AIRTOX  レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Fik et par s55 atx for. Ca 2 mÃ¥neder siden, har haft mange forskellige slags airtox gennem tiden, og vÊret tilfreds, men med dem her gik der mindre end 1 mÃ¥ned fÞr jeg fik en hÊlspore, skiftede til et... もっず芋る

Efter min dÃ¥rlige oplevelse med et par Airtox TX33 sko efter beskedent brug i 3 Ã¥r - se tidligere anmeldelse - sÃ¥ vÃ¥gnede direktionen og kundeservice pludselig op. PÃ¥ trods af mail, gl. brev med poste... もっず芋る

䌁業が回答したした

Skoene sitter bra pÃ¥ foten, men ikke sÃ¥ bra som mine gamle sl55. De er litt korte for mine standard 43 stÞrrelse. Den stÞrste skuffelsen er lukten. Etter en lang arbeidsdag lukter det skikkelig av fot... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har kÞbt et par Pump It indlÊgssÃ¥ler. Grundet meget stÃ¥ende og gÃ¥ende arbejde, har jeg brug for god kvalitet til mine sÃ¥ler. SÃ¥ler lÊgger perfekt i sko. StÞrrelserne er tilsvarende normal st... もっず芋る

䌁業情報

1. 安党装眮提䟛業者
  2. 補造業者
  3. 靎工堎

AIRTOX に぀いお

圓該䌁業による蚘述

AIRTOX® isn't just a safety shoe – it's "fear nothing" straight outta Copenhagen, we're flipping the script with next-level luxury and untamed innovation. Fuel your rebel spirit with safety that's seriously stylish.

FEAR NOTHING

圓該䌁業による蚘述

ENGAGED BY VIKINGS
Airtox –the epic Danish safety shoe packed with tomorrow’s technologies. Our products are engineered and designed in Copenhagen, – assembled in selected countries worldwide.
VISION
Airtox’s vision is to redefine the concept of safety shoes. Our products blend luxury-level comfort with uncompromising safety, combining cutting-edge design and thoughtful engineering. Led by our dedicated R&D team, LAB 32 in Copenhagen, we continuously explore new materials and advanced technologies, collaborating with leading laboratories worldwide to develop and refine innovative, high-performance footwear solutions.

たあたあ

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 28ä»¶

レビュヌを曞く

Springer lige i dem

Springer lige i dem, rigtigt gode arbejdssko

2025幎3月7日

Hej Michael
Tak for din forfriskende anmeldelse:) det betyder meget for os, at vores brugere er glade og tilfredse!
Rigtig god dag derude.
Anne

Dyrt LÃ¥rd!

Billigt lård kunne man jo fristes til at skrive. Men det jo ikke tilfÊldet. Man går på den lokale tÞmmerhandel og kÞber de dyreste sikkerhedssko på hylden.
Også holder de ikke engang et år. Store huller ned i stoffet og med en besked om at airtox har afvist reklamationen. De siger så også, at airtox ikke er til at hugge og stikke i når det gÊlder reklamationer.
Jeg kÞber ikke Airtox igen. Ej heller mine medarbejdere får lov.

Skuffet!

Hej Anders,
Øv, det lyder virkelig frustrerende med dine Airtox-sko! Vi forstÃ¥r godt, du er skuffet, isÊr nÃ¥r det er dyre sko, der ikke holder🙁
Vi har ikke set din specifikke sag, men vi lader ikke vores vÊrdsatte kunder i stikken, og vi vil meget gerne hjÊlpe med at rette op på det. Hvis du kontakter os direkte på 71994040 eller hello@airtox.com med oplysninger om sagen, så kigger vi straks på det.

Vi tager din feedback alvorligt og vil gÞre vores bedste for at finde en lÞsning
Kh, Tina

Gode sikkerhedssko der holder langtid

Gode sikkerhedssko der holder langtid, hÞj pris men os hÞj kvalitet.
De kan kÞbes alles steder nÊsten

Hej Simon,
Mange tak for din positive anmeldelse! Vi er meget glade for at hÞre, at du er tilfreds med kvaliteten af vores sikkerhedssko😊. Vi bestrÊber os pÃ¥ at levere produkter, der bÃ¥de er sikre og behagelige, selvom det betyder en hÞjere pris. Vi sÊtter ogsÃ¥ pris pÃ¥ din bemÊrkning om tilgÊngeligheden, vores stÊrke forhandler-net gÞr at vores produkter er nemme at finde over hele landet.

Super god kvalitet

Super god kvalitet, brugt lÊnge og er stadig glad for👍

Hej Christian,
Tusind tak for din anmeldelse! Det betyder rigtigt meget for os at vide, at du har vÊret glad for dine Airtox i sÃ¥ lang tid😊 Vi er stolte af at levere produkter af hÞj kvalitet med en lÊkker komfort.
Bh, Martin

Vejer utrolig lidt, til det er sikkerhedssko

Eneste sikkerhedssko der kan bruges i en hel dag. Og stadig fÞles som om, man har almindelig sko på✚

2025幎2月18日

Hej Nicklas,
Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at hÞre, at du oplever vores sikkerhedssko som komfortable at have pÃ¥ hele dagen, og at de fÞles som almindelige sko😊 Det er prÊcis det, vi strÊber efter - at kombinere sikkerhed og komfort.
Vi sÊtter stor pris på din feedback og håber, du vil fortsÊtte med at vÊre tilfreds med vores produkter.

Trist oplevelse.

Trist oplevelse.

Designet i DK, men skulle nok have lyttet da det blev sagt de er produceret i Kina og Taiwan.... og inden i siger "de er kun samlet i Kina"... så er det jo også en del af produktionen.

Jeg troede de var til at arbejde i, men jeg kan da godt se på jeres reklamer, at de ikke rigtig henvender sig til nogen på arbejdsmarkedet. Jeg ved ikke helt hvad folk der hopper lidt op og ned af en kantsten og en lygtepÊl har med noget og gÞre, eller folk der opholder sig i hvide lokaler med hvide kasser, men det må jo vÊre hvad skoene kan bruges til, siden det er det I reklamere for. Reelt brug i form af arbejde er i hvert fald ikke skoenes stÊrke side.

Brug pengene på et ordentligt produkt, fremfor historisk dårlige og irriterende reklamer, så skal folk nok kÞbe dem. Nu bliver i istedet husket for at vÊre dem med alle de håblÞse reklamer.

2025幎2月20日

Hej Kasper,
Tak for din "anmeldelse". Det virker, som om din frustration primÊrt stammer fra vores reklamer. Vi forstår godt, at reklamer kan vÊre irriterende, men vi er interesserede i produktanmeldelser, som vi kan bruge til at forbedre vores produkter.

Du har ret i at samlingen af visse modeller udfÞres i Kina, Tyskland, Sydkorea og Taiwan er en del af vores globale strategi, der kombinerer komponenter og de bedste teknologier fra flere lande. Design og udvikling foregår i KÞbenhavn af vores LAP 32-team. Det er almindelig praksis i industrien at samle komponenter fra forskellige lande for at skabe de mest innovative kvalitetsprodukter.
Hvis du faktisk har kÞbt og brugt vores sko, vil vi meget gerne hÞre mere om dine specifikke problemer og derudover hvilken model og hvor du har kÞbt dem, så vil vi undersÞge problemet grundigt .
Vi kan kontaktes på hello@airtox.com eller 71 99 40 40 (SpÞrg efter John)

Gode lette sko

Gode lette sko. Dejligt at wire er med livstids garanti.

2025幎2月11日

Hej Christoffer
Tak for din anmeldelse af vores letvÊgts sikkerhedssko! Vi er glade for at hÞre, at du er tilfreds med dem😀
Ja, vi er stolte af at tilbyde livstidsgaranti på wire-systemet "Airtox PRO" i vores sko. Det er en del af vores engagement i at levere produkter af hÞj kvalitet.

Vi håber, du vil fortsÊtte med at nyde dine Airtox.

Go kvalitet til pengene.

2025幎2月10日

Hej Simon,
Vi sÊtter pris pÃ¥, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse☺. Vi er glade for, at du synes, vi tilbyder god vÊrdi!

Rigtig god service i Randers Tekniske

Rigtig god service i Randers Tekniske, og gode sko.

2025幎2月7日

AIRTOX からの回答

Hej Mathilde, Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at hÞre, at du havde en god oplevelse hos Randers Tekniske og at du er tilfreds med dine nye sko. Vi sÊtter stor pris pÃ¥ din positive feedback😀

Suuuuper lÊkre sko findes ikke bedre 💪🏌

Suuuuper lÊkre sko findes ikke bedre 💪🏌

Nu venter jeg bare pÃ¥ at I fÃ¥r fÊrdigudviklet jeres nye sko uden sikkerhed
 Men den der venter pÃ¥ noget godt venter ikke for lÊnge 🥳

TAK for fede reklamer, super kvalitet og altid innovative sko.

