De har lagt gulvene i vore helt nye lejligheder - og vi kan bestemt ikke anbefale dem til at udfÞre et sÃ¥dant arbejde igen. OpstrÞning har manglet ved en stor del af kanterne/endevÊggene - hvorfor... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Havde kÞbt gulv igennem Floorshop og som operationel partner blev AG Gulve koblet pÃ¥. De lavede et flot stykke arbejde, men gulvet begyndte at knirke og efterfÞlgende blev hele gulvet udskiftet uden b... ãã£ãšèŠã
Valgte AG Gulve A/S til at montere 35 kvadratmeter vÃ¥drumsvinyl i nyt badevÊrelse pÃ¥ 1. sal i villa. Fik en venlig og kompetent vejledning af projektlederen Carsten V., og arbejdet blev udfÞrt yders... ãã£ãšèŠã
Vi fik slebet og lakeret gulve (4 vÊrelser og entre) i en Êldre Ãsterbrolejlighed. Det var en rigtig god oplevelse fra start til slut. En venlig projektleder (Patrick) kom og rÃ¥dgav os inden starten p... ãã£ãšèŠã
AG er i dag en af de stÞrste gulventreprenÞrer i Hovedstadsområdet med opgaver både indenfor private og erhverv. Vores evner som gulvmand strÊkker sig vidt inden for alle former for gulvbehandling og gulvbelÊgning. Vi lÊgger stor vÊgt på kvalitet, fleksibilitet og service, og hos os er dine Þnsker og krav altid i hÞjsÊdet.
TÞrringvej 20, 2610, RÞdovre, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Jeg har kun ros tilovers for firmaet. Super god service og flot arbejde . Jeg giver dem de bedste anbefalinger.
Jeg har gennem det sidste års tid pga. en stÞrre vandskade fået lagt nyt gulv i mit hus. Til denne opgave fik jeg gennem mit forsikringsselskab tildelt at bruge AG Gulve. Dette viste sig desvÊrre at vÊre en rigtig Êrgerlig beslutning. En beslutning jeg i sin tid desvÊrre accepterede, men som jeg den dag i dag fortryder meget.
Mine oplevelser med AG Gulve er desvÊrre langt fra positive... Faktisk nÊrmere skrÊmmende...
Projektlederen hos AG Gulve var desvÊrre hverken fremadsynet, lÞsningsorienteret eller specielt kundeorienteret. Faktisk oplevede jeg flere gange hvor han var nÊrmest nedladende når jeg kom med spÞrgsmål til AG Gulves adskillige fejl og mangler.
Utallige gange blev jeg mÞdt med trusler om inkasso og advokatinddragelse. Der blev desuden flere gange truet med både ekstraregninger og at det igangvÊrende arbejde ville blive sat i stå! En ret ubehagelig trussel når man samtidigt bor i huset med sim familie og fortsat skal få hverdagen til at fungere. Desuden blev der af AG Gulve igangsat diverse ekstraarbejder som jeg hverken havde accepteret eller godkendt.
Det var ikke nogen rar oplevelse og faktisk et rigtigt ubehageligt samarbejde - og en virkelig ubehagelig oplevelse...
