AIRTOX  レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Fik et par s55 atx for. Ca 2 mÃ¥neder siden, har haft mange forskellige slags airtox gennem tiden, og vÊret tilfreds, men med dem her gik der mindre end 1 mÃ¥ned fÞr jeg fik en hÊlspore, skiftede til et... もっず芋る

Efter min dÃ¥rlige oplevelse med et par Airtox TX33 sko efter beskedent brug i 3 Ã¥r - se tidligere anmeldelse - sÃ¥ vÃ¥gnede direktionen og kundeservice pludselig op. PÃ¥ trods af mail, gl. brev med poste... もっず芋る

䌁業が回答したした

Skoene sitter bra pÃ¥ foten, men ikke sÃ¥ bra som mine gamle sl55. De er litt korte for mine standard 43 stÞrrelse. Den stÞrste skuffelsen er lukten. Etter en lang arbeidsdag lukter det skikkelig av fot... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har kÞbt et par Pump It indlÊgssÃ¥ler. Grundet meget stÃ¥ende og gÃ¥ende arbejde, har jeg brug for god kvalitet til mine sÃ¥ler. SÃ¥ler lÊgger perfekt i sko. StÞrrelserne er tilsvarende normal st... もっず芋る

䌁業情報

1. 安党装眮提䟛業者
  2. 補造業者
  3. 靎工堎

AIRTOX に぀いお

圓該䌁業による蚘述

AIRTOX® isn't just a safety shoe – it's "fear nothing" straight outta Copenhagen, we're flipping the script with next-level luxury and untamed innovation. Fuel your rebel spirit with safety that's seriously stylish.

FEAR NOTHING

圓該䌁業による蚘述

ENGAGED BY VIKINGS
Airtox –the epic Danish safety shoe packed with tomorrow’s technologies. Our products are engineered and designed in Copenhagen, – assembled in selected countries worldwide.
VISION
Airtox’s vision is to redefine the concept of safety shoes. Our products blend luxury-level comfort with uncompromising safety, combining cutting-edge design and thoughtful engineering. Led by our dedicated R&D team, LAB 32 in Copenhagen, we continuously explore new materials and advanced technologies, collaborating with leading laboratories worldwide to develop and refine innovative, high-performance footwear solutions.

たあたあ

過去12か月のレビュヌ数: 29ä»¶

レビュヌを曞く

KÞbte sikkerhedssko Uturn TX22

**UPDATERET**

KÞbte sikkerhedssko Uturn TX22, som efter nogle måneder begyndte af gå lÞs u foret ved hÊlen, der er ikke slidt hul, men foringen flapper ud, så hver gang man tager skoen på, så skal man lige ned og rette den ud med fingeren, så det ikke generer i hÊlen når man har skoen på.

Skoene er kÞbt gennem AO / EA VÊrktÞj, og de sendte dem ind til airtox der ikke ville give mig et par nye sko, efter de har inspiceret dem. Så nu står jeg med et par Airtox sko, som er trÊlse at have på, og jeg kan ikke bestille nye gennem firmaet fÞr nÊste år, fordi jeg har lige fået. Mega nedern fÞlelse.

Syntes skoen var lÊkker at gå i, indtil hÊlen gik lÞs. Men pga den kundeservice skal jeg ikke have airtox igen.

————————————————
UPDATE!!

Jeg er blevet kontakte af Airtox, og de har hurtigt sendt mig et par nye sko, og beklaget at min reklamation har skabt sÃ¥ meget bÞvl. Man skal have lov til at lÊre af sine fejl, sÃ¥ jeg har hermed rettet min vurdering pÃ¥ trustpilot, fordi de efterfÞlgende har vÊret hurtig til at udbedre dette 👌

2024幎3月8日

Hej Lasse
Ud fra din beskrivelse af problemet er der hÞjst sandsynligt tale om en produktionsfejl og det er noget vi altid ombytter uden at blinke.
Vi kontakter dig hurtigst muligt for at finde en lÞsning.
Ha en dejlig dag
Inger / Team Airtox

DÃ¥rlig kundeservice

Virkelig imponeret over at et firma der bruger så mange penge på reklamer, og markedsfÞring, er umulige at få fat i og når det så lykkedes, er det så dårlig en kundeservice. Samt en reklamations politik, der er skudt helt ved siden af, det er så snirklet at det er nemmere at vinde en retsag for overlagt mord, en at vinde en reklamations sag mod det firma! Kvaliteten på deres sko fÞlger slet ikke op til prisen desvÊrre!!!

