Fik et par s55 atx for. Ca 2 mÃ¥neder siden, har haft mange forskellige slags airtox gennem tiden, og vÊret tilfreds, men med dem her gik der mindre end 1 mÃ¥ned fÞr jeg fik en hÊlspore, skiftede til et... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Efter min dÃ¥rlige oplevelse med et par Airtox TX33 sko efter beskedent brug i 3 Ã¥r - se tidligere anmeldelse - sÃ¥ vÃ¥gnede direktionen og kundeservice pludselig op. PÃ¥ trods af mail, gl. brev med poste... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Skoene sitter bra pÃ¥ foten, men ikke sÃ¥ bra som mine gamle sl55. De er litt korte for mine standard 43 stÞrrelse. Den stÞrste skuffelsen er lukten. Etter en lang arbeidsdag lukter det skikkelig av fot... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har kÞbt et par Pump It indlÊgssÃ¥ler. Grundet meget stÃ¥ende og gÃ¥ende arbejde, har jeg brug for god kvalitet til mine sÃ¥ler. SÃ¥ler lÊgger perfekt i sko. StÞrrelserne er tilsvarende normal st... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
AIRTOX ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
AIRTOX® isn't just a safety shoe â it's "fear nothing" straight outta Copenhagen, we're flipping the script with next-level luxury and untamed innovation. Fuel your rebel spirit with safety that's seriously stylish.
FEAR NOTHING
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°

- ENGAGED BY VIKINGS
- Airtox âthe epic Danish safety shoe packed with tomorrowâs technologies. Our products are engineered and designed in Copenhagen, â assembled in selected countries worldwide.
- VISION
- Airtoxâs vision is to redefine the concept of safety shoes. Our products blend luxury-level comfort with uncompromising safety, combining cutting-edge design and thoughtful engineering. Led by our dedicated R&D team, LAB 32 in Copenhagen, we continuously explore new materials and advanced technologies, collaborating with leading laboratories worldwide to develop and refine innovative, high-performance footwear solutions.
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
KÞbte sikkerhedssko Uturn TX22
**UPDATERET**
KÞbte sikkerhedssko Uturn TX22, som efter nogle måneder begyndte af gå lÞs u foret ved hÊlen, der er ikke slidt hul, men foringen flapper ud, så hver gang man tager skoen på, så skal man lige ned og rette den ud med fingeren, så det ikke generer i hÊlen når man har skoen på.
Skoene er kÞbt gennem AO / EA VÊrktÞj, og de sendte dem ind til airtox der ikke ville give mig et par nye sko, efter de har inspiceret dem. Så nu står jeg med et par Airtox sko, som er trÊlse at have på, og jeg kan ikke bestille nye gennem firmaet fÞr nÊste år, fordi jeg har lige fået. Mega nedern fÞlelse.
Syntes skoen var lÊkker at gå i, indtil hÊlen gik lÞs. Men pga den kundeservice skal jeg ikke have airtox igen.
ââââââââââââââââ
UPDATE!!
Jeg er blevet kontakte af Airtox, og de har hurtigt sendt mig et par nye sko, og beklaget at min reklamation har skabt sÃ¥ meget bÞvl. Man skal have lov til at lÊre af sine fejl, sÃ¥ jeg har hermed rettet min vurdering pÃ¥ trustpilot, fordi de efterfÞlgende har vÊret hurtig til at udbedre dette ð

DÃ¥rlig kundeservice
Virkelig imponeret over at et firma der bruger så mange penge på reklamer, og markedsfÞring, er umulige at få fat i og når det så lykkedes, er det så dårlig en kundeservice. Samt en reklamations politik, der er skudt helt ved siden af, det er så snirklet at det er nemmere at vinde en retsag for overlagt mord, en at vinde en reklamations sag mod det firma! Kvaliteten på deres sko fÞlger slet ikke op til prisen desvÊrre!!!

