Store forsinkelser (ikke skyldet deres konkurs)
Vores altanprojekt startede for snart 3 år siden. Vi var dengang 2 lejligheder, som havde skrevet under på kontrakt. Siden hen tilfÞjede altan.dk lÞbende flere lejligheder uden at aftale dette med os eller informere os om, at det kunne forårsage forsinkelse ift. deres ansÞgning hos kommunen, som hver gang skulle revideres.
Hele opstartsforlÞbet blev forhalet af altan.dk. Der var skiftende sagsbehandlere, en var syg, nu mener de også, at der skal trÊkkes en hel uge fra påsken, hvor de havde ferie mm.
De mener nu, at vi to fÞrste lejligheder, de indgik aftalen med oprindeligt, skal indeksreguleres og betale ekstra, da projektet er blevet så forsinket. Vi er ved at gÞre indsigelser imod dette og bede om aktindsigt i deres korrespondance med kommunen. Altan.dk har på mail indvilget i, at der kan have vÊret nogle forsinkelser pga. tilfÞjelse af andre aftaleparter dryppende henover halvandet år, men ikke trukket noget tid fra for dette.
I det hele taget, har de vÊret tunge at danse med og ikke svaret prompte det fÞrste år af projektet. Vi endte med at vÊre 5 lejligheder, men de kunne kun sende samlede fakturaer på trods af, at vi alle havde forskellige prisaftale med dem. Hele processen har vÊret rodet, og vi har ikke vÊret tilfredse med dem i vores ejerforening. Der har vÊret så meget rod med forskellige sagsbehandlere og forvirrede bogholdere, at jeg Êrlig talt ikke er overrasket over, at selskabet gik konkurs.
Jeg vil gerne undtage vores sidste projektleder, som også var ham, der kom ud og tilså altanerne. Han var meget flink og fulgte op på vores henvendelser.
Altanerne er nu efter 2,5 år endelig oppe, og vi er tilfredse med dem på trods af få sjuskefejl, herunder isÊr ved malerarbejdet.
Jeg vil råde fremtidige altaninteresserede i at se på andre altanfirmaer - og hvis I alligevel vÊlger altan.dk, skal I virkelig gå kontrakten i sÞmmene, isÊr bestemmelse om regulering af pris ved forsinkelse og betalinger, så I ikke hÊfter for naboers manglende betalinger.
2024幎3æ28æ¥
èªçºçãªã¬ãã¥ãŒ