レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

De har lagt gulvene i vore helt nye lejligheder - og vi kan bestemt ikke anbefale dem til at udfÞre et sÃ¥dant arbejde igen. OpstrÞning har manglet ved en stor del af kanterne/endevÊggene - hvorfor... もっず芋る

䌁業が回答したした

Havde kÞbt gulv igennem Floorshop og som operationel partner blev AG Gulve koblet pÃ¥. De lavede et flot stykke arbejde, men gulvet begyndte at knirke og efterfÞlgende blev hele gulvet udskiftet uden b... もっず芋る

Valgte AG Gulve A/S til at montere 35 kvadratmeter vÃ¥drumsvinyl i nyt badevÊrelse pÃ¥ 1. sal i villa. Fik en venlig og kompetent vejledning af projektlederen Carsten V., og arbejdet blev udfÞrt yders... もっず芋る

Vi fik slebet og lakeret gulve (4 vÊrelser og entre) i en Êldre Østerbrolejlighed. Det var en rigtig god oplevelse fra start til slut. En venlig projektleder (Patrick) kom og rÃ¥dgav os inden starten p... もっず芋る

䌁業情報

1. フロヌリング斜工請負業者
  2. 床材の研磚サヌビス

圓該䌁業による蚘述

AG er i dag en af de stÞrste gulventreprenÞrer i Hovedstadsområdet med opgaver både indenfor private og erhverv. Vores evner som gulvmand strÊkker sig vidt inden for alle former for gulvbehandling og gulvbelÊgning. Vi lÊgger stor vÊgt på kvalitet, fleksibilitet og service, og hos os er dine Þnsker og krav altid i hÞjsÊdet.

3.9

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 3ä»¶

レビュヌを曞く

Superflot!

Har netop fået slebet og ludbehandlet nogle lidt "trÊtte" gulve i en lejlighed, som jeg lige har overtaget. Resultatet er blevet superflot - nÊsten som at få helt nye gulvplanker. Arbejdet blev udfÞrt hurtigt og effektivt, med venlig service - og så var der pÊnt ryddet op bagefter.
Mvh Carsten

2014幎4月2日
自発的なレビュヌ

Godt arbejde, og rigtig god service.

Fik AG til at ordne gulve både i min nye og gamle lejlighed, med tilfredsstillende resultat begge steder. God service og fleksibilitet, både i forhold til at finde tid i kalenderen og til efterfÞlgende småjusteringer.

2014幎3月3日

Hej Marie - Louise.
Vi takker for anmeldelsen, og medgiver dig at gulvet var en anelse ru, efter 3 x lakering. Det er desvÊrre noget der sker engang imellem, så derfor kom vi som aftalt ud omgående og mellemsleb og lakerede gulvene én gang til.
Vi har en aftale omkring dine dÞrtrin, som selvfÞlgelig også bliver ordnet,
og som aftalt, skal du ikke betale regningen fÞr disse er udfÞrt til din fulde tilfredsstillelse.
Venlig hilsen Lars Henriksen Anchers Gulvservice A/S

Simpelthen fantastisk fra start til slut!

Når man har 4 drenge, er renovering af kÞkkengulv og kÊldertrappe til vaskerum og legerum en meget, meget delikat sag. Men alt er leveret til perfektion både i tid og kvalitet, også selvom jeg som den besvÊrlige kunde lige fik et par gode ekstra ideer undervejs. Så er der kun to ting mere man kan Þnske sig, nemlig langsommelig levering af regningen, som gerne må vÊre meget rimelig! Og også der er der leveret, både sen og rimelig regning. Alt i alt fantastisk fra start til slut - mine varmeste anbefalinger!

mvh
Troels Aagaard

2014幎2月17日
自発的なレビュヌ

Rigtig god oplevelse med tilbud

Jeg kontaktede Anchers Gulvservice, fordi jeg har nogle gulve, der knirker. De svarede hurtigt og hjalp ved at afklare mulighederne. Det endte med, lÞsningen blev, at jeg kunne ordne det selv ved hjÊlp af deres råd. Hele processen gav et meget professionelt og seriÞst indtryk.

2014幎1月13日

Hej Kristian

Godt at hÞre vi sammen kunne lÞse dit problem med knirkende gulve. Det er noget vi er rigtig gode til hos Ancher's Gulvservice.
Du er altid velkommen til at ringe til os igen på tlf 44 92 50 66 eller besÞge os på www.aggulve.dk.

