レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Nemovo leverede en bordplade. De kom lidt senere end jeg havde regnet med, sÃ¥ min ven, der skulle hjÊlpe mig med at slÊbe bordpladen op pÃ¥ anden sal var gÃ¥et hjem. Da de endelig kom var de super fl... もっず芋る

Wow for en totaloplevelse fra Nemovo! Fra fÞrste kontakt var kommunikationen professionel og venlig. Flytte opgaven gik over al forventning. André og Ivan mÞdte frem til den aftalte tid -og hil... もっず芋る

Verdensklasse virksomhed. Jeg roser sjÊldent, men de fortjener den stÞrste ros herfra for bordplade montering!

Virksomheden arbejder fra kl. 7 til 22 uden at tage hensyn til naboerne. De Ã¥bner alle vinduer, spiller hÞj musik og rÃ¥ber og skriger hele dagen. NÃ¥r vi naboer beder dem om at skrue ned kl. 21 (da for... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 匕越し・倉庫保管業
  2. 倧工
  3. 枅掃員
  4. フラットパック組み立お
  5. フロヌリング斜工請負業者

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Hos Nemovo har vi specialiseret os i alle typer opgaver i forbindelse med flytteservice og istandsÊttelse. Overlad trygt ansvaret til os, og lad os hjÊlpe dig med: - Flytning - Gulvservice - Malerarbejde - RengÞring. Nemovo - Din garanti for et godt resultat

4.4

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 11ä»¶

レビュヌを曞く

Nemovo leverede en bordplade

Nemovo leverede en bordplade. De kom lidt senere end jeg havde regnet med, så min ven, der skulle hjÊlpe mig med at slÊbe bordpladen op på anden sal var gået hjem. Da de endelig kom var de super flinke og bar bordpladen op ad alle trapperne og hele vejen ind i min stue.

Above and beyond. Mange tak.

2026幎6月26日
自発的なレビュヌ

Wow for en totaloplevelse fra Nemovo!

Wow for en totaloplevelse fra Nemovo!
André og Ivan mÞdte frem til den aftalte tid -og hilste pÊnt på.
Herefter dannede de sig et overblik og gik så i gang med opgaven. Vi havde samlet et lille hold til at hjÊlpe til, men André og Ivan var super hurtige og dygtige til at håndtere alle vores mÞbler og anden inventar med stor omhu. FlyttelÊsset skulle på 3 sal, men ingen problemer, ej heller det som ikke kun vÊre i elevatoren.
Alt i alt en rigtig god oplevelse, så stor tak og anerkendelse til Jacob og hans dygtige medarbejdere André og Ivan.

2026幎5月5日
自発的なレビュヌ

Havde frygtet den store flyttedag

Havde frygtet den store flyttedag, efter 10 år i huset på over 700m2 og med 6 garager godt fyldt, tÊnkte vi at det blev et sandt mareridt.
men må bare sige at 2 små liftbiler med 2 flinke og stÊrke mÊnd på hver, så forlÞb flytningen over de 2 dage helt fejlfrit, kÊmpe skud ud til Nemovo

2026幎4月29日

KÊre Sanni

Tusinde tak for den fantastiske anmeldelse – den gÞr os virkelig stolte.

En flytning kan vÊre en stor dag, sÃ¥ det betyder meget at hÞre, at vores folk lÞste opgaven fejlfrit og uden skader, Det krÊver bÃ¥de overskud og den rette indstilling – og det er prÊcis den kultur, vi gerne vil stÃ¥ for.

Vi sender rosen videre til både Andrej, Ivan, Niklas og Daniel

Tak for tilliden og for at dele jeres oplevelse.

De bedste hilsner
Nemovo

Hurtige, effektiv og sans for detalje

Alexander og Hassan var hurtige og effektive til at montere bordplade, samtidig med at have sans for detaljen.

2026幎4月30日

Nemovo からの回答

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at hÞre, at bÃ¥de tempo og kvalitet var i top – vi giver rosen videre til Alexander og Hassan. 🙌

Bordplade

De skulle lÊgge bordplader i vores kÞkken, og de var simpelthen så dygtige, omhyggelige og prÊcise i deres arbejde. Den ene bordplade var over 4 meter lang, og skulle tilmeld også fÞres med ud i vindueskarmen. Selvom vindueskarmen var skÊv, lykkedes det dem at få den på plads! Så stor ros herfra!