Ulidelige mÊngde af reklamer
Har tidligere gået i jeres sko med blandede resultater, men med den aggressive markedsfÞring skal jeg overhovedet ikke have flere af slagsen. Det er simpelthen kvalmende mÊngder af spam !
Efter svar: Nu er del vel både produkt og brand som Trustpilot kan anvendes til ?
Naturligvis må i gerne have en holdning om, at min samlede ytring omkring jeres produkt og brand er "udskamning" - Men fakta er alligevel som allerede skrevet.

AIRTOX ããã®åç
Har kÞbt et par sko hos jerâŠâŠdet bliver sidste gangHar fÃ¥et vabler
Har kÞbt et par sko hos jerâŠâŠ
Det er jeg ked af da jeg har brugt over 2000kr
De klemmer og har fået vabler
Så Þv Þv
Måske i vil hjÊlpe??

AIRTOX ããã®åç
Min mening er at Airtox er alt forâŠ
Min mening er at Airtox er alt for opreklameret
Jeg har haft mange sikkerhedssko igennem tiden, jeg har ALDRIG haft noget der minder om sure tÊer :)
Men det fik godt nok en vending med Airtox sko, det helt vildt så ringe de er det jo bare en flamingo så og en yderkap, ingen mulighed for at komme af med varmen. Nu bruger jeg mine gamle sko fra andet mÊrke og der ingen problem.

AIRTOX ããã®åç
Kommer aldrig til stÞtte et firma
Kommer aldrig til stÞtte et firma, der bruger så mange penge reklamer, istedet for at sÊlge produkterne til en pris der hÊnger sammen med den kvalitet.
Har som håndvÊrker haft flere af jeres sko der er gået i stykker efter kort tids brug, og ikke kunne reklamerer det (man besvarer her på engelsk)
Kommer aldrig til bruge en krone på airtox igen,

kÞbt AirTox fm11 i november 2022
kÞbt AirTox fm11 i november 2022. I april 23 ser jeg så at limningen i begge såler er gået op, får informationen gennem stark at det var helt iorden og det at det ikke var en fejl. Så jeg kan kun konkludere at de sko ikke kan tåle at blive brugt. Alt i alt en ringe sko
Holder ikke det dere lover...
Skoene sitter bra på foten, men ikke så bra som mine gamle sl55. De er litt korte for mine standard 43 stÞrrelse. Den stÞrste skuffelsen er lukten. Etter en lang arbeidsdag lukter det skikkelig av fotsvette, og fÞttene er veldig fuktige. Det var jo akkurat det Airtox reklamerer med ikke skal skje med denne såkalte "hi tech" skoen....

AIRTOX ããã®åç
SvÊrt at få rigtig stÞrrelse
Havde glÊdet mig til at kÞbe de nye bat.one-sko, men det tog mig godt nok lidt tid at finde en forhandler, som havde dem i str 38. De fleste forhandlere har kun skoene i str 41-46, men på jeres hjemmeside står der fra 36-49. Hvad er årsagen til dette? Der findes jo også folk med mindre fÞdder, som kan have behov for sikkerhedssko.

AIRTOX ããã®åç
I was wearing Airtox safety shoes for aâŠ
I was wearing Airtox safety shoes for a few months tx22, and they were extremely uncomfortable : heavier than my previous shoes, not breathable, definitely not worth 200+ EUR. And they don't look like a âluxury shoesâ at all.

DÃ¥rlig/manglende oplevelse hos support
Hej Airtox, jeg har skrevet til jer på hello(at)airtox.com:
D. 02/02-2024 kl:1429
og
D 20/02-2024 kl:1057
Men har ikke fået svar...
Jeg spÞrger om, hvor jeg kan finde en reservedel henne (wire til MOZ systemet)?
Er egentligt ok glad for mine SL55, men når stålwiren knÊkker og man ikke kan få eller finde, en reservedel så trÊkker det ned i de stjerner i kunne have fået.

