レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

HjÊlpsomhed i top! Aladdin var supertilgÊngelige per telefon, selv en sen aften, med et godt rÃ¥d til vores naturgasfyr. Altid hjÊlpsomme og lyttende til "ikke-eksperter", klar til at rykke ud ved... もっず芋る

䌁業が回答したした

den vÊrste vvs oplevelse i mit liv. 3 installation 3 flops. 1. Installation af gulv varme styring for 15.000 . 3 mÃ¥neder senere og 4 opkald du kunne ikke levere thermostat fordi det er UDGÅET.... もっず芋る

䌁業情報

1. 䜏たいのサヌビス

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Aladdin har mere end 29 Ã¥rs erfaring inden for VVS-arbejde, kloakarbejde samt gas- og varmeservice. Vi er medlem af VVS Garanti og Danske Kloakmestre, sÃ¥ du er sikret et godt stykke arbejde med kvaliteten helt i top. Vi kÞrer primÊrt ud i VÊrlÞse og Farum, men laver ogsÃ¥ VVS- og kloakarbejde i hele StorkÞbenhavn. •ALADDIN blev grundlagt i 1985 og har 12 ansatte. •ALADDIN ÂŽs stab af dygtige, faguddannede montÞrer er i stand til at lÞse store som smÃ¥ opgaver pÃ¥ en velkvalificeret mÃ¥de •ALADDIN har et tÊt samarbejde med entreprenÞrer, elektrikere, murere,tÞmrer og malere, hvilket gÞr, at du kun behÞver at bruge 1 samarbejdspartner. •​Hos ALADDIN har vi altid tid til en snak, hvad enten det drejer sig om et tilbud pÃ¥ udskiftning af centralvarme, kloak eller andre VVS opgaver. •ALADDIN har mange Ã¥rs erfaring med hÃ¥ndtering af forsikringskader •Teknisk er vi som de store, men for vore kunder er vi stadig som de smÃ¥. •" Hos ALADDIN er vi tilfredse, nÃ¥r kunden er det ! "

1.6

ひどい

TrustScore 5段階評䟡の1.5

27件のレビュヌ

Fik fÞrste gang at vide at det var
farum

Fik fÞrste gang at vide at det var halsbÃ¥ndsmus. Han kom med en hund der prÞvede at fange den “de” det lykkes ikke. Fik fÊlder op ved siden af mine,ingen fangst. Har vÊret her. Vi talt sammen om at ikke var noget.han og kiggede ca. tre gange nÃ¥r han kom forbi.
Står nu med rotter og 2700kr. Fattigere for ingen ting.
Har med kontoret og der ikke bliv taget rÞgtest eller kikket på kloakken. Det fulgte ikke med til prisen. Har lÊst andre steder at det er en selvfÞlge.
Kan absolut ikke anbefales

2025幎3月21日
自発的なレビュヌ

Vores kloakaflÞb fra bryggers til

Vores kloakaflÞb fra bryggers til fedtbrÞnd var stoppet. Vi ringer til Aladdin (FuresÞ varmeserrvice) og beder om en helt nÞjagtig pris på opgaven. Vi fik opgivet en pris på kr. 1625 inklusive moms og blev gjort opmÊrksom på at det var for en times arbejde uanset, hvor lang tid det tog.det accepterede vi. Det tog vvs manden 27 minutter at rense rÞret. Regningen vi fik lÞd så på 2412,50 kr.. den meget hÞjere pris skulle vÊre for brug af et kamera, som blev hentet i bilen. Det tog ca 5minutter og kostede 500kr plus moms. Hvis man mener det er nÞdvendigt at anvende så dyrt udstyr til at finde,hvor rÞret går ind er det da vist god tone, at spÞrge om man vil betale for det. Vi ville have valgt, at han kunne bruge den anden halvdel af den time vi skulle betale for til at lede efter rÞrbÞjningen og vi tror på, at han havde fundet den.De vil også have 125 kr for hvis der skulle bruges mÞtrikker, handsker, fedt tÊtningslister, dimser osv.. Han brugte ingen af de dele. Pas på med dem, de skal nok finde på noget for at rive ekstra penge ud af kunderne.da vi ringer til firmaet for at klage, får vi en rigtig uforskammet behandling.

2024幎1月22日

BrÊndt af for 2

BrÊndt af for 2. gang efter at have fået et 3-timers interval. FÞrste gang fik jeg besÞg en halv time for sent. Nu er 3-timers intervallet forelÞbig overskredet med 40 minutter. Min tid er også vÊrdifuld, så det mindste, man kan gÞre, er at give besked, når man ikke kan overholde en aftale. Det ville give langt mere tilfredse kunder.