Mega fede gulve!!

Anchers gulvservice har leveret varen 100%. Hvis du skal have nogle gulve der spiller max, så er det her nogle super dygtige og flinke gulvmÊnd! Er meget tilfreds med resultatet og prisen er helt fair. God jul Tim, Jimmy og resten af Anchers :)

2013幎12月17日

KÊre Gregers.

Vi takker for den fine anmeldelse. Altid dejligt når vi kan glÊde vore kunder. Og glÊdelig bagjul til dig :)

Blandet ”fornÞjelse”

Vi fik for 2,5 år siden afslebet og lakeret vores gulve af Anchers gulve. Der var en del problemer med at få afsluttet opgaven, men den kom til sidst på plads. Nu begynder lakken desvÊrre at skalle af i kÞkkenet, og firmaet er ikke sÊrlig behjÊlpelig med at ordne problemet.
Som den gode mand sagde ”vi laver også gulve der holder 7-9 år..."
VÊlger nÊste gang et firma der kan stå inde for den kvalitet de leverer.
Jeg ville ikke vÊlge Anchers gulvservice igen, og jeg kan ikke anbefale andre at gÞre det.

2013幎12月13日

KÊre Hans Juhl

Du har i denne sag haft lÞbende kontakt til en af vores yderst kompetente konduktÞrer, som i mandags sendte dig et yderst attraktivt tilbud på en gang rens og genlakering af dit 9 m2 kÞkkengulv. Dette tilbud sendte du en mail om torsdag morgen, hvor vores konduktÞr beklageligvis ikke fik skrevet prompte tilbage. Mindre end 24 timer efter vÊlger du, at lÊgge denne udmelding ud, og dermed selv afslutte sagen. Ud fra din udmelding her anser vi sagen for afsluttet.

Men hvis du fortsat Þnsker vores service, eller vil have en snak med os, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på
tlf: 44 92 50 66 eller info@aggulve.dk.

Super lÊkre gulve

Jeg er selv snedker, så jeg ved hvordan man behandler trÊ, og AG Gulve har slebet og behandlet mine gulve super flot. Jeg kunne tydeligt mÊrke, at ham der lavede gulvene vidste hvad han lavede, og han var meget bevidst om, hvad jeg Þnskede og blev helt glad, da jeg sagde at det var blevet helt som jeg havde tÊnkt mig. Dejligt at se en håndvÊrker der sÊtter en Êre i sit arbejde.
Korrespondancen mellem mig og "Hovedkontoret" var også meget fin, så der ikke var tvivl om start/slut og pris.
Vil helt sikker kun anbefale AG Gulve til andre, da der er flere hundehoveder på det område end der er gode firmaer som AG. Taler af erfaring!

2013幎11月15日

AG Gulve A/S からの回答

Hej Thomas. Mange tak for de rosende ord, det betyder meget fra en fagmand. Vi bestrÊber os netop på at levere kvalitet og god service, som det var tilfÊldet ved dig. Håber du bliver glade for dine gulve, og at du ved evt. vedligeholdelse/ny-slibning tÊnker på os igen.
MVH Henrik Ancher

Super flot arbejde, helt som aftalt og til tiden!

Vi fik slebet og lakeret vores paket gulv i vores nye hus, og de blev super flot! De aftalte tider blev overholdt, og vi havde nogle gode snakke med ham der udfÞrte arbejdet. Hvis du også skal have ordnet dine gulve er vil jeg klart anbefale dem til opgaven, jeg bruger dem i hvertfald igen

2013幎10月28日
自発的なレビュヌ

Flot resultat på massive parketgulve

Fik slebet og lakeret nogle grimme massive parketgulve med massere af limrester og malerpletter. De var så grimme, jeg frygtede for om de nogensinde kunne blive flotte igen.

Det kunne de, flot udfÞrt arbejde af Karsten fra AG gulve, som på et par dage formåede at genoprette de Þdelagte gulve med et meget flot resultat!