2024幎4月17日

AIRTOX からの回答

Hi Kenny. Thank you for your review. Please give us your personal information (as we requested) to get more details about that. We will investigate right away. Kind regards, AIRTOX Team

Ulidelige mÊngde af reklamer

Har tidligere gået i jeres sko med blandede resultater, men med den aggressive markedsfÞring skal jeg overhovedet ikke have flere af slagsen. Det er simpelthen kvalmende mÊngder af spam !

Efter svar: Nu er del vel både produkt og brand som Trustpilot kan anvendes til ?
Naturligvis må i gerne have en holdning om, at min samlede ytring omkring jeres produkt og brand er "udskamning" - Men fakta er alligevel som allerede skrevet.

2024幎4月27日

Hej Torben
Vi er kede af at hÞre at det er med blandede fÞlelser at du har anvendt vores sko. Men vi håber du syntes de var komfortable at ha på. Det undrer os dog at du bruger Trustpilot til at udskamme vores markedsfÞring på, det det jo er et sted hvor man giver stjerner baseret på et produkt som man har kÞbt og anvendt.
Fair nok at du ikke bryder dig om vores reklamer - det er jo en smagssag.
Selvom vi jo nok må afgive håbet om at få dig som kunde igen, Þnskes du en dejlig dag derude!
Inger/ Team Airtox

Har kÞbt et par sko hos jer

det bliver sidste gangHar fÃ¥et vabler

Har kÞbt et par sko hos jer

Det er jeg ked af da jeg har brugt over 2000kr
De klemmer og har fået vabler
Så Þv Þv

Måske i vil hjÊlpe??

2024幎4月22日

AIRTOX からの回答

Hi Kenny. Sorry to hear that, your experience definitely shouldn't be like this. Please give us your personal information that we requested to investigate right away. Kind regards, AIRTOX Team

UPDATE: Kenny, please contact us directly on FB or by email: hello@airtox.com. You didn't provide us with your personal information, we are not able to help without them.

Min mening er at Airtox er alt for

Min mening er at Airtox er alt for opreklameret

Jeg har haft mange sikkerhedssko igennem tiden, jeg har ALDRIG haft noget der minder om sure tÊer :)
Men det fik godt nok en vending med Airtox sko, det helt vildt så ringe de er det jo bare en flamingo så og en yderkap, ingen mulighed for at komme af med varmen. Nu bruger jeg mine gamle sko fra andet mÊrke og der ingen problem.

2024幎4月16日

AIRTOX からの回答

Hi Daniel. Thanks for your review. We totally agree with you that comfort and proper ventilation are definitely extremely important features in safety footwear. Let us look into your case, we believe that another model from our collection would be a better choice for you. Please provide us with your personal details to proceed or contact us on FB or by email (hello@airtox.com).
Kind regards, AIRTOX Team

Kommer aldrig til stÞtte et firma

Kommer aldrig til stÞtte et firma, der bruger så mange penge reklamer, istedet for at sÊlge produkterne til en pris der hÊnger sammen med den kvalitet.
Har som håndvÊrker haft flere af jeres sko der er gået i stykker efter kort tids brug, og ikke kunne reklamerer det (man besvarer her på engelsk)
Kommer aldrig til bruge en krone på airtox igen,

2024幎4月17日

AIRTOX からの回答

Hej Morten. Vi vil snarest kontakte dig via din kontaktinfo!
Da vi har et internationalt team, kan der af og til komme svar på engelsk, men det er naturligvis altid muligt at skrive til os på dansk.
Mvh, AIRTOX Teamet

kÞbt AirTox fm11 i november 2022

kÞbt AirTox fm11 i november 2022. I april 23 ser jeg så at limningen i begge såler er gået op, får informationen gennem stark at det var helt iorden og det at det ikke var en fejl. Så jeg kan kun konkludere at de sko ikke kan tåle at blive brugt. Alt i alt en ringe sko

2024幎4月16日
自発的なレビュヌ

Holder ikke det dere lover...