2026幎4月20日

Nemovo からの回答

Tusind tak for de flotte ord! Vi er glade for, at I er tilfredse med resultatet – og vi giver selvfÞlgelig rosen videre til teamet. 🙌

Kunne jeg give flere stjerner, havde jeg gjort det!

Kunne jeg give flere stjerner, havde jeg gjort det!

Jeg har netop haft besÞg af Mikkel og Emil til montering af bordplader i vores kÞkken, og sjÊldent har jeg oplevet håndvÊrkere, der arbejder med så stor omhu, professionalisme og stolthed for deres fag. De tog sig god tid til selv de mindste detaljer, og man kunne tydeligt mÊrke, at de ikke gik, fÞr alting sad helt perfekt.

De efterlod vores kÞkken med det flotteste resultat – det er simpelthen blevet endnu bedre, end vi havde turdet hÃ¥be pÃ¥. Hele processen har vÊret en fornÞjelse fra start til slut, og det er en kÊmpe glÊde at stÃ¥ tilbage med et kÞkken, der nu fremstÃ¥r sÃ¥ flot og gennemfÞrt.

Mikkel og Emil var samtidig utroligt venlige, imÞdekommende og rare at have på besÞg, hvilket gjorde oplevelsen endnu bedre. Det er virkelig en fornÞjelse at mÞde håndvÊrkere, der både leverer arbejde i topklasse og samtidig mÞder kunder med smil og godt humÞr.

KÆMPE ros og de varmeste anbefalinger herfra!

(Og det skal lige siges: Jeg er ikke den nemmeste kunde at gÞre tilfreds.)

2026幎4月22日

Nemovo からの回答

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse! Det betyder virkelig meget for os – og vi giver rosen videre til Mikkel og Emil. 🙏

They broke my very expensive piano a

They broke my very expensive piano a year ago while it was the only furniture they were suppose to move.

And after 15 months of telling me that someone will come to fix it, not only no one came around
They dont even reply my emails anymore.

Extremly irresponsible.
My piano worthed 55000 and now it is broken.

2025幎12月1日

Hi Azin

We are genuinely sorry to read that you feel this way. That is certainly not the experience we want any customer to have.

To clarify the situation: We have been in ongoing dialogue with you regarding the piano. The repair specialists we initially contacted unfortunately informed us that they were not able to carry out the required repair. Since then, we have made several attempts to identify alternative qualified piano repair technicians, but without success.

In our most recent communication, we agreed that you would reach out to a specialist of your own choice and return to us with a quotation for the repair, so we could move the case forward accordingly. As of today, we have not received any quotation or further information.

We are of course still willing to find a constructive solution and ask that you please send us the repair assessment and price estimate so we can proceed without further delay.

We take matters like this seriously and would very much like to resolve this properly.

Kind regards,

Kan kun anbefale Nemovo

Kan kun anbefale Nemovo. Gode fyre, som var til at snakke med og meget forståelig overfor jeg har dyr i huset.
Fik lavet en terasse og sat vinduespartier i, godt arbejde og god kommunikation fra Christopher

2025幎8月21日

Nemovo からの回答

Tusind tak for den flotte anmeldelse – det sÊtter vi virkelig stor pris pÃ¥.

Det betyder meget for os, at du oplevede både godt håndvÊrk, god dialog og forståelse for forholdene i hjemmet. Vi ved, at det krÊver fleksibilitet, når der er dyr i huset, så det er dejligt at hÞre, at du fÞlte dig mÞdt og forstået.

Vi giver selvfÞlgelig rosen videre til Christopher og teamet.

Tak for tilliden – og du er altid velkommen igen.

StÞjende adfÊrd, ingen forståelse eller respekt for naboer

Virksomheden arbejder fra kl. 7 til 22 uden at tage hensyn til naboerne. De åbner alle vinduer, spiller hÞj musik og råber og skriger hele dagen. Når vi naboer beder dem om at skrue ned kl. 21 (da foreningen kun tillader håndvÊrksarbejde mellem kl. 8 og 19), får vi at vide, at det ikke kan lade sig gÞre, og at vi i stedet må indgive en klage. Så snart samtalen er slut, tÊnder håndvÊrkerne for hÞjttaleren igen, skruer helt op og griner. Der udvises ingen forståelse eller respekt for naboerne.

2025幎8月29日

KÊre Kasper

Tak for din henvendelse. Vi tager naturligvis din oplevelse alvorligt.

Vi har gennemgået vores planlÊgning og registreringer, og vi kan desvÊrre ikke genkende, at Nemovo skulle have haft medarbejdere til at arbejde i det nÊvnte tidsrum eller i forskudt arbejdstid. Vores opgaver planlÊgges og udfÞres inden normal arbejdstid.

