liveringen var hurtig og alt var pakket paent og omhyggeligt
Kina là rt
KÞber en jakke til knap 600,- som er det rene Kina lÃ
rt, når det kommer frem.
Skriver til dem, at jeg gerne vil returnere den, hvortil de nÊrmest prÞver at tale mig fra det, men vil tilbyde 20% på mit nÊste kÞb hos dem. Dertil skal det siges at jeg bestilte den d. 12/11 og den ankom fÞrst i dag, d. 9/12.
Jeg synes
Jeg synes, det er fedt, at de går op i Êrlige og simple lÞsninger. Det kan mÊrkes i produkterne, selv hvis alt ikke er perfekt.
materialerne er blode mod huden og manâŠ
materialerne er blode mod huden og man maerker kvakiteten selv om det ikke helt er pa det niveau jeg havde habet pa
Jeg elsker
Jeg elsker, hvor enkelt designet er. Det gÞr det let at kombinere med andet tÞj, selvom det måske mangler lidt ekstra detaljer.
Kundeservicen var utrolig hjaelpsom
Kundeservicen var utrolig hjaelpsom, da jeg havde et sporgsmal om storrelsen.
Scam fup og fidus
Scam fup og fidus. Kina scam med adresse på en tilfÊldig kolonihave i Odense - adressen har ikke et firma tilknyttet i cvr registret. Billederne på tÞjet er fra Pinterest. Teksten er skrevet med AI. DomÊnet udlÞber i år og så resetter de nok deres scam i et andet navn. LÊg i Þvrigt mÊrke til alle deres vare er på "tilbud" og man ikke kan få penge tilbage på nedsatte produkter. Ikke det gÞr nogen forskel.
Alle der har skrevet herinde med mere end 1 stjerne er bots eller fake profiler til de kan få presset lidt flere kÞb igennem.
Pas på jer selv derude. AI har desvÊrre gjort livet nemmere for svammerne.
Jeg bestilte et par basisdele og endteâŠ
Jeg bestilte et par basisdele og endte med at bruge dem ret ofte, selv hvis de ikke er blevet mine absolutte favoritter.
Det fÞles som noget
Det fÞles som noget, der holder mere end én sÊson, hvilket jeg sÊtter pris på, selvom kvaliteten ikke er fejlfri.
Tabere scam kinesisk firma⊠jakkenâŠ
Tabere scam kinesisk firma⊠jakken ankommer fuldstÊndig billigt og dårligt stof, samt jakken er Þdelagt giver de penge tilbage nej nej, men man kan få en ny jakke, som sikkert også er lavet for 5 kroner.
Jeg Kan godt lide at man maekarâŠ
Jeg Kan godt lide at man maekar handvaeker der er ingen lose trade eller skaeve syninger
Pasformen overraskede mig
Bestilte et jakkesÊt 13 november 2025
Bestilte et jakkesÊt 13 november 2025. Fik ingen bekrÊftelse eller sms pÃ¥ min ordre, men pengene var de hurtige til at tag, de svarer ikke nÃ¥r jeg skriver til dem og jeg har ikke modtaget min pakke . Det lugter langt vÊk af fup og svindel ,sÃ¥ jeg har tÊnkt at melde dem til politiet ð¡