Agard Odense

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち3の評䟡

Det er rart at kÞbe tÞj, hvor man ikke bare fÞlger en trend, men finder noget, man faktisk får brugt igen, selvom det ikke altid rammer helt plet.

5぀星のうち1の評䟡

Ønsket om en vinter jakke, der efter 15 dage, stadig ikke er kommet. 19/11 frÞs sporingen i Kina. Intet er sket siden. I skrivende stund 26/11. Som flere andre skriver, pengene er ogsÃ¥ trukket he... もっず芋る

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 79ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Jeg har modtaget min pakke

Jeg har modtaget min pakke, men desvÊrre må jeg udtrykke stor skuffelse. Leveringstiden var vÊsentligt lÊngere end forventet, og kvaliteten af varen stemmer slet ikke overens med det, der prÊsenteres på jeres hjemmeside. Det produkt, jeg har modtaget, fremstår billigt og af lav kvalitet.

Dette stÃ¥r i skarp kontrast til de vÊrdier, I beskriver – om Êrlighed, enkelhed, respekt og tidlÞse kvalitetsprodukter.
Min oplevelse lever desvÊrre ikke op til disse lÞfter.
Jeg er derfor mere end utilfreds

Venlig hilsen‹

Patricia

2025幎11月28日

Snyderfirma

Jeg bestilte en skovmandsskjorte med foer til kr 466,- modtog en tynd skjorte uden foer og i en mindre stÞrrelse, lige til skraldespanden. Jeg kunne vÊlge og returnere til ca kr 425,- og fÃ¥ 20% pÃ¥ mit nÊste kÞb🀪

2025幎11月21日
5぀星のうち1の評䟡

HVis man kunne give NUL stjerner så var

HVis man kunne give NUL stjerner så var det de I havde fået!!

"For at vÊre berettiget til returnering skal varen vÊre ubrugt, uåbnet og returneres i original emballage med alle mÊrkater og etiketter intakte"
Det betyder så at man ikke har mulighed for at tjekke sin vare når(hvis man nogensinde) modtager den?
Jeg kommer til at returnere min pakke så snar den lander. det koster sikkert det samme som jakken!!!, Og så er det jo så spÊndende om dette holder:
NÃ¥r vi har modtaget og inspiceret din returnerede vare, behandler vi refusionen inden for 10 hverdage.
Refusionen krediteres til din oprindelige betalingsmetode.
BemÊrk, at din bank eller betalingsudbyder kan bruge lidt ekstra tid på at overfÞre belÞbet.

Jeg vil vÊdde på det IKKE holder.
Til gengÊld vil jeg råde alle til at holde sig laaaaaaaaangt vÊk fra denne butik. Syg dårlig kundeservice, og "lager i HKHKG"" min bare.....

Kan I alle klappe: T E M U/ S H E I N

2025幎11月28日
5぀星のうち1の評䟡

Ønsket om en vinter jakke.......

Som flere andre skriver, pengene er også trukket her og blev det kort tid efter bestilling.
LÊg mÊrke til i andre kommentarer, hver gang nogle skriver om deres dårlige oplevelse er dette skod firma, kommer der prÊcis det samme autosvar retur.!

HOLD JER LANGT VÆK FRA AGARD-ODENSE!!

2025幎11月19日

KÊmpe Kina fusk

Jeg bestilte en jakke og sko d. 6. november, og der har ikke vÊret en opdatering på leveringen siden da. Derudover er dialogen med kundeservice helt i skoven, ligesom de snyder. De skriver intet sted på deres hjemmeside at returneringer skal sendes til Kina, men når man beder om at returnere så insisterer de på at det skal sendes til Kina. Jeg politianmelder dem nu.