Hvis der har opholdt sig personer pÃ¥ adressen ifÞrt tÞj med vores navn uden for normal arbejdstid, er det ikke noget, vi har mulighed for at fÞre kontrol med. Hvad medarbejdere – eller eventuelt tidligere ansatte – foretager sig uden for arbejdstid, sker ikke under virksomhedens ledelse.

Når det er sagt, vil vi gerne understrege, at den adfÊrd, du beskriver, på ingen måde stemmer overens med vores standarder. Hvis nogen har oplevet respektlÞs opfÞrsel, er det vi oprigtigt kede af.

Har du mulighed for at sende os den konkrete adresse og dato, så vi kan undersÞge forholdet nÊrmere?

Larmende og uhjÊlpsomme

De arbejder fra kl 7 om morgenen og helt indtil kl 22 om aftenen alle ugens dage med vinduerne åbne så selvom vi ikke engang bor i samme bygning larmer det helt vildt meget for alle andre i nabolaget og det har stået på flere måneder. En nabo har påtalt det overfor håndvÊrkerne men det har ikke hjulpet. Godt nok en ringe forståelse for andre mennesker.

2025幎6月4日

KÊre Jesper

Tak fordi du skriver og deler din oplevelse.

Vi tager naturligvis henvendelser om stÞj og adfÊrd meget alvorligt. Vi har gennemgået vores planlÊgning og registreringer, og vi kan ikke bekrÊfte, at Nemovo har haft medarbejdere til at arbejde fra kl. 7 til 22 alle ugens dage over en lÊngere periode. Vores opgaver udfÞres inden for gÊldende aftaler og arbejdstider.

Hvis der har vÊret personer pÃ¥ adressen ifÞrt tÞj med vores navn uden for normal arbejdstid, er det desvÊrre ikke noget, vi har mulighed for at kontrollere. Hvad medarbejdere – eller eventuelt tidligere ansatte – mÃ¥tte foretage sig uden for arbejdstid, sker ikke under virksomhedens ledelse eller ansvar.

Når det er sagt, tager vi afstand fra enhver form for respektlÞs adfÊrd. Den opfÞrsel, du beskriver, stemmer ikke overens med vores standarder eller den måde, vi Þnsker at reprÊsentere os selv på.

Har du mulighed for at sende os den prÊcise adresse og en nÊrmere beskrivelse af perioden, så vi kan undersÞge forholdet og komme retur med en reel undskyldning hvis vi kan identificere hvem der har vÊret på lokationen i tidsrummet?

DÃ¥rlig resultat og kommunikation

Nemovo’s slibearbejde og behandling af vÃ¥res gulve og trappe er sÃ¥ dÃ¥rlig i kvalitet, at vi er nÞd til at betale en anden virksomhed for at komme og gentage arbejdet. Kan ikke anbefale.

2025幎3月2日

Hej Anna

Vi er oprigtigt kede af den oplevelse, I har haft.

Som vi ogsÃ¥ har italesat undervejs i forlÞbet, levede kvaliteten af det udfÞrte arbejde ikke op til den standard, vi forventer – og som I med rette kan forvente. Opgaven blev udfÞrt af en underleverandÞr, og i forlÊngelse af denne sag har vi valgt at stoppe samarbejdet med den pÃ¥gÊldende virksomhed.

Vi beklager, at det gik ud over jer. Det er naturligvis ikke acceptabelt, og det ansvar tager vi på os.

Af samme årsag har vi heller ikke faktureret jer for arbejdet.

Vi forstår godt jeres frustration og er oprigtigt Êrgerlige over forlÞbet. Det er en situation, vi har lÊrt af, og som har medfÞrt skÊrpede krav til vores samarbejdspartnere fremadrettet.

Godt arbejde!

Godt arbejde!
Tak for at slibe mine nye gulve! Jeg er virkelig glad for dem. Det var en svÊr opgave hvor andre gav op på forhånd. Nemovo derimod sprang til med kort varsel og lÞste opgaven perfekt. Tak for det. Kan varmt anbefales, specielt ved lidt mere krÊvende opgaver hvor andre giver op.

2025幎1月22日

Helt fantastisk oplevelse!

Helt fantastisk oplevelse! KÊmpe stor ros til Alexander og Nikolaj for et godt stykke arbejde med installation af bordplade!