Bedste service
Rigtig god arbejde sko er virkelig glad for ha pÃ¥ hele dagen og meget let i vÊgten ððŠŸ

Klasse service
Klasse service. Kan varmt anbefale airtox. De laver nogen virkelig gode arbejdsko. Levering og forsendelse og returning fungere virkeligt godt.
Jeg har ladet mig lokke af alleâŠ
Jeg har ladet mig lokke af alle reklamerne til at anskaffe et par Airtox Fs55 formula styrosoft. De er såmÊnd ok. Men der er mange andre sko der mindst er lige så gode, til den halve pris. Det er de fÞrste og sidste sko fra Airtox jeg har anskaffet mig.

kundeservice i verdensklasse
Jeg ringede ind til kundeservice da min mand har et par airtox stÞvler hvor den ene wire i lukningen er sprunget. Jeg havde forventet at vi mod betaling kunne sende stÞvlerne ind til reparation og vente flere uger på at de kom retur.
Medarbejderen i kundeservice informerede mig om at de GRATIS kunne sende reservedele til selv at skifte den Þdelagte wire og guidede mig detaljeret til hvor vi på deres hjemmeside kunne se en video om hvordan dette skulle gÞres.
Det var en helt fantastisk kundeservice og det gÞr, at man fremadrettet gerne vil fortsÊtte med at investere i kvalitets arbejdssko fra airtox!
Jeg er virkelig forundret over hvor god og imÞdekommende service jeg fik!
En Hilsen fra byggepladsen!
En Hilsen mere! fra byggepladsen!
I kan ikke lide min anmeldelse ð€ og jeg kan ikke lige jeres anmassende reklamer
Og nu prÞver i at fÃ¥ den fjernet, synes faktisk jeres sko er gode og nÃ¥r i ligger 300-400 kroner hÞjere end andre gode sko, er det vel forklaringen pÃ¥ Jeres massive reklame spam til alt og alle ð
Med bred enighed blandt mig og mine kollegaer om, at en reklame mere fra Airtox der inkluderer superhelte, eller er i billboard stÞrrelse kaster vi op kollektivt.
Er planen at kontor folk skal gå med sikkerhedssko eller teenagere?
Hvis firmaet Þnsker en positiv responsâŠ
Hvis firmaet Þnsker en positiv respons fra det folk der bruger deres sikkerhedsfodtÞj så fortÊl alt om hvilke miljÞer de er egnet til, og stop med at rose dem til skyerne for af personlig erfaring så lever sålerne på airtox GL6 ikke op til noget positivt, men den historie bliver mellem mig og ham hos airtox jeg talte med, kan bare sige at min ryg er godt og grundig Þm da de ikke er egnet i områder med olie.
Så Airtox få hold på jeres store ego for af personlig erfaring med andre sikkerheds fodtÞj så er og bliver i ikke bedre end de andre men i er dog blandt de dyreste og i dette tilfÊlde er dyreste absolut ikke bedst.
Airtox XR33 er uden tvivl de sko
Airtox XR33 er uden tvivl de sko, som jeg har det allerbedst med at have på mine fÞdder. De er lette, behagelige, flot design og er nemme at få på.
Jeg går mange ture, og de er perfekte til formålet. Efter at min veninde fortalte mig om sine gode erfaringer med netop denne model, valgte jeg også at kÞbe et par. Super.
Hilsen Charles Christensen
100% tilfreds
Jeg har kÞbt et par Pump It indlÊgssåler. Grundet meget stående og gående arbejde, har jeg brug for god kvalitet til mine såler.
Såler lÊgger perfekt i sko. StÞrrelserne er tilsvarende normal stÞrrelse.
Jeg er yderst tilfreds og kan mÊrke stor forskel. 5 stjerner herfra
Jeg bruger selv FM11B
Jeg bruger selv FM11B, jeg syntes det er en super sko! Det er fedt at man har tÊnkt over at lave sålerne sorte da mine sko med hvide såler normalt bliver hurtigt beskidte. Klar anbefaling herfra
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã