AIRTOX  レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Fik et par s55 atx for. Ca 2 mÃ¥neder siden, har haft mange forskellige slags airtox gennem tiden, og vÊret tilfreds, men med dem her gik der mindre end 1 mÃ¥ned fÞr jeg fik en hÊlspore, skiftede til et... もっず芋る

Efter min dÃ¥rlige oplevelse med et par Airtox TX33 sko efter beskedent brug i 3 Ã¥r - se tidligere anmeldelse - sÃ¥ vÃ¥gnede direktionen og kundeservice pludselig op. PÃ¥ trods af mail, gl. brev med poste... もっず芋る

䌁業が回答したした

Skoene sitter bra pÃ¥ foten, men ikke sÃ¥ bra som mine gamle sl55. De er litt korte for mine standard 43 stÞrrelse. Den stÞrste skuffelsen er lukten. Etter en lang arbeidsdag lukter det skikkelig av fot... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har kÞbt et par Pump It indlÊgssÃ¥ler. Grundet meget stÃ¥ende og gÃ¥ende arbejde, har jeg brug for god kvalitet til mine sÃ¥ler. SÃ¥ler lÊgger perfekt i sko. StÞrrelserne er tilsvarende normal st... もっず芋る

䌁業情報

1. 安党装眮提䟛業者
  2. 補造業者
  3. 靎工堎

AIRTOX に぀いお

圓該䌁業による蚘述

AIRTOX® isn't just a safety shoe – it's "fear nothing" straight outta Copenhagen, we're flipping the script with next-level luxury and untamed innovation. Fuel your rebel spirit with safety that's seriously stylish.

FEAR NOTHING

圓該䌁業による蚘述

ENGAGED BY VIKINGS
Airtox –the epic Danish safety shoe packed with tomorrow’s technologies. Our products are engineered and designed in Copenhagen, – assembled in selected countries worldwide.
VISION
Airtox’s vision is to redefine the concept of safety shoes. Our products blend luxury-level comfort with uncompromising safety, combining cutting-edge design and thoughtful engineering. Led by our dedicated R&D team, LAB 32 in Copenhagen, we continuously explore new materials and advanced technologies, collaborating with leading laboratories worldwide to develop and refine innovative, high-performance footwear solutions.

たあたあ

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 28ä»¶

レビュヌを曞く

FX11 - fantastisk sko

Jeg går i en FX11, og det er en af de mest behagelige sko, jeg noget sinde har haft - og kvaliteten er i top!!

2025幎10月9日

Hej Morten
Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse af dine Airtox. Det gÞr en forskel!
Fedt at du er tilfreds med FX11 .

Glimrende kundeservice

Jeg havde et par Airtox-sko, som var formodentlig var kommet med to små produktionsfejl: Der var et ganske lille hul i hÊlkappen og efter de havde vÊret brugt i nogle måneder knÊkkede stålvejeren, der fungerer som snÞrrebånd. På trods af, at de altså var gået i, og ikke lÊngere nye, fik jeg tilsendt et par helt nye, få dage efter jeg havde skrevet til dem om produktionsfejlen. Super god stil. StÊrk kundeservice. Jeg er fan!

2025幎10月1日

AIRTOX からの回答

Hej Jacob og tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse - Det sÊtter vi stor pris på... Håber du bliver glad for dit nye par . God arbejdslyst;)
Anne

Har fået et fyldestgÞrende svar på min henvendelse..tak for det...

Sikkerheds sko der ikke er limet ordenligt i sålen , med hul under svangen som resultat...
Jeg kan stikke en finger ind under sålen......

2025幎9月4日

AIRTOX からの回答

Hej Hans-Henrik, tak for din feedback. Det lyder fuldstÊndig vildt og er selvfÞlgelig ikke i orden, og vi er virkelig nysgerrige efter at finde ud af, hvad der er gået galt og hvor gamle disse sko er. Skriv til os på hello@airtox.com, og vi reagerer med det samme.kh, Tina

Airtox FL44 sikkerhedssko

Airtox FL44 sikkerhedssko, normalt kan jeg tage et par sko på og bare gå dagen lang, disse kan jeg på ingen måde gå i mere end max en halv time. De knirker i sålen, og dÊkflap ved snÞrer folder så de klemmer foden. Kan på ingen måde anbefale at kÞbe denne model, det er dårligt design.

2025幎9月11日

Hej Carsten,
Mange tak for, at du skriver til os. Det er jo slet ikke i orden, at dine sko ikke yder den komfort, de skal!
Og det lyder utrolig generende, at de både knirker og klemmer ved snÞrerne. Det er slet ikke den oplevelse, vi Þnsker at give dig, og vi lader ikke vores vÊrdsatte brugere i stikken.
Vi ringer dig op for at finde en lÞsning og i tillÊg vil vi osse gerne hÞre dit input hvordan vi kan forbedre konstruktionen af skoene.
Kh, Tina

Kan se der er en der skriver han har

Kan se der er en der skriver han har fået afvist helt nye defekte sko , jeg har et par det er godt 2 år gamle hvor hele sålen er gået fra ,jeg skrev til airtox med to foto af skoene .
De svarede tilbage med en returlabel (skal sende de gamle retur så de kan se hvordan det er sket )og sender et par
Helt nye UB .
FANTASTISK SERVICE vil jeg sige trods man kan blive trÊt af deres reklamer ALLE VEJENE .
Super 5 stjerner herfra

2025幎9月4日

Helt nye gl66 med fabriksfejl efter 2

Helt nye gl66 med fabriksfejl efter 2 uger og 2 gange jeg har kontaktet jer har jeg IKKE fået svar retur så nu har jeg et par 2300kr sko jeg ikke kan bruge til en skid airtox garanti eksistere ikke det er kun noget de reklamere med.