Oprindeligt blev der af AG Gulve prÊsenteret en helt ensartet og jÊvn gulvprÞve uden nogen form for knaster eller plastiske fyldninger. Jeg havde selv set en stÞrre prÞve at dette gulv hvorfor jeg bad AG Gulve fremsende en prÞve som jeg kunne vurdere i mit hus. En prÞve som jeg accepterede efter en lÊngere korrespondance hvor igennem projektlederen var helt med på hvilken type gulv jeg sÞgte efter herunder hvordan det skulle se ud ift. både farver og knaster. DesvÊrre havde AG Gulve ikke lige fået fortalt at det faktiske gulv både indeholdt et utal af knaster og plastiske fyldninger. Den fremviste gulvprÞve var derfor på ingen måde reprÊsentativ for det faktiske gulv der blev lagt - på trods af AG Gulves kendskab til hvilken type gulv der blev efterspurgt. Der var fra AG Gulves side ikke taget nogen form for forbehold herfor eller endda oplyst at der kunne vÊre afvigelser. Jeg forventede derfor et gulv som fremvist af AG Gulve - men fik noget helt andet. AG Gulve påstod efterfÞlgende at man slet ikke kan få det gulv uden knaster og fyldninger. En påstand som jeg efterfÞlgende flere gange har fået påvist ikke er sand da dette uden problemer kan lade sig gÞre gennem andre leverandÞrers standardgulve.
Jeg blev gennem AG Gulves arbejde desuden flere gange forsÞgt opkrÊvet merbetaling da AG Gulve mente at mit undergulv ikke svarede til de forudsÊtninger som de havde medtaget i deres tilbud. Dette på trods af at AG Gulve havde demonteret stÞrre områder af mit eksisterende gulv for dermed netop at kunne fastlÊgge tilstanden af den underliggende etageadskillelse. Dette er ikke professionelt.
De efterfÞlgende listearbejder gav desuden samme typer udfordringer. I fÞrste omgang prÞvede AG Gulve at slippe uden om monteringen af disse lister da de ikke mente at arbejdet var indeholdt i deres tilbud! Det fandt de dog ud af at det nu engang vist alligevel var!
Der var flere gange hvor de aftalte listearbejder skulle laves om pga. flÊkkede lister eller gabende samlinger. Dette blev dog ikke oplyst af AG Gulve. Jeg måtte selv gÞre opmÊrksom på disse fejl og mangler. Disse fejl mente AG Gulve dog var helt acceptable og inden for "normale" tolerancer.
Jeg oplevede flere tilfÊlde hvor AG Gulves håndvÊrker udeblev og simpelt hen ikke mÞdte op. Jeg måtte i disse tilfÊlde selv tage kontakt til AG Gulve for at hÞre hvad der foregik og hvorfor AG Gulve ikke mÞdte som ellers aftalt. Her blev der ikke udvist nogen form for forståelse fra AG Gulves side.
Opgaven blev afsluttet med et forlig efter et yderst langvarigt forlÞb med AG Gulves gentagne trusler om inkasso og advokatinddragelse. Dette galt ikke mindst AG Gulves administrerende direktÞr der tilsvarende truede med både inkasso og advokatinddragelse hvis jeg ikke snarest betalte for de ekstraarbejder som AG Gulve havde igangsat - vel og mÊrke uden min accept!! En manglende accept som AG Gulve efterfÞlgende har indrÞmmet at de ikke havde modtaget!?
Jeg kan på ingen måde anbefale AG Gulve. Det var ikke nogen rar oplevelse og faktisk et rigtigt ubehageligt samarbejde og forlÞb. Det er så Êrgerligt at I AG Gulve ikke er villige til at indse og indrÞmme jeres egne tydelige fejl. Det er synd at det skal gå ud over jeres kunder. Husk at det er os I lever af⊠Og jeres konstante trusler om inddragelse af inkasso og advokater bÞr I ligge på hylden. Specielt når det drejer sig om jeres egne manglende fejl samt ekstraarbejder der ikke er aftalt og godkendt af jeres kunde.
Det kan nemt gÞres sÃ¥ meget mere professionelt end hvad I har vist I kanâŠ

