Agh Support レビュー

TrustScore 5段階評価の2

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Na heel lang wachten en nog steeds geen reactie op onze meerdere mails met klacht, uiteindelijk gebeld. Al vloekend over een verwarming die aanstond, werd de telefoon bozig opgenomen, ik denk dat dit... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Via de WhatsApp, s avonds in het weekend contact gehad over een stuk restant Solar noppenfolie voor op mijn Intex zwembad. Snelle, duidelijke en volledige reactie gehad. Op de mail bevestiging en wer... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Bedrog: Was op zoek naar een zelfklevend afdekvlies van het merk PERMAFIX, een top kwaliteit produkt. Op de Agh website staat Permafix zelfklevend afdekvlies,op de order bevestiging staat Premafix v... もっと見る

5つ星のうち1の評価

waardeloos!!. 60 dozen, gebruikte verhuisdozen, samen €60( €8,75 verzendkosten) helemaal dichtgeplakt in zwart folie aangeleverd . bij openen pakket 1 blijken het dozen van een bedrijf te zijn, zonde... もっと見る

企業情報

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 0

レビューを書く

Tellen valt niet mee....

Dozen besteld en bij ontvangst direct boven op zolder gezet. Ging er vanuit dat het aantal wel zou kloppen. Helaas toen ik het pakket uitpakt, bleek er toch minder dozen in het pakket te zitten dan ik had besteld. E-mail wordt in eerste instantie niet op gereageerd en dan maar bellen. Ze moest even overleggen.
Binnen 15 minuten antwoord via de email (toen kon een replay op mijn email wel ineens) dat ik veel te laat reageerde en zij niets meer voor me konden betekenen.
Het is natuurlijk mijn fout om een order niet direct te controleren, maar blijkbaar maken zij daar geen fouten. Totaal geen coulance of wat dan ook.
Kwaliteit van de dozen is niks op aan te merken, maar let op je pakket beschadiging en aantallen die je besteld. Dozen worden alleen beschermd met zwart plastic en met vervoeren komt dan aan de hoeken van je dozen ook niet ten goede.
Advies; als je toch daar wilt kopen, haal dan je dozen op. Geen vervoers beschadiging en aantal samen controleren.

2021年4月15日

Slechte service en weinig empathie

Slechte service en weinig empathie

Helaas moet ik mij aansluiten bij de overige recensies, de slogan op de website zou ik er heel snel vanaf halen. "AGH Support, goed, voordelig en met een service van nét dat beetje extra!"

Ik had de allerduurste stucloper besteld die ik kon krijgen op de site, bij levering was er één rol met een ander product. Direct een mail gestuurd dat het niet klopte. Ik kreeg keurig een mail terug dat ze mijn artikel niet meer op voorraad hadden en dat ze een beter alternatief hadden geleverd. Vond ik raar omdat op de site staat dat het product wat ik besteld had als beste en zwaarste stucloper wordt vermeld.

Na drie weken is mijn mening dat de vervangende stucloper veel minder van kwaliteit is dan hetgeen ik besteld heb, mijn huis ligt half om half vol. Ik heb dit keurig verwoord in mijn mail, hierop na een week nog steeds geen reactie. Dus gebeld en kreeg Erwin aan de lijn, die gaf als antwoord op mijn verhaal, mail heb ik gezien kan ik niks mee. Is de beste stucloper weet niet wat jullie er allemaal mee doen. Ik gaf aan dat ik me niet serieus genomen voelde, daar had hij niet zoveel boodschap aan. Wel jammer, het originele product is van goede kwaliteit en prijstechnisch in orde. Maar zal na dit voorval nooit meer één Euro besteden aan die winkel. Ik hoop dat ik andere mensen teleurstellingen kan voorkomen.

2020年4月7日
5つ星のうち1の評価

2x slechte ervaringen gehad.

Door een eerdere slechte ervaring met dit bedrijf, besloten nog 1x in zee te gaan met hun om te kijken of het echt zo slecht is (fouten maken is menselijk).

Bedrijf levert spullen goed af, maar wanneer alles retour gaat, blijken er ineens materialen te missen waardoor er onterecht kosten in rekening worden gebracht. Bij het afleveren heb ik alles 2x na geteld en wist 100% zeker dat alles klopte. Ik heb direct het bedrijf gebeld en kreeg toen iemand anders dan Erwin aan de lijn. Hij gaf aan dat alles goed was binnen gekomen en dat alles klopte (hij was de persoon die de materialen had aangenomen).

Geprobeerd telefonisch uit te komen met Erwin, maar wordt uit gescholden en krijg geen kans om mijn kant van het verhaal te doen. Afleverbon wordt achteraf aangepast zodat het in hun voordeel is. Gezien de overige reviews hier, is het geen zuivere koffie om met dit bedrijf in zee te gaan.

Wanneer je dat wel doet, is het op eigen risico, maar maak overal foto's van. Van alles. Als de spullen worden gebracht, elk dingetje wat kapot (lijkt) te zijn,wanneer je de spullen terug brengt of laat ophalen en van de bonnen die hun houden.