2025幎11月26日

Jeg bestilte en jakke for 14 dage siden

Jeg bestilte en jakke for 14 dage siden og jeg har ikke fÃ¥et jakken... som ander skriver sÃ¥ er det ikke et dansk firma . Jeg har set den jakke pÃ¥ aliexpress efterfÞlgende og hade jeg bestilte den der for 14 dage siden hade jeg en vinter jakke nu .... Jeg har fÃ¥et jakken den 13/12 2025 og det er ikke en vinterjakke og den er for lille og Êrmerne er ikke lige langt 😔

2025幎11月10日
5぀星のうち1の評䟡

Jeg har bestilt en herre frakke i

Jeg har bestilt en herre frakke i starten af november og har stadig ikke modtaget den på trods af de skriver på deres hjemmeside at der går 4 dage efter afsendelse!
Pengene tog de selvfÞlgelig med det samme. Der er ingen opdateringer når jeg ser på sporing af forsendelsen siden den 19, den er ikke engang kommet til Danmark.

2025幎11月11日
5぀星のうち1の評䟡

Dette er ikke et dansk firma som navnet

Dette er ikke et dansk firma som navnet ellers antyder! De sender fra Kina og der er LANG leveringstid! bestilte ca en uge fÞr jeg skulle bruge pakken da jeg troede de sendte fra Danmark. Da jeg kan se pakken ikke kan nå frem (den er stadig i Kina) skriver jeg mail til dem om at jeg Þnsker at anullere ordren. Dette er nu ca en uge siden og jeg hÞre intet! :/ men pengene har de da hÊvet!!!
Virkelig en trÊls oplevelse!! Hvis Agard Odense ser dette må i meget gerne anullere ordren: Ordre #1166
med tracking nr: CJPWV4111500530YQ
Skal selvfÞlgelig nok Êndre min bedÞmmelse her på trust pilot hvis i hjÊlper mig.

2025幎11月11日
5぀星のうち1の評䟡

Anbefaler IKKE at handle hos dem!

Meget dårlig kvalitet af sweateren! Fremstår som billig kinalort!!!
Lå smidt sammenkrÞllet i pakken, som jeg modtog EFTER 3 UGER!!!!
TrÞjen fuldstÊndig krÞllet og pakken Þdelagt..
Bestilte i starten af november. Havde ingenting hÞrt efter halvanden uge, hvor jeg skrev til dem og spurgte til min pakke.. fÞrst derefter begyndte det at virke som om de behandlede ordren og pakken

Vil ALDRIG anbefale folk at handle hos dem!
Mega dårlig kvalitet af tÞjet, tÞjet lå smidt sammenkrÞllet i pakken og ligner absolut en trÞje, som har vÊre brugt fÞr! Ville aldrig selv bruge trÞjen og ej heller give den i gave som tiltÊnkt..
Meget Dårlig service.. meget hurtige til at trÊkke pengene på ens konto, selvom de ikke sender pakken afsted som lovet med en levering på 1-4 dage.. hvis de overhovedet sender den afsted inden man selv kontakter dem med manglende ordre..

2025幎11月23日

INGEN SVAR

Har Bestilt en vinterjakke, d 12-11-2025. Pengene er trukket fra min konto, men har ikke fået bekrÊftelse på mail eller telefon. Jeg har skrevet til dem via mail tre gange og intet svar ??? OG INGEN JAKKE

2025幎11月19日
Agard Odense ロゎ

Agard Odense からの回答

Hej Morten,

Vi er virkelig kede af at hÞre om din oplevelse. Dette er ikke det serviceniveau, vi strÊber efter at levere. Send os en e-mail på info@agard-odense.dk, så vi kan undersÞge sagen nÊrmere og rette op på det.

Med venlig hilsen,
Teamet hos Agard Odense

5぀星のうち1の評䟡

Har modtaget en tilsyneladende ‘kopi vare’

Har modtaget en vare - en sweater- fra Odense Agard, som på ingen måde var den vare, der fremgik på deres hjemmeside. Sweateren fremstår som en billig kopi fra Kina i et syntetisk materiale. Slet ikke den sweater man forventer at modtage, når man ser varen på deres hjemmeside.
Afventer pt svar fra Agard i fht at få mine penge retur uden at skulle betale portoen.

2025幎11月12日
Agard Odense ロゎ