レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Na heel lang wachten en nog steeds geen reactie op onze meerdere mails met klacht, uiteindelijk gebeld. Al vloekend over een verwarming die aanstond, werd de telefoon bozig opgenomen, ik denk dat dit... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

Borg niet terugbetaald

Hoe noemt men het als je borg moet betalen voor de huur van dozen en men na inlevering totaal niet reageert op verzoeken om de borg terug te betalen? Volgens mij heet dat gewoon oplichting.

2024幎3月8日

DO NOT USE THEM!!!

I called them to cancel an order. I have asked if the cancellation was free of charge and they confirmed to me, also by email. They wrote that they would refund the full money of the order. After one month and an half nothing came on my bank account. I sent meanwhile two emails and tried to call them multiple times, leaving two messages behind: disappeared! Almost looks like they are bankrupted or somethings. So at the moment I lost 160€... fantastic!

2024幎4月16日

Waardeloos!

Al vloekend over een verwarming die aanstond, werd de telefoon bozig opgenomen, ik denk dat dit Erwin was, toen ik mijn vraag wilde stellen, kreeg ik nog net antwoord dat ik maar moest mailen, dat het druk was en vast over het hoofd gezien was, en de verbinding werd gewoon verbroken! nou moe.......

2024幎2月19日

Bedrog

Bedrog: Was op zoek naar een zelfklevend afdekvlies van het merk PERMAFIX, een top kwaliteit produkt. Op de Agh website staat Permafix zelfklevend afdekvlies,op de order bevestiging staat Premafix vermeld, op de factuur staat Permafix vermeld, op de pakbon staat Permafix vermeld. kortom alles okay. Totdat er wordt geleverd. ontvang ik een totaal ander product TOP Coat waar ik niet om heb gevraagd.

Bij navraag een onbeholpen antwoord. Tja wij hebben een beter product geleverd! NONSENSE. Een verklaring staat zelfs op de website! NONSENSE. "ik heb geen zin om hierover te praten" met andere woorden "zit niet te zeiken". Support is anders, dus als ik advies mag geven blijf ver weg van deze webshop. ruikt naar 100% klant manupilatie!

2024幎2月14日
5぀星のうち5の評䟡

Via de WhatsApp restant besteld en geleverd.

Via de WhatsApp, s avonds in het weekend contact gehad over een stuk restant Solar noppenfolie voor op mijn Intex zwembad. Snelle, duidelijke en volledige reactie gehad. Op de mail bevestiging en werd keurig op de hoogte gehouden.
Maandagochtend werd het gelijk verzonden en dinsdagmiddag lag het op mijn zwembad. Verpakt in een doos met duidelijke waarschuwing om niet in de doos te snijden vanwege het folie.

2023幎6月27日
5぀星のうち1の評䟡

Slecht te bereiken; afspraken worden niet nagekomen

Slecht te bereiken. Houden zich niet aan de afspraken. Levertijd 15 dagen; na 2 maanden wordt er nog niet geleverd. Meerdere keren gebeld om te vragen of het doek al opgehaald kon worden. Communicatie is bedroevend. Bij 3e keer navraag hoe lang het nog gaat duren krijg je de mededeling: we storten geld terug en zoek maar een ander bedrijf die sneller kan leveren. Geld is wel per omgaande terug gestort. Advies: goed nadenken als je hier zaken mee wilt doen. Ik in ieder geval niet meer.

2023幎5月20日

Lifty verhuiszak

Ik was op zoek naar een middel om wasmachine te verhuizen. Dat het bestond wist ik maar niet waar te krijgen. Vroeger bij de Gamma. Gelukkig verkoopt Agh ze nog wel. Superhandig gebleken. Levering ging vlot. Lifty verhuiszak, echt een aanrader.