2012幎5月25日
自発的なレビュヌ

Rigtig fint resultat og super service

Vi fik anbefalet Ancher's Gulvservice ifm. at vi skulle renovere gulvene i vores nye hus. Vi har tidligere brugt andre gulvfirmaer, men dén oplevelse vi har haft med Ancher's gulvservice gÞr, at vi klart vil anbefale denne virksomhed til andre.
Allerede fra fÞrste telefonopkald har vi oplevet en rigtig fin service. Vores kontakt hos Ancher's gulvservice var hurtig til at komme ud og vurdere gulvene, og var meget prÊcis i vurdering af gulvenes stand, og hvilket resultat vi kunne forvente. Undervejs i projektet fik vi et par telefonopkald fra Ancher's gulvservice for at fortÊlle os, hvor langt de var kommet, hvilken stand gulvene under mange lag olie var i, og hvornår vi kunne forvente at de var fÊrdige. Rigtig fin service!
Ifm. efterbehandlingen af gulvene var Ancher's Gulvservice igen meget servicemindede, og ringede til os for at sikre sig at nuancen på gulvene var som vi ville have den, og vejledte os i, hvordan vi kunne efterbehandle gulvenes overflade.
Resultatet af Ancher's Gulvservice's arbejde er blevet rigtig flot, og vi er meget tilfredse. Så er man på jagt efter et gulvfirma, der virkelig leverer hÞj kvalitet både på faglighed og deres service, er denne virksomhed klart at anbefale.

2012幎4月30日
自発的なレビュヌ

Kompetent og fagligt dygtige håndvÊrkere...

Til rette vedkommende.
Jeg har benyttet AG igennem mange år og kan kun give dem mine bedste anbefalinger.
Sidste gang var ved min sammenlÊgning af 2 stk 2 vÊrelses lejligheder til en stor lejlighed. Arbejdet involverede fjernelse af eksisterende gulv, bortskaffelse af samme, opretning af spÊr +/- 20 mm, isolering, lÊgning af nye gulvplanker, slibning, lud behandling, samt lÊgning af et linoulium i et walk in closet.
Det er uundgåeligt at der ikke forekommer problemer og udfordringer i forhold til hvor stort dette privat projekt ( + 100 m2) har vÊret, men de er alle blevet lÞst af de fagligt dygtige og kompetente arbedsledere og arbejdsmÊnd, der har vÊret tilknyttet til fuld min fulde tilfredshed.
De mÞder desuden til tiden og hvis de en sjÊlden gang er forsinket har de ringet.
SÃ¥ ring kun trygt til AG for et godt stykke arbejde til en god pris :-)

2012幎4月10日

Hej Flemming....
Tak for den fine anmeldelse.
Det er vigtigt for os at have tilfredse kunder. :-)
MVH
Henrik Ancher

Kvalitet og pris i top

Vi har flere gange benyttet Aggulve og har altid vÊret yderst tilfredse med deres arbejde. Det har altid vÊret muligt at få udfÞrt et haste job og kvaliteten bliver ikke ringere heraf.
Vi har derfor anbefalet Aggulve til familie og venner og sidst fik min svigermor ordnet alle gulvene i hendes 3 etagers rÊkkehus. En konsulent kom hurtig ud og vurderede arbejdet og sammen planlagde de forlÞbet da hele huset skulle tÞmmes. Alle aftaler blev holdt og hun er i dag meget tilfreds med resultatet og positiv overrasket over hvor flot både slibning og lakering er blevet. Derfor kan vi på det varmeste anbefale Aggulve, isÊr når du ikke går på kompromis med kvalitet.
Det er tydeligt at firmaet sÊtter en Êre i at levere så godt et resultet som muligt.

Karina Ammentorp-Schmidt
Østerbro

2012幎2月28日

Super flot arbejde

Jeg har ved 3 forskellige lejligheder/flytninger benyttet AG gulve og har begge gange vÊret mere end super tilfreds. Jeg kan på det varmeste anbefale firmaet. Og de altid sÞde og venlig gulvfolk, som tager meget hensyn til naboer og tidsplaner. Man mÊrker tydeligt, at de brÊnder for arbejdet.

Gulvene har stået flottere alle gange - end jeg forventede - da de har vÊret både meget ridsede og beskidte. Udgangspunktet var dårligt og resultatet var over al forventning. En fornÞjelse at se på efterfÞlgende. Oven i kÞbet med flotte kantlister, som lige sÊtter prikken over i-et.
Jeg flytter lidt tit, så mit budget er altid fastlagt. AG gulve har holdt prisen 100 % efter aftale og arbejdet bliver udfÞrt punktligt til aftale tider. Den ene gang hvor det hastede voldsomt, lÞste de også det uden merpris. Jeg er meget tilfreds med arbejdet og kan ikke sÊtte en finger på noget.