2022幎9月28日
自発的なレビュヌ

God indsats men Êrgeligt forlÞb som ender med at koste mig yderligere 1.000 kr.

God indsats, men Êrgeligt forlÞb som ender med at koste mig både tid og 1.000 kr.
Vi har haft FuresÞvarme/Aladdin kloak og VVS til at montere vores naturgasfyr, efter at de var en af 3 der kom med et byggetilbud.

DesvÊrre så opstår der efter en periode bankelyde fra fyret, og vi har besÞg af alladin/furesÞvarme for at kigge på det i fÞrste omgang.

Vi får at vide at fejlen skyldes vores smart-termostater, og at fyret er sat til at kÞre med noget nat-tilstand/spare tilstand.

Det Êndrer vi, men bankelydene forsÊtter.

Så da vi skal renovere sovevÊrelse, hvorigennem aftrÊksrÞret går, bliver vi virkelig opmÊrksomme på bankelydene og tager igen kontakt til furesÞvarme/alladin. Denne gang kommer der to montÞrer ud, og de gÞr en ihÊrdig indsats for at finde problemet men det lykkes ikke, og de går med besked om at det må vÊre noget en service mand skal kigge på og jeg kontakter vores service-holder på fyret.

Service manden kommer ud og konstaterer at det er ikke kedlen den er gal med så han smutter igen. - Og det koster mig 1.000 kr.

Jeg mister så tålmodigheden og går selv igang med at kigge på aftrÊksrÞrets montering, fjerner en plasticring, rundt om rÞret, og kan konstatere at under det er der monteret en metalplade helt op af rÞret, som banker imod aftrÊksrÞret, når det laver lyde.

Jeg klipper selv i metalpladen, så rÞret har fri-gang, men jeg Êgrer mig grusomt over denne fejlmontering ender med at koste mig 1.000 kr.

Kredit til Aladdin/furesovarme for at trods alt komme ud 2 gange og kigge på fyret, men faktum er at det ender med at koste mig 1.000 kr. at aftrÊksrÞret var fejlmonteret og jeg endte med selv at fixe det.

2021幎10月28日

Fejlarbejde og dyrt

FuresÞ Varmeservice/Aladdin VVS
De har indrÞmmet fejl, men kommer ikke og laver det. FjernfÞlere til 12.000kr opsat forkert. De skulle komme og rette, men har aflyst og brÊndt mig af og svarer ikke på mai itv forlÞb siden marts måned. Så 12.000 kr ud af vinduet og klage i AnkenÊvnet forude.

2021幎6月20日
自発的なレビュヌ

Se jer for - dyrt og uÊrligt firma

Akutudkald til dryppende fyr skyldtes en kondensslange der skulle sÊttes fast. Tid: 10 minutter. Prisen var 2000 DKK hvilket er forventligt ved akut kÞrsel.

Til efterfÞlgende serviceeftersyn konstaterer montÞr at display på fyr er gået i stykker. Derfor kan der ikke udfÞres service. Kondensslange udskiftes ikke selvom det er aftalt. MontÞr siger at nyt display koster 8000 DKK og at der kommer service og andre reservedele oven i. Derfor vil han meget gerne anbefale nyt fyr til 27.000 DKK, som der bliver sendt tilbud på samme dag. Han siger også at der ikke bliver sent faktura på service, da han jo ikke kunne udfÞre arbejdet. Sammenlagt er han der igen i 10 minutter.
3 mÃ¥neder efter modtager vi faktura pÃ¥ gaseftersyn, udskiftning af slange og gennemgang af gaskedel (1750 DKK). Intet af det er udfÞrt. Årsagen (i fÞlge FuresÞ Varmeservice) er at vi ikke har sagt ja til tilbud om nyt fyr. Vi fÃ¥r kreditnota pÃ¥ slangen, da det kan bevises at den gamle stadig sidder pÃ¥. Resten vil FuresÞ Varmeservice stadig have betaling for til trods for indsigelser.

Vi fik skiftet display, elektroder og lavet service af andet firma. Det kostede 3500 DKK. Anden montÞr siger der er mange år tilbage i fyret og det er helt skÞrt at udskifte det. Se jer for inden i smider mange penge efter Aladdin / FuresÞ Varmeservice!