Ankom til tiden, utrolig venlige/hÞflige, meget omhyggelig med arbejdet, italesatte problemstillinger, gik ikke fÞr det hele stod snorlige.

2025幎1月17日

Nemovo からの回答

Tusind tak for den flotte anmeldelse – det betyder rigtig meget for os.

Vi er glade for, at du er tilfreds med resultatet. Opgaven krÊvede den rette tilgang og erfaring, så det er ekstra tilfredsstillende at hÞre, at du oplevede både kvaliteten og indsatsen som helt i top.

Vi sÊtter stor pris pÃ¥ din anbefaling – isÊr nÃ¥r det gÊlder de mere krÊvende opgaver, hvor grundighed og faglighed gÞr forskellen.

Tak for tilliden.

KÊmpe ros herfra.

KÊmpe ros herfra.

Nemovo hjalp os med at flytte, de var helt fantastiske.
FlyttemÊndende var både hurtige og intet gik i stykker.

Derudover legede de med vores bÞrn i mens, og lod dem bÊre ting ud i flyttebilen - hvilket krÊver en del tålmodighed når det er en dreng på 3 år :)

Det gjorde vores sÞn havde en rigtig god dag, og flyttedagen slet ikke blev negativ.

Så kÊmpe ros og tak til Nemovo - specielt til Simon.

2024幎8月14日

Nemovo からの回答

KÊmpe tak for den fantastiske anmeldelse – den gÞr os virkelig stolte.

En flytning kan vÊre en stor dag, isÊr for de smÃ¥, sÃ¥ det betyder meget at hÞre, at vores folk ikke bare lÞste opgaven effektivt og uden skader, men ogsÃ¥ tog sig tid til at gÞre dagen god for jeres sÞn. Det krÊver bÃ¥de overskud og den rette indstilling – og det er prÊcis den kultur, vi gerne vil stÃ¥ for.

Vi sÞrger selvfÞlgelig for, at Simon får den ekstra ros med videre.

Tak for tilliden og for at dele jeres oplevelse.

Nemovo

Jeg oplevede fantastisk service og

Jeg oplevede fantastisk service og venlige medarbejdere hos Nemovo. Da jeg havde brug for hjÊlp til at flytte noget, der stod i vejen, blev jeg mÞdt med stor imÞdekommenhed og effektivitet. Hele processen var problemfri, og jeg fÞlte mig virkelig godt behandlet. Jeg kan varmt anbefale Nemovo for deres professionelle og hjÊlpsomme tilgang.

2024幎6月5日

Nemovo からの回答

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det glÊder os virkelig at hÞre, at du oplevede bÃ¥de god service, venlighed og effektiv hjÊlp. Vi lÊgger stor vÊgt pÃ¥, at processen skal vÊre enkel og tryg for vores kunder – ogsÃ¥ nÃ¥r det gÊlder mindre opgaver, der bare skal lÞses hurtigt og ordentligt.

Tak for anbefalingen og for tilliden.

Nemovo

Vi fik et godt tilbud på slibning &

Vi fik et godt tilbud på slibning & oliering af terrassen og alt hvad vi var blevet lovet blev også gjort inklusive en ekstra gang oliering da det viste sig at vÊre nÞdvendigt til sidst. God kommunikation i gennem processen

2024幎5月6日

Nemovo からの回答

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glÊder os at hÞre, at bÃ¥de resultatet og processen levede op til det aftalte. NÃ¥r vi vurderer, at en ekstra behandling er nÞdvendig for at sikre det rigtige slutresultat, sÃ¥ gÞr vi det – ogsÃ¥ selvom det krÊver en ekstra indsats.

Tak for den gode dialog undervejs og for tilliden.

Nemovo

Nemovo gjorde et fantastisk grundigt og

Nemovo gjorde et fantastisk grundigt og smukt stykke arbejde med at slibe mine gulve og male hele min lejlighed. Derudover var Jakob utroligt god at kommunikere med - hurtig til at svare på mails og til at foreslå gode lÞsninger.

2024幎5月9日

Nemovo からの回答

Tusind tak for den meget flotte anmeldelse.

Det glÊder os virkelig at hÞre, at du er tilfreds med bÃ¥de gulvslibningen og malerarbejdet – og at helheden stÃ¥r skarpt. Vi lÊgger stor vÊgt pÃ¥ grundighed og finish, sÃ¥ det betyder meget, at det bliver bemÊrket.

Tak ogsÃ¥ for de pÊne ord om kommunikationen – en god og lÞbende dialog er afgÞrende for et godt resultat.

Tak for tilliden.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。