Jeg kan kun på det varmeste anbefale AG gulve.

Iben Holm
Gentofte

2012幎2月27日

Dårligt håndvÊrk.

For nogle år siden, havde jeg AG ude for at slibe gulve og derefter lud og hvidolie behandling.

For at gÞre en laaaang historie kort, så fik jeg slebet mit gulv 2 gange, da det fÞrste resultat var så skÊvt og ujÊvnt, at de måtte erkende at det måtte laves om. De sendte en ny gulvsliber ud. Så der rÞg lige 3-4 ekstra mm af mine gulvbrÊdder.

Da slutbehandlingen skulle udfÞres, kom der igen nye folk på. Efter hvidolieringen bad jeg om en polering, da det var meget rut i overfladen. Ny mand igen og jeg husker han stod og fumlede med polermaskinen, med det resultat, at maskinen stod på samme sted og polerede i alt for lang tid. Så da han havde Þvet sig lidt på mit gulv med denne nye maskine (for ham), var resultatet, at mit hvide gulv var mÞrkere flere steder. Olien var selvfÞlgelig slidt af flere steder og den hvidpigmenterede farve.

Igen kom Lasse Ravn forbi og han virkede efterhånden lidt irriteret over alle de problemer de havde haft herude. Jeg fik besked om, at de ikke ville gÞre mere i sagen og at jeg bare skulle betale fakturaen hurtigst muligt.

Efter diverse mail korrespondancer med Lasse Ravn og deres DirektÞr, blev jeg enig med mig selv om, at jeg droppede at indgive sagen for ankenÊvnet. De har jo mange gange fat i den lange ende og når man står med et renoverings projekt, hvor håndvÊrkere står og venter på at komme videre med at påsÊtte fodpaneler og gÞre rummene fÊrdige, kan man ikke lade det hele gå i stå og vente på en afgÞrelse i et ankenÊvn, der kan trÊkke ud i uger / måneder. Jeg var ikke i tvivl om, at en syns- og skÞnsmand, ville ha' vÊret til min fordel.

Jeg valgte at leve med det dårlige håndvÊrk og skaden er stadig synlig.

Så nÊste gang der skal slibes gulve, skal jeg aldrig-aldrig-aldrig ha' fat i Anchers Gulvservice. Jeg fortryder bittert jeg valgte dem, fordi de var billige... i forhold til nogle andre tilbud jeg fik. Tjae, man blir jo klogere. Pris og kvalitet fÞlges jo mange gange ad.

2011幎2月22日

Fin oplevelse

Vi fik AG gulvservice til at afslibe og lakere vores stuegulv og havde en fin oplevlese med dem.
Det startede med et behageligt konsulentbesÞg, og derefter et par dage med en håndvÊrker, der fremstod kompetent og venlig i kontakten. DesvÊrre måtte den 3. lakering gÞres om 2 gange, formentlig pga. snavs i rullen, hvilket "kostede" os 2 dage ekstra fÞr vi kunne flytte ind igen. Men vi fÞlte os trygge og godt behandlet i hele forlÞbet og fik et fint resultat til sidst.

2010幎11月2日

Super service Go kvalitet

Vil gerne sige tak til AG Anchers Gulvservice for en utrolig go service og nogle flotte gulve.

De hjalp os da vi var blevet brÊndt af af vores boligselskabs egne håndvÊrkere, og mildest talt stod i kaos til op over begge Þrer.

Hele vejen igennem har bekendskabet med Anchers gulvservice vÊret meget positivt, og vi nyder idag vores flotte flotte nye gulve.

Kan klart anbefale AG - Anchers Gulvservice

Maj-britt Velling

2010幎8月15日

Tjekket og gennemfÞrt

Blev anbefalet AG Gulve, af en ven, og blev mÞdt med god og hurtig ekspedition på trods af forestående juleferie. Selv om flere forskellige var knyttet til opgaven med at afhÞvle og lakere gulv samt lÊgge linoleum, var der styr på processen, og alle overholdt aftaler, gav god rådgivning og gjorde et godt stykke arbejde. Kan varmt anbefale dem.

2010幎3月18日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。