Dejlig dag

Helle

2025幎2月6日

Hej Helle,

Tusind tak for din sÞde besked! Det er vi så glade for at hÞre. Vi sÊtter mega stor pris på din ros og feedback, for det motiverer os til at blive ved med det gode arbejde.

Vi glÊder os helt vildt til at vise dig vores nye sko uden sikkerhed, og de bliver altså helt vildt fede!

Tak for din stÞtte, vi ses til nÊste launch!

Virkelig top kunde service

Virkelig top kunde service. Havde en reklamation og ingen tÞven, ikke noget med der bliver trukket ud
tvÊrtimod der blev taget affÊre med det samme og nye sko på vej. Har kollegaer der bruger airtox og de er også meget tilfredse. Så fuld anbefaling her fra.

2025幎1月31日

Hej Anders,
Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at hÞre, at du var tilfreds med behandlingen af din reklamation. Vi forstår, hvor frustrerende det kan vÊre, når nye sko har en fejl, så vi bestrÊber os altid på at lÞse sådanne problemer hurtigt og effektivt. Det er meget motiverende, at vores dedikation til vores hÞjt vÊrdsatte kunder bliver bemÊrket, og vi sÊtter derfor stor pris på din anbefaling. Din feedback betyder meget for os, og vi deler den med resten af teamet.

Gode sko der holder lÊnge

Gode sko der holder lÊnge

2025幎1月31日

AIRTOX からの回答

Det er vi virkelig glade for at hÞre, din gode oplevelse med skoene giver jeg direkte videre til vores Lap som stÃ¥r for udviklingen af skoene ☺,
Kh Tina

Gode og lette at gÃ¥ i👌 selv i 10-12

Gode og lette at gå i👌 selv i 10-12 timer om dagen.

2025幎1月29日

Hej Mads
Tak for din feedback - Den sÊtter vi stor pris på og det er godt at hÞre, at de er behagelige hele dagen. Vi arbejder konstant på at lave de allerbedste og mest komfortable arbejdssko. Så din anmeldelse motiverer os i den grad til at fortsÊtte.
God dag derude !!
Anne

Super behagelig sko

Super behagelig sko. Kan varmt anbefales 👍

2025幎1月28日

Det er dejligt at hÞre, Jesper! Tusind tak for din anbefaling 😊🙌 bh, Martin

Overpriced

Kvalitet og pris, hÊnger slet ikke sammen.

2025幎1月23日

Hej Morten,
Tak for din anmeldelse. Det er selvfÞlgelig Êrgerligt at hÞre, at du ikke er helt tilfreds med forholdet mellem pris og kvalitet på vores sikkerhedssko.
Hos Airtox strÊber vi altid efter at levere sikkerhedssko i topklasse, der både er komfortable og sikre. Vi anvender nÞje udvalgte materialer og innovative teknologier for at sikre, at vores sko lever op til de hÞjeste standarder.
Vi forstår dog godt, at oplevelsen af pris og kvalitet kan vÊre individuel. Vi vil derfor meget gerne hÞre mere om dine specifikke oplevelser med vores sko. Kunne du fortÊlle os lidt mere om, hvad der prÊcist har givet dig anledning til at mene, at prisen ikke stemmer overens med kvaliteten?
Din feedback er vÊrdifuld for os, da den hjÊlper os med at forbedre vores produkter.

Vil vil opfordre dig til at kontakte os direkte på hello@airtox.com eller 71 99 40 40, for at uddybe din oplevelse. Vi vil gÞre vores bedste for at finde en lÞsning, der imÞdekommer dine behov.

UdmÊrket

De er blÞde og fleksibel

2024幎10月10日

Hej SÞren,
Tak for din feedback! Vi er rigtig glade for at hÞre, at du oplever skoene som blÞde og fleksible. 👟😊
Det er netop den komfort, vi strÊber efter at tilbyde i vores sikkerhedssko. Vi tror pÃ¥, at sikkerhed og komfort gÃ¥r hÃ¥nd i hÃ¥nd, og din feedback bekrÊfter os i, at vi er pÃ¥ rette vej. 💪
Mange tak igen!
Martin