Skoene sitter bra på foten, men ikke så bra som mine gamle sl55. De er litt korte for mine standard 43 stÞrrelse. Den stÞrste skuffelsen er lukten. Etter en lang arbeidsdag lukter det skikkelig av fotsvette, og fÞttene er veldig fuktige. Det var jo akkurat det Airtox reklamerer med ikke skal skje med denne såkalte "hi tech" skoen....

2024幎4月11日

Hi Lars,
Thank you for your review. The length of the insole may vary slightly for different shoe models. They may also have changed over the years for a particular model. On our website, on the each product page, you can find size guide that help to choose the best size for you.
In terms of fit, it is an individual case as to which shoe model suits you best. We always recommend to test different shoes in our dealer store if you have such an option. If not, we believe you can always return the shoes you have bought online if they don't work for you.
We will do our best to help with sweaty feet. Maybe replacing the insole would make the job. Please contact us on FB or by email: hello@airtox.com to investigate.
BR, AIRTOX Team

SvÊrt at få rigtig stÞrrelse

Havde glÊdet mig til at kÞbe de nye bat.one-sko, men det tog mig godt nok lidt tid at finde en forhandler, som havde dem i str 38. De fleste forhandlere har kun skoene i str 41-46, men på jeres hjemmeside står der fra 36-49. Hvad er årsagen til dette? Der findes jo også folk med mindre fÞdder, som kan have behov for sikkerhedssko.

2024幎4月2日

AIRTOX からの回答

Hi Mia. Sorry to hear that you had a problem with finding the appropriate size. Next time please contact us directly - we will be happy to help with finding the nearest store that has your shoe size in stock.
BAT.ONE shoes are available in sizes 36-49, that's correct. However, we can not guarantee that all sizes are available in every single store. On our website you can find the official BAT.ONE dealer stores with the links to their websites, some of them offer the smaller sizes (https://airtox.dk/kollektioner/batman-x-airtox/bat-one-sikkerhedssko/).
Please let us know if we can help you in any other way.
Best regards, AIRTOX team

I was wearing Airtox safety shoes for a

I was wearing Airtox safety shoes for a few months tx22, and they were extremely uncomfortable : heavier than my previous shoes, not breathable, definitely not worth 200+ EUR. And they don't look like a “luxury shoes” at all.

2024幎3月15日

AIRTOX からの回答

Hi Dmytro. Sorry to hear that, your experience definitely shouldn't be like this. Please contact us directly, on FB or by email (hello@airtox.com). We will investigate, maybe another shoe model will work much better for you. BR, AIRTOX Team

DÃ¥rlig/manglende oplevelse hos support

Hej Airtox, jeg har skrevet til jer på hello(at)airtox.com:
D. 02/02-2024 kl:1429
og
D 20/02-2024 kl:1057
Men har ikke fået svar...

Jeg spÞrger om, hvor jeg kan finde en reservedel henne (wire til MOZ systemet)?

Er egentligt ok glad for mine SL55, men når stålwiren knÊkker og man ikke kan få eller finde, en reservedel så trÊkker det ned i de stjerner i kunne have fået.

2024幎2月2日

AIRTOX からの回答

Hi Claus, sorry for this inconvenience. We will investigate and get back to you asap.
UPDATE: We will send you the repair kit to replace your broken item straight away. All we need are the details our customer service asked you for today. BR, AIRTOX Team

Bedste service

Rigtig god arbejde sko er virkelig glad for ha pÃ¥ hele dagen og meget let i vÊgten 😊🊟

2024幎2月6日

AIRTOX からの回答

Tusind tak for feedback, Naseem. Det sÊtter vi stor pris på!