2020年3月5日
5つ星のうち1の評価

De afsluiter was nogal teleurstellend

De afsluiter was nogal teleurstellend. 100 dozen gehuurd. Na het betalen van de borg werden ze 3 dagen later pas geleverd. Toen de huurperiode was afgelopen duurde het nog 2 weken voordat ze op werden gehaald. Vervolgens kreeg ik de afhandeling van de borg. Ik betaalde nogmaals verzendkosten (35 euro paletbezorging, ik heb nooit een palet gezien, 8 euro BTW(?) en 2 dozen waren de handvatten van gescheurd (dat was niet het geval, alle 100 dozen zijn onbeschadigd retour gegaan). Na een belletje van mij werd ik onbeschoft te woord gestaan omdat meneer moe werd van dit soort belletjes. Op de website was alles duidelijk te lezen. Ik heb de website nog eens doorgelezen maar ik kan die 35 euro verzendkosten echt nergens vinden. Ik raad dit bedrijf dus echt niet aan.

2020年2月8日

Verhuizing

Verhuizing
Erwin en zijn team hebben ons afgelopen zaterdag verhuisd. Op voorhand kregen we ruim voldoende stevige verhuisdozen en een superhandige kledingverhuisbox in bruikleen. Verder goede tips ter voorbereiding. Door het gebruik van een zogenaamde stucloper en het verpakken van onze meubels stonden al onze spullen aan het begin van de middag heelhuids op de nieuwe plek. Voor het enige ontstane probleem mbt demonteren en weer in elkaar zetten van ons bed hebben zij hun verantwoordelijkheid genomen. Inmiddels is dit naar tevredenheid opgelost en raden wij iederen deze vakmensen aan!

2019年10月24日
5つ星のうち1の評価

Nadat ik 10 meter noppenfolie met…

Nadat ik 10 meter noppenfolie met aluminium besteld en afgeleverd heb mogen ontvangen, bleek dat het materiaal slordig in een doos zat opgevouwen. Het materiaal zit vol met scherpe vouwen op willekeurige plaatsen.
Temeer op hun website alles is afgebeeld dat alles op de rol zit.

Voor het doel waarvoor ik dit wil gebruiken is dit een verkeerde keuze geweest.
Reactie per mail was nogal simpel. “ U zult snappen dat het aantal kleine meters absoluut niet op een rol geleverd kunnen worden “

Voor mij absoluut onbegrijpelijk.

Het enige advies was terug sturen maar dan mag je wel zelf de verzendkosten betalen.

Dit bedrijf is niet klantvriendelijk en moet nog wel wat bij leren, behalve dat ze het geld als eerste binnen hebben.

2019年10月5日
5つ星のうち5の評価

Onlangs bestelde ik noppenfolie op…

Onlangs bestelde ik noppenfolie op maat. Bij aankomst bleek er een beschadiging van het zeil. Door omstandigheden duurde het wat lang voor het kon worden omgeruild. Uiteindelijk werd het zeil een kwaliteitsoort beter omgeruild.
Tijdens het omruilen kwamen we er achter dat AHG ook ogen in het zeil zet en afbiest. Een en ander was door tijdens het bestellen niet opgemerkt. Het nieuwe zeil werd meegenomen en een dag later zonder rekening weer afgeleverd. Afgebiesd en met ogen om het zeil vast te zetten aan rol.
Klasse service! Aanrader!

2018年6月19日

Snelle goede levering, kwaliteitsproducten

Ik bestelde onlangs het Verhuispakket Klein en ben erg tevreden over de producten en verwerking van mijn bestelling. Overzichtelijke website, snelle service en kwaliteitsproducten. Ik koos voor de goedkopere budgetverhuisdozen, maar dat ze gebruikt zijn is niet te merken. De dozen zijn in perfecte staat, met hooguit een restje tape hier en daar. Ook over de overige onderdelen van het verhuispakket ben ik erg te spreken (tape, stickers, bubbeltjesplastic en inpakpapier). Alles werd snel geleverd (volgende ochtend) en zelfs moeiteloos de trap opgesjouwd naar de tweede verdieping. Mocht ik nog meer verhuisspullen nodig hebben, dan bestel ik dat zeker weer via AGH Support!

2016年3月9日
5つ星のうち1の評価

Onjuiste levering, geen service, afrader

Ik bestelde via de website met winkel: 2 matrashoezen 1 tol tape en 12 dubbelkarton verhuisdozen. Dit werd geleverd door DPD in een zwaar gehavend pakket. In het pakket werden 2 gehavende matrashoezen, 1 rol tape en 12 zwaar gehavende gebruikte enkel golf karton verhuisdozen aangetroffen.

Bij navraag bleek dat ze de enkel karton verhuisdozen verkopen als dubbelkarton en dat ik het hier maar mee moest doen of terug moest sturen a 8 EUR verzendkosten (voor 12 EUR aan verhuisdozen) terwijl zij met een onjuist product leveren en dan afwachten of het geld eventueel wordt teruggestort.

Ik raad aan om niet bij deze winkel bestellingen te doen, ze bieden stevige verhuisdozen aan maar leveren slappe enkel karton doosjes (GAMMA-kwaliteit).

Rol tape werd overigens in goede staat geleverd.

2016年1月7日

レビューの対象になっている企業の方へ