Update: 25 juli har jeg sÃ¥ fÃ¥et svar retur og de ville lÞse problemet ved at sende mig et par nye hvor jeg sÃ¥ skal returnere de defekte stÞvler. SÃ¥ det er helt okay men et helt firma der har ferie pÃ¥ en gang “okaaaay” siger jeg bare..

2025幎7月24日

Airtox, nej tak.

Airtox, ja navnet siger det hele, et firma der lever af varmluft.

Deres sikkerhedssko er ubrugelige og ikke til at gå i overhoved og når man vil have sine penge tilbage, så nÊgter firmaet at refundere.

Jeg fraråder alle at kÞbe sikkerhedssko fra airtox og har selv smidt de helt nye og ubrugt sikkerhedssko ud, som er kÞbt hos airtox, der var umulige at gå i.

Jeg synes bare det er grotesk at et firma der skal levere sikkerhedsfodtÞj til arbejdere, kan slippe af sted med at sÊlge sko, som man ikke kan gå i overhoved og jeg har brugt sikkerhedssko i mere end 30 år, så jeg ved hvordan sikkerhedssko skal vÊre.
Men airtox bliver ved med at påstå at det er mig der er noget galt med, selvom både kollegaer og min chef giver mig ret i, at skoene fra airtox er ubrugelige.

2025幎5月1日

God kundeservice

Efter at have brugt skoene dagligt i et par år, knÊkkede snÞren. Jeg kontaktede kundesupport og modtog et gratis reparationssÊt inden for et par dage. Mange tak for jeres hurtige svar og hjÊlp.

2025幎5月15日

I use FX11 and I work in Croatia

I use FX11 and I work in Croatia. Even though they are very expensive for us I find it a completely justified price. They are without a doubt the best safety shoes I have ever tried. They are light and comfortable even after 10 hours. They look great, everyone notices that they are fantastic just by looking at them. Approved and recommended.

2025幎5月12日
自発的なレビュヌ

dårlig kvalitet samt dyre og vil ikke stå ved det.

efter 8 måneder med airtox sl55 går sålen fra selve skoen så min fod er ved at kravle ud. skoen har aldrig vÊret brugt til andet end stillestående montage arbejde på fabrikken og lidt på knÊ i ny og nÊ.

har manger år brugt tilsvarende i HKSDK i et meget mere barsk miljÞ og har aldrig haft dette problem.

mange kollegaer har samme problem med den model. dog ikke dem med de helt blÞde almindelige skosåler.

simpelthen for billigt produceret men prisen er helt i top.

vores virksomhed stopper med at bruge airtox sko grundet dårlig kvalitet. og de er hverken til at hugge eller stikke i forlyder det fra forhandlerne. disse sko burde gå til det halve af hvad de gÞr.

2025幎4月5日

Hej Kristian,
Tak fordi du fortÊller os om problemet med dine Airtox SL55 efter 8 måneder. Vi har ikke modtaget din sag vedrÞrende netop dette problem og var derfor ikke bekendt med dit specifikke problem.

Vi vil fÞrst og fremmest gerne reagerer på at en forhandler har givet dig det indtryk, at vi ikke er til at 'hugge eller stikke i'! Vi vil meget gerne hÞre, hvilken forhandler der er tale om, da den slags udtalelser er fuldstÊndig uacceptable for os. Vi står 100 % inde for vores kvalitet!

Vi kan forsikre dig om, at vi tager alle problemer med vores produkter meget alvorligt, og vi lader ikke vores gode og hÞjt vÊrdsatte brugere som dig i stikken!

For at hjÊlpe os med at undersÞge din sag, vil du så sende detaljerne om din sag til fixit@airtox.com? Vores serviceteam vil kigge på den som det fÞrste mandag morgen.

Vi sÊtter pris pÃ¥, at du gÞr os opmÊrksom pÃ¥ dette! 😊
Kh, Tina

Rigtige gode at gå i

Rigtige gode at gå i, kÞbt med udluftnings huller det fungerer rigtig godt

2025幎4月4日

Hej Mikael
Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at hÞre, at vores sko er gode at gå i og at udluftningen fungerer som den skal.
Det motiverer os altid når vi hÞrer om gode oplevelser fra vores vÊrdsatte kunder!!
Anne

Har haft dem i et Ã¥r super stÞvle er

Har haft dem i et år super stÞvle er gode ved foden.

2025幎3月28日

Hej Kennet
Tak for din anmeldelse. Hvor er det fedt at hÞre, at du har vÊret tilfreds med dine Airtox. Det er motiverende for vores arbejde med nye fede styles!
Ha' en herlig dag.

Jeg kÞbte fs55 modelen til personalet

Jeg kÞbte fs55 modelen til personalet og de var super glade.

2025幎3月25日

Hej Michael
Tak for din feedback, det betyder meget for os. Glade medarbejdere = godt arbejdsmiljÞ. FS55 er et godt valg og en af vores mest populÊre all-round styles.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。