2022幎11月8日

Waardeloze communicatie / klachtafhandeling

Helaas moet je een ster geven, maar ik had er GEEN willen geven>Mijn advies : KOOP HIER NIETS
.! KLACHT:
In april 2019 een noppenfolie afdekzeil voor ons zwembad besteld bij deze firma.
Zwembadfolie blauw / zwart – 500 my – geo bubbel noppen
Afmeting: RECHTHOEK 800 * 400 CM (volgens uw opgave)
Materiaal: 500 my – geo bubbel noppen blauw / zwart (uit voorraad)
Afwerking: Geheel met blauwe pvc omzoomrand en ringen beide korte zijde
Prijs: € 399,-

In september 2019 blijkt dat de lasnaad in het midden losliet. Verkoper gemaild en foto toegezonden. Zouden het met de fabrikant oppakken en wij zouden uiteindelijk een nieuw afdekzeil moeten gaan krijgen. Helaas nu ruime tijd verder tig-tal mailtjes en telefoontjes (welke nooit werden opgenomen of teruggebeld) verder nog steeds niets ontvangen. 2 weken geleden heb ik hen nog de gelegenheid gegeven om te reageren, maar helaas geen enkele reactie meer ontvangen.
Mijn advies: KOOP HIER NIETS
..!!!!

2022幎3月24日

Onbeschofte service support

Na een eerste goede ervaring met stucloper-online.nl heb ik bij een tweede levering helaas andere rollen ademend afdekvlies gekregen dan besteld. De kwaliteit was echt minder, zoals zelf ervaren aangezien we ook een goede rol van de door ons bestelde materialen al hadden gebruikt en tegelijk liggen op de vloer. De E-mail van AGH support/Erwin als antwoord op mijn nette E-mail was op zijn minst gezegd niet juist. Niet alleen gaf hij aan dat ik had ontvangen wat ik besteld had, ademend afdekvlies, wat aantoonbaar onjuist is. Ook gaf hij aan dat mijn veronderstelling “dat de kwaliteit minder was” kolder was en op niks gebaseerd. Ik kon wel van mijn herroepingsrecht gebruik maken ondanks dat het buiten de 2 weken zat volgens hem
Mijn correcte E-mail hierop waarin ik aangaf zijn E-mail aanmatigend, zeer klantonvriendelijk en bezijden de waarheid te vinden inclusief het herroepingsformulier werd met een korte E-mail bevestigd dat ze de rol graag retour zien en daarna e.e.a. administratief wordt afgewikkeld.
Ik vind het altijd jammer als je als website het zo goed kan doen met goede producten en (in mijn geval) steeds tijdig levert en je dan toch bij fouten dit niet juist oppakt en mensen schoffeert. Dit was dus hierdoor mijn laatste bestelling bij alle aan AGH gelieerde webshops. Wees gewaarschuwd!

2021幎11月10日

Waardeloze service

Op 22 september een order geplaatst. Vervolgens melding gekregen dat de bestelling niet kon worden geleverd en ik contact op moest nemen met de verzender. Inmiddels zijn we 3 weken, 4 mailtjes en 2 telefoontjes verder, maar nog geen enkele reactie vanuit AGH hoe dit opgelost gaat worden. Knap waardeloos!

2021幎10月11日

Blijf hier weg !!!

Twee jaar geleden noppenfolie besteld voor ons zwembad. Op het einde van het eerste seizoen kwam de naad in het midden los. Na wat mails en telefoontjes met Erwin (die hem er geen zak van aantrekt) en steeds beloofd dat alles in orde komt, hebben we een reparatiekid (stuk plakband!!) ontvangen . Zeer teleurgesteld!! Dan heeft onze Erwin in oktober beloofd een nieuw noppenzeil op te sturen, na acht maanden... nog niets gezien of wat had je verwacht.. en nu verwacht ik het ook niet meer 🙁
advies is “blijf hier weg” , betaal liever wat euro’s meer dan blijf je gespaard van al deze rommel !!

2021幎6月12日

waardeloos!!

waardeloos!!. 60 dozen, gebruikte verhuisdozen, samen €60( €8,75 verzendkosten) helemaal dichtgeplakt in zwart folie aangeleverd . bij openen pakket 1 blijken het dozen van een bedrijf te zijn, zonder handvaten, alles moet geplakt worden. bij bellen ongeïnteresseerde meneer aan de andere kant, ja ik weet het niet, en ja het staat op de site ( op moment dat ik het check is de aanbieding niet meer op de site) u kunt ze terugsturen a €12,95 en dan? ... wat een gezeik. ik laat het er bij zitten. hier dus niet bestellen!

2021幎6月8日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