2021幎5月19日

Virkelig kedelig oplevelse

Virkelig mÊrkelig oplevelse. Ringede til Aladdin / FuresÞ Varmeservice fordi thermostatknap ikke virkede og nogle andre smÃ¥ting. Fik at vide at thermostatknappen var “helt Þdelagt” og skulle erstattes. Fik samlet tilbud pÃ¥ 10.000 kr for det hele. Da vi spurgt om en specificering af, hvor meget hver opgave kostede, fulgte tavshed. Vi har nu selv ved hjÊlp af YouTube “repareret” thermostatknappen. Den var slet ikke i stykker...

2020幎10月29日
自発的なレビュヌ

Har netop fået installeret nyt gasfyr

Har netop fået installeret nyt gasfyr. Alle aftaler blev overholdt, folkene kom til tiden og var både super dygtige og meget behagelige. En rigtig god oplevelse.

2020幎9月22日

Hej Finn

Tak for den fine anmeldelse.
Du er altid velkommen.

Mvh.
FuresÞ Varmeservice ApS
Aladdin VVS

God service gennem hele forlÞbet

Har fået fjernet en gasmåler, og afmeldt gas.

Den opgave blev lÞst hurtigt, til aftalt tid og pris.

Jeg kan klart anbefale FuresÞ Varmeservice/Aladdin VVS

Henrik

2020幎8月5日

Hej Henrik

Tak for den fine anmeldelse og de rosende ord.
Du er meget velkommen en anden gang.

Mvh. FuresÞ Varmeservice og Aladdin VVS

Professionelt

Professionelt, fokuseret og dygtige folk, der sikrer, at alt virker fÞr de forlader stedet.

2020幎2月18日

Hej Henrik

Tak for de rosende ord.
Du er meget velkommen en anden gang.

Mvh. FuresÞ Varmeservice og Aladdin VVS

HjÊlpsomhed i top

HjÊlpsomhed i top!
Aladdin var supertilgÊngelige per telefon, selv en sen aften, med et godt råd til vores naturgasfyr. Altid hjÊlpsomme og lyttende til "ikke-eksperter", klar til at rykke ud ved fÞrstkommende lejlighed.
Har vÊret kunde hos Aladdin snart 20 år, og jeg anbefaler dem gerne.

Niels Folmann

2018幎12月7日

Hej Niels

Vi takker for de meget fine ord og er altid klar til at hjÊlpe.

Mvh.
Aladdin VVS
Kiertner Kloak

Aladdin VVS stod for etablering af nyt badevÊrelse

Aladdin VVS stod for etablering af nyt badevÊrelse, herunder koordinering af diverse håndvÊrkere.
Alt forlÞb perfekt planmÊssigt, den ene håndvÊrker aflÞste samme dag den anden.
Alle mÞdte til aftalt tid, udfÞrte fint arbejde og ryddede fint op.
HåndvÊrkerne gav også gode råd.

2018幎3月24日

Virkelig dårlig oplevelse

Vi burde måske vÊre advaret, eftersom vi tidligere har haft gasfyr service hos dem, hvor de ikke overholdt serviceintervallet. Nu har de vist solgt den del fra, så vi kontaktede dem for hjÊlp med gulvvarme og noget udskiftning af pakning på gasfyr. VVS manden der var på besÞg for 2 måneder siden var langsom og umådelig lang i spyttet, umulig at få noget konkret ud af og tussede rundt i en times tid uden egentlig at gÞre noget og her 2 måneder efter....har vi stadig ikke fået udskiftet pakningen og afventer stadig tilbud fra dem på udskiftning af gulvvarme termostater. Så alt i alt en umådelig slÞv og helt ubrugelig service fra dem. Vi har nu taget kontakt til andet firma. Aladdin har selvfÞlgelig faktureret os for deres helt ubrugelige tid...så tak for ingenting!!

2018幎3月13日

Hej Maj

Vi har talt sammen om dine oplevelser med vvs manden og er kommet frem til en lÞsning.
Vi ses på fredag og håber på et fortsat godt samarbejde.

Mvh. Aladdin VVS

Overholdt aftaler og rigtig god service

Overholdt aftaler og rigtig god service generelt. Glad for mit nye kÞkken👏👏 og ser frem til mit nye badevÊrelse som helt sikkert ogsÃ¥ skal laves af Aladdins VVS ☺

2018幎1月5日

Hej Casper

Tak for de fine ord.

God service!

Jeg har haft flere gode oplevelser med Aladdin. Kan kun varmt anbefale dem

2017幎12月3日

Hej Jesper

Tak for konstruktiv feedback.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。