Jeg har ladet mig lokke af alle

Jeg har ladet mig lokke af alle reklamerne til at anskaffe et par Airtox Fs55 formula styrosoft. De er såmÊnd ok. Men der er mange andre sko der mindst er lige så gode, til den halve pris. Det er de fÞrste og sidste sko fra Airtox jeg har anskaffet mig.

2023幎8月21日

AIRTOX からの回答

Hej Lars. Vi udstyrer vores sko med de mest avancerede teknologier, herunder den ultra-blÞde og hoppende StyroSoft sål nÊvnt ovenfor, for at give en enestående gåkomfort. Vi forstår, at alle har lidt forskellige behov, så oplevelsen kan variere. Du er velkommen til at fortÊlle os, hvad der kunne forbedres for at bedre kunne opfylde dine forventninger. Vores e-mail adresse er: hello@airtox.com. Med venlig hilsen, AIRTOX Team

kundeservice i verdensklasse

Jeg ringede ind til kundeservice da min mand har et par airtox stÞvler hvor den ene wire i lukningen er sprunget. Jeg havde forventet at vi mod betaling kunne sende stÞvlerne ind til reparation og vente flere uger på at de kom retur.
Medarbejderen i kundeservice informerede mig om at de GRATIS kunne sende reservedele til selv at skifte den Þdelagte wire og guidede mig detaljeret til hvor vi på deres hjemmeside kunne se en video om hvordan dette skulle gÞres.
Det var en helt fantastisk kundeservice og det gÞr, at man fremadrettet gerne vil fortsÊtte med at investere i kvalitets arbejdssko fra airtox!
Jeg er virkelig forundret over hvor god og imÞdekommende service jeg fik!

2023幎10月13日
自発的なレビュヌ

En Hilsen fra byggepladsen!

En Hilsen mere! fra byggepladsen!

I kan ikke lide min anmeldelse 🀔 og jeg kan ikke lige jeres anmassende reklamer
Og nu prÞver i at fÃ¥ den fjernet, synes faktisk jeres sko er gode og nÃ¥r i ligger 300-400 kroner hÞjere end andre gode sko, er det vel forklaringen pÃ¥ Jeres massive reklame spam til alt og alle 😂

Med bred enighed blandt mig og mine kollegaer om, at en reklame mere fra Airtox der inkluderer superhelte, eller er i billboard stÞrrelse kaster vi op kollektivt.
Er planen at kontor folk skal gå med sikkerhedssko eller teenagere?

2023幎9月14日

Hvis firmaet Þnsker en positiv respons

Hvis firmaet Þnsker en positiv respons fra det folk der bruger deres sikkerhedsfodtÞj så fortÊl alt om hvilke miljÞer de er egnet til, og stop med at rose dem til skyerne for af personlig erfaring så lever sålerne på airtox GL6 ikke op til noget positivt, men den historie bliver mellem mig og ham hos airtox jeg talte med, kan bare sige at min ryg er godt og grundig Þm da de ikke er egnet i områder med olie.
Så Airtox få hold på jeres store ego for af personlig erfaring med andre sikkerheds fodtÞj så er og bliver i ikke bedre end de andre men i er dog blandt de dyreste og i dette tilfÊlde er dyreste absolut ikke bedst.

2023幎9月1日

Airtox XR33 er uden tvivl de sko

Airtox XR33 er uden tvivl de sko, som jeg har det allerbedst med at have på mine fÞdder. De er lette, behagelige, flot design og er nemme at få på.
Jeg går mange ture, og de er perfekte til formålet. Efter at min veninde fortalte mig om sine gode erfaringer med netop denne model, valgte jeg også at kÞbe et par. Super.
Hilsen Charles Christensen

2023幎8月24日

100% tilfreds

Jeg har kÞbt et par Pump It indlÊgssåler. Grundet meget stående og gående arbejde, har jeg brug for god kvalitet til mine såler.

Såler lÊgger perfekt i sko. StÞrrelserne er tilsvarende normal stÞrrelse.

Jeg er yderst tilfreds og kan mÊrke stor forskel. 5 stjerner herfra

2023幎8月22日