AG Gulve A/S ããã®åç
Jeg har fået slebet og matlakeret parketgulve hos Anchers Gulvservice. Det er et virkelig et flot stykke arbejde der er udfÞrt. De har også formået at udbedre en skade, som et tidligere gulvfirma har lavet. Effektive, serviceminded, tillidsvÊkkende og imÞdekommende folk der var på opgaven. Jeg er meget tilfreds!

AG Gulve A/S ããã®åç
Rigtig god service, har flere gange gjort brug af Anchers Gulvservice, og har altid vÊret rigtig glad for resultatet.
Kan klart anbefales!

AG Gulve A/S ããã®åç
Jeg er virkelig stor fan af AG. Fra start til slut er jeg blevet mÞdt af virkelig grundige og imÞdekommende folk. Fik god vejledning fra starten af i valget af den bedste behandling af mine gulve (Jeg håber, at AG fastansÊtter deres dygtige sÊlger). Jeg kan egentlig bedst lide ludbehandlede, men jeg er glad for de matlakerede gulve, som jeg fik anbefalet, da jeg har lille barn og ikke vil bruge al tid på rengÞring. Godt nok er de lidt mere glatte og skinner lidt (bare lidt). Ligeledes var gulvsliberen virkelig grundig og har sÞrget for at gulvene er perfekte. Både slibning og lakering er veludfÞrt. Det eneste er måske, at man ikke skal forvente helt helt perfekt hvide ludbehandlede-lignende gulve, når man får gamle gulve slebet og lakerede, men det siger sig selv. Slutresultatet kunne ikke blive bedre. Tak for jeres venlighed og tid.

AG Gulve A/S ããã®åç
Vi har netop lige fået slebet vores gulve i hele huset og hvor blev de fantastisk flotte det var som at få nye gulve. I det hele taget var det en god oplevelse med Anchers Gulvservice lige fÞrste gang hvor de var ude at måle op og hele processen med selve gulvslibningen. Et velstruktureret professionelt stykke arbejde, vi kan kun anbefale Anchers Gulvservice.

AG Gulve A/S ããã®åç
Jeg er ikke tilfreds. Fik lavet gulve i september hvilket i sig selv ikke gik helt gnidningsfrit. Der er både sÞmspidser som vi river fÞdderne på, hvide striber som vi har lÊrt at leve med, men også en planke hvor lakken er flÊkket helt op og planken nÊsten virker sunket. All in all, havde jeg forventet mere.
Og det ER AgGulve der har udfÞrt opgaven. Angiveligt lakkeret med 2 komponent lak for at gÞre det slidstÊrkt. Syntes på ingen måde det lever op til mine forventninger.

AG Gulve A/S ããã®åç
Jeg havde dem ude og slibe gulvet 2 gange for at rette op på fejl, men slutresultatet er stadig fyldt med fejl og overfladebahandligen ligner noget der er lÞgn. Gulvet er blevet sjasket ind i hvid olie, uden at blive efterpoleret, hvorfor gulvet nu er fyldt med striber og pletter og i det hele taget bare så meget olie at man dårligt kan se trÊet under. Der er stadig slibespor og ru områder, som jeg ellers var blevet lovet ville blive fjernet undet efterbehandlingen. Der er store lunker i gulvet, hvor maskinen har gravet sig ned og tydelig niveaforskel i hjÞrnerne, som ikke er blevet slebet i niveau.
Anchers har blankt afvist mine klagepunkter, hvorfor klagen nu er sendt videre til bygge ankenÊvnet.

AG Gulve A/S ããã®åç
Vi havde haft tre gulv firmaer ud at se lejligheden uden at en eneste vendte tilbage med et tilbud. Vi fandt AG Gulve online og tog fat i dem via deres hjemmeside. De ringede til os dagen efter og fik besÞg af dem 2-3 dage senere (vel at mÊrke i sommerferieperioden). De begyndte arbejde 2 uger senere. Vi havde en blanding af sildebensparket, linoleum gulv, gammelt klikegulv og fliser i lejligheden. De fjernede de gamle gulve og lagde de nye sildebensparketgulve, der matchede de oprindelige sildeben så meget som muligt. Derefter fik vi slebet alle gulvene samt sat fodpanelerne på. Hele teamet var flinke, opmÊrksomme på detaljerne og meget dygtige til deres kram. De får vores varmeste anbefalinger.
Flot, professionetl håndvÊrk og super servicemindede gulvlÊggere. Lamellerne ligger flot, er i hÞj, massiv kvalitet. GulvlÊggerne formåede også at fjerne vores eksisterende fodpaneler og påmonterede nye paneler uden at vÊv på vÊggene gik i stykker. Kom tilbage og påmontere de sidste stykker paneler da vores kÞkken var fÊrdigt. Service!
Der er desvÊrre ansat en projektleder som ikke tager sit arbejde og firmaets renomme seriÞst.
Jeg har en skade på mit trÊgulv som jeg havde brug for en vurdering af til forsikringen da det er en forsikrings sag.
Her kommer J ud og vi har en fornuftig samtale og jeg fortÊller ham lige ud af posen at jeg kun har brug for en prissÊtning.
For hans besvÊr for at komme ud og vurdere og sende mig en mail jeg kan sende videre til forsikringen tÊnker jeg at han vedlÊgger en faktura på 1 times arbejde ca.
Efter 6 uger og flere opkald og mails bliver jeg spist af med en super kort mail om at de hverken kan prissÊtte eller udfÞre arbejdet.
PrissÊtningen var netop det eneste jeg havde brug for hvilket jeg gjorde klart både ved bestilling og overfor projektlederen!
Hans opfÞrsel og hans svar udviser total lige gyldighed og mangel på professionalisme!
Jeg håber ikke for andre at de får med den pågÊldende projektleder og gÞre. Ene mand formår han og gi et dårligt indtryk af firmaet!

AG Gulve A/S ããã®åç
meget fin service og flot arbejde, jeg er super tilfreds
Hej.
Igennem de sidste 6 år er mit kendskab til Ag gulve ( Mark Tunow ) kun blevet bedere og bedere. Jeg har brugt mark til utallige gulv opgaver og alle lavet til fuld tilfredshed. En af de ting jeg syndes der har vÊret fedt ved at bruge Ag gulv er at de rykker på tingene som aftalt og det er minimalt hvad der har vÊret reklamationer over den årrÊkke jeg har brugt dem. TÊnker jeg gulv idag tÊnker jeg klart at det er mark der skal stå for det, ham og hans kollegaer ved vildt meget om det de arbejder med og de er gode til at hjÊlpe kunden med at finde den rigtige farve, rigtige produkt og få i sagen i mål.
Lasse hansen.
Har for nyligt fået fjernet flere dÞre og dÞrtrin i min lejlighed og har i den forbindelse fået slebet mit gulv af AG Gulve. Resultatet er bare blevet så godt! Og vi fik den bedste service og vejledning fra start til slut!
Kan klart anbefale AG Gulve! Vi fik udskiftet gamle fyrtrÊsplanker til et fantastisk nyt sildebensparket gulv... Vi fik en super service fra start til slut... Alt i alt en rigtig god oplevelse... Ps. Vores underbo overvejer nu selv samme omgang:-)
Ved indflytning i mit nye rÊkkehus ringede jeg til AG Gulve og spurgte til råds om den bedste lÞsning til hvordan gulvene kunne blive pÊne igen.
En meget venlig mand kom forbi og kiggede på gulvene, gav mig en pris. Og ugen efter var gulvene som nye.
Meget tilfreds med hele processen og resultatet samt prisen. Dem kan man roligt vÊlge.
Super arbejde udfÞrt af AG Gulve. Har brugt dem både privat og ifm. gulvarbejde i Telia Parken, til stor tilfredshed begge steder.
Hurtig givet tilbud - perfekt udfÞrt og det bedste af det hele : der var ryddet op til perfektion.
Anchers Gulvservice kan trygt anbefales.
Jeg har brugt AG gulve til mange af mine opgaver.
Jeg får altid det bedste resultat.
Hvis der er noget så er de altid klar til at udbedre
Har brugt Anchers Gulvservice mange gange og altid med godt resultat.
Kan varmt anbefales.
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